ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51Γιατί ΜΟΝΟΝ στις αγωνίστριες φεμ επιτρέπονται οι πατριαρχικοί μισογυνικοί χαρακτηρισμοί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:46Γιατι είναι πατσαβουρες; κανείς δεν είναι κανενός έτσι δεν είναι;![]()
Ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαιώματα των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δικαιώματα των γυναικών
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι να σου πω ρε φίλε, για μένα γυναίκα που θα φλερτάρει άντρα που είναι με την κοπέλα του είναι πατσαβούρα. Όπως και οι πρώην του. Και οι νυν του. Και οποία φίλη του δεν είναι τουλάχιστον λεσβία. (του δικού μου έτσι όχι ολωνων).EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:46Γιατι είναι πατσαβουρες; κανείς δεν είναι κανενός έτσι δεν είναι;![]()
Όπως και ο αντίστοιχος άντρας που θα φλερτάρει γυναίκα που είναι με τον σύντροφο της, είναι χλιμιντζουρας το λιγότερο. Έτσι τα βλέπω εγώ. Εσύ μπορεί να το βλέπεις κουλ.
Εσένα δεν σε βλάπτουν εμένα βλάπτουν τον ψυχισμό μου. Σιγά μη τους τον αφήσω να τον μαλαφαρίσουν κιόλας.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:48Κουραφέξαλα! Δεν βλάπτουν κανένα (προσωπικά αδιαφορώ). Τι σόι "κανόνες" είναι αυτοί που επιβάλλετε;
Το ελληνικό σαβουάρ βιβρ τους επιβάλλει; Γι' αυτό δεν θα γίνουμε δύση ποτέ.
Επίσης σε ποιον επιβάλουμε καλέ; χαλάρωσε άνθρωπε μου δεν σε κυνηγάει καμία να σου επιβάλλει και να σε τιμωρησει. Εκτός κι αν το θες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Μα δεν είναι θέμα χαρακτηρισμων για μένα, είναι ιδεολογικό. Είτε πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν είναι κτήματα ή αντικείμενα, δεν τίθενται υπο καθεστώς ιδιοκτησίας από κανέναν, είτε οχι. Από τη στιγμή που λες ότι το πιστεύεις, γιατί εξαπτεσαι; Δεν έχει καμία διαφορά αν η άλλη την πέφτει σε κάποιον που είναι σε σχέση ή οχι. Ή αυτά ισχύουν μόνο για τους άλλους; πχ για τον τάδε γνωστό σου που ζηλεύει τη γκομενα του, γαμω την πατριαρχια μου γαμω;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51
Γιατί ΜΟΝΟΝ στις αγωνίστριες φεμ επιτρέπονται οι πατριαρχικοί μισογυνικοί χαρακτηρισμοί.
Αμα βλάπτει τον ψυχισμό σου μόνο εσένα, μικρό το κακό. Αμα όμως το επιβάλλετε μεταξύ σας ως κανόνα, τότε είστε χαζές. Δηλαδή δίνετε αγώνα για να μη σας καταπιέζει η πατριαρχία και προτιμάτε να καταπιέζετε η μία την άλλη; Μη χειρότερα. Και είναι υποκριτικό αυτό εκτός των άλλων.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:55
Εσένα δεν σε βλάπτουν εμένα βλάπτουν τον ψυχισμό μου. Σιγά μη τους τον αφήσω να τον μαλαφαρίσουν κιόλας.
Επίσης σε ποιον επιβάλουμε καλέ; χαλάρωσε άνθρωπε μου δεν σε κυνηγάει καμία να σου επιβάλλει και να σε τιμωρησει. Εκτός κι αν το θες![]()
Τέσπα, εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Η φίλη μου έχει κάνει και cosplay (αλλά όχι μόνο από άνιμε ήρωες γιατί όταν την πρωτοσυνάντησα ήταν μεταμφιεσμένη σε ορκ). Αμα την έβλεπαν οι ταλιμπάν με στολή άνιμε γκόμενας, θα την κυνηγούσαν με τη χατζάρα.
Αλλά δεν σας φταίει ο ταλιμπανισμός, σας φταίει το να κάνει η γυναίκα καμάκι. Πφφφ... Τι να πεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αγόρι μου μην μπερδεύεσαι και τα κάνεις μουλτι για να μειώσεις οτιδήποτε αφορά τον φεμινισμό.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:04Αμα βλάπτει τον ψυχισμό σου μόνο εσένα, μικρό το κακό. Αμα όμως το επιβάλλετε μεταξύ σας ως κανόνα, τότε είστε χαζές. Δηλαδή δίνετε αγώνα για να μη σας καταπιέζει η πατριαρχία και προτιμάτε να καταπιέζετε η μία την άλλη; Μη χειρότερα. Και είναι υποκριτικό αυτό εκτός των άλλων.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:55
Εσένα δεν σε βλάπτουν εμένα βλάπτουν τον ψυχισμό μου. Σιγά μη τους τον αφήσω να τον μαλαφαρίσουν κιόλας.
Επίσης σε ποιον επιβάλουμε καλέ; χαλάρωσε άνθρωπε μου δεν σε κυνηγάει καμία να σου επιβάλλει και να σε τιμωρησει. Εκτός κι αν το θες![]()
Τέσπα, εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Η φίλη μου έχει κάνει και cosplay (αλλά όχι μόνο από άνιμε ήρωες γιατί όταν την πρωτοσυνάντησα ήταν μεταμφιεσμένη σε ορκ). Αμα την έβλεπαν οι ταλιμπάν, θα την κυνηγούσαν με τη χατζάρα.
Αλλά δεν σας φταίει ο ταλιμπανισμός, σας φταίει το να κάνει η γυναίκα καμάκι. Πφφφ... Τι να πεις.![]()
Το να φλερτάρει ένας άνθρωπος έναν άλλο άνθρωπο που συνοδεύεται από τον/την σύντροφο του για μένα είναι άνθρωπος πατσαβουρης. Δεν έχει να κάνει με τον δικό μου γκόμενο ή τη δικιά σου γκόμενα. Έχει να κάνει με την ποιότητα ανθρώπου που την πέφτει. Εκεί πάει το πατσαβούρα. Δεν έχει να κάνει με φεμινισμό και πατριαρχια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ τα έχεις μπερδέψει. Τώρα μιλάς για κάποιον που βρίσκεται σε δεσμό.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:08Αγόρι μου μην μπερδεύεσαι και τα κάνεις μουλτι για να μειώσεις οτιδήποτε αφορά τον φεμινισμό.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:04Αμα βλάπτει τον ψυχισμό σου μόνο εσένα, μικρό το κακό. Αμα όμως το επιβάλλετε μεταξύ σας ως κανόνα, τότε είστε χαζές. Δηλαδή δίνετε αγώνα για να μη σας καταπιέζει η πατριαρχία και προτιμάτε να καταπιέζετε η μία την άλλη; Μη χειρότερα. Και είναι υποκριτικό αυτό εκτός των άλλων.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:55
Τέσπα, εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Η φίλη μου έχει κάνει και cosplay (αλλά όχι μόνο από άνιμε ήρωες γιατί όταν την πρωτοσυνάντησα ήταν μεταμφιεσμένη σε ορκ). Αμα την έβλεπαν οι ταλιμπάν, θα την κυνηγούσαν με τη χατζάρα.
Αλλά δεν σας φταίει ο ταλιμπανισμός, σας φταίει το να κάνει η γυναίκα καμάκι. Πφφφ... Τι να πεις.![]()
Το να φλερτάρει ένας άνθρωπος έναν άλλο άνθρωπο που συνοδεύεται από τον/την σύντροφο του για μένα είναι άνθρωπος πατσαβουρης. Δεν έχει να κάνει με τον δικό μου γκόμενο ή τη δικιά σου γκόμενα. Έχει να κάνει με την ποιότητα ανθρώπου που την πέφτει. Εκεί πάει το πατσαβούρα. Δεν έχει να κάνει με φεμινισμό και πατριαρχια.
Οι παραπάνω δεν μίλησαν για κάποιον που βρίσκεται σε δεσμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οκ, Naida τώρα το είδα. Εγώ έκανα λάθος.
Εχεις δίκιο.
Εχεις δίκιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγραψε η Πασιφάη ότι "προσεγγίζουν τον σύντροφό τους" και αυτό το "τους" το εξέλαβα ότι απευθύνεται σε αυτόν που σκοπεύουν να κάνουν σύντροφο (όχι αλληνής δηλαδή).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
No prob. Αλλα γενικά εγώ προσωπικά αναφέρομαι σε αυτά που γράφω εγώAlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:17Εγραψε η Πασιφάη ότι "προσεγγίζουν τον σύντροφό τους" και αυτό το "τους" το εξέλαβα ότι απευθύνεται σε αυτόν που σκοπεύουν να κάνουν σύντροφο (όχι αλληνής δηλαδή).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν τω μεταξύ συζητάμε για το αν επιτρέπεται ο όρος ''πουτάνα'' ή ''πουταναριό'', ή ''καριόλα'', μεταξύ γυναικών και δη από τύπισσες που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για δικαιώματα που θα'πρεπε να τις βρίσκουν ενωμένες, ουχί σε συγκρουσιακή φάση. Για το αν το λεξιλόγιο μερικών εξ'αυτών, προκαθορίζει την έννοια ''πατσαβουρίτσα'' ως το μέγιστο δυνατό μπινελίκι, ( που δεν ισχύει..).
Εννοείται πως καμμία γυναίκα δεν επιθυμεί το φλερτ κάποιας άλλης, με τον σύντροφό της. Απλά, καλό θα είναι να θυμάται και τις ουρανομήκεις παπαριές που ενστερνίζεται για να ''πατάξει'' την άτιμη Πατριαρχία. Που και καλά,δεν την αφήνει να κάνει ρούπι με τα θέλω της. Ούτε να ντύνεται, ούτε να γαμιέται, ούτε να ζει ελεύθερη..Ψιτ, σας έχω νέα. Και οι άλλες το ίδιο κάνουν...hello.. Επίσης μια σχέση, είναι δούναι- λαβείν. Εμείς την εμπλουτίζουμε, εμείς τη γαμάμε. Both sides. Δεν είναι μονόπρακτο.
Ρε πού τα πουλάτε εδώ μέσα κι εκεί έξω; Ποιός θα σας πάρει στα σοβαρά;. Φθηνοί στ'αλεύρι, ακριβοί στα πίτουρα;
Εννοείται πως καμμία γυναίκα δεν επιθυμεί το φλερτ κάποιας άλλης, με τον σύντροφό της. Απλά, καλό θα είναι να θυμάται και τις ουρανομήκεις παπαριές που ενστερνίζεται για να ''πατάξει'' την άτιμη Πατριαρχία. Που και καλά,δεν την αφήνει να κάνει ρούπι με τα θέλω της. Ούτε να ντύνεται, ούτε να γαμιέται, ούτε να ζει ελεύθερη..Ψιτ, σας έχω νέα. Και οι άλλες το ίδιο κάνουν...hello.. Επίσης μια σχέση, είναι δούναι- λαβείν. Εμείς την εμπλουτίζουμε, εμείς τη γαμάμε. Both sides. Δεν είναι μονόπρακτο.
Ρε πού τα πουλάτε εδώ μέσα κι εκεί έξω; Ποιός θα σας πάρει στα σοβαρά;. Φθηνοί στ'αλεύρι, ακριβοί στα πίτουρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 27 Αύγ 2021, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα και σ' αυτά που γράφεις εσύ, δηλώνεις ότι θεωρείς υπεύθυνη για την όποια εξέλιξη/αντίδραση είναι το τρίτο πρόσωπο (γνωστό ή άγνωστο) και όχι ο άνθρωπος με τον οποίον έχεις σχέση.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:20No prob. Αλλα γενικά εγώ προσωπικά αναφέρομαι σε αυτά που γράφω εγώ![]()
Κι εδώ ακριβώς είναι το πόιντ. Έχεις μπλέξει τους ό,τι να' ναι παπάρες με τους πατριάρχες. Μέγα λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχα έναν φίλο του οποίου η καλή του πήγε και φασώθηκε με δύο αδέλφια, γνωστούς του. Αυτοί του είπαν "η δικιά σου έκανε αυτό, έχε το υπόψιν".
Αυτός έγινε πυρ και μανία, την κατσάδιασε και τότε εκείνη του πέταξε το επικό "εσύ φταις γιατί ποτέ δεν με έβαλες στη θέση μου".
Αυτός έγινε πυρ και μανία, την κατσάδιασε και τότε εκείνη του πέταξε το επικό "εσύ φταις γιατί ποτέ δεν με έβαλες στη θέση μου".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν μπορεί να δει το πόιντ λέμε. Αναλώνεται γιατί πρέπει να βρει κάποιους, να αποδώσει ευθύνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:31Μα και σ' αυτά που γράφεις εσύ, δηλώνεις ότι θεωρείς υπεύθυνη για την όποια εξέλιξη/αντίδραση είναι το τρίτο πρόσωπο (γνωστό ή άγνωστο) και όχι ο άνθρωπος με τον οποίον έχεις σχέση.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:20No prob. Αλλα γενικά εγώ προσωπικά αναφέρομαι σε αυτά που γράφω εγώAlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:17
Εγραψε η Πασιφάη ότι "προσεγγίζουν τον σύντροφό τους" και αυτό το "τους" το εξέλαβα ότι απευθύνεται σε αυτόν που σκοπεύουν να κάνουν σύντροφο (όχι αλληνής δηλαδή).![]()
Κι εδώ ακριβώς είναι το πόιντ. Έχεις μπλέξει τους ό,τι να' ναι παπάρες με τους πατριάρχες. Μέγα λάθος.![]()
- EKPLIKTIKOS
κανένα πρόβλημα με αυτό. Αρκεί να μη συνοδεύεται από πιπες τύπου κανείς δεν είναι κανενος.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:30
Εννοείται πως καμμία γυναίκα δεν επιθυμεί το φλερτ κάποιας άλλης, με τον σύντροφό της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις