viewtopic.php?f=39&t=21560#p1266465Belisarius έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:22ΒΜW ή Alpha Romeo οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:21 να φανταστω κατοχος οχηματος υψηλου κυβισμου ο εμπλεκομενος?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ερχόταν ανάποδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ερχόταν ανάποδα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τηγανόλαδο καίτε ρε; μαζούτ;
Έχει πόσο καιρό που σας το είπα - έδωσα εντολή.
Με τον Μπέρι τουλάχιστον περιμέναμε να το πάρει απόφαση ο ίδιος, τον Στάθη σιγά μην τον ρωτήξουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Μερικά σχόλια.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:55Ναι δεν υπάρχει καθόλου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:08Η παιδεία πάει κι έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τροχαία, αστυνόμευση κι επιβολή του νόμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:01
Κάποτε σε κάτι τέτοιους γρατσούναγα πόρτες και έσπαγα καθρέπτες μέχρι που βαρέθηκα.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, δεν θα έπρεπε να τον βρίσεις διότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια και μπορεί να σου ζητούσε τα ρέστα με κανένα μαχαίρι. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να έχει κονέ και να βρει που μένεις για να σου ζητήσει τα ρέστα αργότερα. Άλλωστε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Όσο για το τρακάρισμα πλαγιομετωπικά έχω μερικά επιχειρήματα που μπορούν να σε πείσουν ότι σωστά έπραξες.
α) Είναι ανασφάλιστος και τρέχα γύρευε. Εδώ δεν έχει ευκρινείς πινακίδες, σιγά μην έχει περάσει ΚΤΕΟ, πληρώνει ασφάλειες, κλπ. Μπορεί να τις έχει και πλαστές.
β) Το όχημα σου μπορεί να πάθαινε μεγαλύτερη ζημιά και φυσικά να χάσει πολύ την μεταπωλητική του αξία, άρα να χάσεις από την περιουσία σου.
γ) Μπορεί στο σημείο να υπήρχε πεζός, μηχανάκι, ή κάτι άλλο που δεν είδες και από το τρακάρισμα να τραυματιζόταν ή και να σκοτωνόταν. Αν και δεν θα είχες το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, κρίμα δεν θα ήταν να γνωρίζεις ότι η επιθετική σου οδήγηση έθεσε σε κίνδυνο κάποιον που δεν έφταιγε;
δ) Δεν θα του έβαζες μυαλό. Εδώ τύποι έχουν πληρώσει περιουσίες σε πρόστιμα και επιδιορθώσεις και δεν μαθαίνουν. Μπορεί να έχουν σκοτώσει και άνθρωπο και παρόλα αυτά να συνεχίζουν τις ίδιες βλακείες. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει και ελπίδα.
Όσο και αν θυμώνεις ή απογοητεύεσαι νομίζω ότι και εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι έχω δίκιο.
Εμένα μου φαίνεται εκπληκτικό που κυκλοφορούν αυτοκίνητα και μηχανάκια χωρίς ευκρινείς πινακίδες ή και με καθόλου πινακίδες. Την προηγούμενη εβδομάδα κόρναρε στη γυναίκα μου να φύγει από τη μέση ντελιβεράς που οδηγούσε μηχανάκι με σκισμένη εξάτμιση στο πεζοδρόμιο, ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων. Αποφάσισε να του σημειώσει την πινακίδα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε.
Ήταν το πεζοδρόμιο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, κέντρο καράκεντρο εξήντα μέτρα από το Προεδρικό Μέγαρο.
Σε δρόμους μπουρδέλο, χωρίς την τήρηση του ΚΟΚ και πολλές φορές χωρίς ευκρινή σήμανση ή ορατότητα η εξάτμιση που κάνει θόρυβο είναι το ίδιο σωτήρια με το κράνος.
Κράνος φορούσε;
Μου αρέσει πάντως που όλοι έχετε τα κονέ σας να βρίσκετε σε ποιον ανήκουν τα οχήματα από την πινακίδα. Υποθέτω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με το σβήσιμο κλήσεων. Γενικά, κάτι τέτοιες ενέργειες είναι παράνομες. Είναι παράβαση καθήκοντος για το κονέ σας αλλά και για εσάς τους ίδιους. Χώρια κάτι περί προσωπικών δεδομένων και τα σχετικά.
Σε περιπτώσεις που έχουμε γυναίκες οδηγούς η κόρνα είναι απολύτως απαραίτητη και φυσικά φταίει πάντα η γυναίκα, ακόμη και αν ο άλλος κάνει ακροβατικά.
Έπειτα, κάποια στιγμή καλό θα ήταν η οδήγηση από γυναίκες να αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ που επιφέρει τσουχτερά πρόστιμα.
Προφανώς κάποια τα γράφω σοβαρά και κάποια λιγότερο σοβαρά. Γενικά πάντως διαφαίνεται ότι τίποτε δεν πρόκειτα να αλλάξει. Η έλλειψη παιδείας και η διαφθορά στους κρατικούς λειτουργούς δυστυχώς είναι τεράστια. Ακόμη και οι αυτοαποκαλούμενοι νομοταγείς αποδεικνύεται ότι ψάχνουν να βρουν το "δίκιο" τους με παράνομες μεθόδους...
- EKPLIKTIKOS
Δεν τους δικαιολογώ αλλά ξέρεις τι είναι να είσαι σε μηχανάκι, εντελώς εκτεθειμένος δηλαδή, να σου κάνει χοντρή μαλακια ο άλλος (παραβίαση στοπ κτλ) κ να σε βρίζει κιόλας από πάνω; Βέβαια κ εμείς οι μηχανακηδες πρώτοι στη μαλακια είμαστε, δε λέω.Puma έγραψε: 26 Αύγ 2021, 14:27
Επίσης, πόσες φορές έχουμε δει στο δρόμο ο ένας οδηγός να ακολουθεί τον άλλον για να γίνει τσαμπουκάς. Ιδιαίτερα κάτι οδηγοί πάνω σε μοτοσικλέτες που πάνε δίπλα στα αυτοκίνητα και χτυπάνε παράθυρα, καπό και ό,τι βρουν.
Ρε συ δεν έχουμε μαζέψει ακόμα αρκετά στοιχεία για να τον έχουμε στο χέρι. Τι, έτσι χύμα θα συντονίζει; Δεν πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα τηρεί τη γραμμή;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:33Τηγανόλαδο καίτε ρε; μαζούτ;
Με τον Μπέρι τουλάχιστον περιμέναμε να το πάρει απόφαση ο ίδιος, τον Στάθη σιγά μην τον ρωτήξουμε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ευκολάκι.vatraxos έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:38Ρε συ δεν έχουμε μαζέψει ακόμα αρκετά στοιχεία για να τον έχουμε στο χέρι. Τι, έτσι χύμα θα συντονίζει; Δεν πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα τηρεί τη γραμμή;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:33Τηγανόλαδο καίτε ρε; μαζούτ;vatraxos έγραψε: 27 Αύγ 2021, 10:26
Τέτοιες μαλακίες γράφει και τον βλέπω σύντομα να συντονίζει εδώ μέσα να πούμε![]()
Απειλήστε τον ότι θα μπει φίλτρο που θα κόβει αυτόματα όλες τις αναφορές στον Ιάννη, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Κάθε φορά που θα παρεκκλίνει απλά του το θυμίζετε.
.
.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις εσύ, ξέρει αυτός.
Έτσι πες του (και καθάρισες).
.
.
- omg kai 3 lol
Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
Έχεις δίκιο, δικέ μου. Εν τέλει, δεν αξίζει να χαλάσεις την ζωή σου για έναν ασυνείδητο. Δεν ξέρεις αν θα καταλήξει η φάση σε μερικούς μώλωπες και θιγμένους εγωισμούς ή θα κλαινε μανάδες στα μνήματα.
Κάνε τους μια αγκαλιά, χαμογέλα και πες όλα καλά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή για να διοχετεύσεις θυμό και ενέργεια.
foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
- για να γινει ενα ατυχημα συνηθως πρεπει να γινουν 2 ή 3 μαλακιες ταυτοχρονα, γιαυτο οδηγουμε εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μας οτι παντα μπορει να συμβει ενα απροοπτο για να το αποφυγουμε, διορθωσουμε, αυτο δηλαδη που εσυ εκανες
- μαλακες παντα θα υπαρχουν αυτο ειναι δεδομενο, δεν θα τους αλλαξεις εσυ εκτος κι αν θες να γινεις vigilant εκδικητης πολεων, αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι η σταση σου απεναντι σε αυτα τα αναποφευκτα φαινομενα και ειναι αυτο που συνηθως ρωταω:
ξυπνησες ή γεννηθηκες νευριασμενος;
Έχεις όλο το δίκαιο να του κάνεις αυτήν την ερώτηση στο τέλος αλλά και αυτός σε αυτήν και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις έχει επίσης απόλυτο δίκαιο.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
Έχεις δίκιο, δικέ μου. Εν τέλει, δεν αξίζει να χαλάσεις την ζωή σου για έναν ασυνείδητο. Δεν ξέρεις αν θα καταλήξει η φάση σε μερικούς μώλωπες και θιγμένους εγωισμούς ή θα κλαινε μανάδες στα μνήματα.
Κάνε τους μια αγκαλιά, χαμογέλα και πες όλα καλά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή για να διοχετεύσεις θυμό και ενέργεια.
![]()
foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
- για να γινει ενα ατυχημα συνηθως πρεπει να γινουν 2 ή 3 μαλακιες ταυτοχρονα, γιαυτο οδηγουμε εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μας παντα οτι μπορει να συμβει ενα απροοπτο για να το αποφυγουμε, διορθωσουμε, αυτο δηλαδη που εσυ εκανες
- μαλακες παντα θα υπαρχουν αυτο ειναι δεδομενο, δεν θα τους αλλαξεις εσυ εκτος κι αν θες να γινεις vigilant εκδικητης πολεων, αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι η σταση σου απεναντι σε αυτα τα αναποφευκτα φαινομενα και ειναι αυτο που συνηθως ρωταω: ξυπνησες ή γεννηθηκες νευριασμενος;
.
.
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:34Μερικά σχόλια.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:55Ναι δεν υπάρχει καθόλου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:08
Η παιδεία πάει κι έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τροχαία, αστυνόμευση κι επιβολή του νόμου.
Εμένα μου φαίνεται εκπληκτικό που κυκλοφορούν αυτοκίνητα και μηχανάκια χωρίς ευκρινείς πινακίδες ή και με καθόλου πινακίδες. Την προηγούμενη εβδομάδα κόρναρε στη γυναίκα μου να φύγει από τη μέση ντελιβεράς που οδηγούσε μηχανάκι με σκισμένη εξάτμιση στο πεζοδρόμιο, ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων. Αποφάσισε να του σημειώσει την πινακίδα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε.
Ήταν το πεζοδρόμιο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, κέντρο καράκεντρο εξήντα μέτρα από το Προεδρικό Μέγαρο.
Σε δρόμους μπουρδέλο, χωρίς την τήρηση του ΚΟΚ και πολλές φορές χωρίς ευκρινή σήμανση ή ορατότητα η εξάτμιση που κάνει θόρυβο είναι το ίδιο σωτήρια με το κράνος.
Κράνος φορούσε;![]()
Μου αρέσει πάντως που όλοι έχετε τα κονέ σας να βρίσκετε σε ποιον ανήκουν τα οχήματα από την πινακίδα.
Δεν έχω τέτοιο κονέ. Την πινακίδα υποτίθεται τη γράφεις για να μπορείς να κάνεις μήνυση (η οδήγηση σε πεζοδρόμιο είναι πλημέλλημα από το 2019 αν και οι μπάτσοι προσπαθούν να μην κυκλοφορήσει η γνώση και να μείνει ο κόσμος στην παλιά γνώση ότι είναι απλή διοικητική παράβαση και άρα αν δεν ήταν τροχαίος μπροστά να τη βεβαιώσει δε συνέβη τίποτα).
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πράγματι το 2015 μια πουτάνα της γειτονιάς που ο άντρας της είχε φίλο μπάτσο, κατάφερε και βρήκε από την πινακίδα τα πλήρη στοιχεία ενός τύπου που είχε η ίδια ενοχλήσει(!) (όχι τροχαία φάση, απλώς τον είδε να μπαίνει στο αυτοκίνητό του μετά τον τσακωμό) και πήγε και τον απείλησε γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη με όσα του είχε κάνει. Από τότε ξέρω ότι οι μπάτσοι είναι διεφθαρμένα τομάρια και δεν πρέπει να κάνεις επώνυμες καταγγελίες αν δεν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος είναι πραγματικά κακομοίρης.
ST48410, το πρώτο πράμα που θα κάνεις είναι να τους απειλήσουμε ότι εάν δεν γίνει άμεσα ενότητα μουσικής τεχνολογίας στο πχώρουμ θα παραιτηθείς άμεσα από τα καθήκοντα σου συμπαρασύρωντας και τον Beria μαζί σου. Θα τους πεθάνουμε στον Μπαχ, θα τους κάνουμε ανθρώποι θέλουν δε θέλουν.
Για τον Μπέρι μην ανησυχείς, άφησε τον πάνω μου.
.
.
- omg kai 3 lol
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:52Έχεις όλο το δίκαιο να του κάνεις αυτήν την ερώτηση στο τέλος αλλά και αυτός σε αυτήν και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις έχει επίσης απόλυτο δίκαιο.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
![]()
- για να γινει ενα ατυχημα συνηθως πρεπει να γινουν 2 ή 3 μαλακιες ταυτοχρονα, γιαυτο οδηγουμε εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μας παντα οτι μπορει να συμβει ενα απροοπτο για να το αποφυγουμε, διορθωσουμε, αυτο δηλαδη που εσυ εκανες
- μαλακες παντα θα υπαρχουν αυτο ειναι δεδομενο, δεν θα τους αλλαξεις εσυ εκτος κι αν θες να γινεις vigilant εκδικητης πολεων, αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι η σταση σου απεναντι σε αυτα τα αναποφευκτα φαινομενα και ειναι αυτο που συνηθως ρωταω: ξυπνησες ή γεννηθηκες νευριασμενος;
δεν καταλαβες, η ερωτηση παει στον foscilis και σε ατομα που αντιδρουν ετσι με το παραμικρο ειτε τους πνιγει το δικιο ειτε οχι, αλλωστε αυτο ειναι αδιαφορο, αφορμη ψαχνουν για να ξεσπασουν
Νομίζω έγινα νευριασμένος κάπου μετά την χιλιοστή φορά που κινδύνεψε να σκοτωθεί το παιδί μου 20 μέτρα από το σπίτι του επειδή κάποιος αρχίδης της ράτσας "έλα μωρέ τώρα" γούσταρε να εξοικονομήσει η πάρτη του 4.5 σεντς βενζίνη και 15 δευτερόλεπτα χρόνου.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
![]()
- για να γινει ενα ατυχημα συνηθως πρεπει να γινουν 2 ή 3 μαλακιες ταυτοχρονα, γιαυτο οδηγουμε εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μας οτι παντα μπορει να συμβει ενα απροοπτο για να το αποφυγουμε, διορθωσουμε, αυτο δηλαδη που εσυ εκανες
- μαλακες παντα θα υπαρχουν αυτο ειναι δεδομενο, δεν θα τους αλλαξεις εσυ εκτος κι αν θες να γινεις vigilant εκδικητης πολεων, αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι η σταση σου απεναντι σε αυτα τα αναποφευκτα φαινομενα και ειναι αυτο που συνηθως ρωταω:
ξυπνησες ή γεννηθηκες νευριασμενος;
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση