!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικαιώματα των γυναικών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Δικαιώματα των γυναικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χαοτικός έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:59
MelidonisM έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:40 Δεν είναι πρόβλημα η μαντίλα, αλλά τυχόν υποχρεωτικότητα που επιβάλλει το πατρίς/θρησκεία/οικογένεια
Εννοείται ότι δεν είναι πρόβλημα η μαντήλα. Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω μια μέρα και να σκάσω Αθήνα. αλλά έχω να κάνω τέτοια καμιά 30αριά χρόνια.

Το βίντεο καλά ξεκίνησε. Ήθελε να δει τι ρατσιστικό θα παίξει. ότι θα την κοιτούν άσχημα επειδή είναι μετανάστρια όχι για το ίδιο το ντύσιμο της που δεν το γουστάρουν. Μέχρι εκεί εγώ λέω καλά. Στη συνέχεια όμως κάνει υπερμεγέθη γαργάρα το γεγονός ότι φοράνε αυτήν την παπαριά επειδή τους επιβάλλεται και επειδή ακριβώς πρέπει να εφαρμοστεί ο σεξισμός ο οποίος είναι ευλογημένος από τον Θεό τους και είναι παράπτωμα να μην εφαρμόζεται. Μιλάμε δηλαδή για καταπιεστική επιβολή της εξουσίας πάνω σε ανθρώπους.
Γαργάρα και ξερό ψωμί (εναλλακτικά αντί για ξερό ψωμί, καμιά ριζοκοφρέτα για βιγκανολόγημα).

Και ξανά φτου σας μαλάκες (δεν πάει το ξεφτίλες εδώ γιατί δεν είναι συνειδητό για κάποιους συντρόφους ώστε να τους κατηγορήσεις. Απλώς έχουν πιαστεί μαλάκες.)
Ένα βράδυ άκουγα στο ράδιο τον Μπογιόπουλο να σκυλιάζει υπέρ τη μαντήλας γιατί είναι δικαίωμα. Στη φαρέτρα είχε και την Μπουμπουλίνα και άλλες τη επανάστασης που φορούσαν μαντήλα κι εκεί γιατί τη δέχεστε ρε φασίστες; Τέτοια ανώτερη κομμουνιστική επαναστατική σκέψη. Ίσως το έγραφε κάπου ο Μαρξ κι εγώ διάβαζα πλημμελώς. "Κομμουνιστικό και επαναστατικό είναι κάτι όταν τη σπάει στους φασίστες και ρατσιστές".
Να βγει δηλαδή κάνα χουντόνι εδώ μέσα και να πει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μια χαρά σε όλα και έχουν όλα τα δικαιώματα και θα παλέψει γι αυτά κι εγώ θα πρέπει να πω ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καθίκια και βλαπτικοί για την κοινωνία μας.
Δεν είναι μόνο η μαντήλα, ακόμη κι αν γίνει η παραδοχή ότι αποτελεί δικαίωμα. Είναι επίσης ότι κανένα βρισίδι, κανένα θάψιμο και κανένα μπούλινγκ δεν υφίστανται οι άντρες ισλαμιστές από τα φεμίνια, ενώ ο straight white male εμφανίζεται ως ο κακός οιωνός.

Τη στιγμή που οι φανατικοί ισλαμισταί, δέρνουν τις γυναίκες τους εθιμοτυπικά και τις τιμωρούν για ψίλου πήδημα, ρίχνοντάς τες καυστικά υγρά, ρίχνοντάς τες στη φωτιά, ή θάβοντάς τες και κάνοντάς τες τη μούρη κρέας δια του λιθοβολισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 26 Αύγ 2021, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Οι φεμινίστριες όπως και οι κνίτες όπως και οι φασίστες και όπως όλοι, θέλουν να γλείψουν ένα κοκαλάκι παραπάνω που θα τους πετάξει η εξουσία.
να ανέβουν ένα σκαλοπατάκι θέλουν σε αυτήν για να νιώθουν ότι εξελίσσονται και πορεύονται θετικά στο μέλλον. Αντί να ταυτιστούν με ακόμα πιο καταπιεσμένους ανθρώπους. ακόμα και με τον τελευταίο άνθρωπο. Να νιώσουν ότι είναι τελευταίοι άνθρωποι και να αρνηθούν ριζικά όλο το σύστημα που περιλαμβάνει και το δικό τους μέρος και μορφή καταπίεσης. όχι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Οι γυναίκες έχουν ίδα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους άνδρες ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα..
Αλλιώς ΔΕΝ μιλαμε για ισότητα...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

AlienWay έγραψε: 26 Αύγ 2021, 00:04
MelidonisM έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:40 Δεν είναι πρόβλημα η μαντίλα, αλλά τυχόν υποχρεωτικότητα που επιβάλλει το πατρίς/θρησκεία/οικογένεια
Εννοείται ότι δεν είναι πρόβλημα η μαντήλα. Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω μια μέρα και να σκάσω Αθήνα. αλλά έχω να κάνω τέτοια καμιά 30αριά χρόνια.

Το βίντεο καλά ξεκίνησε. Ήθελε να δει τι ρατσιστικό θα παίξει. ότι θα την κοιτούν άσχημα επειδή είναι μετανάστρια όχι για το ίδιο το ντύσιμο της που δεν το γουστάρουν. Μέχρι εκεί εγώ λέω καλά. Στη συνέχεια όμως κάνει υπερμεγέθη γαργάρα το γεγονός ότι φοράνε αυτήν την παπαριά επειδή τους επιβάλλεται και επειδή ακριβώς πρέπει να εφαρμοστεί ο σεξισμός ο οποίος είναι ευλογημένος από τον Θεό τους και είναι παράπτωμα να μην εφαρμόζεται. Μιλάμε δηλαδή για καταπιεστική επιβολή της εξουσίας πάνω σε ανθρώπους.
Γαργάρα και ξερό ψωμί (εναλλακτικά αντί για ξερό ψωμί, καμιά ριζοκοφρέτα για βιγκανολόγημα).

Και ξανά φτου σας μαλάκες (δεν πάει το ξεφτίλες εδώ γιατί δεν είναι συνειδητό για κάποιους συντρόφους ώστε να τους κατηγορήσεις. Απλώς έχουν πιαστεί μαλάκες.)
Ένα βράδυ άκουγα στο ράδιο τον Μπογιόπουλο να σκυλιάζει υπέρ τη μαντήλας γιατί είναι δικαίωμα. Στη φαρέτρα είχε και την Μπουμπουλίνα και άλλες τη επανάστασης που φορούσαν μαντήλα κι εκεί γιατί τη δέχεστε ρε φασίστες; Τέτοια ανώτερη κομμουνιστική επαναστατική σκέψη. Ίσως το έγραφε κάπου ο Μαρξ κι εγώ διάβαζα πλημμελώς. "Κομμουνιστικό και επαναστατικό είναι κάτι όταν τη σπάει στους φασίστες και ρατσιστές".
Να βγει δηλαδή κάνα χουντόνι εδώ μέσα και να πει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μια χαρά σε όλα και έχουν όλα τα δικαιώματα και θα παλέψει γι αυτά κι εγώ θα πρέπει να πω ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καθίκια και βλαπτικοί για την κοινωνία μας.
Δεν είναι μόνο η μαντήλα, ακόμη κι αν γίνει η παραδοχή ότι αποτελεί δικαίωμα. Είναι επίσης ότι κανένα βρισίδι, κανένα θάψιμο και κανένα μπούλινγκ δεν υφίστανται οι άντρες ισλαμιστές από τα φεμίνια, ενώ ο straight white male εμφανίζεται ως ο κακός οιωνός.

Τη στιγμή που οι πρώτοι δέρνουν τις γυναίκες τους εθιμοτυπικά και τις τιμωρούν για ψίλου πήδημα, ρίχνοντάς τες καυστικά υγρά, ρίχνοντάς τες στη φωτιά, ή θάβοντάς τες και κάνοντάς τες τη μούρη κρέας δια του λιθοβολισμού.
Τι υπάρχει ένα κατάλοιπο ότι είναι πιο καυλιάρηδες οι Άραβες και πιο αρσενικά και ψιλοεκστασιάζονται. Αν δέρνει αυτός του πάει. Έχει τη δύναμη και τον θαυμάζουμε. Ενώ ο μαλάκας εδώ που μπορώ να τον κουμαντάρω τι θέλει και κάνει τσαμπουκάδες; Αφού εγώ στο σπίτι μου άμαθα από μικρή ότι μπορεί η μάνα μου να κάνει πουτανιά στον πατέρα μου και να τον έχει όπως θέλει. Εγώ γιατί;

Ότι σκατά βρίσκει ο καθένας, ή η κάθε μία, κουβαλάει μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Α ξέχασα να ρωτήσω. Που είναι το πιθανότερο μέρος να βρήκε τα σκατά που κουβαλάει μαζί του; Οέο;
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 00:10
AlienWay έγραψε: 26 Αύγ 2021, 00:04

Τη στιγμή που οι πρώτοι δέρνουν τις γυναίκες τους εθιμοτυπικά και τις τιμωρούν για ψίλου πήδημα, ρίχνοντάς τες καυστικά υγρά, ρίχνοντάς τες στη φωτιά, ή θάβοντάς τες και κάνοντάς τες τη μούρη κρέας δια του λιθοβολισμού.
Τι υπάρχει ένα κατάλοιπο ότι είναι πιο καυλιάρηδες οι Άραβες και πιο αρσενικά και ψιλοεκστασιάζονται. Αν δέρνει αυτός του πάει. Έχει τη δύναμη και τον θαυμάζουμε. Ενώ ο μαλάκας εδώ που μπορώ να τον κουμαντάρω τι θέλει και κάνει τσαμπουκάδες; Αφού εγώ στο σπίτι μου άμαθα από μικρή ότι μπορεί η μάνα μου να κάνει πουτανιά στον πατέρα μου και να τον έχει όπως θέλει. Εγώ γιατί;

Ότι σκατά βρίσκει ο καθένας, ή η κάθε μία, κουβαλάει μαζί του.
Αρα ο νεοφεμινισμός είναι η υποσυνείδητη παρακίνηση των φεμινιστριών προς τους άντρες, να ξαναβρούν τη χαμένη τους αρρενωπότητα και να τις βάλουν στη θέση τους.

Ωστόσο πλέον έχουμε προσαρμοστεί στα δεδομένα της ισότητας και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:40 Πάνε με τα καλά τους ;
οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Με το απλό μου το μυαλό, όπως το καταλαβαίνω εγώ. Ο φεμινισμός είναι το κίνημα που αποσκοπεί στη βελτίωση της θέσης των γυναικών.
Δεν βλέπω τίποτα το αρνητικό σε αυτό.
Δυστυχώς, πολεμάς ανεμόμυλους στους οποίους προβάλλεις τους αχυρανθρώπους σου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υπερέκθεσης στην προπαγάνδα.
Δεν βλέπω πουθενά γύρω μου αυτά που περιγράφονται στο παρόν νήμα, όντας κάτοικος Ελλάδας.
Ίσως δεν θα έπρεπε να συγχέεται ο μικρόκοσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την πραγματικότητα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τα δικαιώματα των γυναικών είναι μία απάτη. Βάλανε την Έντνα από τους απίθανους ως πρόεδρο της δημοκρατίας και νομίζουν ότι ξαφνικά απέκτησαν δικαιώματα. Στους χώρους εργασίας όπου δεν απαιτείται εξωτερική εμφάνιση ο εργοδότης συνεχίζει να επιλέγει τον άνδρα υποψήφιο. Η γυναίκα ελάχιστα προνόμια έχει ως έγκυος, λεχώνα και μάνα. Ενώ, ας μη κοροϊδευόμαστε ακόμη και στην τηλεόραση την προβάλουν για τον ωραίο της κώλο που σκοπό έχει να παντρευτεί απλά να κάνει ξεπέτα με τον πρωταγωνιστή...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Αύγ 2021, 00:08 Οι γυναίκες έχουν ίδα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους άνδρες ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα..
Αλλιώς ΔΕΝ μιλαμε για ισότητα...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Το θέμα είναι η αντικειμενοποίηση της γυναίκας. Δηλαδή το γυναικείο σώμα να χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση των ανδρών.
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με το να φοράει κάποια μαντίλα αρκεί να είναι με τη θέληση της. Όπως δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να φοράει κάποια χριστιανή μακριές φούστες και κλειστά πουκάμισα ή να φοράει κάποια μίνι ως τον αφαλό. Αρκεί να είναι από επιλογή.
Το να έχει όμως η γυναίκα τη θέση που έχει στο ισλάμ σαφώς και υπάρχει πρόβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:36 Πολλές προοδευτικές , αριστερές και φεμινιστικές οργανώσεις σχίζονται , και πολύ σωστά στις περισσότερες περιπτώσεις , για τα γυναικεία δικαιώματα ανά τον πλανήτη Γη . Αλλά την ίδια στιγμή που θεωρείται σεξισμός να βάλει κάποιος μία διαφήμιση παγωτού με μία καλλονή με τα βυζιά απέξω ( η οποία καλλονή έχει συμφωνήσει και έχει πληρωθεί με το παραπάνω ) κάνουν την παλαβή για εκατομμύρια γυναικών που αναγκάζονται να περνούν ολόκληρη την ζωή τους φορώντας μαντίλα , μπούργκα ή χιτζάμπ και με ότι άλλο περιλαμβάνει ο Ισλαμικός τρόπος ζωής . Γιατί δεν βγήκε κάποιος από αυτούς να κράξει απευθείας για τα βασανιστήρια που περνάν αυτές οι γυναίκες ; Φοβούνται μην χάσουν το κεφάλι τους ; Μέχρι εκεί τους παίρνει ;
Μάλιστα οι σαχλές δικαιολογίες τύπου “ είναι επιλογή τους ” γνωρίζουμε όλοι ότι δεν ισχύουν επειδή αν το πάμε έτσι επιλογή μίας Ευρωπαίας μπορεί να είναι να μένει παντρεμένη με έναν μεθύστακα που κάθε βράδυ την κάνει μαύρη στα μπουνίδια αλλά αν το καταλάβουμε θα την βοηθήσουμε να βγει από αυτήν την ζοφερή κατάσταση . Για τις γυναίκες του Ισλάμ για ποιον λόγο δεν ισχύει το ίδιο ;
Είναι γελοίο να θεωρείται ελευθεριότητα, το ''δικαίωμα'' στην καταπίεση και τη δυστυχία των γυναικών, ειδικά στο Ισλάμ. Εκεί το κάνουν αβαβά, οι διανοούμενες φεμ. Γενικά συμφωνώ με όλο το ποστ. +1
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:13 Το θέμα είναι η αντικειμενοποίηση της γυναίκας. Δηλαδή το γυναικείο σώμα να χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση των ανδρών.
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με το να φοράει κάποια μαντίλα αρκεί να είναι με τη θέληση της. Όπως δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να φοράει κάποια χριστιανή μακριές φούστες και κλειστά πουκάμισα ή να φοράει κάποια μίνι ως τον αφαλό. Αρκεί να είναι από επιλογή.
Το να έχει όμως η γυναίκα τη θέση που έχει στο ισλάμ σαφώς και υπάρχει πρόβλημα.
Συγκρατησου λιγο κ μην εισαι τοσο επικριτικη με το ιλαμοσυρφετο
ενα προβληματακι ειναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:36 .
επειδή αν το πάμε έτσι επιλογή μίας Ευρωπαίας μπορεί να είναι να μένει παντρεμένη με έναν μεθύστακα που κάθε βράδυ την κάνει μαύρη στα μπουνίδια αλλά αν το καταλάβουμε θα την βοηθήσουμε να βγει από αυτήν την ζοφερή κατάσταση .
Δεν εχει τι δικαίωμα μία ευρωπαία να κάνει μία τέτοια επιλογή ;

Σου ζήτησε βοήθεια να βγει από αυτή την ζοφερή κατάσταση, παρόλο που είναι δικη της επιλογή;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Naida έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:13 Το θέμα είναι η αντικειμενοποίηση της γυναίκας. Δηλαδή το γυναικείο σώμα να χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση των ανδρών.
Βλακείες. Μίνι ως τον αφαλό δεν φοράει επειδή ζεσταίνεται. Φοράει για να την κοιτούν οι άνδρες και να την λιγουρεύονται. Όλη η γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι άνδρες, είτε μιλάμε για άνδρες θεούσους, είτε για πελάτες σε πορνείο, είτε για θαμώνες σε μπαρ, είτε για απλούς περαστικούς. Δεν θα απαλλαγείτε ποτέ από αυτό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”