!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σχόλια Επισκεπτών

Για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εγγραφούν
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Σχόλια Επισκεπτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Μπράβο στον Κασιμάτη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σουβλιτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλιτσα »

αλλο έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:39 Διαβαζω πως ο καλσιου ηταν ρουμανος αντιφρονουντας παπας που καθαιρεθηκε απο την Εκκλησια. :roll: Οι αποψεις του λοιπον θα πρεπει να θεωρουνται αιρετικες,οπως ολων αυτων των 'συγχρονων αγιων σοφων γεροντων" που εχουν θεσει εαυτω εκτος Εκκλησιας
Δεν γνωρίζα τίποτα σχετικό. Ψάχνοντας τώρα που το ανέφερες, βλέπω στην wiki να αναφέρεται οτι έχει καθαιρεθεί -δεν αναφαίρει το πότε όμως-από την Ρουμανική Εκκλησία αλλά συνεχίζει να είναι αποδεκτός από την Εκκλησία της Ρουμανίας στην Αμερική. Δεν γνωρίζω την ιστορία της Εκκλησίας της Ρουμανίας και δεν ξέρω πραγματικά τί μπορεί να έχει συμβεί, δεδομένου ιδιαιτέρως οτι στις χώρες που επικράτησε ο κομμουνισμός, η Εκκλησία υπέστη διαφόρων ειδών κλυδωνισμούς και πολλά άλλα.
Αυτό που βλέπω επίσης στην wiki, είναι και αυτή η αναφορά:
[father Gheorghe Calciu]... remained critical of certain Romanian Orthodox bishops to his last day, claiming they were former Securitate secret police infiltrators.

Eυχαριστώ πάντως για την ενημέρωση, θα το ψάξω το θέμα όσο μπορώ, καθώς ο λόγος του μακαριστού αυτού πατέρα στα δικά μου αυτιά δεν έχει ακουστεί ποτέ "αιρετικός"
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Σουβλιτσα έγραψε: 23 Αύγ 2021, 00:59 Και όταν μιλάνε οι αγιασμένοι σύγχρονοι ΜΑΡΤΥΡΕΣ, οι χριστιανοί-ειδικά και τουλάχιστον-τεντώνουμε αυτιά και κλείνουμε διαφόρων ειδών παρεμβολές του συστήματος
Spoiler
Σε απόλυτη συνάφεια λοιπόν με ό,τι έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες

Your Shepherds Will Betray You // Elder Justin Parvu - "They Will Deliver You Up"

Fr. George Calciu - on Ecumenism
Αλλάζουμε σταθμό και ακούμε κλαρίνα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

taliban έγραψε: 23 Αύγ 2021, 17:20
Σουβλιτσα έγραψε: 23 Αύγ 2021, 00:59 Και όταν μιλάνε οι αγιασμένοι σύγχρονοι ΜΑΡΤΥΡΕΣ, οι χριστιανοί-ειδικά και τουλάχιστον-τεντώνουμε αυτιά και κλείνουμε διαφόρων ειδών παρεμβολές του συστήματος
Spoiler
Σε απόλυτη συνάφεια λοιπόν με ό,τι έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες

Your Shepherds Will Betray You // Elder Justin Parvu - "They Will Deliver You Up"

Fr. George Calciu - on Ecumenism
Αλλάζουμε σταθμό και ακούμε κλαρίνα.
:smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2021, 15:06 Μπράβο στον Κασιμάτη.
Νομίζω δεν το είδε, γράφτο ξανά.
:D

Και ναι, ο Κασιμάτης είναι ωραίος και από τους λίγους που έχουν μείνει με αρχίδια ΝΑ να μιλάει δημόσια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Styx

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Styx »

Δε πειράζει,χαρείτε για λίγο καιρό μερικοί ψεκ εμβολιάκηδες που κάποιοι θα πληρώνουμε 80 ευρώ. Αλλά φορέστε μασκούλα ξανά και ετοιμαστείτε μέσα Οκτωβρίου για το γενικό λοκντάουν.Δε θέλω υστερίες όμως μετά.
Σουβλιτσα

viewtopic.php?p=2089208#p2089208
Υδράργυρος
Αμα τα εμβολια δεν ηταν ασφαλη, και δεν ηταν πολυτιμα που σωζουν ζωες, δε θα ετρεχαν να τα κανουν πρωτα στους δικους τους.
:smt047
BENNETT’S ROSH HASHANAH THREAT: IF PEOPLE DON’T GET VACCINATED, THEY WON’T HEAR THE SHOFAR
At Sunday’s cabinet meeting Naftali Bennett discussed the current spike in the pandemic. He threatened a new shutdown, saying, “If we get vaccinated in Elul, we can hear the shofar in Tishrei.”
Εικόνα
Israeli prime minister Naftali Bennett at the Israeli parliament during a plenum session in the assembly hall of the Israeli parliament, in Jerusalem, on August 2 2021
Styx

Χτες τσακώθηκα άσχημα στο τηλέφωνο με φίλο εμβολιασμένο. Δε πρόκειται να ξαναβρεθούμε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Σουβλτισα έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:13 Και άλλα μέρη της συνέντευξης:

...---Άρα, η λύση που προτείνετε κύριε καθηγητά είναι να μαζευτούν 1.000, 2.000 άνθρωποι και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη;

Κασιμάτης: Να γίνει μια αντίσταση η οποία θα τους αναταράξει. Γιατί κάνουν την πλύση εγκεφάλου; Για να γλιτώσουν την λαϊκή αντίσταση. Η πλύση εγκεφάλου είναι η παράλυση του εγκεφάλου για αντίσταση. Σε κάνει πρόβατο. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν σκέφτεται ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Σκέφτεται μόνο «το πράγμα που θα φάω σήμερα». Και αυτό είναι που θα μεταλλαχθεί. Θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη.

--Και η οποία αγέλη θα στρέφεται σε βάρος αυτών που προσπαθούν να αντισταθούν.

Κασσιμάτης: Ασφαλώς. Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου. «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων (σσ αυτοί δηλαδή που καταλαβαίνουν την παγίδα που έχει στηθεί σε βάρος των ανθρώπων, θα έχουν απέναντί τους την «αγέλη»).

--Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.

--Ξεκάθαρα τα όσα είπατε κύριε καθηγητά, αλλά η αντίσταση δεν έρχεται.

Κασιμάτης: Όχι, δεν έρχεται, γι' αυτό ένας γερμανός νομικός είπε «μην κάνετε κόπο να πείσετε έναν ο οποίος έχει υποστεί μετάλλαξη. Και να τον...πείσετε είναι: ου με πείσεις καν με πείσης». Διότι αυτός πλέον οδηγείται χωρίς θέληση δική του....

https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE% ... -17052021/
κοιτα πλακα, το "ποιμνειο" ονοματιζει αλλους "προβατα"
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Styx

Να πάω να δώσω αίμα ή μήπως δεν το καταδέχονται επειδή είμαι ανεμβολίαστος;
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Styx έγραψε: 25 Αύγ 2021, 02:09 Χτες τσακώθηκα άσχημα στο τηλέφωνο με φίλο εμβολιασμένο. Δε πρόκειται να ξαναβρεθούμε.
Μπράβο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Styx

vagabondo έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:54
Styx έγραψε: 25 Αύγ 2021, 02:09 Χτες τσακώθηκα άσχημα στο τηλέφωνο με φίλο εμβολιασμένο. Δε πρόκειται να ξαναβρεθούμε.
Μπράβο
Δεν έχει σημασία , σήμερα με πήρε τηλ άλλος εμβολιασμένος να μ' ενημερώσει ότι τελικά... κόλλησε.Μπρρρρ και μακριά από μένα. :roll:
Σουβλιτσα

Ασέβαστος έγραψε: 25 Αύγ 2021, 08:19
Σουβλτισα έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:13 Και άλλα μέρη της συνέντευξης:

...---Άρα, η λύση που προτείνετε κύριε καθηγητά είναι να μαζευτούν 1.000, 2.000 άνθρωποι και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη;

Κασιμάτης: Να γίνει μια αντίσταση η οποία θα τους αναταράξει. Γιατί κάνουν την πλύση εγκεφάλου; Για να γλιτώσουν την λαϊκή αντίσταση. Η πλύση εγκεφάλου είναι η παράλυση του εγκεφάλου για αντίσταση. Σε κάνει πρόβατο. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν σκέφτεται ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Σκέφτεται μόνο «το πράγμα που θα φάω σήμερα». Και αυτό είναι που θα μεταλλαχθεί. Θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη.

--Και η οποία αγέλη θα στρέφεται σε βάρος αυτών που προσπαθούν να αντισταθούν.

Κασσιμάτης: Ασφαλώς. Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου. «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων (σσ αυτοί δηλαδή που καταλαβαίνουν την παγίδα που έχει στηθεί σε βάρος των ανθρώπων, θα έχουν απέναντί τους την «αγέλη»).

--Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.

--Ξεκάθαρα τα όσα είπατε κύριε καθηγητά, αλλά η αντίσταση δεν έρχεται.

Κασιμάτης: Όχι, δεν έρχεται, γι' αυτό ένας γερμανός νομικός είπε «μην κάνετε κόπο να πείσετε έναν ο οποίος έχει υποστεί μετάλλαξη. Και να τον...πείσετε είναι: ου με πείσεις καν με πείσης». Διότι αυτός πλέον οδηγείται χωρίς θέληση δική του....

https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE% ... -17052021/
κοιτα πλακα, το "ποιμνειο" ονοματιζει αλλους "προβατα"

Μερσί για την επανάληψη

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΛΑΙΜΑΙ

Το πνεύμα του Αντίχριστου. Η αναστροφή των πάντων!
Spoiler
:wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ενότητα Επισκεπτών”