Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:02Αραχνιασμένα κατάλοιπα της δεξιάς μαλακίας που σε βαράει απρόκλητα.Εμείς κάναμε πορείες και συγκρούσεις κι εσένα πλήγιαζε ο κώλος σου από τον καναπέ ρε φυστικοβούτυρο!
οσο πας κ χειροτερευεις
συνελθεεεεε
Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:02Αραχνιασμένα κατάλοιπα της δεξιάς μαλακίας που σε βαράει απρόκλητα.Εμείς κάναμε πορείες και συγκρούσεις κι εσένα πλήγιαζε ο κώλος σου από τον καναπέ ρε φυστικοβούτυρο!
Στην πούτσα του Waldorf σφάζονται παλικάρια.
Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:06Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:02Αραχνιασμένα κατάλοιπα της δεξιάς μαλακίας που σε βαράει απρόκλητα.Εμείς κάναμε πορείες και συγκρούσεις κι εσένα πλήγιαζε ο κώλος σου από τον καναπέ ρε φυστικοβούτυρο!Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:58
διαφευγουν σαν πορδες
αν εισθε 5 φυγετε κ αν ειστε 10 ελατε
μονο για κατσαπλιαδισμο ειστε ικανοι κ με την πρωτη πουτσα φτανετε τασκενδη
οσο πας κ χειροτερευεις
συνελθεεεεε
Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:06Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:02Αραχνιασμένα κατάλοιπα της δεξιάς μαλακίας που σε βαράει απρόκλητα.Εμείς κάναμε πορείες και συγκρούσεις κι εσένα πλήγιαζε ο κώλος σου από τον καναπέ ρε φυστικοβούτυρο!Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:58
διαφευγουν σαν πορδες
αν εισθε 5 φυγετε κ αν ειστε 10 ελατε
μονο για κατσαπλιαδισμο ειστε ικανοι κ με την πρωτη πουτσα φτανετε τασκενδη
οσο πας κ χειροτερευεις
συνελθεεεεε
το πρόβλημα είναι ότι ενώ εγώ αναφέρομαι σε σεισμό (όπου παρεμπιπτόντως υπήρξαν θύματα και ζημιές), οπότε αναφέρομαι σε κάποιο σοβαρό γεγονός, ο κύριος κρίνει σκόπιμο να κάνει πλάκα.Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:59Το πρόβλημα είναι ότι σε είπε μεθυσμένο;kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:55για πες... "φίλε" βλήμα... ποιος κάνει πλάκα και ποιος μιλάει σοβαρά;;;;;;;;Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:50 Ούτε εγώ θα απαντούσα στην θέση του. Το να αγνοείς κόσμο είναι η καλύτερη τακτική επιβίωσης εντός πχόρουμ.
Στην παρεξηγημένη πλάκα φταίει πάντα αυτός που την έκανε.
(νομίζω ότι θα ευαισθητοποιηθείς λίγο παραπάνω με το συγκεκριμένο περιστατικό)
![]()
Βρε μπας και τρολάρεις;
Αλήθεια τώρα;kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:11 το πρόβλημα είναι ότι ενώ εγώ αναφέρομαι σε σεισμό (όπου παρεμπιπτόντως υπήρξαν θύματα και ζημιές), οπότε αναφέρομαι σε κάποιο σοβαρό γεγονός, ο κύριος κρίνει σκόπιμο να κάνει πλάκα.
προφανώς ο κύριος waldorf με έχει κατατάξει στην κατηγορία/κουτάκι τρολλ, ως άλλος κνιτης τους ασφαλίτες μπαχαλάκιδες... αυτό λέει πολλά για τον ψυχισμό του και τις ανασφάλειες που έχει και δεν αρμόζουν σε ένα αριστερό.
Μπράβο αγαπημένε πέστα (Αλλά όχι στον Γραφικό. Δεν καταλαβαίνει ρεkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:11το πρόβλημα είναι ότι ενώ εγώ αναφέρομαι σε σεισμό (όπου παρεμπιπτόντως υπήρξαν θύματα και ζημιές), οπότε αναφέρομαι σε κάποιο σοβαρό γεγονός, ο κύριος κρίνει σκόπιμο να κάνει πλάκα.Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:59Το πρόβλημα είναι ότι σε είπε μεθυσμένο;kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:55
για πες... "φίλε" βλήμα... ποιος κάνει πλάκα και ποιος μιλάει σοβαρά;;;;;;;;
(νομίζω ότι θα ευαισθητοποιηθείς λίγο παραπάνω με το συγκεκριμένο περιστατικό)
![]()
Βρε μπας και τρολάρεις;
προφανώς ο κύριος waldorf με έχει κατατάξει στην κατηγορία/κουτάκι τρολλ, ως άλλος κνιτης τους ασφαλίτες μπαχαλάκιδες... αυτό λέει πολλά για τον ψυχισμό του και τις ανασφάλειες που έχει και δεν αρμόζουν σε ένα αριστερό.
ο τσιμπομαγουλατος αφρατοξυγκης γλυφτοσαλιαγκας κ η αφασιακη προβοκατορισα λαμογιολουμπινα , παλικαρια ;
+1Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:37οκ τρολλομαλακιζεσαι αλλα σου αξιζει μια απαντησηkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:20ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.
ειναι απο τους λιγους στο πχορουμ που εχει αξια κ λογο σε αντιθεση με κατι καραγκιοζηδες σαν κ σενα
αυτή είναι η πικρή αλήθεια και το έχω παράπονο από τον συγκεκριμένο χρήστη. αλλά δεν δίνω σημασία. πιο πολύ για τον χαβαλέ τα γράφω. δεν με πείραξε τόσο. δεν είμαστε και τίποτα φίλοι εδώ πέρα.Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:12Αλήθεια τώρα;kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:11 το πρόβλημα είναι ότι ενώ εγώ αναφέρομαι σε σεισμό (όπου παρεμπιπτόντως υπήρξαν θύματα και ζημιές), οπότε αναφέρομαι σε κάποιο σοβαρό γεγονός, ο κύριος κρίνει σκόπιμο να κάνει πλάκα.
πλάκα κάνει ο Γραφικός - ότι και καλά δεν καταλαβαίνει. αυτός όταν του κάνανε μπούλινγκ για το αλκοόλ είχε φύγει από το πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:13 Μπράβο αγαπημένε πέστα (Αλλά όχι στον Γραφικό. Δεν καταλαβαίνει ρε)
Το θυμάμαι. Είχε πει "Το μουνί της λάσπης" με νευριάζει και φεύγω.kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:19πλάκα κάνει ο Γραφικός - ότι και καλά δεν καταλαβαίνει. αυτός όταν του κάνανε μπούλινγκ για το αλκοόλ είχε φύγει από το πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:13 Μπράβο αγαπημένε πέστα (Αλλά όχι στον Γραφικό. Δεν καταλαβαίνει ρε)
γι αυτό σου λέω. τι τρως τα λυσσακά σου κι εσύ;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:34Το θυμάμαι. Είχε πει "Το μουνί της λάσπης" με νευριάζει και φεύγω.kongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:19πλάκα κάνει ο Γραφικός - ότι και καλά δεν καταλαβαίνει. αυτός όταν του κάνανε μπούλινγκ για το αλκοόλ είχε φύγει από το πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:13 Μπράβο αγαπημένε πέστα (Αλλά όχι στον Γραφικό. Δεν καταλαβαίνει ρε)
δεν το θυμάμαι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:39 Αλλά είναι και ψυλομύτης κρυόκωλος. Θυμάσαι που τον υποστήριζες ε ένα χυδαίο πέσιμο που κάνανε και σου την είπε μετά;