Έκανα εγώ 2 μέρες πριν το εμβόλιο. Δουλεύω σε αεροδρόμιο και είχα επαφή με κρούσμα. Ήθελα να σιγουρευτώ πριν το εμβόλιο πως δεν έχω κολλήσει. Επίσης είναι καλό να γνωρίζεις πως σε περίπτωση που κόλλησες, το πέρασες ασυμπτωματικά (αν ισχύει αυτή η περίπτωση). 30 ευρώ ήταν αλλά απ' ότι άκουσα το βρίσκεις και με 20 ή 25. Δεν γνωρίζω όμως τις τιμές της Ελλάδας.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2021, 09:52Είναι δωρεάν τα τεστ αντισωμάτων; Νομίζω όχι.Αρχέλαος έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:14
Αυτο ρε φίλε το χω απορία καιρό τώρα: Για ποιον λόγο πριν τον εμβολιασμό δεν κάνουν τεστ αντισωμάτων για να δουν αν κάποιος έχει νοσήσει χωρίς καν να το ξέρει και μάλιστα πρόσφατα ? Ουσιαστικά είναι σα να γίνεται ο εμβολιασμός με δεδομένο πως δεν υπήρξαν ποτέ άλλα κρούσματα πέραν των καταγεγραμμένων.
Αλλά ακόμη και αν είναι, όσοι δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο αν δεν έχουν "νοσήσει" έστω και ασυμπτωματικά, δεν θα το κάνουν.
Το σκεπτικό τους θα παραμείνει το ίδιο.
Θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικό το τεστ αντισωμάτων για όλους πριν προχωρήσουν σε εμβολιασμό. Κάποιος μπορεί να έχει κολλήσει τον ιό, μπορεί και παραπάνω από μια φορές και να έχει φουλ αντισώματα. Στην δουλειά μου τυγχαίνει να μου δείχνουν δόσεις 1/1 (δηλαδή ΜΙΑ δόση των MRNA και όχι Johnson) επειδή έχουν επαρκή αντισώματα λόγω νόσησης και δεν χρειάζεται να κάνουν την 2η. Κάποιοι μπορεί να μην χρειάζεται να κάνουν ούτε την 1η.
Σωστότατος όπως πάνταnik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:39 Εφαγαν το παραμυθι βαξ αντιβαξ, με την ιδια ευκολια που καταπιαν το μνη αντιμνη. Διψανε για πολωση, μεχρι και λογοτεχνικα φλου δημοψηφισματα θα ζητησουν για τα εμβολια ...
Κι η μαλκια είναι πως ειναι καθαρα πιουρ εγωιστικος διχασμος απο την στιγμή που το επιχειρημα "εμβολιασου για να προστατευσεις τον ανεμβολιαστο" κατερριφθει στη πραξη.
Το να απαιτεις να εμβολιαστει ο ανω των 50 ετων το πιανω, γιατι αυτός θα γεμισει το σύστημα υγειας και θα το στερησει απο τους υπολοιπους ή θα οδηγησει σε λοκνταουν.
Το να απαιτεις να εμβολιαστει ο κατω τον 50 ετων, χωρις να αναγνωριζεις πως ειναι δικο του προσωπικο θεμα (*) που εσενα δεν σου πεφτει λογος ομως δεν το πιανω, δεν εχει καμια απολυτως λογικη, ειναι γνησιος οπαδικος φανατισμος.
(*) με εξαιρεση στους υγειονομικους