!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ερχόταν ανάποδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ερχόταν ανάποδα
ρακέτες,μπαστούνια του χόκει,τηγάνια,τα έχουν γράψει όλα οι πούστηδες
-
Εμπεδοκλής
Κάποτε σε κάτι τέτοιους γρατσούναγα πόρτες και έσπαγα καθρέπτες μέχρι που βαρέθηκα.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, δεν θα έπρεπε να τον βρίσεις διότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια και μπορεί να σου ζητούσε τα ρέστα με κανένα μαχαίρι. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να έχει κονέ και να βρει που μένεις για να σου ζητήσει τα ρέστα αργότερα. Άλλωστε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Όσο για το τρακάρισμα πλαγιομετωπικά έχω μερικά επιχειρήματα που μπορούν να σε πείσουν ότι σωστά έπραξες.
α) Είναι ανασφάλιστος και τρέχα γύρευε. Εδώ δεν έχει ευκρινείς πινακίδες, σιγά μην έχει περάσει ΚΤΕΟ, πληρώνει ασφάλειες, κλπ. Μπορεί να τις έχει και πλαστές.
β) Το όχημα σου μπορεί να πάθαινε μεγαλύτερη ζημιά και φυσικά να χάσει πολύ την μεταπωλητική του αξία, άρα να χάσεις από την περιουσία σου.
γ) Μπορεί στο σημείο να υπήρχε πεζός, μηχανάκι, ή κάτι άλλο που δεν είδες και από το τρακάρισμα να τραυματιζόταν ή και να σκοτωνόταν. Αν και δεν θα είχες το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, κρίμα δεν θα ήταν να γνωρίζεις ότι η επιθετική σου οδήγηση έθεσε σε κίνδυνο κάποιον που δεν έφταιγε;
δ) Δεν θα του έβαζες μυαλό. Εδώ τύποι έχουν πληρώσει περιουσίες σε πρόστιμα και επιδιορθώσεις και δεν μαθαίνουν. Μπορεί να έχουν σκοτώσει και άνθρωπο και παρόλα αυτά να συνεχίζουν τις ίδιες βλακείες. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει και ελπίδα.
Όσο και αν θυμώνεις ή απογοητεύεσαι νομίζω ότι και εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι έχω δίκιο.
-
Εμπεδοκλής
Γελάω.Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:07Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος συμπολίτη δεν μαθαίνει από γαμοσταυρίδια, δεν μαθαίνει από συζήτηση, δεν μαθαίνει από επίκληση στη λογική ή τον ΚΟΚ.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:03 Να προσθέσω ότι είχε και ξεθωριασμένες πινακίδες. Δηλαδή φαινόντουσαν ανάγλυφα τα γράμματα αλλά δεν είχαν καθόλου βαφή.
Δηλαδή μιλάμε για ένα μαλάκα που έκανε γύρω στα δυο χιλιάρικα παρανομίες και παραλίγο να με σκοτώσει έξω από το σπίτι μου προκειμένου να μην περπατήσει τρία λεπτά ώστε να αγοράσει ένα μπρίκι (τέτοιες μαλακίες πουλάει το μαγαζί).
Μαθαίνει όμως όταν δεν σταματήσεις παρ όλο που έχεις προτεραιότητα, πέσεις πάνω του, φωνάξεις απ' ευθείας την τροχαία και χάσει 2 ώρες από τη ζωή του και πληρώσει τη ζημιά σου.
Είναι η μόνη μέθοδος. Μπορεί να χάσεις κι εσύ 2 (πιο) πολύτιμες ώρες (από τις δικές του) αλλά προσφέρεις υπηρεσία στον τόπο και τα παιδιά σου
- Λίνο Βεντούρα
Η παιδεία πάει κι έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τροχαία, αστυνόμευση κι επιβολή του νόμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:01Κάποτε σε κάτι τέτοιους γρατσούναγα πόρτες και έσπαγα καθρέπτες μέχρι που βαρέθηκα.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, δεν θα έπρεπε να τον βρίσεις διότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια και μπορεί να σου ζητούσε τα ρέστα με κανένα μαχαίρι. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να έχει κονέ και να βρει που μένεις για να σου ζητήσει τα ρέστα αργότερα. Άλλωστε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Όσο για το τρακάρισμα πλαγιομετωπικά έχω μερικά επιχειρήματα που μπορούν να σε πείσουν ότι σωστά έπραξες.
α) Είναι ανασφάλιστος και τρέχα γύρευε. Εδώ δεν έχει ευκρινείς πινακίδες, σιγά μην έχει περάσει ΚΤΕΟ, πληρώνει ασφάλειες, κλπ. Μπορεί να τις έχει και πλαστές.
β) Το όχημα σου μπορεί να πάθαινε μεγαλύτερη ζημιά και φυσικά να χάσει πολύ την μεταπωλητική του αξία, άρα να χάσεις από την περιουσία σου.
γ) Μπορεί στο σημείο να υπήρχε πεζός, μηχανάκι, ή κάτι άλλο που δεν είδες και από το τρακάρισμα να τραυματιζόταν ή και να σκοτωνόταν. Αν και δεν θα είχες το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, κρίμα δεν θα ήταν να γνωρίζεις ότι η επιθετική σου οδήγηση έθεσε σε κίνδυνο κάποιον που δεν έφταιγε;
δ) Δεν θα του έβαζες μυαλό. Εδώ τύποι έχουν πληρώσει περιουσίες σε πρόστιμα και επιδιορθώσεις και δεν μαθαίνουν. Μπορεί να έχουν σκοτώσει και άνθρωπο και παρόλα αυτά να συνεχίζουν τις ίδιες βλακείες. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει και ελπίδα.
Όσο και αν θυμώνεις ή απογοητεύεσαι νομίζω ότι και εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι έχω δίκιο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άλλος ονειρεύεται ρε μπαγκλαμα το ξυλοφορτωμα ανθρώπων σαν άλλος Σκοτεινός Εκδικητής...
Πρόσεχε μόνο μην πέσεις πάνω σε κανέναν σαν τον Μάικ τον Τάισον και σου βάλει το μπαστούνι εκεί που δεν θα ήθελες...
Θέλουν προσοχή οι τσαμπουκάδες στο δρόμο.
Πέραν του να πέσεις σε άτομο που έχει επάγγελμα που άπτεται της εξουσίας, μπορεί να τύχει ο συγκεκριμένος να μπορεί να βρει τα στοιχεία από τον αριθμό της πινακίδας αν έχει φίλο/γνωστό σε δημόσια υπηρεσία.
Πράγμα το οποίο, υποθετικά...πάντα, έχει γίνει γενικότερα στο παρελθόν.
Πέραν του να πέσεις σε άτομο που έχει επάγγελμα που άπτεται της εξουσίας, μπορεί να τύχει ο συγκεκριμένος να μπορεί να βρει τα στοιχεία από τον αριθμό της πινακίδας αν έχει φίλο/γνωστό σε δημόσια υπηρεσία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Έτυχε στον αδερφό μου κάποτε κάτι παρόμοιο. Σε στένεμα δρόμου διπλής κατεύθυνσης, κι ενώ ο αδερφός μου ήταν ήδη σε αυτο το κομμάτι, μπήκε και ένας από απέναντι με αποτέλεσμα παρά λίγο να συγκρουστούν. Τον έβρισε ο αδερφός μου όπως συναντήθηκαν δίπλα δίπλα και συνέχισε. Λίγο αργότερα σε ένα φανάρι είδε τον τύπο να τον πλησιάζει πεζός (έκανε αναστροφή και τον ακολούθησε), άνοιξε την πόρτα και τον γρονθοκόπησε.Αρχέλαος έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:48 Θέλουν προσοχή οι τσαμπουκάδες στο δρόμο.
Και μιλάμε τώρα για περίπτωση που ο μαλάκας γύρισε να ζητήσει και τα ρέστα. Ποτέ δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν ανοίγεις διάλογο με μαλάκα οδηγάρα και δη επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Διότι μπορεί ο συγκεκριμένος μπαστουρνόβλαχος να κουβαλάει κανα όπλο για την καύλα του, να στην σφυρίξει πούστικα και να ψάχνουν οι συγγενείς σας, για κάσες. Χίλιες φορές το νομότυπο και να πα να γαμηθεί παραπλεύρως το παρτάλιον.
Δυστυχώς η νοοτροπία της οδήγησης στην Ελλάδα, έχει ακόμη πολύ ψωμί για να εκλείψει. Ποιές ζώνες, ποιά κράνη, ποιοί σηματοδότες, ποιά ζωή. Χέστηκαν.
Δυστυχώς η νοοτροπία της οδήγησης στην Ελλάδα, έχει ακόμη πολύ ψωμί για να εκλείψει. Ποιές ζώνες, ποιά κράνη, ποιοί σηματοδότες, ποιά ζωή. Χέστηκαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Συμφωνώ με τα τελευταία σχόλια. Ποτέ δεν ξέρεις τι περίεργος μπορεί να είναι ο άλλος. Και αυτό που λένε ορισμένοι: "Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάω εγώ" δεν ισχύει. Γιατί ο άλλος μπορεί να κουβαλάει πολύ μεγαλύτερη.
Θυμάμαι σε μία διασταύρωση στην παλιά μου γειτονιά, παραλίγο να τρακάρει ένας περίεργος γείτονάς μας με έναν άλλον. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε και τι έγινε ακριβώς. Άκουσα μόνο κάτι φωνές, βγήκα στο μπαλκόνι και μια γειτόνισσα τα έχωνε στο γείτονα που πήγε και γρονθοκόπησε τον άλλον και του έσπασε τα δόντια. Απορώ πως δε γρονθοκόπησε και εκείνη με τα "πειραγμένα" νεύρα που είχε εκείνος (γενικότερα).
Επίσης, πόσες φορές έχουμε δει στο δρόμο ο ένας οδηγός να ακολουθεί τον άλλον για να γίνει τσαμπουκάς. Ιδιαίτερα κάτι οδηγοί πάνω σε μοτοσικλέτες που πάνε δίπλα στα αυτοκίνητα και χτυπάνε παράθυρα, καπό και ό,τι βρουν. Θυμάμαι, επίσης, περιστατικό που ήμουν σε τρόλεϊ και ο οδηγός πήγε επίτηδες να πέσει πάνω σε έναν άλλον επειδή του χώθηκε. Δεν τον ένοιαξε καθόλου αν έθετε σε κίνδυνο τόσο τη ζωή του άλλου όσο και των επιβατών (κάποιοι έπεσαν κάτω από την απότομη κίνησή του). Έπρεπε με κάποιο τρόπο να υπερισχύσει και ο σκοπός άγιαζε τα μέσα!
Κατά τα άλλα, μπράβο για τα αντανακλαστικά σου και το φρενάρισμα. Ήταν ένας άριστος τρόπος να αποφύγεις μία δύσκολη κατάσταση. Αν γινόταν τρακάρισμα, είμαι υπέρ της άποψης ότι πας με το νόμο με όσο το δυνατόν λιγότερες εντάσεις.
Το μόνο που φοβάμαι είναι, επειδή ο άλλος θα ξανακάνει *αλακία (δεν αλλάζει η νοοτροπία εύκολα), μην πάρει κανέναν στο λαιμό του.
Θυμάμαι σε μία διασταύρωση στην παλιά μου γειτονιά, παραλίγο να τρακάρει ένας περίεργος γείτονάς μας με έναν άλλον. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε και τι έγινε ακριβώς. Άκουσα μόνο κάτι φωνές, βγήκα στο μπαλκόνι και μια γειτόνισσα τα έχωνε στο γείτονα που πήγε και γρονθοκόπησε τον άλλον και του έσπασε τα δόντια. Απορώ πως δε γρονθοκόπησε και εκείνη με τα "πειραγμένα" νεύρα που είχε εκείνος (γενικότερα).
Επίσης, πόσες φορές έχουμε δει στο δρόμο ο ένας οδηγός να ακολουθεί τον άλλον για να γίνει τσαμπουκάς. Ιδιαίτερα κάτι οδηγοί πάνω σε μοτοσικλέτες που πάνε δίπλα στα αυτοκίνητα και χτυπάνε παράθυρα, καπό και ό,τι βρουν. Θυμάμαι, επίσης, περιστατικό που ήμουν σε τρόλεϊ και ο οδηγός πήγε επίτηδες να πέσει πάνω σε έναν άλλον επειδή του χώθηκε. Δεν τον ένοιαξε καθόλου αν έθετε σε κίνδυνο τόσο τη ζωή του άλλου όσο και των επιβατών (κάποιοι έπεσαν κάτω από την απότομη κίνησή του). Έπρεπε με κάποιο τρόπο να υπερισχύσει και ο σκοπός άγιαζε τα μέσα!
Κατά τα άλλα, μπράβο για τα αντανακλαστικά σου και το φρενάρισμα. Ήταν ένας άριστος τρόπος να αποφύγεις μία δύσκολη κατάσταση. Αν γινόταν τρακάρισμα, είμαι υπέρ της άποψης ότι πας με το νόμο με όσο το δυνατόν λιγότερες εντάσεις.
Το μόνο που φοβάμαι είναι, επειδή ο άλλος θα ξανακάνει *αλακία (δεν αλλάζει η νοοτροπία εύκολα), μην πάρει κανέναν στο λαιμό του.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν χάνεις το δίκιο σου όταν ο θυμός σου είναι δικαιολογημένος. Για το τρακάρισμα κι εγώ πολλές φορές θα ήθελα να το αφήσω να συμβεί μα σκέφτομαι το τρέξιμο.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Η μαλακία είναι για τα αγάλματα; Για τα δέντρα; Τι;ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:15Είσαι ο τρίτος που το γράφει αυτό στο παρόν νήμα και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Σοβαρά παρακινείτε κάποιον σε τροχαίο προκειμένου να δώσει μάθημα;Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:07 Μαθαίνει όμως όταν δεν σταματήσεις παρ όλο που έχεις προτεραιότητα, πέσεις πάνω του, φωνάξεις απ' ευθείας την τροχαία και χάσει 2 ώρες από τη ζωή του και πληρώσει τη ζημιά σου.
Είναι η μόνη μέθοδος. Μπορεί να χάσεις κι εσύ 2 (πιο) πολύτιμες ώρες (από τις δικές του) αλλά προσφέρεις υπηρεσία στον τόπο και τα παιδιά σου
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οι δίκαιοι τιμωροί του φόρουμ και ο αρχάγγελος της κανονικότητας φοσίλις.
Πόσο γλίτσα ρε μαλάκες;
Πόσο γλίτσα ρε μαλάκες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- nik_killthemall
Το ορθο ειναι να φρεναρεις, στη πράξη μου χει τυχει (σε περιοδο που εκανα 110 χιλιομετρα την ημερα) δεν φρεναρα και με πληρωσε μεχρι δεκαρας, μαζι και κατι δικες μου γρατζουνιες. Το εξτρα μειον που θα συστηνα σε καποιον να μην το κανει και ουτε κι εγω θα το ξαναπροτιμησω, ειναι η ταλαιπωρια να περιμενεις ασφαλιστικες, φωτογραφιες, φιλικη, συνεργειο, ασφαλιστικη κλπ Δε νομιζω πως αξιζει.
Όσο για το αν αξιζει να μπεις στι διαδικασια πανω στο τιμονι να μπινελικωνεις, απλα και κατηγορηματικα ΟΧΙ ! Δεν ξερεις τι κυκλοφορει εκει έξω κι ουτε στο δρομο υπαρχει διαιτησια για να ειστε επι ισοις οροις, οποτε καλο ειναι να σωσεις το νταηλικι σου για πιο φεαρ καταστασεις. Θα μεταφερω το εξης περιστατικο που ειχε τυχει στη παραλιακη προς δουλεια σε πολυ αξιοπιστο συναδελφο μου εκεινο τον καιρο με τα 110 km / ημερα.
Τύπος προσπαθεί να του χωθει σφηνα στη λωριδα του σε στροφη, ο συναδελφος (σημ. 2μετρος πρωην αθλητης στιβου, λιγο πανω απο 50 ετων) τον αγνοει, και ο τυπος αρχιζει και τον βριζει. Ο συναδελφος του λεει απλα παρατα με εχω δουλεια. Στα επομενα 200 μετρα ο τυπος γκαζωνει τον προσπερναει μπαινει μπροστα του και σταματαει σταματωντας την κυκλοφορια στη παραλιακη ! Βγαινει απο τα αμαξι ενα νταλαροειδες 1 και 60 με ξυρισμενο κεφαλι και αλυσιδες και οπλο στο χερι.
Ο συναδελφος κλανει, σκυμμενος βαζει μπροστα το αμαξι οπισθεν που μολις ειχε αδειασει απο αυτοκινητα που εστριβαν πισω του και γκαζι. Στο επομενο φαναρι σταματαει δεξια κλειδωνει αμαξι και τρεχει στα στενα. Το νταλαροειδες τον εψαχνε με το οπλο στο χερι για ενα μισαωρο.
Για τελος τιπ, σε οποιον του κατσει σκηνικο με τρακαρισμα αλυσιδα (ο πισινος χτυπαει μπροστινο κι αυτος μπροστινο κλπ) μην κανει φιλικη δηλωση, οι ασφαλιστικες εχουν κανει πουστια γιαυτην την περιπτωση.
Όσο για το αν αξιζει να μπεις στι διαδικασια πανω στο τιμονι να μπινελικωνεις, απλα και κατηγορηματικα ΟΧΙ ! Δεν ξερεις τι κυκλοφορει εκει έξω κι ουτε στο δρομο υπαρχει διαιτησια για να ειστε επι ισοις οροις, οποτε καλο ειναι να σωσεις το νταηλικι σου για πιο φεαρ καταστασεις. Θα μεταφερω το εξης περιστατικο που ειχε τυχει στη παραλιακη προς δουλεια σε πολυ αξιοπιστο συναδελφο μου εκεινο τον καιρο με τα 110 km / ημερα.
Τύπος προσπαθεί να του χωθει σφηνα στη λωριδα του σε στροφη, ο συναδελφος (σημ. 2μετρος πρωην αθλητης στιβου, λιγο πανω απο 50 ετων) τον αγνοει, και ο τυπος αρχιζει και τον βριζει. Ο συναδελφος του λεει απλα παρατα με εχω δουλεια. Στα επομενα 200 μετρα ο τυπος γκαζωνει τον προσπερναει μπαινει μπροστα του και σταματαει σταματωντας την κυκλοφορια στη παραλιακη ! Βγαινει απο τα αμαξι ενα νταλαροειδες 1 και 60 με ξυρισμενο κεφαλι και αλυσιδες και οπλο στο χερι.
Ο συναδελφος κλανει, σκυμμενος βαζει μπροστα το αμαξι οπισθεν που μολις ειχε αδειασει απο αυτοκινητα που εστριβαν πισω του και γκαζι. Στο επομενο φαναρι σταματαει δεξια κλειδωνει αμαξι και τρεχει στα στενα. Το νταλαροειδες τον εψαχνε με το οπλο στο χερι για ενα μισαωρο.
Για τελος τιπ, σε οποιον του κατσει σκηνικο με τρακαρισμα αλυσιδα (ο πισινος χτυπαει μπροστινο κι αυτος μπροστινο κλπ) μην κανει φιλικη δηλωση, οι ασφαλιστικες εχουν κανει πουστια γιαυτην την περιπτωση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αρχέλαος έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:48 Θέλουν προσοχή οι τσαμπουκάδες στο δρόμο.
εδω να πω κατι πολυ ψαρωτικο που κανω οταν συμβει κανα στραβο στο δρομο και εχω ορεξη (οχι για καβγα)
βγαζω μια φωτο την πινακιδα του οποιου μαλακα, και τον κοιταζω με το χαμογελαστο υφος "τωρα τη γαμησες, ειμαι μπατσος, εισαγγελεας, της ευπ,της μαφιας κατι πολυ μπασμενο τελοσπαντων και θα παθεις μεγαλο κακο τις επομενες ημερες"
ναι, ολο αυτο το μακρυναρι ειναι ενα χαμογελαστο μειδιαμα.
ψαρωνουν, και δεν ξερουν απο που θα τους ερθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Εμπεδοκλής
Η παιδεία συμπεριλαμβάνει και τα όργανα αστυνόμευσης. Για αυτό βλέπεις συχνά αστυνομικούς με υπηρεσιακά οχήματα να παραβιάζουν τον ΚΟΚ ακόμη και όταν δεν είναι απαραίτητο να το κάνουν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:08Η παιδεία πάει κι έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τροχαία, αστυνόμευση κι επιβολή του νόμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:01Κάποτε σε κάτι τέτοιους γρατσούναγα πόρτες και έσπαγα καθρέπτες μέχρι που βαρέθηκα.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό που συνέβη έξω από τη Βουλή.
Χώρια που έχει δημιουργηθεί μία τέτοια συντεχνία που και εκτός υπηρεσίας πολλοί οδηγούν παραβιάζοντας τον ΚΟΚ, με ανασφάλιστο όχημα ή και χωρίς πινακίδες γιατί στο πρώτο σημείο ελέγχου που θα βρεθούν θα καθαρίσουν με ένα φίλε, συνάδερφος...
Ποιος δεν έχει αναζητήσει μέσο στην αστυνομία (ακόμη και τη δημοτική) για να σβήσει μία κλήση παράβασης του ΚΟΚ; Αυτή η αστυνομία θα επιβάλλει το νόμο; Ή μήπως οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές και τοπικοί άρχοντες που μπορεί να βάλουν τους αστυνομικούς να γαμήσουν χιλιάδες οδηγούς και μη, για να μην μπουκώσουν οι ίδιοι στην κίνηση;
Σε χώρες με παιδεία, ο αξιωματούχος παραιτείται απλά γιατί δεν φορούσε το κράνος ή τη ζώνη προτού βάλει μπροστά το όχημα του. Εδώ στα αρχίδια τους όλα. Κυκλοφορούν χωρίς κράνος ή ζώνη, παραβιάζουν με χίλιους τρόπους τον ΚΟΚ βγάζουν φωτογραφίες που υποδεικνύουν την παράβαση τους και απλά δεν συμβαίνει τίποτα. Γιατί στην τελική στις εκλογές αρκεί να βγουν στα μίντια, να βρίσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο και θα εκλεγούν και πάλι ώστε να έχουν ασυλία...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση