Σας έστησε μισή ώρα η βεντέτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στις 22.00 ώρα Έλλαδος.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Re: Στις 22.00 ώρα Έλλαδος.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Περιμενε.
Τωρα θα σερβιριστει το απεριτιφ.
Μετα θα κανει εισοδο ο οικοδεσποτης και θα μας οδηγήσει στο State Dinner.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ότι υπάρχει ράτσα πιθήκων που γαμιούνται 7 φορές τη μέρα. Κι ότι είμαστε τόσο μαλάκες με τις ηθικές που έχουμε.Cecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:09 Είχαμε διακοπή ρεύματος και είπα να συντονιστω κι εγώ, γιατί δεν έχω τίποτα να κάνω!
Τι λέτε ;;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Μπα που τέτοια τύχη. Παίζει ο Ολυμπιακός.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:38Ότι υπάρχει ράτσα πιθήκων που γαμιούνται 7 φορές τη μέρα. Κι ότι είμαστε τόσο μαλάκες με τις ηθικές που έχουμε.Cecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:09 Είχαμε διακοπή ρεύματος και είπα να συντονιστω κι εγώ, γιατί δεν έχω τίποτα να κάνω!
Τι λέτε ;;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο Έκο έλεγε ότι το ποδόσφαιρο (το να το βλέπεις) είναι μπανιστιηρτζίδικη φάση. Βλέπεις την ικανότητα του άλλου και ταυτίζεσαι ο ίδιος ακριβώς όπως το να βλέπεις ένα γαμήσι.Cecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:39Μπα που τέτοια τύχη. Παίζει ο Ολυμπιακός.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:38Ότι υπάρχει ράτσα πιθήκων που γαμιούνται 7 φορές τη μέρα. Κι ότι είμαστε τόσο μαλάκες με τις ηθικές που έχουμε.Cecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:09 Είχαμε διακοπή ρεύματος και είπα να συντονιστω κι εγώ, γιατί δεν έχω τίποτα να κάνω!
Τι λέτε ;;
Θα μπορούσαμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε και να παρακολουθήσουμε την ίδια τσόντα σε κάποιο σάιτ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και στο τέλος θα βαρούσαμε και μία παχιά...Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:44Ο Έκο έλεγε ότι το ποδόσφαιρο (το να το βλέπεις) είναι μπανιστιηρτζίδικη φάση. Βλέπεις την ικανότητα του άλλου και ταυτίζεσαι ο ίδιος ακριβώς όπως το να βλέπεις ένα γαμήσι.Cecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:39Μπα που τέτοια τύχη. Παίζει ο Ολυμπιακός.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 22:38
Ότι υπάρχει ράτσα πιθήκων που γαμιούνται 7 φορές τη μέρα. Κι ότι είμαστε τόσο μαλάκες με τις ηθικές που έχουμε.
Θα μπορούσαμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε και να παρακολουθήσουμε την ίδια τσόντα σε κάποιο σάιτθα αρχίσαμε την ίδια στιγμή και θα κάναμε τα σχόλια μας εδώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
νομιζα οτι ηταν χαπενινγκ, θα σβησουμε τα φωτα και τετοια
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Καραμελίτσα
- Cecily Anne
Γαμω τη ΔΕΗ γαμω!!! Είναι κανείς άλλος στην Αττική με θέμα ή μόνο εμείς ?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 26 Αύγ 2021, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Με διαφορά η καλύτερη φωτο της μεταπολίτευσης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μαλλον μονο εσυ. Βαζει χερι στο ρολοι σου ο Cavaliere, για κατεβα να δειςCecily Anne έγραψε: 26 Αύγ 2021, 23:15 Γαμω τη ΔΕΗ γαμω!!! Είναι κανείς άλλος στην Αττική με θέμα ή μόνο εμείς ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Πρόλαβα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση