!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:04
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56
axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25

Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.
Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.
Κάποιος που έχει κάνει εμβόλιο λοιπόν δεν αποκτά κάποια μαγική ιδιότητα να μην κάθεται στην μύτη του ο ιός ούτε με έναν επίσης μαγικό τρόπο να μην τον μεταδίδει απλά αναπνέοντας, μιλώντας με ένα φτάρνισμα κτλ σε έναν άλλον.
Όσον αφορά αυτήν την συγκεκριμένη μηχανική διαδικασία ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για έναν που δεν έχει κάνει εμβόλιο.
Έργκο, αν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς του δύο ένας "ψεκασμένος" αυτός είσαι ψεκάθαρα εσύ μαν.
Μόνο που εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κολλάνε οι εμβολιασμενοι. Λέω απλά ότι έχουνε χαμηλότερο ιικο φορτίο, και κατά συνέπεια ο εμβολιασμός βοηθά στην μη εξάπλωση.

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο ψέκ...πολλές φορές έχω προσπαθήσει να κάνω διάλογο μαζί σου, αλλά όταν δεν μπορούσες να απαντήσεις μου πεταγες κάτι κουφά...άσε μας λοιπόν φιλαράκι, πάνε φάε καμμία μπουγάτσα και άσε τις κουβέντες για τους σοβαρούς ανθρώπους...
Γιατί λοιπόν αυτοί, γενικά και αόριστα, που έκαναν το εμβόλιο έχουν χαμηλότερο ιικό φορτίο, εξήγησε το μας με απλά λογάκια αν θέλεις.
Ας σημειώσουμε εδώ ότι εγώ αναφέρθηκα σε μία μηχανική διαδικασία η οποία ισχύει τόσο για αυτούς που έκαναν εμβόλιο όσο και για αυτούς που δεν έκαναν, όχι σε μεγαλύτερα ή μικρότερα ιικά φορτία, αυτό θα μας το εξηγήσεις εσύ με απλά λογάκια ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 27 Αύγ 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Σπύρος έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:42
axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:28 Και οι παρενεργειες των εμβολιων ειναι πολυ μικροτερες απο τις συνεπειες του κορονοιου.
πιθανότητα πιθανών παρενεργειών εμβολίων = 100%
πιθανότητα πιθανών συνεπειών κορονοιού = ;
Από πού βγάζεις ότι η πιθανότητα παρενεργειών των εμβολίων είναι 100;
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

nik_killthemall έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:36
axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:28
nik_killthemall έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:23 έχουν ο καθένας 5 περιστατικά παρενεργειων σε νεους ανθρώπους που εχαιραν ακρας υγείας τηρώντας τα μέτρα - τεστ ευλαβικα και χωρις καμιά αντίρρηση
λολ.

Αρνουμαι πλεον την συζητηση με ψεκ. Σορρυ, αυτα που λες ειναι επιεικως μπουρδες (σιγα μην εχει δλδ ο καθενας απο το 30% 5 περιστατικα παρενεργειων).

Ουτε για την προστασια μονο των γερων γινονται τα εμβολια, γινονται για την προστασια ολων. Και οι παρενεργειες των εμβολιων ειναι πολυ μικροτερες απο τις συνεπειες του κορονοιου.
Ναι και ξερεις εγω τωρα θα βαλω τις ψωλοτριχες μου να κλαινε που αρνεισαι ...
κατα βαση αυτο που αρνεισαι ειναι πως οποιος ισχυρισμος κι αν διατυπωθει για εμβολια ή για κοβιντ έχει τεραστια ηλικιακη διαβάθμιση. Και ειναι ΝΟΜΟΣ στο Ελλαδισταν σε όλα η προστασια του 5% να θεωρείται μεγαλύτερη από τη προστασια του 90% !

Με την ιδια ακριβως λογικη που μπορεί να μην έχεις ζωνες πυροπροστασιας, δασικους δρομους, δασοπυροσβεση, πυροσβεστικα, φυλακια, δεξαμενες κλπ για να προστατεψεις 100 χιλιαδες δεντρα, ΑΛΛΑ αν θελεις να κοψεις 1 δεντρο στην αυλη σου να σε κυνηγανε 3-4 υπηρεσιες για να το προστατεψουν.
Η ηλικιακή διαβάθμιση δεν είναι επιχείρημα. Έλεος δλδ. Προσπαθείς να σταματήσεις την εξάπλωση ενός ιού και την δημιουργία μεταλλάξεων, πρεπει να πάρεις μέτρα σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:05

Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.
Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.
Κάποιος που έχει κάνει εμβόλιο λοιπόν δεν αποκτά κάποια μαγική ιδιότητα να μην κάθεται στην μύτη του ο ιός ούτε με έναν επίσης μαγικό τρόπο να μην τον μεταδίδει απλά αναπνέοντας, μιλώντας με ένα φτάρνισμα κτλ σε έναν άλλον.
Όσον αφορά αυτήν την συγκεκριμένη μηχανική διαδικασία ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για έναν που δεν έχει κάνει εμβόλιο.
Έργκο, αν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς του δύο ένας "ψεκασμένος" αυτός είσαι ψεκάθαρα εσύ μαν.
Αυτά που γράφεις μου δείχνουν ότι όχι απλά δεν έχεις καταλάβει καθόλου πώς δουλεύουν οι ιοί, όχι απλά δεν έχεις προσέξει τι ακριβώς είπαν για τη φάση με τη μύτη, αλλά επιπλέον η λανθασμένη αντίληψη που έχεις σχηματίσει για όλα αυτά τα πράγματα φαίνεται να διέπεται από πλήρη άγνοια της αρχής διατήρησης της ύλης!
Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θέλεις ως προς το παράδειγμα που έφερα και κατά προέκταση στην συνέχεια θα βρούμε και τα υπόλοιπα.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ε ρε γλέντια.
:lol:

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:04 Αυτός που τα βαράει.
γιαυτόν που του το βαράνε λέω.για ποιο λόγο να πάει αν είναι όλοι μιλημένοι και να μην περάσουν απλά στο σύστημα ότι το έκανε?
Άβαταρ μέλους
sys3x

nowhere έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:21
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:04 Αυτός που τα βαράει.
γιαυτόν που του το βαράνε λέω.για ποιο λόγο να πάει αν είναι όλοι μιλημένοι και να μην περάσουν απλά στο σύστημα ότι το έκανε?
Εννοείς να κάνουν την δουλειά στο ρεπό του;
Για να μην δίνουν παραπάνω δικαιώματα αν τύχει και τσεκάρει κάποιος ότι δεν ήταν καν παρόν στο ΕΚ εκείνη την μέρα;

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

εννοώ για ποιο λόγο να πάει καν αν είναι όλοι μιλημένοι.πιο απλό μου φαίνεται σε μια φάση που έχει νέκρα να περάσουν στο σύστημα ότι ο τάδε εμβολιάστηκε από το να στήσουν ολόκληρη σκηνή με τον τύπο να κόβει βόλτες στην είσοδο μισή ώρα,να μπαινει μέσα,να κάνουν πως του πατάνε ένα εμβόλιο και μετά να βγαίνει κλαψουρίζοντας "ωχ το χεράκι μου με ξέραναν"
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:54 Εσύ είσαι ο ψεκασμένος, φίλε. Υποστηρίζεις κάτι τελείως αντιεπιστημονικό, γιατί «αυτό λέει η λογική». Στα παπάρια μας τι λέει «η λογική». Μας ενδιαφέρει τι λέει η επιστήμη. Και η επιστήμη λέει ότι ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει μεταδίδει το ίδιο με τον εμβολιασμένο και περισσότερο.
δεν το καταλαβαίνω πως το εννοεις αυτο που γράφεις, έστω οτι το εμβόλιο ειναι μέτριο, 20% προστασία απο νόηση ελαφρά, 50% απο βαριά πες, στην τύχη τα νούμερα. Ο πληθυσμός ειναι πεπερασμένος, αν εμβολιάσεις και ολα τα άλλα μείνουν σταθερά, μειώνεις τους πομπούς και κάνεις λιγότερο ευαίσθητους τους δέκτες, θα θέλεις περισσότερο χρόνο να φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα, να κολλήσουν όλοι, αλλα όλα γίνονται για να κερδίσουμε χρόνο να μην φρακάρει το σύστημα έτσι δεν είναι ;
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:07
hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:54

Σε βάζω στους ψεκασμένους = επιμένεις να υποστηρίζεις μια ψευδή πρόταση κόντρα σε όλες τις μελέτες που έχω φέρει, καθώς και τις επίσημες απόψεις του CDC και του ECDC.

Εσύ είσαι ο ψεκασμένος, φίλε. Υποστηρίζεις κάτι τελείως αντιεπιστημονικό, γιατί «αυτό λέει η λογική». Στα παπάρια μας τι λέει «η λογική». Μας ενδιαφέρει τι λέει η επιστήμη. Και η επιστήμη λέει ότι ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει μεταδίδει το ίδιο με τον εμβολιασμένο και περισσότερο. το περισσότερο δεν ισχύει
Ντροπή σου να βγαζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα. Πουθενά και καμμία επιστημονική έρευνα δεν το υποστηρίζει αυτό. Πουθενά δεν υπάρχουν δεδομένα για κάτι τέτοιο. Οποία στοιχεία έχεις φέρει δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Και εσύ παίρνεις το κομμάτι από τα.δεδομενα που σου αρέσει, το γενικευεις και βγάζεις συμπέρασμα...

Τουλάχιστον το δικό μου συμπέρασμα, βάση της λογικής, είναι εντελώς σύμφωνο με τα δεδομένα των ερευνών, που εσύ έφερες!!!
https://yourlocalepidemiologist.substac ... vaccinated

Οι 4 βασικές αρχές που δέχονται μέχρι στιγμής
Εικόνα

1. τα εμβόλια προστατεύουν πολύ σημαντικά έναντι βαριάς νόσου/θανάτου
2. αποτελεσματικότητα έναντι ήπιας/μέτριας νόσου έχει μειωθεί και μειώνεται (λόγω δέλτα ή και πτώση ανοσίας με τον χρόνο)
3. το ιικό φορτίο είναι το ίδιο μεταξύ εμβολιασμένων και μη (το ΦΟΡΤΙΟ- ΟΧΙ η ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΦΟΡΤΙΟΥ)
4. Μετά τις 6 ημέρες πέφτει πολύ σημαντικά το ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ στους εμβολιασμένους

Πως θα πάμε από το ιικό φορτίο που υπάρχει στον ρινοφάρυγγα των θετικών (PCR τεστ/μοριακό)
στην μολυσματικότητα του φορτίου για νά έχουμε αξιόπιστο αποτέλεσμα;

We needed a special study to answer this called: “viral viability through replication in cell culture”. Basically this is a lab study to see if the virus found among vaccinated people replicate in a petri dish.

Έγινε τέτοια έρευνα:
Scientists studied 161 breakthrough cases among healthcare workers (HCWs) in the Netherlands.

Α. Ιικό φορτίο - Μοριακό τεστ

Εικόνα

Κατά 95% είμαστε βέβαιοι πως το ιικό φορτίο είναι το ίδιο (p=0.5)

Β. Μολυσματικότητα φορτίου - Καλλιέργεια ιού

Εικόνα

Κατά 99% είμαστε βέβαιοι πως το ιικό φορτίο των ανεμβολίαστων είναι πιο μολυσματικό από αυτό των εμβολιασμένων. (p=0.002)

Κατά πόσο όμως;
7 out of 10 (68.6%) vaccinated HCWs were positive for infectious virus compared to
8.5 out of 10 (84.9%) unvaccinated HCWs were positive for infectious virus.

Για κάθε 10 εμβολιασμένους, οι 3 δεν μεταδίδουν κι ας είναι θετικοί
Για κάθε 10 ανεμβολίαστους, ο 1.5 πείπου δεν μεταδίδει κι ας είναι θετικός

* επίσης, σε άλλη μελέτη, μετά το 6ήμερο, το φορτίο πέφτει πάρα πολύ στους εμβολιασμένους

Υγ. βλέπουμε να υπάρχει μια αναλογική σχέση που αναμένεται, δλδή
όσο αυξάνεται το φορτίο, τόσο αυξάνεται και η μολυσματικότητα του
** Δεν υπάρχει overlapping στις δύο γραμμές στο διάγραμμα. Αρα, στους ανεμβολίαστους υπάρχουν πάντα περισσότεροι μολυσματικοί ιοί, ενώ στους εμβολιασμένους περισσότερα θράυσματα ιού (τα θραύσματα του ιού, θετικοποιούν το pcr, όχι την καλλιέργεια)

¨Ομως, ενώ για το φορτίο ΔΕΝ υπάρχει στατιστική διαφορά μεταξύ των δύο γκρουπ (εμβόλιο ή όχι)
για την μολυσματικότητα ΥΠΑΡΧΕΙ σημαντική στατιστική διαφορά (p<0.01)

Χρειάζονται κι άλλες μελέτες προφανώς.
Συνοψίζω σε όσους βγούν ΘΕΤΙΚΟΙ μεταξύ των γκρουπ:
1. Ίδιο φορτίο
2. μετά τις 6 ημέρες, πέφτει πολύ το φορτίο στους εμβολιασμένους σε σχέση με ανεμβολίαστους
3. μεγαλύτερη μολυσματικότητα εχει το ιικό φορτίο των ανεμβολίαστων

Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμα προστασία έναντι μόλυνσης στους εμβολιασμένους. Μικρότερη λόγω δέλτα/πτώσης ανοσίας με το χρόνο, αλλά υπαρκτή.
Δλδή τα παραπάνω αφορούν breakthrough περιπτώσεις εμβολιασμένων

Εικόνα
Griffin JB, Haddix M, Danza P, et al. SARS-CoV-2 Infections and Hospitalizations Among Persons Aged ≥16 Years, by Vaccination Status — Los Angeles County, California, May 1–July 25, 2021. MMWR Morb Mortal Wkly Rep.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ωραία τα νούμερα αλλά κοιτάξτε και αυτό: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/12 ... -kroysmata
Προφανώς λοιπόν οι 30 αυτοί που κόλλησαν στο γηροκομείο (όλοι εμβολιασμένοι) κόλλησαν από εμβολιασμένο μάλλον εργαζόμενο εκεί. Γιατι και οι εμβολιασμένουν και μεταδίδουν και νοσούν. Και αν δεν προσέχουν (όπως δεν πρόσεχε κανένας το προηγούμενο διάστημα με τις ευλογίες της κυβέρνησης) μπορεί να γίνουν και superspreaders.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:12

Μόνο που εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κολλάνε οι εμβολιασμενοι. Λέω απλά ότι έχουνε χαμηλότερο ιικο φορτίο, και κατά συνέπεια ο εμβολιασμός βοηθά στην μη εξάπλωση.

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο ψέκ...πολλές φορές έχω προσπαθήσει να κάνω διάλογο μαζί σου, αλλά όταν δεν μπορούσες να απαντήσεις μου πεταγες κάτι κουφά...άσε μας λοιπόν φιλαράκι, πάνε φάε καμμία μπουγάτσα και άσε τις κουβέντες για τους σοβαρούς ανθρώπους...
Γιατί λοιπόν αυτοί, γενικά και αόριστα, που έκαναν το εμβόλιο έχουν χαμηλότερο ιικό φορτίο, εξήγησε το μας με απλά λογάκια αν θέλεις.
Ας σημειώσουμε εδώ ότι εγώ αναφέρθηκα σε μία μηχανική διαδικασία η οποία ισχύει τόσο για αυτούς που έκαναν εμβόλιο όσο και για αυτούς που δεν έκαναν, όχι σε μεγαλύτερα ή μικρότερα ιικά φορτία, αυτό θα μας το εξηγήσεις εσύ με απλά λογάκια ε.
Μετά τη μηχανική διαδικασία όμως αρχίζει η βιολογική.Η διαφορά του εμβολιασμένου από τον μη εμβολιασμένο είναι ότι ο πρώτος έχει ήδη αντισώματα.Τα αντισώματα λοιπόν αναγνωρίζουν τον ιό ως εχθρό και αμέσως εξαπολύνται εναντίον του.
Αντίθετα στον μη εμβολιασμένο και μη νοσήσαντα δεν υπάρχουν αντισώματα και ο ιός μπορεί να μείνει και μέρες στον οργανισμό μέχρι αυτός να τον αντιληφθει ως εχθρό.
Όλες αυτες τις μέρες δεν κάθεται.Πολλαπλασιάζεται με τη διαδικασία κατάληψης κυττάρων.Εάν ο πολλαπλασιασμός ξεπεράσει ένα επίπεδο και απλωθεί παντού ο οργανισμός δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
Συνεπώς ο εμβολιασμένος τις περισσότερες φορές έχει μικρότερο ιικό φορτίο επειδή δεν έχει προλάβει να πολλαπλασιασθεί αρκετά ο ιός και η νόσησή του κρατάει περισσότερο.Μπορεί λοιπόν να μεταδώσει πιο εύκολα.
Εκείνο που ανακαλύφθηκε για τη μετάλλαξη Δ εν σχέσει με τις προηγούμενες είναι ότι είναι τόσο μεταδοτική ώστε μόλις εισχωρήσει στη μύτη έχει ήδη μεγάλο φορτίο είτε είσαι εμβολιασμένος είτε όχι και άρα μπορεί να μεταδοθεί,πράγμα που δεν συνέβαινε με τις προηγούμενες μεταλλάξεις.
Το τι συμβαίνει όμως μετά και ο χρόνος αντίδρασης του οργανισμού διαφοροποιείται από το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

πατησιωτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:08
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:12

Μετά τη μηχανική διαδικασία όμως αρχίζει η βιολογική.Η διαφορά του εμβολιασμένου από τον μη εμβολιασμένο είναι ότι ο πρώτος έχει ήδη αντισώματα.Τα αντισώματα λοιπόν αναγνωρίζουν τον ιό ως εχθρό και αμέσως εξαπολύνται εναντίον του.
Αντίθετα στον μη εμβολιασμένο και μη νοσήσαντα δεν υπάρχουν αντισώματα και ο ιός μπορεί να μείνει και μέρες στον οργανισμό μέχρι αυτός να τον αντιληφθει ως εχθρό.
Όλες αυτες τις μέρες δεν κάθεται.Πολλαπλασιάζεται με τη διαδικασία κατάληψης κυττάρων.Εάν ο πολλαπλασιασμός ξεπεράσει ένα επίπεδο και απλωθεί παντού ο οργανισμός δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
Συνεπώς ο εμβολιασμένος τις περισσότερες φορές έχει μικρότερο ιικό φορτίο επειδή δεν έχει προλάβει να πολλαπλασιασθεί αρκετά ο ιός και η νόσησή του κρατάει περισσότερο.Μπορεί λοιπόν να μεταδώσει πιο εύκολα.
Εκείνο που ανακαλύφθηκε για τη μετάλλαξη Δ εν σχέσει με τις προηγούμενες είναι ότι είναι τόσο μεταδοτική ώστε μόλις εισχωρήσει στη μύτη έχει ήδη μεγάλο φορτίο είτε είσαι εμβολιασμένος είτε όχι και άρα μπορεί να μεταδοθεί,πράγμα που δεν συνέβαινε με τις προηγούμενες μεταλλάξεις.
Το τι συμβαίνει όμως μετά και ο χρόνος αντίδρασης του οργανισμού διαφοροποιείται από το εμβόλιο.
Εγώ πατουλιλίνη εμίλησα συγκεκριμένα για την αρχική διαδικασία της μόλυνσης η οποία είναι όμοια και στις δύο περιπτώσεις.
Τώρα εσύ αν δεν θες να φοράς μάσκα πχ όταν βρίσκεσαι σε έναν κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους, εμβολιασμένους ή μη, στην ηλικία σου είναι άλλο καπέλο.
Δεν υπονοώ ότι το θέλεις αλλά ο διαχωρισμός που προωθείται στερείται νοήματος από ένα σημείο και μετά.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Είσαι ο μοναδικός μέχρι στιγμής πάντως που μίλησέ καθαρά, ψεκάθαρα μπορώ να πω.
(:

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:13 Τώρα εσύ αν δεν θες να φοράς μάσκα πχ όταν βρίσκεσαι σε έναν κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους, εμβολιασμένους ή μη, στην ηλικία σου είναι άλλο καπέλο.
Δεν υπονοώ ότι το θέλεις αλλά ο διαχωρισμός που προωθείται στερείται νοήματος από ένα σημείο και μετά.
Δεν προωθείται αυτός ο διαχωρισμός.Άλλος προωθείται.Οι εμβολιασμένοι θα φοράνε μάσκες και σε κινηματογράφους,θέατρα κλπ.Οι ανεμβολίαστοι απλώς δεν θα μπαίνουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”