Εγώ, εγώ, είσθε όλοι μαλάκες.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:32 Α εσύ πετάχτηκες σαν την τσαπού να βρίσεις χωρίς να ξέρεις κιόλας τι λέμε, εγώ είμαι ο απαράδεκτος. Δεν εξετάσαμε το αν πάει να κοροϊδέψει ώστε να βγει κάποιο όφελος. Λέμε ότι λέει μια χιλομασημένη μαλακία γύρω από τα ναρκωτικά και τα σχολεία. Αυτά που είπες δεν επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό που έχει γίνει κοινός τόπος για κάθε τηλεθεατή. Πέντε πιτσιρικάδες πίνανε. Δεν σημαίνει κάτι.
Απλά του ανατρέπεται το αφήγημα, παθαίνει κοκομπλόκο, βαριέται να ψάξει το τι πραγματικά συμβαίνει και επιμένει στο τέλος στο ίδιο πράγμα επειδή είναι λιγότερο ενεργοβόρο. Απλά πράγματα. Για να το διατηρήσει αυτό βρίζει, έτσι για να έχει την αίσθηση ότι κέρδισε στο τέλος. Κι εγώ αυτό κάνω όμως, και νιώθω πιο ακούραστος τι να κάνουμε; Είναι το αγαπημένο μου στους καυγάδες. κι όποιος δει τη ροή του νήματος μπορεί και να θεωρήσει ότι εγώ το άρχισα λέγοντας ότι από γεράματα τα λέει όλα αυτά. Δεν είχα νεύρα όμως και άρα δεν το είπα υβριστικά. Αυτός έλεγε για υστερίες και κερατωμένες γυναίκες.
Και ναι μετά είχα νεύρα. Ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του για να αναθεωρούμε την αίσθηση που έχουμε για τα πράγματα και την αναβαθμίσουμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να κόψει τον πουτσο του δημόσια στο Σύνταγμα ο Waldorf;
Re: Πρέπει να κόψει τον πουτσο του δημόσια στο Σύνταγμα ο Waldorf;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτο. το κοκκινο.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:40
Ναι ο οπαδικός χώρος είναι που έδωσε πρόσφορο έδαφοςΔεν ήταν μία κουλτούρα συνηφασμένη με το ροκ και κατ' επέκταση σε χώρους διασκέδασης.
Ο άλλος μάζεψε ότι σκουπιδαριό βρήκε και το αραδιάζει εδώ για να του περάσει ότι έξω από τα σχολεία πουλάνε τα ναρκωτικά. Μια μαλακία που πηγάζει από τους λέρες δημοσιογράφους για να τρομάζουν γονείς. Έτσι για τη χειραγώγηση. Το κάθε χάπατο κατάπινε όποια βρώμα κυκλοφορούσε χωρίς λίγο σκέψη. Θα πάω εγώ που είμαι πρεζέμπορας να κονομήσω από το χαρτζιλίκι των πιτσιρικάδων. Αυτά τα χάπατα έκραζε ο αείμνηστος.
Και φέρνει τώρα μουφοειδήσεις και άρθρα και καλά.
η πρεζα θελει λεφτα. πολλα. τα σκολεια δεν ειναι μερος που συχναζουν ατομα με γεματες τσεπες.
σιγουρα εχουν υπαρξει και καποιες λιγες περιπτωσεις μαθητων πρεζακηδων, αλλα δεν υπηρξε ποτε, κανενας λογος, να παει ο εμπορας να πουλησει εξω απο το σχολειο.
βασικα, ποτε δεν παει ο εμπορας να πουλησει, καπου. το ζακι παει στον εμπορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
φλωρόπουστα χάο, αρσακειάδα δεν πείθεις, οπότε σταμάτα να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όχι!Ju-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 19:17Ο δράκος του Σέιχ σου δεν εκτελέστηκε;Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 19:17Για να μην ταλαιπωρείται πες του ότι ο τελευταίος άνθρωπος που εκτελέστηκε στην Ελλάδα ήταν ο Λυμπέρης, το 1972. Είχε κάψει την γυναίκα του, τα δύο του παιδιά και την πεθερά του.
Ήταν ο μόνος που εκτελέστηκε επί χούντας.
Πριν από αυτόν η προηγούμενη εκτέλεση ήταν γυναίκας, το 1965. Ήταν η Δημητρεα η δηλητηριαστρια της Μάνης![]()
Ο δράκος του Σέιχ Σου ήταν γόνος μεγάλης αλυσίδας (αλυσίδας σήμερα, τότε μπορεί να ήταν μόνον ένα, δεν ξέρω), ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης και την πλήρωσε ένας αθώος.
Ο γόνος πάλι έκανε ζωάρα και πολλαπλασίασε την περιουσία του.
Πάντως εκτέλεση έγινε. Εκτέλεση αθώου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Rocco Siffredi
αυτος ειναι. σε καστετα τον ειχαπήζον bot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:05
ο δισκος εχει σκορδιλη και τουρνα? νομιζω τον ειχα.![]()
ο τυπος εχει παιξει και στην τβ. 1000%. Τον θυμαμαι σου λεω
και ναι ειναι απ την τηλεοπτικη σειρα "ναρκωτικα" της ρετ1
• Πόσων ετών ήταν ο Γιώργος όταν ξεκίνησε την χρήση;
Ο Γιώργος ξεκίνησε στα 17, με αφορμή τους φίλους του και το σχολείο. Το σχολείο που φοιτούσε ήταν άντρο διακίνησης ναρκωτικών.
• Το σχολείο ήταν στην Αθήνα;
Ναι.
• Δημόσιο σχολείο;
Ναι, δημόσιο. Η παρέα ήταν πολύ συγκεκριμένη, μάλιστα ο ένας από τους φίλους της παρέας, δεν τα κατάφερε, πέθανε.
• Εσύ πότε κατάλαβες ότι ο Γιώργος ήταν χρήστης;
Εγώ ήμουν στον κόσμο μου… Το κατάλαβα κάποια μέρα που βρήκα στο σαλόνι, πάνω στο τραπεζάκι, μια σύριγγα. Αναστατώθηκα και όταν ρώτησα τον Γιώργο, μου είπε ότι είναι βιταμίνες…
https://www.dimokratiki.gr/16-07-2017/m ... ygklonizi/
.
Ο Γιώργος ξεκίνησε στα 17, με αφορμή τους φίλους του και το σχολείο. Το σχολείο που φοιτούσε ήταν άντρο διακίνησης ναρκωτικών.
Ναι.
• Δημόσιο σχολείο;
Ναι, δημόσιο. Η παρέα ήταν πολύ συγκεκριμένη, μάλιστα ο ένας από τους φίλους της παρέας, δεν τα κατάφερε, πέθανε.
Εγώ ήμουν στον κόσμο μου… Το κατάλαβα κάποια μέρα που βρήκα στο σαλόνι, πάνω στο τραπεζάκι, μια σύριγγα. Αναστατώθηκα και όταν ρώτησα τον Γιώργο, μου είπε ότι είναι βιταμίνες…
.
- kongrosian
Ναι ρε μαλάκα σου λέω. Θες να σου ορκιστώ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Αύγ 2021, 08:50 φλωρόπουστα χάο, αρσακειάδα δεν πείθεις, οπότε σταμάτα να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ρε δεν ντρέπεσαι να σκέφτεσαι όπως η κύρα Νίτσα που βλέπει τηλεόραση; Κι ότι πει η τηλεόραση αυτό είναι;Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:52 • Πόσων ετών ήταν ο Γιώργος όταν ξεκίνησε την χρήση;
Ναι.
• Δημόσιο σχολείο;
.
H συγκεκριμενη κυρα Νιτσα ειναι πολυ πιο αξιοπιστη απο σενα.
.
.
Για το δράκο του Σέι σου.
Για αυτόν που εκτελεστηκε βγήκε το τραγούδι αυτό. Στην κνε νομίζαμε κάποιοι ότι βγήκε για το Μπελογιάννη.
Για αυτόν που εκτελεστηκε βγήκε το τραγούδι αυτό. Στην κνε νομίζαμε κάποιοι ότι βγήκε για το Μπελογιάννη.
Μόνο που αυτό που λες είναι μια μαλακία απλά για να την πεις. Αυτό που σε ρώτησα είναι ουσιαστικό. Θες να το δεις, δες το. Αλλιώς τραγούδα τα δικά σου.
Οχι, αυτη ειναι μια γυναικα που εχει πονεσει και ζησει συγκεκριμενες καταστασεις ενω μιλαει και επωνυμα.
Και τι να στην πω, κανονικα αν δεν ειχες βγαλεις γλωσσα δεν θα αξιζε να στην πω, ολοι ξερουν τι γινεται στα σχολεια.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 27 Αύγ 2021, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι ο Θ. Κοροβίνης στο Γύρο του Θανάτου υπονοεί ότι ο Παγκρατίδης επελέγη ως ένοχος και εκτελέστηκε για να μην ακουμπηθεί ο πραγματικός ένοχοςΧαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:04 Για το δράκο του Σέι σου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 14 Απαντήσεις