!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιεξουσιαστική πρόταση για την αντιμετώπιση της κοβιντιασμένης τρομοκρατίας

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντιεξουσιαστική πρόταση για την αντιμετώπιση της κοβιντιασμένης τρομοκρατίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2021, 14:34
talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:35 και τα εμφραγματα που δεν θα βρισκουν κρεβατι επειδη τα αντικοινωνικα ζωα δεν εμβολιαστηκαν;
το είπαμε.όσοι έχουν κόβιντ σπίτι τους.δεν θα μένουν εκτος εντατικής τα εφράγματα για τους χαβαλέδες
Προτείνεις δηλαδή όσοι έχουν κόβιντ να το περνάνε σπίτι τους, ανεξαρτήτως αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Να το τυλίξω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντιεξουσιαστική πρόταση για την αντιμετώπιση της κοβιντιασμένης τρομοκρατίας

nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2021, 14:39 θα το πάρω στο χέρι
Οκ.

Το θέμα είναι πόσοι αρνητές συμφωνούν μαζί σου, δηλαδή αποποιούνται τη νοσηλεία σε μεθ.

Έχω μια πρώτη εκτίμηση αλλά δεν θέλω προς το παρόν να την αναφέρω.

Θα δείξει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 14:01
stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:55
talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:35

και τα εμφραγματα που δεν θα βρισκουν κρεβατι επειδη τα αντικοινωνικα ζωα δεν εμβολιαστηκαν;
Δες εδω τι τραβηξε ενα παλικαρι 22 ετων με λευχαιμια.
Δεν εβρισκε κρεββατι ΜΕΘ γιατι οι ψεκ εχουν πιασει ολες τις κλινες!
Ψοφο λεμε στα γιδια!!!

https://www.in.gr/2021/08/22/greece/air ... ima-emena/
Γιατί "ψόφο" ρε παιδιά;

Ο αξιοπρεπής θάνατος που προκύπτει από προσωπική επιλογή, δεν είναι ποτέ ψόφος.

Είναι δικαίωση του νεκρού. Δεν είναι ψόφος, το να πεθαίνεις υποστηρίζοντας τα ιδανικά σου.
Άσε που θα πας και διαβασμενος! Κανένα πρόβλημα δεν έχεις στον παράδεισο !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2021, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 14:01
stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:55

Δες εδω τι τραβηξε ενα παλικαρι 22 ετων με λευχαιμια.
Δεν εβρισκε κρεββατι ΜΕΘ γιατι οι ψεκ εχουν πιασει ολες τις κλινες!
Ψοφο λεμε στα γιδια!!!

https://www.in.gr/2021/08/22/greece/air ... ima-emena/
Γιατί "ψόφο" ρε παιδιά;

Ο αξιοπρεπής θάνατος που προκύπτει από προσωπική επιλογή, δεν είναι ποτέ ψόφος.

Είναι δικαίωση του νεκρού. Δεν είναι ψόφος, το να πεθαίνεις υποστηρίζοντας τα ιδανικά σου.
Άσε που θα πας και διαβασμενος! Κανένα πρόβλημα δεν έχεις στον παράδεισο !
Πρόσθεσε το ότι θα αποκτήσουμε και άλλους μάρτυρες. Οι πρώτοι 20 που προτίμησαν να θυσιαστούν για να μην αλλαξοπιστήσουν, θα γίνουν όσιοι. Για τους υπόλοιπους, δεν ξέρω, θα έχουν χαρτί προτεραιότητας όπως στις μεθ. Οι προσκυνημένοι θα αφορίζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 15:18 Οκ.

Το θέμα είναι πόσοι αρνητές συμφωνούν μαζί σου, δηλαδή αποποιούνται τη νοσηλεία σε μεθ.

όχι το θέμα είναι πόσοι εμβολιαστές συμφωνούν.το "αρνητής" δεν ξέρω πως σου ρθε,δεν νομίζω ότι γράφω παλαβομάρες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2021, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 15:18 Οκ.

όχι το θέμα είναι πόσοι εμβολιαστές συμφωνούν.το "αρνητής" δεν ξέρω πως σου ρθε,δεν νομίζω ότι γράφω παλαβομάρες
Απ' ό,τι βλέπω στο θέμα, πολλοί εμβολιασμένοι συμφωνούν με την πλήρη κατάργηση των υποχρεωτικών μέτρων και την προσωπική οικονομική επιβάρυνση για εμβόλια, τεστ και ό,τι άλλο κρίνει ο καθένας.

Από αρνητές, βλέπω αναγνώσεις αλλά δεν βλέπω έγγραφη κινητικότητα.

Ο μόνος που είχε μια σαφή άποψη ήσουν εσύ. Οι κοβιντιασμένοι, σπίτια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

άλλα πράγματα διαβάζουμε.εγώ είδα να τους απασχολεί αν θα έχουν προτεραιότητα στις εντατικές έναντι των ανεμβολίαστων δεν είδα να γράφει κανείς "αρκετά με τον κόβιντ όποιος κάνει την μαλακία και κολλήσει να κάτσει σπίτι του με ασπιρίνες"
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:35 και τα εμφραγματα που δεν θα βρισκουν κρεβατι επειδη τα αντικοινωνικα ζωα δεν εμβολιαστηκαν;
το είπαμε.όσοι έχουν κόβιντ σπίτι τους.δεν θα μένουν εκτος εντατικής τα εφράγματα για τους χαβαλέδες
Τα εμφράγματα κάποιου μπουχέσα υπανθρώπου που κακοποιούσε τον οργανισμό του επί δεκαετίες, εισάγοντας μέσα του ότι βλαβερή ουσία υπάρχει, τύπε;

Μήπως εννοείς ότι δεν ήταν αντικοινωνικό ζώο, επειδή τριγυρνούσε από καφενέ σε ταβέρνα και κερνούσε καμμιά φορά την παρέα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

ούτε τα εφράγματα λοιπόν.αποφασιστε ποιον θέλετε να βάζουμε,θα ερημώσουν οι εντατικές
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2021, 16:09 άλλα πράγματα διαβάζουμε.εγώ είδα να τους απασχολεί αν θα έχουν προτεραιότητα στις εντατικές έναντι των ανεμβολίαστων δεν είδα να γράφει κανείς "αρκετά με τον κόβιντ όποιος κάνει την μαλακία και κολλήσει να κάτσει σπίτι του με ασπιρίνες"
Έχεις πρόβλημα ανάγνωσης, έτσι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:26
talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:22 Ο πατησιωτης τα έχει πει καλά λίγο πολύ. Τα εμβόλια στα φαρμακεία, τα κάνει όποιος θέλει κάθε 6 μήνες ή κάθε όποτε κρίνει ο γιατρός του, όπως με τη γρίπη.
Και με τις γεματες ΜΕΘ τί κάνουμε;
Ό,τι έκαναν παντού. Όσοι χωράνε, μέσα, όσοι δεν χωράνε, έξω.
Είδες να γράφω κάπου για προτεραιότητα στους εμβολιασμένους; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Feindflug έγραψε: 22 Αύγ 2021, 16:47
Τα εμφράγματα κάποιου μπουχέσα υπανθρώπου που κακοποιούσε τον οργανισμό του επί δεκαετίες, εισάγοντας μέσα του ότι βλαβερή ουσία υπάρχει, τύπε;

Μήπως εννοείς ότι δεν ήταν αντικοινωνικό ζώο, επειδή τριγυρνούσε από καφενέ σε ταβέρνα και κερνούσε καμμιά φορά την παρέα;

Δεν πρόκειται να πάθω που να κοπανιέστε Αντιξύγκς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 15:18
nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2021, 14:39 θα το πάρω στο χέρι
Οκ.

Εγώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
nowhere

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 21:43 Έχεις πρόβλημα ανάγνωσης, έτσι;
όπως φαίνεται όχι.στο γράψιμο έχω ένα θεματάκι από ανάγνωση κ αντίληψη είμαι οκ
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:24 Και με τις γεματες ΜΕΘ τί κάνουμε;
Για την αύξηση των ΜΕΘ πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Απλό. Έτσι κι αλλιώς πολύ πιο φθηνό θα τους έρθει.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”