Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Αύγ 2021, 22:46
Αν κρίνω απο γλωσσοφιλα στες εικόνες και συνωστισμό στη πίστα ,σε 2 μερες θα χορεύω συρτό με tyvek στη μεθ.
Έλα, στο αφιερώνω.
Πήγα να βάλω το αυθεντικό αλλά προτίμησα το επετειακό, τιμής ένεκεν.
Αν κρίνω απο γλωσσοφιλα στες εικόνες και συνωστισμό στη πίστα ,σε 2 μερες θα χορεύω συρτό με tyvek στη μεθ.
Έλα, στο αφιερώνω.
Έχω δακρύσει.
Τι κουλοφλωριες είναι αυτες;
Εδώ μιλάμε για συνθεσαιζερ και πεντοχιλιαρα στο νυφικό.
Τουρμποφολκ!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έλα, στο αφιερώνω.
Έχω δακρύσει.
Τι κουλοφλωριες είναι αυτες;
Εδώ μιλάμε για συνθεσαιζερ και πεντοχιλιαρα στο νυφικό.
Τουρμποφολκ!
Αύριο που θα είσαι πιο ψύχραιμος, θέλω να δεις και την κοβιντική σημειολογία του βίντεο.
Σήμερα χαλάρωσε, απόλαυσε το και ρίξε μια στροφή και για μένα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Αύγ 2021, 20:52
Αυτή τη στιγμή σας γράφω αδέλφια από τον τόπο του εγκλήματος.
Με παγιδευσαν. Πίστευα πως θα ήμαστε 20 άνθρωποι. Στην αυλή της Εκκλησίας του χωριού και μετά για ένα φαγητό.
Είμαστε 400 νοματαιοι σε ενα μοναστήρι. Ξεμασκωτοι μέσα, γέροι βάζουν εγγονια να γλείφουν εικόνες.
Νταούλια κλαρίνα ηχεία.
Κ τώρα θα με σύρουν σε γλέντι.
Σε μια βδομάδα θα μας πουν να φοράμε μασκα για να βγάλουμε το σκύλο βόλτα!
Τον πούλο. Μου θέλετε και υγεία αλλά μου θέλετε και γάμους και κοινωνικές μαλακίες που σας έχουν γίνει πρέζα. Να μην πηγαίνεις σε γάμους από το να λες μαλακίες δεξιά αριστερά.
Με παγιδευσαν. Πίστευα πως θα ήμαστε 20 άνθρωποι. Στην αυλή της Εκκλησίας του χωριού και μετά για ένα φαγητό.
Είμαστε 400 νοματαιοι σε ενα μοναστήρι. Ξεμασκωτοι μέσα, γέροι βάζουν εγγονια να γλείφουν εικόνες.
Νταούλια κλαρίνα ηχεία.
Τον πούλο. Μου θέλετε και υγεία αλλά μου θέλετε και γάμους και κοινωνικές μαλακίες που σας έχουν γίνει πρέζα. Να μην πηγαίνεις σε γάμους από το να λες μαλακίες δεξιά αριστερά.
(Θρησκευτικοί γάμοι και βαφτίσεις. Τι ξεφτίλα! )
Καλά τα λες δικε μου. Πιστεύω πως θα κάνεις την επανάσταση σου, θα σου φύγει κάποια στιγμή και η ακμή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναου πλέινγκ. Πασοκικα ζεϊμπέκικα.
Βαθιά καταδυση στα 80s. Γνωριμία με μιλφαρα με τον κοκκινομαγουλο σύζυγο της.
Με λίγο κρασί ακόμα το σουινγκιγκ με χωρικούς δεν ακουγεται μόνο σαν σενάριο βαλκανικής ταινίας του Φεστιβάλ.
Νταούλια κλαρίνα ηχεία.
(Θρησκευτικοί γάμοι και βαφτίσεις. Τι ξεφτίλα! )
Καλά τα λες δικε μου. Πιστεύω πως θα κάνεις την επανάσταση σου, θα σου φύγει κάποια στιγμή και η ακμή.
Ακμή είχα όταν πήγαινα σε γάμους.
Τουλάχιστον πήρες ακριβό δώρο να σε εκτιμούν περισσότερο;