!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?
Re: Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?
Μερικές απορίες
Τα επαγγελματικά στελέχη και την ηγεσία του ΚΚΕ τα συμφέρει να .. χρηματοδοτούνται σαν πολιτικό κόμμα μέσα στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και να παίρνουν χρήματα ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ;
Δεν είναι αυτό πιο συμφέρον από το να βγουν στην παρανομία και να γίνουν αντάρτες που θα τους κυνηγούν; (Έχουν ελπίδες να πετύχουν κάτι μέσω της παρανομίας;)
Δεύτερη απορία
Τα .. πιστεύουν τα στελέχη και οι πολιτικοί του ΚΚΕ αυτά που λένε πως θεωρίες ή τα λενε γιατί έτσι τους συμφέρει να τα λενε ;
Το ΚΚΕ το ψηφίζουν οι πλατιές λαϊκές μάζες λόγω της ιδεολογίας του κόμματος ή για άλλους λόγους ; (πχ .. οικογενειακή παράδοση αφού οι παππούδες μας ήταν αντάρτες κλπ )
Τα επαγγελματικά στελέχη και την ηγεσία του ΚΚΕ τα συμφέρει να .. χρηματοδοτούνται σαν πολιτικό κόμμα μέσα στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και να παίρνουν χρήματα ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ;
Δεν είναι αυτό πιο συμφέρον από το να βγουν στην παρανομία και να γίνουν αντάρτες που θα τους κυνηγούν; (Έχουν ελπίδες να πετύχουν κάτι μέσω της παρανομίας;)
Δεύτερη απορία
Τα .. πιστεύουν τα στελέχη και οι πολιτικοί του ΚΚΕ αυτά που λένε πως θεωρίες ή τα λενε γιατί έτσι τους συμφέρει να τα λενε ;
Το ΚΚΕ το ψηφίζουν οι πλατιές λαϊκές μάζες λόγω της ιδεολογίας του κόμματος ή για άλλους λόγους ; (πχ .. οικογενειακή παράδοση αφού οι παππούδες μας ήταν αντάρτες κλπ )
Από εκεί και πέρα ΑΣΦΑΛΏΣ και εχει το δικαίωμα το ΚΚΕ να βρίσκεται στην βουλή αφού στις εκλογές υπάρχουν ψηφοφόροι που το ψηφίζουν
Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή και για οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα όσο μισητό και εάν είναι στον υπόλοιπο λαό
Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή και για οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα όσο μισητό και εάν είναι στον υπόλοιπο λαό
Οι μορφές του αγώνα προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες. Στην παρανομία δεν βγαίνουν οι κομμουνιστές με την θέληση τους . Οι αστικές κυβερνήσεις τους είχαν βγάλει στην παρανομία. Από την στιγμή που η αστική κοινοβουλευτική φιλελεύθερη δημοκρατία δίνει αυτή την δυνατότητα στους κομμουνιστές ,να συμμετέχουν στις εκλογές και να δραστηριοποιηθούν συνδικαλιστικά γιατί να μην το εκμεταλλευθούν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:58 Μερικές απορίες
Καλή απορία. Έχεις πραγματικά απορία ή μήπως είναι ρητορική η ερώτησή σου ; Κάποιοι το υποστηρίζουν ακριβώς γι ' αυτό , επειδή ο μπάρμπας τους πολέμησε στον Ε.Λ.Α.Σ και έκανε εξορία στην Μακρόνησο. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επειδή είχαν προβλήματα στον χώρο εργασίας τους συσπειρώθηκαν στο Π.Α.ΜΕ. Άλλοι πάλι ίσως να ψηφίζουν Κ.Κ.Ε. επειδή τους θεωρούν τίμιους ,αδιάφθορους ,καλούς αριστερούς , υπερήρωες με μαγικές δυνάμεις που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τους λωποδύτες . Πολλοί από τους ψηφοφόρους του ,το ψηφίζουν χωρίς να ψηφίζουν καν τι πρεσβεύει αυτό το κόμμα ,χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε μια γραμμή από τον Ριζοσπάστη , ούτε να δώσουν ένα ευρώ οικονομική ενίσχυση, ούτε να περπατήσουν ένα μέτρο σε πορεία του κόμματος κ.τ.λ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:58 Δεύτερη απορία
Τα οργανωμένα μέλη του κόμματος πάντως , απ'ότι φαίνεται μάλλον τα πιστεύουν αυτά που λένε. Κάποιος , να πηγαίνει να κάνει τον διανομέα εφημερίδων ,κουπονιών , τον προπαγανδιστή ιδεών χωρίς να πιστεύει σε αυτό που κάνει δεν νομίζω να αντέξει και πολύ.
Στις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. πάντως , μπορεί νοσταλγούν τον σοσιαλισμό αλλά όχι λόγω διαλεκτικού υλισμού και ταξικής πάλης αλλά επειδή απλά είχαν δουλειές ,δεν υπήρχε ανεργία και επειδή η Ρωσία ήταν υπερδύναμη.
-
BlastFromThePast
Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:23Πολύ καλά! Να το προτείνεις στους συντρόφους , για να το προσθέσουν στην φαρέτρα των ιδεολογικοπολιτικών τους επιχειρημάτων. Ίσως αυτό τελικά να ήταν το επιχείρημα που θα έκανε την διαφορά στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη . Εάν σε ρωτήσει φερ' ειπείν κάποιος :BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:57Αποτελεί σοβαρότατο επιχείρημα και κακώς αν δεν εκλαμβάνεται ως τέτοιο. Είναι αναγκαία συνθήκη οι προτομές του Στάλιν για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 αλλά πιστεύεις δεν νομίζω ότι αποτελεί σοβαρό επιχείρημα ότι θα γεμίσουν οι πλατείες με προτομές του Στάλιν.
-Γιατί είναι αναγκαίος ο σοσιαλισμός;
-Για να γεμίσουν οι πλατείες της χώρας με προτομές του CTAΛNH.
- Obi Wan Iakobi
Και στην ευρωβουλη επισης.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Παλιος καλος Αδωνις του ΛΑΟΣ.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Υποδειγμα αναρχικων
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
1.Απολυταρχικά καθεστωτικά κόμματα που δεν ασπάζονται τους Δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά τους χρησιμοποιούν με σκοπό την ανέλιξή τους, δεν έχουν βάσει λογικής, χώρο στη Βουλή των Ελλήνων. Όμως ξαναλέω πως αυτό είναι στην κρίση των ανθρώπων που τους ψηφίζουν ένεκα ιδεολογίας. Μιας και υπάρχει η δυνατότητα να θέτουν υποψηφιότητα. Κι εγώ, βάσει των θεσμών, οφείλω να το σεβαστώ, παρά τις όποιες διαφωνίες μου. Έτσι κι αλλιώς, όλα τριμπούρδελο τα έχουμε κάνει, για τα ψηφαλάκια που καλύπτουν την όποια νιρβάνα και επιθυμία κατάκτησης, ανώτερων θώκων. Τεσπα.Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:26Στον ολοκληρωτισμό θέμα πολτικού γούστου είναι. Πλέον έγινε και στη Μεταπολίτευση.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:16Όχι, λανθάνεις. Το τι γουστάρω εγώ ως μονάδα, δεν μπορεί να στείλει ένα κόμμα στη φυλακή. Πρέπει να υπάρχουν βάσιμες κατηγορίες για να γίνει αυτό. Δεν τίθεται θέμα γούστου, δεν είναι πιάτο, για να κρίνεις αν είναι μέτριο, κακό ή χείριστο. Μιλάμε για πράξεις. Και δη, παράνομες.Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:29
Τους ήθελες όμως φυλακή και όταν ήταν στη βουλή.
Την απάντηση στην ερώτησή σου τη δίνεις εσύ η ίδια. Η ΧΑ...δεν έχει δικαίωμα λόγου στη βουλή.
Γι'αυτό, άσε τα σάπια και απάντησε στην ερώτηση. Υπεκφεύγεις διαρκώς.
Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;
Μα σου είπα... Δεν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη βουλή. Τί αν και κλαν; Αφου δεν έχει.
Εσεις ποιοι είστε που αποφασίσατε δίχως την έγκριση του ελληνικού λαού (βάσει ψήφου) να κλείσετε ένα κόμμα στη φυλακή.
2. Βάσει δεδομένων, έχει, δεν έχει, δεν είναι μόνο δική σου απόφαση.
3. Ποιοί είμαστε ''εμείς''; Εννοείς τους νοήμονες ανθρώπους που δεν κοστολογούν κομματικά την ανθρώπινη ζωή; Δεν γνωρίζω σε ποιούς ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά εγώ, μιας και μαζί ομιλούμε, εκτιμώ τα μάλα την Ελληνική Δικαιοσύνη που τιμώρησε ανάλογα όλους όσους θεώρησαν, πως πίσω απ'την κουρτίνα της εξουσίας-ασυλίας που έλαβαν, απόκτησαν το δικαίωμα να φέρονται σαν νταβατζήδες στις ζωές των άλλων. Δίκαιο ,άδικο, αυτό δεν θα το κρίνουν οι τυχάρπαστοι ''εγέρθουτου'', αλλά τα αρμόδια όργανα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Golden Age
Άσε με κυρά μου με το θέατρο...Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:011.Απολυταρχικά καθεστωτικά κόμματα που δεν ασπάζονται τους Δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά τους χρησιμοποιούν με σκοπό την ανέλιξή τους, δεν έχουν βάσει λογικής, χώρο στη Βουλή των Ελλήνων. Όμως ξαναλέω πως αυτό είναι στην κρίση των ανθρώπων που τους ψηφίζουν ένεκα ιδεολογίας. Μιας και υπάρχει η δυνατότητα να θέτουν υποψηφιότητα. Κι εγώ, βάσει των θεσμών, οφείλω να το σεβαστώ, παρά τις όποιες διαφωνίες μου. Έτσι κι αλλιώς, όλα τριμπούρδελο τα έχουμε κάνει, για τα ψηφαλάκια που καλύπτουν την όποια νιρβάνα και επιθυμία κατάκτησης, ανώτερων θώκων. Τεσπα.Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:26Στον ολοκληρωτισμό θέμα πολτικού γούστου είναι. Πλέον έγινε και στη Μεταπολίτευση.Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:16
Όχι, λανθάνεις. Το τι γουστάρω εγώ ως μονάδα, δεν μπορεί να στείλει ένα κόμμα στη φυλακή. Πρέπει να υπάρχουν βάσιμες κατηγορίες για να γίνει αυτό. Δεν τίθεται θέμα γούστου, δεν είναι πιάτο, για να κρίνεις αν είναι μέτριο, κακό ή χείριστο. Μιλάμε για πράξεις. Και δη, παράνομες.
Γι'αυτό, άσε τα σάπια και απάντησε στην ερώτηση. Υπεκφεύγεις διαρκώς.
Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;
Μα σου είπα... Δεν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη βουλή. Τί αν και κλαν; Αφου δεν έχει.
Εσεις ποιοι είστε που αποφασίσατε δίχως την έγκριση του ελληνικού λαού (βάσει ψήφου) να κλείσετε ένα κόμμα στη φυλακή.
3. Ποιοί είμαστε ''εμείς''; Εννοείς τους νοήμονες ανθρώπους που δεν κοστολογούν κομματικά την ανθρώπινη ζωή; Δεν γνωρίζω σε ποιούς ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά εγώ, μιας και μαζί ομιλούμε, εκτιμώ τα μάλα την Ελληνική Δικαιοσύνη που τιμώρησε ανάλογα όλους όσους θεώρησαν, πως πίσω απ'την κουρτίνα της εξουσίας-ασυλίας που έλαβαν, απόκτησαν το δικαίωμα να φέρονται σαν νταβατζήδες στις ζωές των άλλων. Δίκαιο ,άδικο, αυτό δεν θα το κρίνουν οι τυχάρπαστοι ''εγέρθουτου'', αλλά τα αρμόδια όργανα.
Τη μία μου λες για 4% και 5% του λαού, την άλλη μου λες για απολυταρχικά κόμματα που δεν έχουν θέση στη βουλή, ανεξαρτήτως εκλογικής επιρροής. Ποιον κοροϊδεύεις;
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:23Πολύ καλά! Να το προτείνεις στους συντρόφους , για να το προσθέσουν στην φαρέτρα των ιδεολογικοπολιτικών τους επιχειρημάτων. Ίσως αυτό τελικά να ήταν το επιχείρημα που θα έκανε την διαφορά στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη . Εάν σε ρωτήσει φερ' ειπείν κάποιος :BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:57
Αποτελεί σοβαρότατο επιχείρημα και κακώς αν δεν εκλαμβάνεται ως τέτοιο. Είναι αναγκαία συνθήκη οι προτομές του Στάλιν για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.
Αν εσύ έχεις θεματάκια κατανόησης κειμένου, δεν ευθύνομαι εγώ .Αντε γεια και πολύ ασχολήθηκα.Golden Age έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:49Άσε με κυρά μου με το θέατρο...Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:011.Απολυταρχικά καθεστωτικά κόμματα που δεν ασπάζονται τους Δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά τους χρησιμοποιούν με σκοπό την ανέλιξή τους, δεν έχουν βάσει λογικής, χώρο στη Βουλή των Ελλήνων. Όμως ξαναλέω πως αυτό είναι στην κρίση των ανθρώπων που τους ψηφίζουν ένεκα ιδεολογίας. Μιας και υπάρχει η δυνατότητα να θέτουν υποψηφιότητα. Κι εγώ, βάσει των θεσμών, οφείλω να το σεβαστώ, παρά τις όποιες διαφωνίες μου. Έτσι κι αλλιώς, όλα τριμπούρδελο τα έχουμε κάνει, για τα ψηφαλάκια που καλύπτουν την όποια νιρβάνα και επιθυμία κατάκτησης, ανώτερων θώκων. Τεσπα.Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:26
Στον ολοκληρωτισμό θέμα πολτικού γούστου είναι. Πλέον έγινε και στη Μεταπολίτευση.
Τη μία μου λες για 4% και 5% του λαού, την άλλη μου λες για απολυταρχικά κόμματα που δεν έχουν θέση στη βουλή, ανεξαρτήτως εκλογικής επιρροής. Ποιον κοροϊδεύεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
BlastFromThePast
O σοφός λαός ήξερε να βάζει σκιάχτρα στα χωράφια, για να μη δει τη σοδειά να κατασπαράσσεται από κοράκια.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:16Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:23
Πολύ καλά! Να το προτείνεις στους συντρόφους , για να το προσθέσουν στην φαρέτρα των ιδεολογικοπολιτικών τους επιχειρημάτων. Ίσως αυτό τελικά να ήταν το επιχείρημα που θα έκανε την διαφορά στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη . Εάν σε ρωτήσει φερ' ειπείν κάποιος :
Άσε τον λαό να σε διδάξει κάτι λοιπόν.
- Dwarven Blacksmith
pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:23Πολύ καλά! Να το προτείνεις στους συντρόφους , για να το προσθέσουν στην φαρέτρα των ιδεολογικοπολιτικών τους επιχειρημάτων. Ίσως αυτό τελικά να ήταν το επιχείρημα που θα έκανε την διαφορά στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη . Εάν σε ρωτήσει φερ' ειπείν κάποιος :BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:57Αποτελεί σοβαρότατο επιχείρημα και κακώς αν δεν εκλαμβάνεται ως τέτοιο. Είναι αναγκαία συνθήκη οι προτομές του Στάλιν για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 αλλά πιστεύεις δεν νομίζω ότι αποτελεί σοβαρό επιχείρημα ότι θα γεμίσουν οι πλατείες με προτομές του Στάλιν.
θελει να σου πει οτι δεν ειναι κκε, τον παριστανει και προσπαθει να φτιαξει μια καρικατουραpylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:16Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:23
Πολύ καλά! Να το προτείνεις στους συντρόφους , για να το προσθέσουν στην φαρέτρα των ιδεολογικοπολιτικών τους επιχειρημάτων. Ίσως αυτό τελικά να ήταν το επιχείρημα που θα έκανε την διαφορά στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη . Εάν σε ρωτήσει φερ' ειπείν κάποιος :
Ότι να'ναι...BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:33O σοφός λαός ήξερε να βάζει σκιάχτρα στα χωράφια, για να μη δει τη σοδειά να κατασπαράσσεται από κοράκια.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 18:16Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι χωρίς τις προτομές του Στάλιν δεν μπορεί να υπάρξει σοσιαλισμός. Και ότι ο Στάλιν είναι αναγκαίος για την ευημερία , ανάπτυξη και ευτυχία του λαού μας. Δηλαδή χωρίς τον Στάλιν δεν θα μπορούσε ο λαός μας να τα επιτύχει όλα αυτά. Και δεν είναι αυτό προσωπολατρία; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Για να δουλέψει ο σοσιαλισμός θέλεις να μας πεις ότι πάντα θα χρειάζεται έναν Στάλιν;BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:31
Tα βλέπεις ανάποδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Οι προτομές του CTAΛNH είναι αναγκαίες για τον σοσιαλισμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι αναγκαίος για την ευημερία, την ανάπτυξη, την ευτυχία του λαού μας.
Άσε τον λαό να σε διδάξει κάτι λοιπόν.
Και τι σχέση έχουν οι εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε ο λαός με τις προτομές του Στάλιν; Τι σχέση έχουν τα σκιάχτρα και οι σοδειές με τις προτομές του Στάλιν; Μήπως οι προτομές του CTAΛNH θα χρησιμοποιηθούν για σκιάχτρα στα χωράφια;
Επίσης κάποτε ο σοφός λαός πίστευε ότι η γη είναι επίπεδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 13 Απαντήσεις