ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ
waldorf
κλαίω
ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.
οκ τρολλομαλακιζεσαι αλλα σου αξιζει μια απαντησηkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:20ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.
Ναι και αυτό το νήμα είναι γιατημπουτσατουvantono έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:24 Τι σουξέ εχει αυτός ο Ουάλντορφ τωρα τελευταία? Τη μια ανοιγουν νήματα για τημπούτσατου, την άλλη του στέλνουν πμ και ειναι τοσο ντίβα που δεν απαντάει κιόλας κτλ. Τί συμβαίνει εδώ πέρα?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τιμή μου να με θεωρείς καραγκιόζη γραφικέ γιδοβοσκέ Άγι.Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:37οκ τρολλομαλακιζεσαι αλλα σου αξιζει μια απαντησηkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:20ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.
ειναι απο τους λιγους στο πχορουμ που εχει αξια κ λογο σε αντιθεση με κατι καραγκιοζηδες σαν κ σενα
νομίζεις ότι ο waldorf επειδή έχει χτίσει ένα προφιλ καλόβουλου μερακλή αριστερού πρώην αγωνιστή εν αποστρατεία, με διάφορες κατασκευές στον μοντελισμό και συνταγές για παστουρμάδες, δικαιούται να έχει το ακαταλόγιστο;vantono έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:24 Τι σουξέ εχει αυτός ο Ουάλντορφ τωρα τελευταία? Τη μια ανοιγουν νήματα για τημπούτσατου, την άλλη του στέλνουν πμ και ειναι τοσο ντίβα που δεν απαντάει κιόλας κτλ. Τί συμβαίνει εδώ πέρα?
δεν πας καλαkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:00νομίζεις ότι ο waldorf επειδή έχει χτίσει ένα προφιλ καλόβουλου μερακλή αριστερού πρώην αγωνιστή εν αποστρατεία, με διάφορες κατασκευές στον μοντελισμό και συνταγές για παστουρμάδες, δικαιούται να έχει το ακαταλόγιστο;vantono έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:24 Τι σουξέ εχει αυτός ο Ουάλντορφ τωρα τελευταία? Τη μια ανοιγουν νήματα για τημπούτσατου, την άλλη του στέλνουν πμ και ειναι τοσο ντίβα που δεν απαντάει κιόλας κτλ. Τί συμβαίνει εδώ πέρα?
στην περίπτωσή μου έκανε μεγάλο φάουλ, πάνω στην ανοησία του: του να μην διακρίνει την πλάκα, από το σοβαρό (κλασσικός μπουμερισμός). αλλά εγώ δεν είμαι Naida. θα τον φτιάξω.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:31δεν πας καλαkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:00νομίζεις ότι ο waldorf επειδή έχει χτίσει ένα προφιλ καλόβουλου μερακλή αριστερού πρώην αγωνιστή εν αποστρατεία, με διάφορες κατασκευές στον μοντελισμό και συνταγές για παστουρμάδες, δικαιούται να έχει το ακαταλόγιστο;vantono έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:24 Τι σουξέ εχει αυτός ο Ουάλντορφ τωρα τελευταία? Τη μια ανοιγουν νήματα για τημπούτσατου, την άλλη του στέλνουν πμ και ειναι τοσο ντίβα που δεν απαντάει κιόλας κτλ. Τί συμβαίνει εδώ πέρα?
στην περίπτωσή μου έκανε μεγάλο φάουλ, πάνω στην ανοησία του: του να μην διακρίνει την πλάκα, από το σοβαρό (κλασσικός μπουμερισμός). αλλά εγώ δεν είμαι Naida. θα τον φτιάξω.
σου χρειαζεται βοηθεια
Πόσο παπάρας μπορεί να είσαι που να μην μπορείς να διακρίνεις τον πιο καλόψυχο του φόρουμ;Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:37οκ τρολλομαλακιζεσαι αλλα σου αξιζει μια απαντησηkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:20ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.
ειναι απο τους λιγους στο πχορουμ που εχει αξια κ λογο σε αντιθεση με κατι καραγκιοζηδες σαν κ σενα
οταν ξυπνησεις , ελα να μου τα πειςΧαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:36Πόσο παπάρας μπορεί να είσαι που να μην μπορείς να διακρίνεις τον πιο καλόψυχο του φόρουμ;Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:37οκ τρολλομαλακιζεσαι αλλα σου αξιζει μια απαντησηkongrosian έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:20
ο τύπος είναι απάτη, μούφα. ντεμεκ αριστερός. ακόμα και τα dvd να χαρίσει στο Βλήμα δεν το ξεπλένει με τίποτα.