Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τον Κυριάκο.ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09Δεν μπορεί να αρκεί αυτό. Στο πρώτο κύμα έχασαν πάρα πολλούς. Ίσως να έχασαν ποσοστιαία περισσότερους ηλικιωμένους στην αρχή και τώρα η νόσος να μεταδίδεται περισσότερο σε νεότερους δημιουργώντας μικρότερες απώλειες.
Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Ordem e Progresso.
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νεκροί από κόβιντ εκλαμβάνονται ως μια απλή στατιστική ενώ οι νεκροί από εμβόλια ως κάτι εξόχως σημαντικό και προσωποποιημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να ληφθουν και αυτοι ως στατιστικη θα πρεπει να αρχισουν να τους μετρανε γιατι ακομα ειμαστε στο 0.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:14 Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νεκροί από κόβιντ εκλαμβάνονται ως μια απλή στατιστική ενώ οι νεκροί από εμβόλια ως κάτι εξόχως σημαντικό και προσωποποιημένο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαλλον μιλάς για τον Σκέρτσο που έκανε συγκρίσεις μεταξύ των νεκρών του τρίτου κύματος και αυτών του τέταρτου κύματος για να δείξει οτι τα εμβόλια δουλεύουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:14 Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νεκροί από κόβιντ εκλαμβάνονται ως μια απλή στατιστική ενώ οι νεκροί από εμβόλια ως κάτι εξόχως σημαντικό και προσωποποιημένο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ μπορώ να σου βρω 150 σημεία συνδέσης των κοινωνικών και πολιτισμικών διαφορών με τις επιδημιολογικές διάφορες Ελλάδας-Σουηδίας.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:53Μόνο που αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές και κανείς δεν έχει δώσει ένα σοβαρό επιχείρημα ως προς το γιατί η μια σύγκριση είναι έγκυρη και η άλλη άκυρη. Δεν συγκρίνουμε εδώ πολιτισμικά στοιχεία αλλά επιδημιολογική πορεία. Και δεν υπάρχει λόγος η επιδημιολογική πορεία στην Σουηδία να μοιάζει με αυτήν της Φινλανδίας και όχι της Ελλάδας. Κανείς λόγος, όμως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:16Δε μπορείς να συγκρίνεις Ελλάδα (1291 θανατοι ανα 1εκ. πληθυσμού) με Σουηδία (1438 /1εκ.)για πολλούς λόγους.panos291 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:00 14668 νεκροι στην Σουηδια που δεν έκλεισε ουτε μια μερα
13385 στην χωρα των ηλιθιων υποχονδριων συψοτσιοδροχαρδαλιαδων, με τα ατελειωτα λοκνταουνς, τα κλειστα μαγαζια, την τρομολαγνεια και τις μασκες εξω.
Την μερα που θα τους περασουμε θα ριξω πολυ γελιο.
Σύγκρινέ την με τη Νορβηγία (148/1εκ.) Ισλανδία ( 87 ) και τη Δανία (441).
Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις τη διαφορά Νορβηγίας -Σουηδίας σε θανατους; Γιατί είναι 8πλασιοι οι θάνατοι στη Σουηδια;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μην προσπαθείς. Δεν αξίζει. Εγώ, έκανα το εμβόλιο, και τελείωσε. Η Σύζυγός μου το ίδιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:14Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νεκροί από κόβιντ εκλαμβάνονται ως μια απλή στατιστική ενώ οι νεκροί από εμβόλια ως κάτι εξόχως σημαντικό και προσωποποιημένο.
Ordem e Progresso.
δεν άντεξα, σορυ.Albrecht έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:11 από φβ
Απλή μέθοδος των τριών , μέχρι και οι μαθητές δημοτικού γελάνε
- Υδράργυρος
Στη νορβηγια καθονται στα σπιτια τους και κονομανε απο το πετρελαιο που πουλανε στους σουηδους, τυπεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:17Εγώ μπορώ να σου βρω 150 σημεία συνδέσης των κοινωνικών και πολιτισμικών διαφορών με τις επιδημιολογικές διάφορες Ελλάδας-Σουηδίας.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:53Μόνο που αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές και κανείς δεν έχει δώσει ένα σοβαρό επιχείρημα ως προς το γιατί η μια σύγκριση είναι έγκυρη και η άλλη άκυρη. Δεν συγκρίνουμε εδώ πολιτισμικά στοιχεία αλλά επιδημιολογική πορεία. Και δεν υπάρχει λόγος η επιδημιολογική πορεία στην Σουηδία να μοιάζει με αυτήν της Φινλανδίας και όχι της Ελλάδας. Κανείς λόγος, όμως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:16
Δε μπορείς να συγκρίνεις Ελλάδα (1291 θανατοι ανα 1εκ. πληθυσμού) με Σουηδία (1438 /1εκ.)για πολλούς λόγους.
Σύγκρινέ την με τη Νορβηγία (148/1εκ.) Ισλανδία ( 87 ) και τη Δανία (441).
Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις τη διαφορά Νορβηγίας -Σουηδίας σε θανατους; Γιατί είναι 8πλασιοι οι θάνατοι στη Σουηδια;
Το βλέπω. Από την στιγμή που άκουσα εκείνη την δικαιολογία της πλάκας "μας χακάρανε τη βάση και γιαυτό δεν δίνουμε στοιχεία" έπαψα να έχω τόση εμπιστοσύνη στο τι βγαίνει από εκεί. Πιθανόν να κάνω λάθος.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:11Μα δεν βλέπεις ότι δεν έχουν έξτρα θανάτους;ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
Καντάρια πιο σοβαροί από τους ΝΔ.ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:22Το βλέπω. Από την στιγμή που άκουσα εκείνη την δικαιολογία της πλάκας "μας χακάρανε τη βάση και γιαυτό δεν δίνουμε στοιχεία" έπαψα να έχω τόση εμπιστοσύνη στο τι βγαίνει από εκεί. Πιθανόν να κάνω λάθος.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:11Μα δεν βλέπεις ότι δεν έχουν έξτρα θανάτους;ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
Ordem e Progresso.
Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο Σκέρτσος -και ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει- για τις γενικές αναφορές και εστιάσεις σε νεκρούς εντός και εκτός φόρουμ γράφω.Arisvilla έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:17Μαλλον μιλάς για τον Σκέρτσο που έκανε συγκρίσεις μεταξύ των νεκρών του τρίτου κύματος και αυτών του τέταρτου κύματος για να δείξει οτι τα εμβόλια δουλεύουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:14 Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νεκροί από κόβιντ εκλαμβάνονται ως μια απλή στατιστική ενώ οι νεκροί από εμβόλια ως κάτι εξόχως σημαντικό και προσωποποιημένο.
Το αν τα εμβόλια δουλεύουν ή όχι, μπορεί να αποδειχθεί με μια σαφή εβδομαδιαία αναφορά για τους διασωληνωμένους και τους θανάτους στις δικές μας μεθ.
Τόσοι εμβολιασμένοι, τόσοι ανεμβολίαστοι, στην α, β, γ ηλικία και όχι γενικότητες τύπου 1 στους 10 κλπ
Απλά, σαφή, αναμφισβήτητα στοιχεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με ξέρεις να πηγαίνω σε κέντρα υγείας;hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:36Δικαίωμά τους. Μείνετε χωρίς γιατρούς.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2021, 19:48 Όλος αυτός ο πρόλογος για να πούνε πως θα κλείσουν το κέντρο υγείας γιατί δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
Έχεις πάει να δεις τι γίνεται και πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους εκεί μέσα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπορεί. Το θέμα είναι ότι ζούμε εδώ και βλέπουμε τι περίπου γίνεται. Δεν χρειάζεται η κυβερνητική ή αντιπολιτευτική προπαγάνδα για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Για τη Σουηδία έχω μεσάνυκτα.
Πχ. Έχω γνωστό σαραντακάτι που πέρασε πολύ βαριά κορωνοϊό και δεν έχει επιστρέψει στην εργασία του εδώ και 4-5 μήνες. Δεν χρειάζεται να μου πει κανένας Κικίλιας ή Μαγιορκίνης ότι ο κορωνοϊός δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Μπορεί να χρειαζόταν την Άνοιξη του 20, τότε που δεν είχαμε κρούσματα στον κύκλο μας. Τώρα όχι.
Αμήν. Τόσοι ΝΔκράτες γράφουν εδώ μέσα με άκρες και γνωριμίες. Ας πουν καμιά κουβέντα να φτάσει στα αυτιά του Πιερρακάκη να φτιαχτεί μια βάση να ξέρουμε τι μας γίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:26 Το αν τα εμβόλια δουλεύουν ή όχι, μπορεί να αποδειχθεί με μια σαφή εβδομαδιαία αναφορά για τους διασωληνωμένους και τους θανάτους στις δικές μας μεθ.
Τόσοι εμβολιασμένοι, τόσοι ανεμβολίαστοι, στην α, β, γ ηλικία και όχι γενικότητες τύπου 1 στους 10 κλπ
Απλά, σαφή, αναμφισβήτητα στοιχεία.
Κόλλησα κορώνα τέλη Οκτώβρη και είχα εμβοές στο αυτί για μήνες. Ούτε πυρετό έκανα, μονάχα κόπωση ένιωθα. 49 ετών με άριστη υγεία.ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:30Μπορεί. Το θέμα είναι ότι ζούμε εδώ και βλέπουμε τι περίπου γίνεται. Δεν χρειάζεται η κυβερνητική ή αντιπολιτευτική προπαγάνδα για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Για τη Σουηδία έχω μεσάνυκτα.
Πχ. Έχω γνωστό σαραντακάτι που πέρασε πολύ βαριά κορωνοϊό και δεν έχει επιστρέψει στην εργασία του εδώ και 4-5 μήνες. Δεν χρειάζεται να μου πει κανένας Κικίλιας ή Μαγιορκίνης ότι ο κορωνοϊός δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Μπορεί να χρειαζόταν την Άνοιξη του 20, τότε που δεν είχαμε κρούσματα στον κύκλο μας. Τώρα όχι.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-