!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι δήλωσε ο Άδωνης στον Λιακοπουλο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Τι δήλωσε ο Άδωνης στον Λιακοπουλο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Parrot έγραψε: 25 Αύγ 2021, 16:45
George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:38
Φοῖνιξ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:18 Αρχιδοβυζαντινη νοοτροπία. Λες και τα άρθρα του Συντάγματος είναι σε ανταγωνισμό μεταξύ τους και πρέπει το ένα να κερδίσει το άλλο. Και ποιός αποφασίζει αυθαίρετα ποιο άρθρο θα παραβιαστεί; Δεν θα έπρεπε πρώτον να υπάρχουν αντικρουόμενα άρθρα και δεύτερον αν γίνει από λάθος τότε πρέπει να ισχύουν και τα δύο. Βρες τρόπο να προστατέψεις την δημόσια υγεία χωρίς να παραβιάσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Αυτό δε γίνεται. Πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις νόμων και άρθρων και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να επιλέξεις τι από τα 2 ισχύει.

Όπως και στην περίπτωση πολέμου. Ο στρατιωτικός νόμος περιορίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ατόμου υπέρ του συνόλου. Δεν μπορείς να έχεις και τα 2 σε κάποιες περιπτώσεις.
Όχι, πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις νόμων όσο το ελληνικό κράτος θα ψηφίζει πέντε χιλιάδες νόμους το χρόνο. Αν κάναμε εξαγωγή τους νόμους μας θα είμαστε το πλουσιότερο κράτος στον πλανήτη. Η περίπτωση πολέμου είναι άλλη και ισχύει πάνω κάτω το ίδιο σε όλες τις συνταγματικές χώρες.
Εν προκειμένω σου λέει για κανονισμό της Ε.Ε. που υπέρκειται του ελληνικού συντάγματος.
Ακόμα και αυτός σε περιόδους κρίσεων υποσκελιζεται.

Σε καταστάσεις ανάγκης ισχύει μόνο ότι προβλέπεται από την νομοθεσία έκτακτης αναγκης/στρατιωτικού νόμου. Ακόμα και αν είναι αντίθετα.

Σε τετοιες περιπτώσεις δεν κοιτάς τα ατομικά δίκαιωματα αλλα την ασφάλεια και την επιβίωση του συνόλου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 16:48
Parrot έγραψε: 25 Αύγ 2021, 16:45
George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:38

Αυτό δε γίνεται. Πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις νόμων και άρθρων και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να επιλέξεις τι από τα 2 ισχύει.

Όπως και στην περίπτωση πολέμου. Ο στρατιωτικός νόμος περιορίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ατόμου υπέρ του συνόλου. Δεν μπορείς να έχεις και τα 2 σε κάποιες περιπτώσεις.
Όχι, πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις νόμων όσο το ελληνικό κράτος θα ψηφίζει πέντε χιλιάδες νόμους το χρόνο. Αν κάναμε εξαγωγή τους νόμους μας θα είμαστε το πλουσιότερο κράτος στον πλανήτη. Η περίπτωση πολέμου είναι άλλη και ισχύει πάνω κάτω το ίδιο σε όλες τις συνταγματικές χώρες.
Εν προκειμένω σου λέει για κανονισμό της Ε.Ε. που υπέρκειται του ελληνικού συντάγματος.
Ακόμα και αυτός σε περιόδους κρίσεων υποσκελιζεται.

Σε καταστάσεις ανάγκης ισχύει μόνο ότι προβλέπεται από την νομοθεσία έκτακτης αναγκης/στρατιωτικού νόμου. Ακόμα και αν είναι αντίθετα.

Σε τετοιες περιπτώσεις δεν κοιτάς τα ατομικά δίκαιωματα αλλα την ασφάλεια και την επιβίωση του συνόλου.
Αυτό σου λέει και ο Άδωνις, ότι τα ελληνικά δικαστήρια και στις επτά περιπτώσεις έκριναν ως είχαν δικαίωμα και έβγαλαν απόφαση υπέρ ενός άρθρου και εναντίον άλλου. Οι καταστάσεις πολιορκίας είναι διαφορετικές και επιφέρουν αναστολή σχεδόν όλων των άρθρων του Συντάγματος.
Εδώ μιλάμε για δυο αντικρουόμενες διατάξεις του συντάγματος που είναι ταυτόχρονα σε ισχύ, με (επαναλαμβάνω) έναν διακρατικό κανονισμό να υπέρκειται και των δυο. Τα ελληνικά δικαστήρια καλως αποφάσισαν (όσο και αν διαφωνώ) έτσι, η ευθύνη βαραίνει τους ενάγοντες που αποδεικνύονται νομικά αμαθείς..
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ju-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 16:47
nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:53 υπάρχει ένα οριακό σημείο που οι μαλακίες αρχίζουν να έχουν πλακα :102:
Να υποθέσω τότε ότι γελάς το ίδιο και όταν βλέπεις την μάπα σου στον καθρέφτη.
όχι ρε μαλάκα αυτή την προσβολή [ :lol:] θέλω να μου την εξηγήσεις.πως μπορεί μια φάτσα να είναι μαλακία?
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:09
talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:31 Να ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για να εχεις δικαίωμα ψήφου και σώθηκε ο πλανητης
στηριζω.
Στα ποσοστά του ΚΚΕ θες να πάτε;
Εγώ κι αν στηρίζω! Απλά δεν είναι σωστό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:47
Ju-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:26 Στην τελική λυστε μου μια απορία...

Ο Πλεύρης και ο κάθε Πλεύρης έχει κάθε δικαίωμα να είναι αντιαμερικανος, αντιγερμανος, αντιευρωπαιος, ανθελληνας, αντικαπιταλιστης, αντικομμουνιστής κλπ

Γιατί να μην έχει δικαίωμα να είναι και αντιεβραιος;
Όχι, δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντί κανενός επειδή γεννήθηκε όπως γεννήθηκε, ή όπου γεννήθηκε. Δεν είναι δικαίωμά σου. Έχεις δικαίωμα να είσαι εναντίον ιδεών και αρχών, αλλά όχι εναντίων ανθρώπων.
:goodpost:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Καβαλάρης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:39
Νατάσα έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:26Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει
Είπε τέτοια μαλακία;
Εντάξει μούφα είναι, αλλά έχει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:47Όχι, δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντί κανενός επειδή γεννήθηκε όπως γεννήθηκε, ή όπου γεννήθηκε. Δεν είναι δικαίωμά σου. Έχεις δικαίωμα να είσαι εναντίον ιδεών και αρχών, αλλά όχι εναντίων ανθρώπων.
Έλα άστα αυτά! Εναντίον ανθρώπων έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι. Για τις πράξεις τους.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Καβαλάρης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:15Εναντίον ανθρώπων έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι. Για τις πράξεις τους.
Έχεις δικαίωμα να κρίνεις συγκεκριμένες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ο Πλεύρης και ο κάθε Πλεύρης έχει κάθε δικαίωμα να είναι αντιαμερικανος, αντιγερμανος, αντιευρωπαιος, ανθελληνας, αντικαπιταλιστης, αντικομμουνιστής κλπ

Όχι, δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντί κανενός επειδή γεννήθηκε όπως γεννήθηκε, ή όπου γεννήθηκε. Δεν είναι δικαίωμά σου. Έχεις δικαίωμα να είσαι εναντίον ιδεών και αρχών, αλλά όχι εναντίων ανθρώπων.
Αλήθεια;
Εσύ, προσωπικά εσύ, είσαι εναντίον των Παλαιστινίων. Κυριολεκτικά εναντίον της φυσικής τους υπόστασης με τον πιο ακραία ρατσιστικό τρόπο μάλιστα ακριβώς επειδή γεννηθήκανε αυτοί οι άνθρωποι (τους οποίους αποκαλείς κατσαρίδες και όχι ανθρώπους, άρα αξιακά για εσένα είναι για πάτημα και λιώσιμο) όπως γεννηθήκανε εκεί που γεννηθήκανε και γεννιούνται εδώ και μερικές χιλιετίες μάλιστα. Είσαι κυριολεκτικά εναντίον των ανθρώπων αυτών και όχι απλά των ιδεών τους προσδοκώντας και παρακινώντας μάλιστα εκπεφρασμένα την απόλυτη φυσική τους εξόντωση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Cavaliere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:44Έχεις δικαίωμα να κρίνεις συγκεκριμένες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων.
Και να είμαι εναντίον τους γι' αυτές τις πράξεις.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:26

Αλήθεια;
Εσύ, προσωπικά εσύ, είσαι εναντίον των Παλαιστινίων. Κυριολεκτικά εναντίον της φυσικής τους υπόστασης με τον πιο ακραία ρατσιστικό τρόπο μάλιστα ακριβώς επειδή γεννηθήκανε αυτοί οι άνθρωποι (τους οποίους αποκαλείς κατσαρίδες και όχι ανθρώπους, άρα αξιακά για εσένα είναι για πάτημα και λιώσιμο) όπως γεννηθήκανε εκεί που γεννηθήκανε και γεννιούνται εδώ και μερικές χιλιετίες μάλιστα. Είσαι κυριολεκτικά εναντίον των ανθρώπων αυτών και όχι απλά των ιδεών τους προσδοκώντας και παρακινώντας μάλιστα εκπεφρασμένα την απόλυτη φυσική τους εξόντωση.
1. Δεν τους απεκάλεσα ποτε κατσαρίδες. 2. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είμαι υπέρ του Ισραήλ, (όχι εναντίον της Παλαιστίνης, αλλά εναντίον της Χαμάς). Δεν μπορείς, αυτό θα δεν αλλάξει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:30
Νατάσα έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:26Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει
Είπε τέτοια μαλακία;
Κατά τον Ιουλιο, γνωστός οπαδός του Λιακο
Μου είπε για το τηλέφωνο του Αδωνη

Τα είπε στην ιντερνική του εκπομπή
Ο, τι πρεπει να βάλει πλατη κι ο Λιακόπουλος
Για τα εμβόλια
Γτι αλλιως έρχεται πείνα από Σεπτέμβριο

Εγώ, ερμηνεύω και τότε και τώρα,
Την επικοινωνία τους (αν έγινε)

Ο, τι τα ταμεία είναι ΑΔΕΙΑ
Πάμε πολυ χαλια
Πες τους ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
Μπας και γλιτώσουμε

Δεν αντέχει άλλο λοκνταουν η οικονομία και παροχες
Και οι Ευρωπαίοι θα ξεσαλωσουν εναντίον μας

Έτσι πρεπει να έγινε (αν έγινε)

Κοινώς, εμβόλιο και η ζωή μας πισω, αλλιώς μνημόνια και πτώση Μητσοτάκη και χάνω υπουργείο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
axilmar

Γαληνός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:04
axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:30
Είπε τέτοια μαλακία;
Κατά τον Ιουλιο, γνωστός οπαδός του Λιακο
Μου είπε για το τηλέφωνο του Αδωνη

Τα είπε στην ιντερνική του εκπομπή
Ο, τι πρεπει να βάλει πλατη κι ο Λιακόπουλος
Για τα εμβόλια
Γτι αλλιως έρχεται πείνα από Σεπτέμβριο

Εγώ, ερμηνεύω και τότε και τώρα,
Την επικοινωνία τους (αν έγινε)

Ο, τι τα ταμεία είναι ΑΔΕΙΑ
Πάμε πολυ χαλια
Πες τους ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
Μπας και γλιτώσουμε

Δεν αντέχει άλλο λοκνταουν η οικονομία και παροχες
Και οι Ευρωπαίοι θα ξεσαλωσουν εναντίον μας

Έτσι πρεπει να έγινε (αν έγινε)

Κοινώς, εμβόλιο και η ζωή μας πισω, αλλιώς μνημόνια και πτώση Μητσοτάκη και χάνω υπουργείο.
Μήπως το είπαν και οι Ελ από τον Σείριο; Και γιατί δεν βοηθάνε καθόλου ρε γαμωτο;

(Εμφανώς σαρκαστικό γιατί το μου-ειπε/άκουσα δεν είναι απόδειξη για τίποτα).
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:16
Μήπως το είπαν και οι Ελ από τον Σείριο; Και γιατί δεν βοηθάνε καθόλου ρε γαμωτο;

Προφανώς μου πα, σου πες
αλλά η πηγή μου ακούει καθημερινά την εκπομπή του ή όταν έχει εκπομπή.
έχει διαβάσει κι όλα τα βιβλία του.

Εγώ πιστεύω, τα είπανε οι δυο τους, αφού γνωρίζονται.
Αλλά άλλο τι λένε μεταξύ τους,
αλλο τι θα βγει να πει ο Λιακόπουλος στον αέρα για το κοινό του

Κι άλλο τι θα καταλάβει το κοινό του...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
axilmar

Γαληνός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:21
axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:16

Προφανώς μου πα, σου πες
αλλά η πηγή μου ακούει καθημερινά την εκπομπή του ή όταν έχει εκπομπή.
έχει διαβάσει κι όλα τα βιβλία του.

Εγώ πιστεύω, τα είπανε οι δυο τους, αφού γνωρίζονται.
Αλλά άλλο τι λένε μεταξύ τους,
αλλο τι θα βγει να πει ο Λιακόπουλος στον αέρα για το κοινό του

Κι άλλο τι θα καταλάβει το κοινό του...
Και αυτό πώς αποδεικνύει ότι όντως του τα είπε αυτά ο Άδωνης;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”