Δεν άνοιξα ακόμη τον υπερδεσμό.Γκουερινο 4 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:58Το θέμα σε τέτοιες συζητήσεις είναι να μάθεις κάτι καινούργιο.sys3x έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:56Ο Αρίστος είναι ωραίος τύπος με τρομερή υπομονή και συγκροτημένο ήθος παρόλες τις υπερβολές του και τις... θεωρίες του, σε αντίθεση με πολλούς άλλους εδώ μέσα.Γκουερινο 4 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:46
Αρίστο χίλια ευχαριστώ ρε φίλε
Αυτό και το άλλο με τα βαλιτσάκι που είχες βάλει αξίζουν τα 11 χρόνια που είμαι στο πχορουμ.
Άσχετα αν συμφωνεί ή όχι κάποιος μαζί σου είσαι ο μόνος εδώ από τον οποίον θα δει κάποιος κάτι που δυστυχώς πολύ δύσκολα θα το βρει αλλού
Και μόνο για αυτό από μένα έισαι άξιος συγχαρητηρίων
Αυτό το εύρημα για μένα είναι το σπουδαιότερο που υπάρχει στον ελληνικό χώρο τουλάχιστον
Έχω πάει σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και δεν το έχω δει πουθενά
Το ψάχνω στις φώτο στο νέτμε μινωικόυς σφραγιδολιθους και είναι άφαντο
Ας πούμε εσύ το ήξερες αυτό που ανέβασε ο Αρίστος;
Η μήπως το θεωρείς αναξιο λόγου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπήρξαν Γίγαντες;
Re: Υπήρξαν Γίγαντες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει ένα gis mapping αρχείο βλέπω για να το τρέξεις μέσα από το κουκλ ερθ, είμαι με το κινητό...
.
.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Και εγώ με κινητό είμαι αλλά το βλέπωsys3x έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:05 Έχει ένα gis mapping αρχείο βλέπω για να το τρέξεις μέσα από το κουκλ ερθ, είμαι με το κινητό...
Τέλος πάντων όταν μπορείς άνοιξέ το να το δεις
Κρήτη 2000πχ ρε πστ μου
Α οκ, κάτσε να περάσω κουκλ ερθ και το τσεκάρω.Γκουερινο 4 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:06Και εγώ με κινητό είμαι αλλά το βλέπωsys3x έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:05 Έχει ένα gis mapping αρχείο βλέπω για να το τρέξεις μέσα από το κουκλ ερθ, είμαι με το κινητό...
Τέλος πάντων όταν μπορείς άνοιξέ το να το δεις
Κρήτη 2000πχ ρε πστ μου
.
.
Ταγκάρισμα και πληροφορίες για αρχαιολογικούς χώρους βλέπω.
.
.
-
Γκουερινο 4
-
Γκουερινο 4
Τώρα δεν το βλέπεις;
-
Γκουερινο 4
......
Αναμενόμενο, γιατί δεν πρόκειται γιά αρχαίο σφραγιδόλιθο. Είναι σύγχρονη κατασκευή.Γκουερινο 4 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:46Έχω πάει σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και δεν το έχω δει πουθενά Το ψάχνω στις φώτο στο νέτμε μινωικόυς σφραγιδολιθους και είναι άφαντο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Γκουερινο 4
Λες να φάγαμε τέτοιο παππά;Leporello έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:30Αναμενόμενο, γιατί δεν πρόκειται γιά αρχαίο σφραγιδόλιθο. Είναι σύγχρονη κατασκευή.Γκουερινο 4 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 12:46Έχω πάει σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και δεν το έχω δει πουθενά Το ψάχνω στις φώτο στο νέτμε μινωικόυς σφραγιδολιθους και είναι άφαντο
Το σπαθί από την αρχή με φάνηκε παράξενο για μινωική εποχή αλλά το είχα δει πριν χρόνια σε εκπομπή με μινωικους σφραγιδολιθους
-
Γκουερινο 4
.......
- Καραμελίτσα
- Καραμελίτσα
Арα, κάποιος έκανε έναν "σφραγιδόλιθο" με βάση αυτή την πήλινη σφραγίδα.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:46 Μάλλον είναι αληθινό, αυτό:
Από τη συλλογή Μητσοτάκη, βοήθειά μας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.