!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε φοβιες?
- EKPLIKTIKOS
Re: Έχετε φοβιες?
Φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά μπαίνω. Μετατραυματικο έπειτα από απαισιο ταξίδι. Ελπίζω να το ξεπεράσω γιατί σου ρουφάει όλη τη χαρά από ένα ταξίδι που έχεις μπροστά. Ή τουλάχιστον να αποφασίσω ότι δε θα ξαναμπώ σε αεροπλάνο, με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι αν θες να πας π.χ. Αμερική/Αυστραλία θα πας με πλοίο?EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:58 Φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά μπαίνω. Μετατραυματικο έπειτα από απαισιο ταξίδι. Ελπίζω να το ξεπεράσω γιατί σου ρουφάει όλη τη χαρά από ένα ταξίδι που έχεις μπροστά. Ή τουλάχιστον να αποφασίσω ότι δε θα ξαναμπώ σε αεροπλάνο, με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ordem e Progresso.
- George_V
Σκαλοφοβια?Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 13:01Είχα φάει μια γερή ατάκα πανικού στην Παναγία των Παρισίων στα σκαλιά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν ξέρω, σαν κλειστοφοβική κρίση, με φόβισε η άνοδος του Κουασιμόδου.
Ordem e Progresso.
- EKPLIKTIKOS
Όχι μπαίνω σε αεροπλάνα κανονικά απλά φρικάρω τη ζωή μου 2-3 μέρες πριν μπω, το σκέφτομαι συνέχεια κ αγχώνομαι, καθώς κ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έχω πάει σε πολλά μακρινά μέρη με αεροπλάνο. Αν σταματήσω να μπαίνω προφανώς δε θα ξαναπάω σε όλα αυτά τα μέρη. Στην παρούσα γενικά δε με παίρνει, τα ταξίδια μου είναι απαραίτητα για τη δουλειά. Παρ ολα αυτα αν μπορέσω να πάω με εναλλακτικό μέσο θα το κάνω, ακόμα κ αν είναι πιο επικίνδυνο από το να πάω με το αεροπλάνο. Γι αυτό είναι φοβία.
- George_V
Και που να μπαίνεις σε κάνα υποβρύχιο με τους στενούς διαδρόμους και τις σχεδόν κάθετες σκάλες.
Είχα επισκεφτει το USS Mobile υποβρύχιο-μουσείο του ΒΠΠ στην Αμερικη και κάναμε χαβαλέ κατεβαίνοντας τις σχεδόν κάθετες σκάλες ανάμεσα στα compartments γλιστρώντας με τα χέρια στα κάγκελα και καλά ότι είχαμε συναγερμό και πηγαίναμε σε battle stations.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 25 Αύγ 2021, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευκολάκι.
Βάλε Λίνουξ.
Αν έχεις και άλλα προβλήματα πες με να σε στείλω το πέη παλ μου, 100% επιτυχία, 100% ικανοποίηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι ρε, το ίδιο έχουμε, ακροφοβία το λένε ή κάτι τέτοιο.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:53 Υψοφοβία, αλλά καθόλου σε αεροπλάνα ή σε κτίρια 100 μετρων απ' όπου είναι αδύνατον να σαλτάρω. Αν είναι ακαγκέλωτη άκρη κτιρίου, έστω και δεύτερου ορόφου, με πιάνει πανικός.
Αεροπλάνο πάντα στο παραθύρι να απολαύσω απογείωση.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 13:01Είχα φάει μια γερή ατάκα πανικού στην Παναγία των Παρισίων στα σκαλιά.
Μάσησα αρκετά αλλά ήθελα οπωσδήποτε να πάω στο καμπαναριό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Φοβάμαι το θάνατο. Διότι θέλω να ζήσω πολλά ακόμα και να τα απολαύσω στο έπακρον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:13 Φοβάμαι το θάνατο. Διότι θέλω να ζήσω πολλά ακόμα και να τα απολαύσω στο έπακρον.
"Άχρι καιρού..."
Κοίτα,
χτες έριξα μια ακρίδα σε ιστό αράχνης και το βιντεοσκόπησα. Σε αργή ταχύτητα μπορείς να δεις, πως απλώνει τον ιστό με τα πίσω πόδια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Φοβάμαι μην τυχόν με γαμήσει κανένας ψωλαράς και μου αρέσει. Μέχρι σήμερα δεν μου αρέσει καθόλου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις