!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
BlastFromThePast

Re: Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:39
BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:33
pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:16

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;
O σοφός λαός ήξερε να βάζει σκιάχτρα στα χωράφια, για να μη δει τη σοδειά να κατασπαράσσεται από κοράκια.
Άσε τον λαό να σε διδάξει κάτι λοιπόν.
Ότι να'ναι...
Και τι σχέση έχουν οι εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε ο λαός με τις προτομές του Στάλιν; Τι σχέση έχουν τα σκιάχτρα και οι σοδειές με τις προτομές του Στάλιν;
:lol:
Μην τα θες όλα στο πιάτο.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

πήζον bot έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:24
pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:16
BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31
Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;
θελει να σου πει οτι δεν ειναι κκε, τον παριστανει και προσπαθει να φτιαξει μια καρικατουρα
Α! τρολάρισμα δηλαδή; Ε πες το ρε παιδάκι μου και ταλαιπωρούμαι. Είπα και εγώ!!!

pylothess

BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:40
pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:39
BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:33

O σοφός λαός ήξερε να βάζει σκιάχτρα στα χωράφια, για να μη δει τη σοδειά να κατασπαράσσεται από κοράκια.
Άσε τον λαό να σε διδάξει κάτι λοιπόν.
Ότι να'ναι...
Και τι σχέση έχουν οι εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε ο λαός με τις προτομές του Στάλιν; Τι σχέση έχουν τα σκιάχτρα και οι σοδειές με τις προτομές του Στάλιν;
:lol:
Μην τα θες όλα στο πιάτο.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31 Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό
εσύ τσιρίζεις ψεκ και ψεκ συνέχεια,δεν κάνω λάθος έτσι? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχα
BlastFromThePast

pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:47
nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:18 εσύ τσιρίζεις ψεκ και ψεκ συνέχεια,δεν κάνω λάθος έτσι? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχα
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
nowhere

μια και σε πέτυχα.έχω στην κατοχή μου ένα φυλαχτό με τρίχες από το μουστάκι του στάλιν.γνήσιο αλλά για μένα δεν σημαίνει κάτι.αν ενδιαφέρεσαι το πουλάω
pylothess

BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:50
pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 20:47
nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:18 εσύ τσιρίζεις ψεκ και ψεκ συνέχεια,δεν κάνω λάθος έτσι? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχα
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Το τρολάρισμα, του τρολαρίσματος ,το τρολάρισμα ώ τρολάρισμα
Τα τρολαρίσματα ,των τρολαρισμάτων , τα τρολαρίσμτα, ώ τρολαρίσματα
pylothess

BlastFromThePast

Όταν μου γράφεις ότι ψηφίζουμε ΚΚΕ για να γεμίσουν οι πλατείες με προτομές του Στάλιν και μετά μου γράφεις για την λαϊκή σοφία που έφτιαχνε σκιάχτρα για τα κοράκια εγώ τι να υποθέσω αν όχι ότι πρόκειται για τρολάρισμα; Τι λογικό συμπέρασμα θα έπρεπε να βγάλω εγώ από εδώ;

Είπες ότι ψηφίζουμε ΚΚΕ για να μην υπάρχει ανεργία το καταλαβαίνω απόλυτα. Έγραψες ότι είναι αναγκαία συνθήκη οι προτομές του Στάλιν για τον σοσιαλισμό. Δεν μου αρέσει αυτό γιατί το θεωρώ προσωπολατρία αλλά μπορώ να το καταλάβω, έχει μια λογική , ότι ο λαός χρειάζεται πρότυπα ,πάει στα κομμάτια και αυτό.
BlastFromThePast

pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 BlastFromThePast

Όταν μου γράφεις ότι ψηφίζουμε ΚΚΕ για να γεμίσουν οι πλατείες με προτομές του Στάλιν και μετά μου γράφεις για την λαϊκή σοφία που έφτιαχνε σκιάχτρα για τα κοράκια εγώ τι να υποθέσω αν όχι ότι πρόκειται για τρολάρισμα; Τι λογικό συμπέρασμα θα έπρεπε να βγάλω εγώ από εδώ;
Το αυτονόητο.
nowhere

για να μην κουτσουλάνε τα πουλιά τις πλατείες.τι να πει κανείς.αγανακτείς με τις μαλακίες που γράφει το συριζομποτ και πας να υπερασπιστείς το κκε και σκάει ένας τέτοιος κνιτοψέκας
Άβαταρ μέλους
Νικηφόρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νικηφόρος »

'Εχετε για ηγέτη ένα ΚΑΘΑΡΜΑ που που τιμά την βρωμερή οικογενειακή παράδοση, καπηλευόμενος θανατικά και τραγωδίες για να επιβιώσει πολιτικά, και σας μάρανε το ΚΚΕ, βλάκες.
Η αθεϊα είναι αρετή
BlastFromThePast

nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 03:35 για να μην κουτσουλάνε τα πουλιά τις πλατείες.τι να πει κανείς.αγανακτείς με τις μαλακίες που γράφει το συριζομποτ και πας να υπερασπιστείς το κκε και σκάει ένας τέτοιος κνιτοψέκας
Και γιατί όχι για να θυμίζει σε παράσιτα και ψεκ που οδηγούν οι μαλακίες; Δεδομένα δεν υπάρχει καλύτερος, αποδοτικότερος τρόπος γι' αυτό.
Το να γνωρίζει πχ ο ψεκασμένος ότι ένα και μόνο ψεκασμένο κιχ, ένα και μόνο "μα τα εμβόλια" τον στέλνει για μόνιμες διακοπές, αυτό δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το λαμπρό μέλλον της χώρας; Φυσικά και είναι. :wave:
nowhere

μαλακίες σταλινικό μου μπεκ.κάνε παράθεση κάτι ψεκ που έχω γραψει εγώ
BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31 Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 Έγραψες ότι είναι αναγκαία συνθήκη οι προτομές του Στάλιν για τον σοσιαλισμό.
Για τριάντα περίπου χρόνια,από το 1960 ως το 1990 οι μόνες παρόμοιες προτομές ήσαν στα Τίρανα της Αλβανίας.Η επίδρασή τους έγινε αισθητή στην Ελλάδα όταν άνοιξαν τα σύνορα και ήλθαν οι Αλβανοί.
BlastFromThePast

nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:01 μαλακίες σταλινικό μου μπεκ.κάνε παράθεση κάτι ψεκ που έχω γραψει εγώ
Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να ενοχλείσαι!
Από την άλλη κάποιος, ένας τυχαίος βρε αδερφέ, όχι εσύ ο λογικός, που θα ήθελε να πει/γράψει κάτι ψεκ, όταν κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά βλέπει μία, δύο, τρεις, δέκα προτομές του Πατέρα των Λαών, αμέσως καταλαβαίνει ότι δε ζει σε αστική χαβούζα όπου οι μαλακίες όχι απλά δεν τιμωρούνται αλλά ανταμείβονται αλλά σε Δικτατορία του Προλεταριάτου. Τότε δεν είναι πολύ λογικό να ζυγίσει τις συνέπειες των πράξεων του και να βγάλει το σκασμό; Φυσικά και είναι. Με μία τόσο απλή κίνηση δηλαδή έχεις ξεπαστρέψει το 99% του ψεκασμού.
πατησιωτης έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:05 Για τριάντα περίπου χρόνια,από το 1960 ως το 1990 οι μόνες παρόμοιες προτομές ήσαν στα Τίρανα της Αλβανίας.Η επίδρασή τους έγινε αισθητή στην Ελλάδα όταν άνοιξαν τα σύνορα και ήλθαν οι Αλβανοί.
Αναγκαία συνθήκη, όχι ικανή δυστυχώς. Τότε θα ήταν όλα υπερβολικά εύκολα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”