όχι, γιόγκα και διαλογισμός. πλάκα είχε, αν εξαιρέσεις την υποχρεωτικά βέγκαν διατροφήtalaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:19με τους γιογκι πως διαολο εμπλεξες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:18Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εκινούμουν μεταξύ γερμανίας, γαλλίας, ιταλίας και ελβετίας. Δλδ στο φυσικό μου περιβάλλον
κορς για ινφλουενσερς/κοουτσες ηταν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"People who do not want to be vaccinated may go elsewhere.”
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: "People who do not want to be vaccinated may go elsewhere.”
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τόσο καιρό είσαι γκόμενα!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προφανώς εννοείς ότι παρουσιάζω μια ισχυρή γιν/ σεληνιακή πλευρά της προσωπικότητάς μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οχι εννοει οτι φαινεσαι ετοιμος να εξερευνησεις το σωμα σου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αχά, ενδημικό είδος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:18Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εκινούμουν μεταξύ γερμανίας, γαλλίας, ιταλίας και ελβετίας. Δλδ στο φυσικό μου περιβάλλον
Τε λέει, έμεινε κανένα δασάκι εκεί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://streamable.com/5dcwt2ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:00 μόλις επέστρεψα από αναχωρητήριο διαλογισμού, όπου γινόταν του Αγίου Ψεκ. Τους εγάμησα τα τσάκρα ένα ένα
- hellegennes
Σπουδαία επιστημόνισσα, που διάλεξε να μην τελειώσει το σχολείο και να μείνει αμόρφωτο γίδι για πάντα.Scouser έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:31Για τη δρ Γκρέτα Τούνμπεργκ, τι άποψη έχετε;hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 08:08nowhere έγραψε: 21 Αύγ 2021, 06:42 ας ακούσουμε τον δρ γκουαρντιόλα,ο δρ τσιτσιπάς δεν μου φαίνεται πολύ σοβαρός![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Πηγή;hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2021, 00:32Σπουδαία επιστημόνισσα, που διάλεξε να μην τελειώσει το σχολείο και να μείνει αμόρφωτο γίδι για πάντα.
- hellegennes
Η ελευθερία λόγου σημαίνει την ελευθερία έκφρασης απόψεων, όχι την πρόδηλη έκφραση πρόθεσης βίας. Οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας δεν εμπίπτουν στην έννοια της ελευθερίας του λόγου σε καμμιά γλώσσα, χώρα και πολιτισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Αύγ 2021, 17:16Άπαξ και χρειάζεται να το ορίσεις, πάει να πει δέχεσαι περιορισμούς, που πάει να πει κάποιος άλλος θα θεωρεί τους δικούς του περιορισμούς πιο σημαντικούς.sys3x έγραψε: 22 Αύγ 2021, 16:02 Δεδομένου του τι ισχύει εκεί έξω και αν και εφόσον δεν εκτιμάς αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα ούτε σου αξίζει ούτε σε ενδιαφέρει επί της ουσίας η ελευθερία του λόγου, χιντ: ελευθερία του λόγου δεν είναι να μοιράζουμε κατάρες και ευχές για ψόφο ούτε να τοποθετούμε την κακιά μας την χολή και το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που κουβαλάμε στην κεφάλα μας σε κοινή - δημόσια θέα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
στοδιαλο παπάραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:54Προφανώς εννοείς ότι παρουσιάζω μια ισχυρή γιν/ σεληνιακή πλευρά της προσωπικότητάς μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
το γυαλιζεις τον κρυσταλλο?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:54Προφανώς εννοείς ότι παρουσιάζω μια ισχυρή γιν/ σεληνιακή πλευρά της προσωπικότητάς μου
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Μάλλον τον ξέχασε ο φίλτατος. One moment..talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 22:49κανα σχολιο για τον κανονα 1.j εχουμε;Bazoomba έγραψε: 22 Αύγ 2021, 16:28 1)Δεν ξερω τι θα ελεγε η ΔΗΕ, αλλα ξερω τι λεει ο κανονας 4.1 τον οποιο απεδεχθης κατα την εγγραφη σου στο phorum.
app.php/rules
Εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι κάτωθι απόψεις / ιδεολογίες, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στο Phorum.com.gr : #
j. Δημοσιεύσεις που προτρέπουν σε μη τήρηση των υγειονομικών και περιοριστικών εκτάκτων μέτρων του κράτους αναφορικά με την προστασία της δημόσιας υγείας. #
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πέρασαν 2 μέρες και ακόμα να το σχολιάσει ο Συντονισμός!Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2021, 15:24Μάλλον τον ξέχασε ο φίλτατος. One moment..talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 22:49κανα σχολιο για τον κανονα 1.j εχουμε;Bazoomba έγραψε: 22 Αύγ 2021, 16:28 1)Δεν ξερω τι θα ελεγε η ΔΗΕ, αλλα ξερω τι λεει ο κανονας 4.1 τον οποιο απεδεχθης κατα την εγγραφη σου στο phorum.
app.php/rules
Εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι κάτωθι απόψεις / ιδεολογίες, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στο Phorum.com.gr : #
j. Δημοσιεύσεις που προτρέπουν σε μη τήρηση των υγειονομικών και περιοριστικών εκτάκτων μέτρων του κράτους αναφορικά με την προστασία της δημόσιας υγείας. #
![]()
Όσο για τα ανάλογα μέτρα, άστο καλύτερα. Θα πρέπει να διαγραφεί η μισή ενότητα της Υγείας και κάμποσες χιλιάδες ποστς αλλού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φοράς και γίογκα παντς?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 23:54Προφανώς εννοείς ότι παρουσιάζω μια ισχυρή γιν/ σεληνιακή πλευρά της προσωπικότητάς μου
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εντωμεταξύ, εκεί που πάει να στρώσει το νήμα σκάνε οι ψυχές του πάρτυ : ΚαρενοΠασιφάη, μπαρμπαΝάνδρος, Σπιρτούλης (Χέλ) κι ένας Καραβανάς.
Δηλαδή κάπου έλεος.
Δηλαδή κάπου έλεος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 254 Απαντήσεις
- 6391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας