Τα φίδια τα έπιανα ζωντανά από το κεφάλι όταν ήμουν μικρός. Τωρα δεν θα το έκανα αυτό, αλλά έχω σκοτωσει με την πατούσα μερικά. Το σκοτάδι μου αρέσει γιατί βλέπεις μόνο τα απαραίτητα και δεν σου αποσπούν άσχετα πράγματα την προσοχή. Γενικά το νερό δεν το φοβάμαι καθόλου, γιατί στα εφηβικά μου χρόνια έκανα τερματοφυλακας σε ομάδα πολο, και μπορώ να κολυμπησω και χωρίς χέρια. Αν με πας όμως στην ρόδα του λούνα παρκ, θα παραλυσω από φόβο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε φοβιες?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Έχετε φοβιες?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
http://www.herpetofauna.gr/index.php?mo ... ead&id=169Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:24Εχμ θα είχα παραλύσει από φόβο και χωρίς το φίδιαν και τα φίδια είναι και μέσα στις λίμνες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ΌΧΙ.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:28Καλά αυτά είναι νεροφιδα είναι ακινδυνα...
Θες να έρθεις από το σπίτι τότε που έχουμε ένα πύθωνακι και ένα σκυλακι?![]()
Δεν έχει μόνο νεροφιδα πάντως έχει και κανονικά.
Το νερό ούτε εγώ το φοβάμαι γενικά,, αντιθέτως. Μόνο τις λίμνες.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:29Τα φίδια τα έπιανα ζωντανά από το κεφάλι όταν ήμουν μικρός. Τωρα δεν θα το έκανα αυτό, αλλά έχω σκοτωσει με την πατούσα μερικά. Το σκοτάδι μου αρέσει γιατί βλέπεις μόνο τα απαραίτητα και δεν σου αποσπούν άσχετα πράγματα την προσοχή. Γενικά το νερό δεν το φοβάμαι καθόλου, γιατί στα εφηβικά μου χρόνια έκανα τερματοφυλακας σε ομάδα πολο, και μπορώ να κολυμπησω και χωρίς χέρια. Αν με πας όμως στην ρόδα του λούνα παρκ, θα παραλυσω από φόβο.![]()
Τα φίδια δεν το σχολιάζω καν.
Στη ρόδα μπορώ να είμαι όλο το βράδυ. Δεν έχω θέμα με τα ύψη. Αν και όταν βρίσκομαι σε μεγάλο ύψος και κοιτάζω κάτω νιώθω ξέρεις αυτή την έλξη στο κενο, το χάσιμο. Αλλά δεν αισθάνομαι φόβο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πρόκειται να ανοίξω λινκ με ερπετά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γι' αυτό θα μείνεις ξύλο απελέκητο. Άκου εκεί κανονικά φίδια...Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:36Δεν πρόκειται να ανοίξω λινκ με ερπετάvagabondo έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:33http://www.herpetofauna.gr/index.php?mo ... ead&id=169Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:24
Εχμ θα είχα παραλύσει από φόβο και χωρίς το φίδιαν και τα φίδια είναι και μέσα στις λίμνες.
![]()
Κανονικό φίδι είναι και το νερόφιδο, το οποίο δεν μπορείς να πατήσεις κατά λάθος για να σε δαγκώσει, όπως τα φίδια ξηράς. Μόλις αντιληφθεί άνθρωπο και ειδικά φεμινίστρια, θα φύγει πετώντας. Αερόφιδο θα γίνει.
Occasio facit furem
Και οι οχιές πάνε στις λιμνεςvagabondo έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:43Γι' αυτό θα μείνεις ξύλο απελέκητο. Άκου εκεί κανονικά φίδια...
Κανονικό φίδι είναι και το νερόφιδο, το οποίο δεν μπορείς να πατήσεις κατά λάθος για να σε δαγκώσει, όπως τα φίδια ξηράς. Μόλις αντιληφθεί άνθρωπο και ειδικά φεμινίστρια, θα φύγει πετώντας. Αερόφιδο θα γίνει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το σκυλάκι μας είναι Great Dane το οποίο αν σηκωθεί στα δύο πόδια με περνάει στο ύψος (είμαι 1.90).
Εξακολουθεις να μη θες να τα γνωρισεις? Εσύ χάνεις?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:57Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το σκυλάκι μας είναι Great Dane το οποίο αν σηκωθεί στα δύο πόδια με περνάει στο ύψος (είμαι 1.90).
Το άλλο. Ούτε καν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:57Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το άλλο. Ούτε καν.
Ο τζουντεν αλλο θελει να σου πει
- George_V
Σιγά μωρέ... Η αδελφή μου έχει 4 πυθωνες... Και εσύ κάνεις έτσι για 1...Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:57Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το άλλο. Ούτε καν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε νομίζω αν ήθελε να πει κάτι άλλο θα κόβε λίγο από το 1μ.killzone έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:09Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:57
Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το άλλο. Ούτε καν.
Ο τζουντεν αλλο θελει να σου πει![]()
Δεν πάμε καλάGeorge_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:15Σιγά μωρέ... Η αδελφή μου έχει 4 πυθωνες... Και εσύ κάνεις έτσι για 1...Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 21:57 Είναι μικρά και τα δύο και γλυκουλικα... Το πύθωνακι μας είναι μόλις 1 μ. (με προοπτικές να γίνει τουλάχιστον τριπλάσιο)
Το άλλο. Ούτε καν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Δεν πάμε καλάGeorge_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:15Σιγά μωρέ... Η αδελφή μου έχει 4 πυθωνες... Και εσύ κάνεις έτσι για 1...Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05
Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.
Το άλλο. Ούτε καν.
[/quote]
Εδώ η 4 χρόνων ανηψια μου κυκλοφορεί με το πύθωνακι για κασκόλ στο σπίτι και εσύ Naida oύτε να τα δεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 25 Αύγ 2021, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νααατααα μαςςςς εχει κ 4 αδελφες θα περασετε καλα ΝαιδαNaida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:16Ε νομίζω αν ήθελε να πει κάτι άλλο θα κόβε λίγο από το 1μ.killzone έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:09Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05
Ω ναι. Δεν θα ήθελα να πεθάνω. Βέβαια το σκυλί κάπως μπορεί να την πάλευα. Δεν φοβάμαι όλα τα σκυλιά το ίδιο. Πολλές φορές συναντώ έναν που βγάζει βόλτα ένα θηρίο κουβέρτα. Αυτό θέλω να το κάνω αγκαλιά. Θηρίο όμως και μαλλιαρο.
Το άλλο. Ούτε καν.
Δεν πάμε καλάGeorge_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:15Σιγά μωρέ... Η αδελφή μου έχει 4 πυθωνες... Και εσύ κάνεις έτσι για 1...Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05
Το άλλο. Ούτε καν.![]()
![]()
Θα του το 'κοβε η σύζυγος.Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:16Ε νομίζω αν ήθελε να πει κάτι άλλο θα κόβε λίγο από το 1μ.killzone έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:09Naida έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:05
Το άλλο. Ούτε καν.
Occasio facit furem
Είναι ασφαλές αυτό;George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 22:19
Εδώ η 4 χρόνων ανηψια μου κυκλοφορεί με το πύθωνακι για κασκόλ στο σπίτι και εσύ ούτε να τα δεις?
Μια αδερφή 4 πυθωνες. Ο Θεός να μας φυλάει μην γίνουμε ποτέ γειτονοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-