!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι δήλωσε ο Άδωνης στον Λιακοπουλο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Τι δήλωσε ο Άδωνης στον Λιακοπουλο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δλδ την ατάκα "ναι μεν είναι ψιλοαντισυνταγματικό αλλά..."πρώτη φορά την ακούς τα τελευταία χρόνια
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ας μην τον ψηφίζατε. Βγάλατε έναν άνθρωπο Βουλευτή, που διαφήμιζε αντιεβραϊκά βιβλία και ψεκασμένες θεωρίες. Επί χρόνια έβγαζε λεφτά από τα ψεκασμένα φασισταριά, και τώρα που τον βάλανε στο mainstream το παίζει γνωστικός. Καλά να πάθετε, φάτε τον.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:26 Ας μην τον ψηφίζατε. Βγάλατε έναν άνθρωπο Βουλευτή, που διαφήμιζε αντιεβραϊκά βιβλία και ψεκασμένες θεωρίες. Επί χρόνια έβγαζε λεφτά από τα ψεκασμένα φασισταριά, και τώρα που τον βάλανε στο mainstream το παίζει γνωστικός. Καλά να πάθετε, φάτε τον.
Επειδή ξέρω σε ποιο βιβλίο αναφέρεσαι το οποίο το έχω στην συλλογή μου, σε πληροφορω ότι δεν είναι καθόλου αντιεβραϊκο.
Είναι ξεκάθαρα ιστορικό.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ju-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:30
Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:26 Ας μην τον ψηφίζατε. Βγάλατε έναν άνθρωπο Βουλευτή, που διαφήμιζε αντιεβραϊκά βιβλία και ψεκασμένες θεωρίες. Επί χρόνια έβγαζε λεφτά από τα ψεκασμένα φασισταριά, και τώρα που τον βάλανε στο mainstream το παίζει γνωστικός. Καλά να πάθετε, φάτε τον.
Επειδή ξέρω σε ποιο βιβλίο αναφέρεσαι το οποίο το έχω στην συλλογή μου, σε πληροφορω ότι δεν είναι καθόλου αντιεβραϊκο.
Είναι ξεκάθαρα ιστορικό.
Εγώ δεν ξέρω ποιό βιβλίο έχεις, μιλώ για τον εμετό του Πλεύρη.
Ordem e Progresso.
nowhere

αυτό πριν πάρει υπουργείο.σαν υπουργός υγείας πουλούσε νανοβιονικά γιλέκα στους ψεκ!

ε μα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Νατάσα έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:26 Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο πριν από λίγο τα παρακάτω για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών:

ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μέχρι στιγμής έγιναν επτά δίκες , για τις μάσκες στα δημοτικά, το δικαίωμα συνάθροισης και για ένα εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται.

Σε όλες κέρδισε το κράτος, διότι όλοι οι δικηγόροι πηγαίνουν στα δικαστήρια με βάση τις ελευθερίες του Συντάγματος και οι δικαστές έρχονται αντιμέτωποι με δύο αντικρουόμενα άρθρα του. Αυτό των ελευθεριών και αυτό της δημόσιας υγείας. Έκριναν όλοι ότι αυτό της δημόσιας υγείας υπερτερεί. Για το λόγο αυτό, όσες δίκες και να κάνετε θα τις χάσετε με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2021/953 που έβγαλες είναι σωστό και υπερτερεί του Συντάγματος, αλλά δεν το επικαλέστηκε κανείς. Μίλησα λοιπόν με τον επίτροπο υγείας της Ε.Ε. και μου είπε ότι θέλουν μέχρι το τέλος του έτους να βγάλουν κανονισμό που θα λέει ότι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι σε όλη την Ε.Ε. να κάνουν εμβόλιο, εκτός από αυτούς που θα περνούν από επιτροπή και θα παίρνουν άδεια να μη το κάνουν για ιατρικούς λόγους.

Δική μου ερώτηση: Αν εγώ δηλαδή δεν το κάνω θα με βάλεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει και ότι στην Ευρώπη θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα.

ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι ότι πάμε σε ακραίες καταστάσεις. Πάτε λοιπόν στα δικαστήρια με τον ισχύοντα κανονισμό 2021/953 και ο Θεός βοηθός.

https://www.el.gr/_featured_1/ti-dilose ... iakopoylo/

Ειναι δυνατόν η δημοσια υγεια να αξίζει περισσότερο απο την ελευθερια;;;

Νομιζω πως το λαθος ειναι οτι εκτος απο το ελληνικο συνταγμα θα ΕΠΡΕΠΕ να υποστηριζουν την αποψη τους και με τα παρακατω:

α) Αποφαση του Συμβουλιου της Ευρωπης οπου αποφασιστηκε οτι ο εμβολιασμος δεν μπορει να ειναι υποχρεωτικος και δεν θα εφαρμοστουν διακρισεις σε βαροε των ανεμβολιαστων. Αποφαση που υπεγραψε δις και η κυβερνηση του Κουλη.

β) Συνθηκη του Οβιεδο και σχετικο αρθρο της οτι κανεις δεν μπορει να εξαναγκασει κανενα σε ιατρικες πραξεις που δεν επιθυμει.

γ) Ελληνικο εργατολογικο δικαιο.

δ) Υποψιν κιολας οτι πρεπει στις αποφασεις να γινονται ενστασεις ωστε να τραβηξει οσο το δυνατον περισσοτερο η διαδικασια.

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:29
talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:31 Να ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για να εχεις δικαίωμα ψήφου και σώθηκε ο πλανητης
καταρχάς σβήστε καμιά φωτιά μην αρπάξουν και τα εκλογικά κέντρα και το συζητάμε
Αμα ψηφίζουν μονο οι εμβολιασμένοι, δεν θα εχουμε φωτιες
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:34
αυτό πριν πάρει υπουργείο.σαν υπουργός υγείας πουλούσε νανοβιονικά γιλέκα στους ψεκ!

ε μα
Έτσι. Και τώρα είναι αντιπρόεδρος κόμματος εξουσίας, και υπουργός. Έλεος, πιο Ουγκάντα πεθαίνεις.
Ordem e Progresso.
nowhere

talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:37 Αμα ψηφίζουν μονο οι εμβολιασμένοι, δεν θα εχουμε φωτιες
σε θέματα θρησκευτικής πίστης δεν πάω κόντρα γιατί δεν βγάζω άκρη αλλά κράτα σε μια άκρη του μυαλού σου την πιθανότητα να είναι άσχετα όλα αυτά και οι τύποι που πιστεύεις να είναι άχρηστοι
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Πήγε ο Αδωνης στην εκπομπή του Λιακόπουλου; Έχει ακόμη εκπομπή ο τύπος;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:33
Ju-87 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:30
Είναι ξεκάθαρα ιστορικό.
Εγώ δεν ξέρω ποιό βιβλίο έχεις, μιλώ για τον εμετό του Πλεύρη.
Αυτό λέω!
Το βιβλίο του Πλεύρη είναι αντικειμενικότατο και θα έπρεπε να προστεθεί στις σχολικές βιβλιοθήκες.
Από εκεί έμαθα πχ ότι τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό τον σκότωσαν οι Εβραίοι.
Από εκεί έμαθα πχ ότι το πτώμα του Γρηγορίου Ε το περιέφεραν τριγυρω τρεις Εβραίοι και στο τέλος το πέταξαν στην θάλασσα.
Από εκεί έμαθα ότι έναν χριστιανό δεσπότη (δεν θυμάμαι όνομα) τον έσφαξαν και τον κατακρεούργησαν και του πέταγαν τα κομμένα μέλη από τα τείχη στους Ρωμιούς φωνάζοντας "ελάτε Ρωμιοί να φάτε κρέας από τον δεσπότη σας"

Θεωρώ ότι το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να τον είχε βραβεύσει για το συγγραφικό του έργο
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

nowhere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:42
talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:37 Αμα ψηφίζουν μονο οι εμβολιασμένοι, δεν θα εχουμε φωτιες
σε θέματα θρησκευτικής πίστης δεν πάω κόντρα γιατί δεν βγάζω άκρη αλλά κράτα σε μια άκρη του μυαλού σου την πιθανότητα να είναι άσχετα όλα αυτά και οι τύποι που πιστεύεις να είναι άχρηστοι
Μα ειναι αχρηστοι, απλως δεν υπάρχει κατι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Φοῖνιξ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:18 Αρχιδοβυζαντινη νοοτροπία. Λες και τα άρθρα του Συντάγματος είναι σε ανταγωνισμό μεταξύ τους και πρέπει το ένα να κερδίσει το άλλο. Και ποιός αποφασίζει αυθαίρετα ποιο άρθρο θα παραβιαστεί; Δεν θα έπρεπε πρώτον να υπάρχουν αντικρουόμενα άρθρα και δεύτερον αν γίνει από λάθος τότε πρέπει να ισχύουν και τα δύο. Βρες τρόπο να προστατέψεις την δημόσια υγεία χωρίς να παραβιάσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν ερχονται σε συγκρουση τα αρθρα του Συνταγματος μεταξυ τους (αν και με το πνευμα του καποια οντως ειναι εναντια) αλλα τα δικαιωματα μεταξυ τους, απλα εχει γινει καταταξη και ιεραρχηση δικαιωματων.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Νατάσα έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:26 Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο πριν από λίγο τα παρακάτω για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών:

ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μέχρι στιγμής έγιναν επτά δίκες , για τις μάσκες στα δημοτικά, το δικαίωμα συνάθροισης και για ένα εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται.

Σε όλες κέρδισε το κράτος, διότι όλοι οι δικηγόροι πηγαίνουν στα δικαστήρια με βάση τις ελευθερίες του Συντάγματος και οι δικαστές έρχονται αντιμέτωποι με δύο αντικρουόμενα άρθρα του. Αυτό των ελευθεριών και αυτό της δημόσιας υγείας. Έκριναν όλοι ότι αυτό της δημόσιας υγείας υπερτερεί. Για το λόγο αυτό, όσες δίκες και να κάνετε θα τις χάσετε με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2021/953 που έβγαλες είναι σωστό και υπερτερεί του Συντάγματος, αλλά δεν το επικαλέστηκε κανείς. Μίλησα λοιπόν με τον επίτροπο υγείας της Ε.Ε. και μου είπε ότι θέλουν μέχρι το τέλος του έτους να βγάλουν κανονισμό που θα λέει ότι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι σε όλη την Ε.Ε. να κάνουν εμβόλιο, εκτός από αυτούς που θα περνούν από επιτροπή και θα παίρνουν άδεια να μη το κάνουν για ιατρικούς λόγους.

Δική μου ερώτηση: Αν εγώ δηλαδή δεν το κάνω θα με βάλεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει και ότι στην Ευρώπη θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα.

ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι ότι πάμε σε ακραίες καταστάσεις. Πάτε λοιπόν στα δικαστήρια με τον ισχύοντα κανονισμό 2021/953 και ο Θεός βοηθός.

https://www.el.gr/_featured_1/ti-dilose ... iakopoylo/

Ειναι δυνατόν η δημοσια υγεια να αξίζει περισσότερο απο την ελευθερια;;;
Αυτες οι δηλωσεις που εγιναν; Σε ποιο μεσο; Ειναι αληθινες;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”