!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε φοβιες?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχετε φοβιες?
Λίγο πολύ όλοι κάτι φοβόμαστε. Αλλά έχετε κάποια ιδιαίτερη φοβία? Κάτι το οποίο τρέμετε?
Τι είναι? Έχετε 4 ψήφους ο καθένας για το πολλ.
Αν έχω ξεχάσει κάτι συμπληρώστε.
Τι είναι? Έχετε 4 ψήφους ο καθένας για το πολλ.
Αν έχω ξεχάσει κάτι συμπληρώστε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Έχετε φοβιες?
Πολλές στην Covid και Μητσοτάκεια εποχή.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ότι θα εκτελέσω κατά λάθος το RARBG_DO_NOT_MIRROR.exe
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Η μεγαλύτερη είναι αν κάνω παιδί και βγει γαύρος/αριστερός/πρεζάκιας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δύσκολο αυτό.elchav έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:52 Η μεγαλύτερη είναι αν κάνω παιδί και βγει γαύρος/αριστερός/πρεζάκιας
Θα πρέπει να μην του πεις ποτέ ότι ψηφίζεις. Χρυσοχοΐδη, Μενδωνη που είναι πασοκοι και Σαμαρά που κάποτε συνεργάζονταν με Βενιζέλο.
Καλή τύχη πάραυτα.
Ξέχασα να πω ναζίJu-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:56Δύσκολο αυτό.elchav έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:52 Η μεγαλύτερη είναι αν κάνω παιδί και βγει γαύρος/αριστερός/πρεζάκιας
Θα πρέπει να μην του πεις ποτέ ότι ψηφίζεις. Χρυσοχοΐδη, Μενδωνη που είναι πασοκοι και Σαμαρά που κάποτε συνεργάζονταν με Βενιζέλο.
Καλή τύχη πάραυτα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σωστά.elchav έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:53Ξέχασα να πω ναζίJu-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:56Δύσκολο αυτό.elchav έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:52 Η μεγαλύτερη είναι αν κάνω παιδί και βγει γαύρος/αριστερός/πρεζάκιας
Καλή τύχη πάραυτα.
Γιατί το κόμμα σου μπορεί να πάρει τηλέφωνο κάνα δικαστή να τον κλείσει μέσα επειδή ξέρω γω είχε ένα κουζινομάχαιρο στον νεροχύτη του σπιτιού του.
Προνοητικο σε βρίσκω
- kongrosian
Εντελώς ηλίθιο το poll. Δεν μου κάνει εντύπωση.
Υ.Γ. λείπει η επιλογή: φοβάμαι να ζήσω
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Γαύρος και gay να σου βγεί και να σου ζητάει λεφτά για ορομονοθεραπεία για να προχωρήσει το gender transformation.elchav έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:52 Η μεγαλύτερη είναι αν κάνω παιδί και βγει γαύρος/αριστερός/πρεζάκιας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Έντομα μεγαλύτερα από 2.5 εκατοστά, καθώς και να πρέπει να μιλήσω στο τηλέφωνο με άγνωστους ανθρώπους που δουλειά τους είναι να με εξυπηρετήσουν.
Δυστυχώς σαν πατέρας είμαι αναγκασμένος να τα καταπίνω και τα δύο, π.χ. έχει τύχει την ίδια μέρα να βγάλω τζιτζίκι από το σπίτι επειδή ο σκύλος προσπαθούσε να το φάει (κανένα πρόβλημα εγώ - τεράστιο πρόβλημα τα παιδιά) και καπάκια να πάρω τηλέφωνο στο διαγνωστικό να κλείσω εξετάσεις αίματος για την κόρη μου.
Δυστυχώς σαν πατέρας είμαι αναγκασμένος να τα καταπίνω και τα δύο, π.χ. έχει τύχει την ίδια μέρα να βγάλω τζιτζίκι από το σπίτι επειδή ο σκύλος προσπαθούσε να το φάει (κανένα πρόβλημα εγώ - τεράστιο πρόβλημα τα παιδιά) και καπάκια να πάρω τηλέφωνο στο διαγνωστικό να κλείσω εξετάσεις αίματος για την κόρη μου.
-
BlastFromThePast
Έχω ακούσει για γάτες που τρώνε κατσαρίδες. Αν είχα γάτα κι έβλεπα κατσαρίδα στο στόμα της, είχε φύγει μαζί με την κατσαρίδα.
Ναι όλες οι γάτες τρώνε κατσαρίδες. Εμένα δε με νοιάζει γενικά τι κάνει ο άλλος με την κατσαρίδα, αν θέλει ας την πιάσει ας τη φάει ας της κάνει γλειφομούνι. Αρκεί η κατσαρίδα να μην κινείται ελεύθερα στο δικό μου χώρο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ψηφίσε το "Άλλο".kongrosian έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:04 Εντελώς ηλίθιο το poll. Δεν μου κάνει εντύπωση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κυρίως αγοραφοβικές κρίσεις είχα, φοβόμουν να περάσω τον δρόμο, φοβόμουν να δω ματς σε στάδιο, αλλά αν ήμουν on stage δεν φοβόμουν ποτέ. Επίσης όταν πετούσα πρωί στρεσαριζόμουν, πάντα ήθελα να πετώ βράδυ. Τα ξεπέρασα όμως, τα εξορθολόγισα.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υψοφοβία, αλλά καθόλου σε αεροπλάνα ή σε κτίρια 100 μετρων απ' όπου είναι αδύνατον να σαλτάρω. Αν είναι ακαγκέλωτη άκρη κτιρίου, έστω και δεύτερου ορόφου, με πιάνει πανικός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes