Aμε. Αμα εχει παει με 200, θα κανω εγω την αρχη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαιώματα των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δικαιώματα των γυναικών
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Η πλάκα είναι πως η διανοουμενίστικη φεμ πλευρά αποκαλεί συχνά -πυκνά πουτάνες, όσες γυναίκες προσεγγίζουν τον σύντροφό τους για καμάκι. Ωραίο εργάκι, βλέπεται ευχάριστα. Συνεχίστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι θα έχει μεγάλο εύρος σεξουαλικών συντρόφων για σύγκριση. Ίσως σε αγχώνει λίγο αλλά οκ άμα έχει δει κάτι καλό σε σένα, έχεις ελπίδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτές οι "διανοούμενες" είναι το πιο κωμικό στοιχείο στη φάση.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:17 Η πλάκα είναι πως η διανοουμενίστικη φεμ πλευρά αποκαλεί συχνά -πυκνά πουτάνες, όσες γυναίκες προσεγγίζουν τον σύντροφό τους για καμάκι. Ωραίο εργάκι, βλέπεται ευχάριστα. Συνεχίστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κολλάνε μην τυχόν τους πουν ρατσιστές , η μπούργκα είναι δικαίωμα αφού.
Σαφώς και είναι.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:20Κολλάνε μην τυχόν τους πουν ρατσιστές , η μπούργκα είναι δικαίωμα αφού.![]()
Αντιφά φάση λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Ισχύει.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:17 Η πλάκα είναι πως η διανοουμενίστικη φεμ πλευρά αποκαλεί συχνά -πυκνά πουτάνες, όσες γυναίκες προσεγγίζουν τον σύντροφό τους για καμάκι. Ωραίο εργάκι, βλέπεται ευχάριστα. Συνεχίστε.
Αυτό δεν το γνωρίζω και δεν το έχω δει να γίνεται. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει ως ιδεολογικός κανόνας.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:17 Η πλάκα είναι πως η διανοουμενίστικη φεμ πλευρά αποκαλεί συχνά -πυκνά πουτάνες, όσες γυναίκες προσεγγίζουν τον σύντροφό τους για καμάκι. Ωραίο εργάκι, βλέπεται ευχάριστα. Συνεχίστε.
Στον ελ νεοφεμινισμό βέβαια, δεν αποκλείεται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πουτανες δεν είναι, πατσαβουρίτσες είναι σίγουρα.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:37
Αυτό δεν το γνωρίζω και δεν το έχω δει να γίνεται. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει ως ιδεολογικός κανόνας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Γιατι είναι πατσαβουρες; κανείς δεν είναι κανενός έτσι δεν είναι;
Σαφώς και γίνεται. Ο ιδεολογικός κανών της φεμ συμπεριφοράς, είναι απλά το κερασάκι που θα κάνει την τούρτα περισσότερο λαχταριστή, για να τσιμπήσουν τα αιγοπρόβατα. Το έχω ακούσει άπειρες φορές με τ'αυτιά μου.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:37Αυτό δεν το γνωρίζω και δεν το έχω δει να γίνεται. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει ως ιδεολογικός κανόνας.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:17 Η πλάκα είναι πως η διανοουμενίστικη φεμ πλευρά αποκαλεί συχνά -πυκνά πουτάνες, όσες γυναίκες προσεγγίζουν τον σύντροφό τους για καμάκι. Ωραίο εργάκι, βλέπεται ευχάριστα. Συνεχίστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 27 Αύγ 2021, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουραφέξαλα! Δεν βλάπτουν κανένα (προσωπικά αδιαφορώ). Τι σόι "κανόνες" είναι αυτοί που επιβάλλετε;
Το ελληνικό σαβουάρ βιβρ τους επιβάλλει; Γι' αυτό δεν θα γίνουμε δύση ποτέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό που γράφεις υπήρξε στην κομμουνιστική Κίνα που επεκράτησε την εποχή που έγραφε ο Όργουελ το βιβλίο του.Φυσικά σήμερα δεν υπάρχει.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:07ε, τώρα τι να πω σε αυτό. Οκ.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:04Γράφεις βλακείες. Όβερ.AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:29
Αυτά τα ξέρω. Η "στολή εργασίας" ήταν έμπνευση του Οργουελ στο 1984. Είναι μια αναφορά στην ακαλαίσθητη ομοιομορφία που θέλουν να επιβάλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του μέλλοντος.
Εχεις δίκιο ότι αυτή η νοοτροπία δεν περιορίζεται σε έναν ενδεχόμενο φουτουριστικό κομμουνισμό. Το ισλάμ ας πούμε την επιβάλλει εδώ και αιώνες.
Επί Μάο όμως όλοι ήσαν υποχρεωμένοι να φοράνε ομοιόμορφες στολές.
Γιατί ΜΟΝΟΝ στις αγωνίστριες φεμ επιτρέπονται οι πατριαρχικοί μισογυνικοί χαρακτηρισμοί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:46Γιατι είναι πατσαβουρες; κανείς δεν είναι κανενός έτσι δεν είναι;![]()
Ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά λες ότι δεν περιορίζεται στον κομμουνισμό αυτό. Σημασία έχει ότι η ομοιόμορφη ένδυση, προβατοποιεί τους ανθρώπους.πατησιωτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:49Αυτό που γράφεις υπήρξε στην κομμουνιστική Κίνα που επεκράτησε την εποχή που έγραφε ο Όργουελ το βιβλίο του.Φυσικά σήμερα δεν υπάρχει.![]()
Επί Μάο όμως όλοι ήσαν υποχρεωμένοι να φοράνε ομοιόμορφες στολές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-