!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύριζα θα λέτε και θα κλαίτε κανάγιες
Re: Σύριζα θα λέτε και θα κλαίτε κανάγιες
θα ειχαμε 13η συνταξη. την εκοψαν
-
giorgos mpekos
δε θα έδερναν τους φοιτητές που πάνε να σπουδασουν
-
giorgos mpekos
δε θα γκρέμιζαν τα σπίτια του κόσμου
-
Δημοκράτης
Οι ζαιοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει το ποσό θα κάνετε να ξαναδείτε καρέκλα, αν ξαναδείτε δηλαδή, όπως και το γιατί παροχές τις μαλακές κουλή σας πάει ακόμα μαμιωντας
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:41 ακόμα ρεύεστε τα φλόκια του γιουνκέρ ρε μλκς, κάντε πιο πίσω και μασήστε μια ντεντίν
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
δεν υπαχουν ζαιοι αγορι μου. υπαρχουν οι ανθρωποι που αγαπανε την χωρα τους και τα λαμογια που την κλεβουν με τις σφουγγαριστρες τους.Δημοκράτης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:05 Οι ζαιοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει το ποσό θα κάνετε να ξαναδείτε καρέκλα, αν ξαναδείτε δηλαδή, όπως και το γιατί παροχές τις μαλακές κουλή σας πάει ακόμα μαμιωντας
και οι μεν και δε ειναι δυστυχοι φουκαραδες. οσα λεφτα και να μασουλας φουκαρας θα εισαι φιλε μου
- Otto Weininger
Τα φάρμακα σου.πήζον bot έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:29 με συριζα
δεν θα ειχαμε τα εκατονταδες σκανδαλα.
θα ειχαμε πολλαπλασιες μεθ.
δεν θα ειχαμε το γελοιο λοκνταουν χωρις λογο.
τα τεστ και οι μασκες θα φτιαχνονταν εδω οχι απο λαμογια αλλα σε συνεργασια με το πανεπιστημιο οπως ειχαι προτεινει ο λαικος ηρωας
αρα θα ιχαμε πολυ καλυτερη εικονα για το κρατος δηλαδη λιγοτερες απωλειες για τον τουρισμο.
Θα ειχαμε πολυ λιγοτερη ανεργια.
Θα ειχαμε πιο φθηνο ρευμα.
Θα ειχαμε μονοκλωνικα και δεν θα γινοταν η υπερδιαδοση που γινεται τωρα με τον μαζικο εμβολιασμο.
θα ειχαμε πολυ λιγοτερες απωλειες απο τις φωτιες. ο κουλης ακυρωσε προγραμματα εκατομμυριων..
Τα παιδια θα μπαιναν στα πανεπιστημια και στα σχολεια ενω τωρα θα πληρωνουν κωλέγια.
Η οικονομια θα συνεχιζε την ανοδικη της πορεια.
Δε θα ντρεπομασταν για τη χωρα μας οπως τωρα με αυτα τα σουργελα, θα ημασταν υπερηφανοι.
Τι ξεχναω?
Let them make the first mistake. We make the last move.
τι προτεινει το καταστημα?Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:26Τα φάρμακα σου.πήζον bot έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:29 με συριζα
δεν θα ειχαμε τα εκατονταδες σκανδαλα.
θα ειχαμε πολλαπλασιες μεθ.
δεν θα ειχαμε το γελοιο λοκνταουν χωρις λογο.
τα τεστ και οι μασκες θα φτιαχνονταν εδω οχι απο λαμογια αλλα σε συνεργασια με το πανεπιστημιο οπως ειχαι προτεινει ο λαικος ηρωας
αρα θα ιχαμε πολυ καλυτερη εικονα για το κρατος δηλαδη λιγοτερες απωλειες για τον τουρισμο.
Θα ειχαμε πολυ λιγοτερη ανεργια.
Θα ειχαμε πιο φθηνο ρευμα.
Θα ειχαμε μονοκλωνικα και δεν θα γινοταν η υπερδιαδοση που γινεται τωρα με τον μαζικο εμβολιασμο.
θα ειχαμε πολυ λιγοτερες απωλειες απο τις φωτιες. ο κουλης ακυρωσε προγραμματα εκατομμυριων..
Τα παιδια θα μπαιναν στα πανεπιστημια και στα σχολεια ενω τωρα θα πληρωνουν κωλέγια.
Η οικονομια θα συνεχιζε την ανοδικη της πορεια.
Δε θα ντρεπομασταν για τη χωρα μας οπως τωρα με αυτα τα σουργελα, θα ημασταν υπερηφανοι.
Τι ξεχναω?
-
Δημοκράτης
Νταξει ζαιε, σε 2 χρονάκια που θα τον ξαναρπυφηξετε ξανάνοιξε νήμα για το πόσο ωραία θα ήταν αν δεν τον είχατε ρουφήξει ξανάπήζον bot έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:09δεν υπαχουν ζαιοι αγορι μου. υπαρχουν οι ανθρωποι που αγαπανε την χωρα τους και τα λαμογια που την κλεβουν με τις σφουγγαριστρες τους.Δημοκράτης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:05 Οι ζαιοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει το ποσό θα κάνετε να ξαναδείτε καρέκλα, αν ξαναδείτε δηλαδή, όπως και το γιατί παροχές τις μαλακές κουλή σας πάει ακόμα μαμιωντας
και οι μεν και δε ειναι δυστυχοι φουκαραδες. οσα λεφτα και να μασουλας φουκαρας θα εισαι φιλε μου
εγινε τα λεμεΔημοκράτης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:48Νταξει ζαιε, σε 2 χρονάκια που θα τον ξαναρπυφηξετε ξανάνοιξε νήμα για το πόσο ωραία θα ήταν αν δεν τον είχατε ρουφήξει ξανάπήζον bot έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:09δεν υπαχουν ζαιοι αγορι μου. υπαρχουν οι ανθρωποι που αγαπανε την χωρα τους και τα λαμογια που την κλεβουν με τις σφουγγαριστρες τους.Δημοκράτης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:05 Οι ζαιοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει το ποσό θα κάνετε να ξαναδείτε καρέκλα, αν ξαναδείτε δηλαδή, όπως και το γιατί παροχές τις μαλακές κουλή σας πάει ακόμα μαμιωντας
- Υδράργυρος
Υγειη και νοικοκυρεμενα τα οικονομικα του τσακαλωτου. Απο αυτα που ξεκοκκαλισε η ορδη του μητσοτακη, και που τωρα οι υπουργοι του μας λενε οτι τελειωσαν τα λεφτα, δεν εχει αλλο λοκνταουν σκομα και αν αυτο χρειαστει
Νομιζω οτι ηδη λεει "Συριζα" ο κοσμος και κλαιει.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Ρε συ Πηζον bot επειδή δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα, πιάνω κάτι απλό. Καταργήσατε το ΕΚΑΣ. Θα μου πεις πως είχε τεθεί στο τραπέζι πιο πριν, αλλά εσείς το κόψατε.
Προφανώς όσοι το λάμβαναν δεν ήταν προνομιούχοι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
θα ειχαμε απλη αναλογικη και οχι τον τζον παπ(αρ)ας να ρυθμιζει τις ζωες μας στις επομενες εκλογες.
(πρωτος που συμφωνησε ηταν ο κουτσουμπας για οσους θυμουνται...)
μπεεεεεεεεεεεεε
(πρωτος που συμφωνησε ηταν ο κουτσουμπας για οσους θυμουνται...)
μπεεεεεεεεεεεεε
φιλαρακο δεν μπορεις να ψεγεις καποιους που εκαναν υπερπροσπαθεια. ειναι ανηθικο.Αρχέλαος έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:30 Ρε συ Πηζον bot επειδή δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα, πιάνω κάτι απλό. Καταργήσατε το ΕΚΑΣ. Θα μου πεις πως είχε τεθεί στο τραπέζι πιο πριν, αλλά εσείς το κόψατε.
δν μπορει ο αλλος να κανει πανελληνιο ρεκορ και να γκρινιαζεις οτι δεν εκανε παγκοσμιο.
Το θεμα ειναι να κανεις οτι μπορεις.
καποια πραγματα γιναν με το μαχαιρι στο λαιμο.
εκει που δεν υπηρχε μαχαιρι καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε.
το μονο λαθος για μενα, ειναι αυτο που ειχε πει και ο πολακης.
αντι να αφησεις μαξιλαρι 37, ασε 32.
Και παλι ομως δεν ξερω σε τι φαση συμφωνηθηκαν ολα αυτα με την τρόικα και αν θα μπορουσαν να δωθουν τελικα .
Μιλαμε για μια κυβερνηση με ολους, ΜΕ ΟΛΟΥΣ, κοντρα.
Ολα τα καναλια, ολα τα κομματα, ολοι οι βαρωνοι, οι ανεξαρτητες αρχες, η δικαιοσυνη, ολοι κοντρα.
Και εκαναν αυτα που εκαναν... Φαντασου..
Μιλαμε για την καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων μακραν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-