!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μικρές φρίκες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
- Casper -

Re: Μικρές φρίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:28
- Casper - έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:22 Να νιώθεις πως από στιγμή σε στιγμή θα σε δείρουν χωρίς λόγο. Την τελευταία φορά το ένιωσα με την 45αρα φίλη μου από Αθήνα που φιλοξενούσα στην Κύπρο. Πολύ αφελές και μεγάλο λάθος γιατί την ήξερα λίγο. Ήμασταν σε καφετέρεια, θύμωσε με έναν υπάλληλο στο τηλ (είχε άδικο εκείνη εντομεταξύ και αποδείχτηκε μετά) και μιλάμε ΟΥΡΛΙΑΖΕ. Την άκουγαν ολοι. Είχε πάθει υστερία. Επίσης ήταν Αύγουστος, ταλαιπώρησε το σκυλάκι της μετά από 2 χειρουργεία και το έφερε στον καύσωνα, άλλαξε και περιβάλλον, ήταν ανήσυχο και έκοβε βόλτες στο καφε. Της χάλασε κι' αυτό την ηρεμία της. Με το που φεύγαμε, κάτι είχε πει και έβριζε πάλι, δεν έλεγα τίποτα (βασικά από φόβο συμφωνούσα) και όταν σε μια φάση έκανε κάτι το σκυλάκι και γέλασα, νευρίασε, μου έβαλε τις φωνές και μου είπε ΝΑ ΦΥΓΩ. Μου είπε πως θα πάει κάπου να ηρεμήσει, εγώ να πάω σπίτι και θα με πάρει για να την μαζέψω. Με το που έφτασα σπίτι, με παίρνει τηλ για να επιστρέψω. Την ρώτησα τι θα κάνουμε και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα να πάμε εκεί που προγραμματίζαμε και την ξαναρώτησα "σίγουρα;". Με το που πήγαμε (αρκετά χλμ εκτός πόλης), ήθελε να φύγουμε και μου έλεγε πως είμαι χαζή που την πήγα εκεί και πως θα' πρεπε να πάμε νύχτα επειδή ζεσταίνεται. :roll:

Μια άλλη μέρα την πήγε η μάνα μου κατεχόμενα (αυτή το ζήτησε, δεν της έφτανε η υπόλοιπη Κύπρος) και μετά την πήγε Αγία Νάπα (την παρακάλεσα να το κάνει γιατί δεν άντεχα άλλο). Με το που γυρνάει αργά το απόγευμα και μπαίνει στο αυτοκίνητο μου αρχίζει "Φύγαμε για Αγία Νάπα. ΤΩΡΑ. Είσαι χαζή που δεν με πήρες πιο νωρίς". Το ίδιο βράδυ έκανε υστερίες σαν οδηγούσα, αύξησα τον τόνο της φωνής μου, την παρακάλεσα να μην φωνάζει και να μην παρεξηγεί ΚΑΘΕ λέξη που λέω και να αλλάζει το νόημα και αυτή συνέχιζε να κάνει σαν υστερική και σε μια φάση πήγε να μου πιάσει το τιμόνι και έτρεμε. Εδώ μιλάμε για μεγάλη φρίκη. Βγήκα ζωντανή. :)

Έγιναν πολλά περισσότερα αλλά τα θυμήθηκα γιατί διάβασα ένα νήμα που έγραφε για ανθρώπους που φωνάζουν στις καφετέρειες. Την θυμήθηκα και αναστατώθηκα.
Είσαι λίγο μαλακομαγνήτης ρε τύπισσα ή μου φαίνεται;
Είμαι αλλα για να είμαι φταίω κι' εγώ. Πήρα μαθήματα τουλάχιστον για να μην κάνω τα ίδια λάθη.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Έξω από την πόρτα του σπιτιού, να ψάχνω απελπισμένα τα κλειδιά ανακατεύοντας το περιεχόμενο μεγάλης τσάντας (και να μη τα βρίσκω).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

- Casper - έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:22 Να νιώθεις πως από στιγμή σε στιγμή θα σε δείρουν χωρίς λόγο. Την τελευταία φορά το ένιωσα με την 45αρα φίλη μου από Αθήνα που φιλοξενούσα στην Κύπρο. Πολύ αφελές και μεγάλο λάθος γιατί την ήξερα λίγο. Ήμασταν σε καφετέρεια, θύμωσε με έναν υπάλληλο στο τηλ (είχε άδικο εκείνη εντομεταξύ και αποδείχτηκε μετά) και μιλάμε ΟΥΡΛΙΑΖΕ. Την άκουγαν ολοι. Είχε πάθει υστερία. Επίσης ήταν Αύγουστος, ταλαιπώρησε το σκυλάκι της μετά από 2 χειρουργεία και το έφερε στον καύσωνα, άλλαξε και περιβάλλον, ήταν ανήσυχο και έκοβε βόλτες στο καφε. Της χάλασε κι' αυτό την ηρεμία της. Με το που φεύγαμε, κάτι είχε πει και έβριζε πάλι, δεν έλεγα τίποτα (βασικά από φόβο συμφωνούσα) και όταν σε μια φάση έκανε κάτι το σκυλάκι και γέλασα, νευρίασε, μου έβαλε τις φωνές και μου είπε ΝΑ ΦΥΓΩ. Μου είπε πως θα πάει κάπου να ηρεμήσει, εγώ να πάω σπίτι και θα με πάρει για να την μαζέψω. Με το που έφτασα σπίτι, με παίρνει τηλ για να επιστρέψω. Την ρώτησα τι θα κάνουμε και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα να πάμε εκεί που προγραμματίζαμε και την ξαναρώτησα "σίγουρα;". Με το που πήγαμε (αρκετά χλμ εκτός πόλης), ήθελε να φύγουμε και μου έλεγε πως είμαι χαζή που την πήγα εκεί και πως θα' πρεπε να πάμε νύχτα επειδή ζεσταίνεται. :roll:

Μια άλλη μέρα την πήγε η μάνα μου κατεχόμενα (αυτή το ζήτησε, δεν της έφτανε η υπόλοιπη Κύπρος) και μετά την πήγε Αγία Νάπα (την παρακάλεσα να το κάνει γιατί δεν άντεχα άλλο). Με το που γυρνάει αργά το απόγευμα και μπαίνει στο αυτοκίνητο μου αρχίζει "Φύγαμε για Αγία Νάπα. ΤΩΡΑ. Είσαι χαζή που δεν με πήρες πιο νωρίς". Το ίδιο βράδυ έκανε υστερίες σαν οδηγούσα, αύξησα τον τόνο της φωνής μου, την παρακάλεσα να μην φωνάζει και να μην παρεξηγεί ΚΑΘΕ λέξη που λέω και να αλλάζει το νόημα και αυτή συνέχιζε να κάνει σαν υστερική και σε μια φάση πήγε να μου πιάσει το τιμόνι και έτρεμε. Εδώ μιλάμε για μεγάλη φρίκη. Βγήκα ζωντανή. :)

Έγιναν πολλά περισσότερα αλλά τα θυμήθηκα γιατί διάβασα ένα νήμα που έγραφε για ανθρώπους που φωνάζουν στις καφετέρειες. Την θυμήθηκα και αναστατώθηκα.
Πόσο μου τη δίνουν αυτού του είδους οι άνθρωποι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

πύτισσαν κασπερού για δώσε περισσότερες διευκρινίσεις για την ελλαδιτοπύτισσαν 45αρού (εστω και σε πμ) γιατι μου φαίνεται οτι παιζει να πεσαμε σε πολυ πολύ γνωστή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Να είσαι στο ντους και να ανακαλύπτεις ότι έχει τελειώσει το σαμπουάν...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Airman68 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:33 Να είσαι στο ντους και να ανακαλύπτεις ότι έχει τελειώσει το σαμπουάν...
σιγά ρε, λες και έχεις το πολύ μαλλί. εγώ πλένω το μαλλί και με αφρόλουτρο ή σαπούνι :102:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

kongrosian έγραψε: 15 Αύγ 2021, 12:48
Airman68 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:33 Να είσαι στο ντους και να ανακαλύπτεις ότι έχει τελειώσει το σαμπουάν...
σιγά ρε, λες και έχεις το πολύ μαλλί. εγώ πλένω το μαλλί και με αφρόλουτρο ή σαπούνι :102:
:+1:

Και με απορρυπαντικό για ρούχα άμα λάχει, δικέ μου!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Feindflug έγραψε: 15 Αύγ 2021, 12:54
kongrosian έγραψε: 15 Αύγ 2021, 12:48
:+1:

Και με απορρυπαντικό για ρούχα άμα λάχει, δικέ μου!
στην ανάγκη λέμε ρε δικέ μου, στην ανάγκη... :102:

άσε που το καλύτερο είναι το πράσινο σαπούνι... :102:
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Να αποχαιρετάς τον θειο σου που φεύγει Γερμανία.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Να ψάχνεις τρόπο να παραγγείλεις κοπανιστή και να πέφτεις συνέχεια σε συνταγές για τυροκαυτερή που την ονομάζουν "κοπανιστή".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Να έχεις ξεχάσει να πληρώσεις τηλέφωνο, να το έχουν κόψει εδώ και ένας θεός ξέρει πόσες μέρες, να μην το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι συνέχεια με δεδομένα και να το ανακαλύπτει τυχαία το λάθος άτομο και να σου πρήζει τα ουμπαλα περί ανευθυνότητας(εν τω μεταξύ μια φορά το ξέχασα έλεος λέμε)και θα πληρώσω και επανασύνδεση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Να προσπαθείς να πείσεις έναν τύπο ότι ένα βιβλίο είναι αριστούργημα, αυτός να διαφωνεί σθεναρά, και στην πορεία της συζήτησης να συνειδητοποιείς ότι δεν το έχει διαβάσει καν.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Να έχεις ταξιδέψει με ένα βιβλίο σε παραλίες, μπεργκεράδικα, μπαράκια, να το έχεις στολίσει με άμμο, λεκέδες σος και μπίρας και σημειώσεις, και ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι αν το είχες κρατήσει σε καλή κατάσταση θα άξιζε δέκα φορές την τιμή που το αγόρασες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Όταν σου λέει ο λεγαμενος βάλε τη διεύθυνση στο γκουγκλ μαπς λίγο να το δω που είναι και είναι από πάνω σου και κκοιτάζει το κινητό και πατάς το γκουγκλ και ανοίγει η σελίδα του φόρουμ και κολλάει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Και κοιτάζει, και δεν κλείνει το γμηδι και συνεχίζει και κοιτάζει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:29 Όταν σου λέει ο λεγαμενος βάλε τη διεύθυνση στο γκουγκλ μαπς λίγο να το δω που είναι και είναι από πάνω σου και κκοιτάζει το κινητό και πατάς το γκουγκλ και ανοίγει η σελίδα του φόρουμ και κολλάει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Και κοιτάζει, και δεν κλείνει το γμηδι και συνεχίζει και κοιτάζει.
:smt005:
Yippie Kay Yay
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”