απόδειξη ότι είναι απαραίτητη η τρίτη δόση νομίζω, ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
απόδειξη ότι είναι απαραίτητη η τρίτη δόση νομίζω, ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες.
- hellegennes
Από τι αυξάνονται; Δεν έχει σημασία αν κολλήσεις από εμβολιασμένο ή ανεμβολίαστο. Αν η προστασία είναι μικρή, π.χ. 10%, μπορεί να μην κολλήσεις την πρώτη φορά, μπορείς να μην κολλήσεις την δεύτερη, αλλά αργά ή γρήγορα θα κολλήσεις. Τόσο μικρή προστασία δεν συγκρίνεται καθόλου με μέτρα ατομικής προστασίας όπως η υγιεινή και η απόσταση.axilmar έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:28Το εμβόλιο σε προστατεύει μερικώς. Οπότε εάν υπάρχουν πολλοί ανεμβολιαστοι, οι πιθανότητες ο εμβολιασμενος να κολλήσει αυξάνονται.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 11:49Με ποιον τρόπο; Αν το εμβόλιο σε προστατεύει, δεν χρειάζεται να φοράς μάσκα και να κλείσει η χώρα. Αν το εμβόλιο δεν σε προστατεύει, δεν είναι ο ανεμβολίαστος που θα καταστήσει αναγκαία την μάσκα ή/και το κλείσιμο της οικονομίας.BillSeism έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:48Με την επιλογή τους όμως επηρεάζουν και τους υπόλοιπους αναγκάζοντάς τους να φοράνε μάσκα ακόμα και έξω ή να σύρουν τη χώρα πάλι σε κλείσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για να στο κάνω καλύτερο, όχι δεν έχω φοβία για την τρίτη δόση.
Ούτε θα επηρεάσει τον ψυχισμό μου, η τρομερή υπόνοια ότι μπορεί να χρειαστεί και τέταρτη ή πέμπτη.
Αν πάθω κάποιο φοβικό επεισόδιο θα αρχίσω να ψάχνω για ενεργειακές πέτρες και τέτοια, επιστροφή στά έιτις λέμε. Μπόλυγουντ και ρεμπέτικο, μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν είναι μόνο 40%. Αν τηρηθεί ευλαβικά ο αποκλεισμός, το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο, γιατί φυσικά οι περισσότερες παρέες είναι μεικτές. Πολύ απλά δεν θα πηγαίνει η παρέα καθόλου για φαγητό έξω και τελείωσε.nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:44 Προφανώς Αρχέλαε ! Αν οι ανεμβολίαστοι είναι ένα 10% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ θα τους γαμήσει. Όταν όμως οι ανεμβολίαστοι είναι 40% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ, θα γαμήσει το χ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δικαίωμά τους. Μείνετε χωρίς γιατρούς.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2021, 19:48 Όλος αυτός ο πρόλογος για να πούνε πως θα κλείσουν το κέντρο υγείας γιατί δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι ναι, αν φοβηθεί κανένας ποτέ βλέπουμε, θα βγάλει η φαισερ πέτρες μάλλον, τώρα είμαστε όλοι ψύχραιμοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:32 Αν πάθω κάποιο φοβικό επεισόδιο θα αρχίσω να ψάχνω για ενεργειακές πέτρες και τέτοια, επιστροφή στά έιτις λέμε. Μπόλυγουντ και ρεμπέτικο, μια χαρά.![]()
Με αρέσει που πιστεύετε οτι σε κανένα δίμηνο θα πάνε οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρες να πινουν καφεδάκι και να τρώνε με τις ώρες άμασκοι. Κανένας δεν θα πάει. Δυο τινά μπορεί να συμβούν : Το πιο πιθανόν να κλείσει πάλι η εστίαση για κλειστούς χώρους. Η να μεινει ανοιχτή γιατί δεν θα έχει φράγκα η κυβέρνηση να δώσει και να μην πατάει κανένας κυρίως από φόβο μην κολλήσει. Το όλο θέμα με το δίπολο ανεμβολίαστοι-εμβολιασμένοι εξυπηρετεί κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι της κυβέρνησης που θα ρίξει το φταίξιμο για τα νέα μέτρα στους κακούς ανεμβολίαστους. Αυτή δεν θα φταιει φυσικά σε τίποτε.
γιατι δεν κανονίζουμε στις 9 να τους γιουχάρουμε απο τα μπαλκόνια;
Για να πω την αλήθεια αυτά τα μέτρα που υποχρεώνουν σε συμμόρφωση με αυτό τον τρόπο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Παρόλα αυτά κάποιοι θα σπεύσουν να εμβολιαστούν. Φαντάσου τώρα να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί να βρεθείς να ψάχνεις δουλειά ή να είσαι οπαδός και να σου κόψουν το γήπεδο. Αν είσαι αμφιταλαντευόμενος ή απλά πίστευες ότι δεν σου πολυχρειάζεται, θα τρέξεις να το κάνεις. Δεν νομίζω ότι σε ένα μήνα θα υπάρχει 40% πλέον.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:34Δεν είναι μόνο 40%. Αν τηρηθεί ευλαβικά ο αποκλεισμός, το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο, γιατί φυσικά οι περισσότερες παρέες είναι μεικτές. Πολύ απλά δεν θα πηγαίνει η παρέα καθόλου για φαγητό έξω και τελείωσε.nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:44 Προφανώς Αρχέλαε ! Αν οι ανεμβολίαστοι είναι ένα 10% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ θα τους γαμήσει. Όταν όμως οι ανεμβολίαστοι είναι 40% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ, θα γαμήσει το χ.
Θα πηγαίνουν οι ανεμβολίαστοι που δεν φοβούνται μην κολλήσουν και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα του συνωστισμού επειδή θα υπάρχουν οι αρμόζουσες αποστάσεις. Όχι μόνον στην εστίαση, παντού.Arisvilla έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:39 Με αρέσει που πιστεύετε οτι σε κανένα δίμηνο θα πάνε οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρες να πινουν καφεδάκι και να τρώνε με τις ώρες άμασκοι. Κανένας δεν θα πάει. Δυο τινά μπορεί να συμβούν : Το πιο πιθανόν να κλείσει πάλι η εστίαση για κλειστούς χώρους. Η να μεινει ανοιχτή γιατί δεν θα έχει φράγκα η κυβέρνηση να δώσει και να μην πατάει κανένας κυρίως από φόβο μην κολλήσει. Το όλο θέμα με το δίπολο ανεμβολίαστοι-εμβολιασμένοι εξυπηρετεί κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι της κυβέρνησης που θα ρίξει το φταίξιμο για τα νέα μέτρα στους κακούς ανεμβολίαστους. Αυτή δεν θα φταιει φυσικά σε τίποτε.
Όλα άντερ κοντρόλ, λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Στις εκκλησιες οι ανεμβολιαστοι ολα καλα; θα βαζουν ολοι το ιδιο κουταλι στο στομα τους και θα φιλανε ολοι το ιδιο τζαμι εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι;
Τελεται μπουκουρας likes that
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η πίστη είναι προσωπικό ζήτημαΥδράργυρος έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:47 Στις εκκλησιες οι ανεμβολιαστοι ολα καλα; θα βαζουν ολοι το ιδιο κουταλι στο στομα τους και θα φιλανε ολοι το ιδιο τζαμι εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αφιερωμενο στα ψεκο χαμστερακια απο τον προεδρο του ισραηλ
https://twitter.com/VictoryDay_Hope/sta ... 8992476186
εδω οι εμβολιο πλασιε ειναι ακομα στην παλια κασετα "καντε εμβολιο και θα τρεχετε ανεμελοι στα λιβαδεια"
https://twitter.com/VictoryDay_Hope/sta ... 8992476186
εδω οι εμβολιο πλασιε ειναι ακομα στην παλια κασετα "καντε εμβολιο και θα τρεχετε ανεμελοι στα λιβαδεια"
- hellegennes
Μόνο που αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές και κανείς δεν έχει δώσει ένα σοβαρό επιχείρημα ως προς το γιατί η μια σύγκριση είναι έγκυρη και η άλλη άκυρη. Δεν συγκρίνουμε εδώ πολιτισμικά στοιχεία αλλά επιδημιολογική πορεία. Και δεν υπάρχει λόγος η επιδημιολογική πορεία στην Σουηδία να μοιάζει με αυτήν της Φινλανδίας και όχι της Ελλάδας. Κανείς λόγος, όμως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:16Δε μπορείς να συγκρίνεις Ελλάδα (1291 θανατοι ανα 1εκ. πληθυσμού) με Σουηδία (1438 /1εκ.)για πολλούς λόγους.panos291 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:00 14668 νεκροι στην Σουηδια που δεν έκλεισε ουτε μια μερα
13385 στην χωρα των ηλιθιων υποχονδριων συψοτσιοδροχαρδαλιαδων, με τα ατελειωτα λοκνταουνς, τα κλειστα μαγαζια, την τρομολαγνεια και τις μασκες εξω.
Την μερα που θα τους περασουμε θα ριξω πολυ γελιο.
Σύγκρινέ την με τη Νορβηγία (148/1εκ.) Ισλανδία ( 87 ) και τη Δανία (441).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Καταρχην ειναι μεγαλες οι ομαδες που εξαιρουνται απο τον εμβολιασμο. Ενστολοι, εκκλησιες, κλπ ειναι μεγαλη μεριδα. Αρχιζει και γινεται μια τρυπα στο νερο.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:41Για να πω την αλήθεια αυτά τα μέτρα που υποχρεώνουν σε συμμόρφωση με αυτό τον τρόπο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Παρόλα αυτά κάποιοι θα σπεύσουν να εμβολιαστούν. Φαντάσου τώρα να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί να βρεθείς να ψάχνεις δουλειά ή να είσαι οπαδός και να σου κόψουν το γήπεδο. Αν είσαι αμφιταλαντευόμενος ή απλά πίστευες ότι δεν σου πολυχρειάζεται, θα τρέξεις να το κάνεις. Δεν νομίζω ότι σε ένα μήνα θα υπάρχει 40% πλέον.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:34Δεν είναι μόνο 40%. Αν τηρηθεί ευλαβικά ο αποκλεισμός, το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο, γιατί φυσικά οι περισσότερες παρέες είναι μεικτές. Πολύ απλά δεν θα πηγαίνει η παρέα καθόλου για φαγητό έξω και τελείωσε.nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:44 Προφανώς Αρχέλαε ! Αν οι ανεμβολίαστοι είναι ένα 10% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ θα τους γαμήσει. Όταν όμως οι ανεμβολίαστοι είναι 40% τότε ο αποκλεισμός τους από το χ, θα γαμήσει το χ.
Στρεφεται βεβαια εναντιον καποιων ομαδων μη φιλικων προς την κυβερνηση εκδικητικα. Πχ εκπαιδευτικοι και φοιτητες.
Αυτο ξερουν αυτο κανουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-