Πέρα απ'την πλάκα είναι μια σωστή προσέγγιση.
Θα της το πλασάρει ως 100% φυσικό εμβολιο.
Πέρα απ'την πλάκα είναι μια σωστή προσέγγιση.
το αστείο είναι ότι έχει βάση αυτό, γιατί τα shemales εμφανισιακά είναι πολύ πιο όμορφα από τις περισσότερες γυναίκεςNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:55Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "Πρετεντέρης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:53Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.Lugozzi έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Κλείνουμε και μπαίνω να δω τον τοίχο της.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Υπάρχει γιατρειά γιατρέ μου?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ας μιλήσει ο λαός του πχορουμ.![]()
αυτο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εντάξει εξαρτάται τα γούστα κάποιου . Αν του αρέσει να αντροφέρνει κάπως η γυναίκα, ναι μπορεί οι shemales να του φαίνονται πιο ελκυστικές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:38το αστείο είναι ότι έχει βάση αυτό, γιατί τα shemales εμφανισιακά είναι πολύ πιο όμορφα από τις περισσότερες γυναίκεςNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:55Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "Πρετεντέρης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:53
Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.![]()
μα δεν αντροφέρνουν καθόλου, το αντίθετο μάλισταNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:49Εντάξει εξαρτάται τα γούστα κάποιου . Αν του αρέσει να αντροφέρνει κάπως η γυναίκα, ναι μπορεί οι shemales να του φαίνονται πιο ελκυστικές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:38το αστείο είναι ότι έχει βάση αυτό, γιατί τα shemales εμφανισιακά είναι πολύ πιο όμορφα από τις περισσότερες γυναίκεςNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:55
Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "![]()
Από όσες έχω δει, δεν έχω δει κάποια να μην έχει κάτι το αντρικό. Εσύ μπορεί να έχεις δει διαφορετικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:33μα δεν αντροφέρνουν καθόλου, το αντίθετο μάλισταNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:49Εντάξει εξαρτάται τα γούστα κάποιου . Αν του αρέσει να αντροφέρνει κάπως η γυναίκα, ναι μπορεί οι shemales να του φαίνονται πιο ελκυστικές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:38
το αστείο είναι ότι έχει βάση αυτό, γιατί τα shemales εμφανισιακά είναι πολύ πιο όμορφα από τις περισσότερες γυναίκες
δηλαδή για παράδειγμα, αυτή εδώ αντροφέρνει;Naida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:50Από όσες έχω δει, δεν έχω δει κάποια να μην έχει κάτι το αντρικό. Εσύ μπορεί να έχεις δει διαφορετικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:33μα δεν αντροφέρνουν καθόλου, το αντίθετο μάλισταNaida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:49
Εντάξει εξαρτάται τα γούστα κάποιου . Αν του αρέσει να αντροφέρνει κάπως η γυναίκα, ναι μπορεί οι shemales να του φαίνονται πιο ελκυστικές.
Θα πρέπει να τη δούμε σε νορμάλ φάση για να σου πω. Με φουλ στοκαρισμα και φίλτρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:37δηλαδή για παράδειγμα, αυτή εδώ αντροφέρνει;Naida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:50Από όσες έχω δει, δεν έχω δει κάποια να μην έχει κάτι το αντρικό. Εσύ μπορεί να έχεις δει διαφορετικά.
Spoiler
να αποφανθει κ να βαθμολογησει ο ΕθνιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:37δηλαδή για παράδειγμα, αυτή εδώ αντροφέρνει;Naida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:50Από όσες έχω δει, δεν έχω δει κάποια να μην έχει κάτι το αντρικό. Εσύ μπορεί να έχεις δει διαφορετικά.
Spoiler
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Την έχεις δει ολόσωμη; Οι φωτό κρύβουν παγίδες.Lugozzi έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ας μιλήσει ο λαός του πχορουμ.
Μόνο φωτο με μαγιόCavaliere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:52Την έχεις δει ολόσωμη; Οι φωτό κρύβουν παγίδες.Lugozzi έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ας μιλήσει ο λαός του πχορουμ.