Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:01
δλδ καποιος μπορει επειδη ετσι γουσταρει να δινει ξεχωριστα φιλοδωρηματα - σε καταστημα που εχει σαν πολιτικη την μοιρασια τους σε ολο το προσωπικο - κ να πουλαει κ τσαμπουκα στο αφεντικο
καλη αναρρωση στο νοσοκομειο ...
Ωπα κάτσε διότι δεν κατάλαβα καλά. Αν το αφεντικό τα πήρε για να τα βάλει στο κοινό ποτήρι των σερβιτορων τότε εντάξει. Όταν δίνεις πουρμπουαρ σε ένα μαγαζί δεν τα δίνεις για κάποιο άτομο συγκεκριμένα, τα δίνεις για όλους τους σερβιτόρους, οπότε αν ισχύει αυτό ΑΙΝΕΙΑΝ είσαι λάθος.
Αν το αφεντικό τα πήρε για την πάρτη του, θέλει κλωτσιές.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
δλδ καποιος μπορει επειδη ετσι γουσταρει να δινει ξεχωριστα φιλοδωρηματα - σε καταστημα που εχει σαν πολιτικη την μοιρασια τους σε ολο το προσωπικο - κ να πουλαει κ τσαμπουκα στο αφεντικο
Ωπα κάτσε διότι δεν κατάλαβα καλά. Αν το αφεντικό τα πήρε για να τα βάλει στο κοινό ποτήρι των σερβιτορων τότε εντάξει. Όταν δίνεις πουρμπουαρ σε ένα μαγαζί δεν τα δίνεις για κάποιο άτομο συγκεκριμένα, τα δίνεις για όλους τους σερβιτόρους, οπότε αν ισχύει αυτό ΑΙΝΕΙΑΝ είσαι λάθος.
το μονο σιγουρο ειναι πως τπτ απο αυτα δεν συνεβη κ η ιστορια ειναι αλλη μια μαλακια του Αινειαν
πιθανοτατοτα θα ηθελε να φερθει ετσι αλλα ειναι πολυ κοτα για να αντιμετωπισιε τις συνεπειες - οποτε το ζει στην φαντασιωση του κ μας τα κανει νταουλια στο πχορουμ
το μονο σιγουρο ειναι πως τπτ απο αυτα δεν συνεβη κ η ιστορια ειναι αλλη μια μαλακια του Αινειαν
πιθανοτατοτα θα ηθελε να φερθει ετσι αλλα ειναι πολυ κοτα για να αντιμετωπισιε τις συνεπειες - οποτε το ζει στην φαντασιωση του κ μας τα κανει νταουλια στο πχορουμ
Άλλο αυτό
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 10:17
Έδωσα σε ένα μαγαζί που πήγα με κάτι φίλους μου ,καλό μπουρμπουαρ σε μία γνωστή μου σερβιτόρα και μετά έμαθα ότι της τα πήρε το αφεντικό
Και το περίεργο είναι ότι εγώ της έδωσα το ποσό του μπουρμπουαρ ξέχωρα από τον υπόλοιπο λογαριασμο βάζοντας το με τρόπο στην τσέπη του φορέματος της αλλά ..το άγρυπνο μάτι του αφεντικού το είδε
Της έβαλα στην τσέπη της ένα γερό φιλοδώρημα, ξεχωριστά από την πληρωμή του λογαριασμού (όπου εκεί έδωσα άλλο φιλοδώρημα το οποίο σύμφωνα με την πολιτική του μαγαζιού το μοιράζονται αναμεταξύ τους οι σερβιτόροι) , και τελικά έμαθα ότι το αφεντικό το είχε αντιληφθεί και της το πήρε ..
Α, έμαθες... ήμουν σίγουρη.
Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις που παρακρατούνται τα φιλοδωρήματα αλλά εσύ έστησες ένα σκηνικό, μονον και μόνον για να μας πεις ότι έχεις κονέ με μια σερβιτόρα.
Όχι δεν έχω κονε , έτσι όπως το εννοείς με την συγκεκριμένη σερβιτόρα..
Κάνε το ψυχικό. Το φόρουμ θα σου χρωστάει ευγνωμοσύνη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢