!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τελικα απο το "οσοι εμβολιαστουν δεν εχουν κανενα κινδυνο δεν κολλανε και μπορουν να τρεχουν ανεμελοι στα λιβαδεια"

Καταληξαμε στο "τελικα κολλανε και το 25% στα νοσοκομεια ειναι πληρως εμβολιασμενοι"

Καλα πηγε και αυτο χαμστερακια του κτηνιατρου :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

adon99 έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:43 Τελικα απο το "οσοι εμβολιαστουν δεν εχουν κανενα κινδυνο δεν κολλανε και μπορουν να τρεχουν ανεμελοι στα λιβαδεια"

Καταληξαμε στο "τελικα κολλανε και το 25% στα νοσοκομεια ειναι πληρως εμβολιασμενοι"

Καλα πηγε και αυτο χαμστερακια του κτηνιατρου :smt005:
Έχω ήδη κάνει πρόταση, αλλά δε βλέπω συμμετοχή ούτε στήριξη από τους γαλάτες χωριανούς.

Γιατί;

viewtopic.php?f=13&t=33475
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Καλά θα ήταν να δούμε και τις ηλικιακές ομάδες των διασωληνωμένων εμβολιασμένων και των μη. Στις μικρές ηλικίες, άνετα θα ισοφαρίζεται η πιθανότητα διασωλήνωσης των μη με εκείνη των με, προστιθεμένων των παρενεργειών.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

adon99 έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:20

Στην αμερικη δεν ειναι το 0% η 1% αλλα το 25% των νοσηλευομενων πληρως εμβολιασμενοι

Εικόνα

θα μου πεις τι 1% τι 25% μικρη αποκλιση στα ορια του στατιστικου λαθους :smt005:
Λοιπόν, με βάση τα δεδομένα που παραθέτεις:
Tο εμβόλιο μειώνει τις πιθανότητες για μία εξόχως θλιβερή κατάσταση 11 φορές, οι πιθανότητες να το κολλήσεις είναι 3 φορές λιγότερες και οι πιθανότητες νοσηλείας σχεδόν 4 φορές λιγότερες.
Αρκεί φυσικά να έχουν περάσει και δύο εβδομάδες από τη δεύτερη δόση, αλλιώς αυτό τροποποιείται.

Κοινώς έχεις ένα δίκιο στο ότι το εμβόλιο δεν αποδίδει σύμφωνα με αυτό που είχε εκτιμηθεί, το οποίο συμβαίνει λόγω των μεταλλάξεων, ωστόσο αποδίδει μέχρι ενός σημείου ικανοποιητικά.
Για να το πω διαφορετικά, το κυριότερο που κάνει είναι σε σημαντικό βαθμό να αποτρέπει την βαριά νόσηση.
Όμως την μετάδοση ή την νοσηλεία παρότι την μειώνει δεν το επιτυγχάνει τόσο εξαιρετικά.
Για αυτό κιόλας το Ισραήλ επιχειρεί τρίτη δόση ώστε να αυξηθούν τα αντισώματα* και έτσι να αποτραπεί η μόλυνση.

Να τονίσουμε όμως πως ο πίνακας από το Ουισκόνσιν όντως δίνει μία σαφή και όχι παραπλανητική εικόνα.
Το ίδιο και το Ισραήλ.

* Εκτός από τα αντισώματα υπάρχει και η κυτταρική ανοσία που διαρκεί περισσότερο. Η δεύτερη προστατεύει γενικώς και επίσης καθορίζει σε σημαντικό βαθμό το το πόσο σοβαρή θα είναι η λοίμωξη, τα αντισώματα έχουν πολύ μεγάλο ρόλο και στο να μη γίνει μόλυνση.
Για αυτό προωθείται η τρίτη δόση εμβολίου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Απελπισμένοι ψεκ προσπαθούν να γλιτώσουν το εμβόλιο διαδίδοντας fake news, τίποτα καινούριο :102:

Κακώς μιλάνε για αναστολές πάντως, είναι τελείως ακατάλληλοι να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης. Κανονικά πρέπει να γίνει απόλυση. Η απροθυμία για εμβολιασμό είναι ο Νο1 δείκτης αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αρχέλαος έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:53
adon99 έγραψε: 22 Αύγ 2021, 13:20

Στην αμερικη δεν ειναι το 0% η 1% αλλα το 25% των νοσηλευομενων πληρως εμβολιασμενοι

Εικόνα

θα μου πεις τι 1% τι 25% μικρη αποκλιση στα ορια του στατιστικου λαθους :smt005:
Λοιπόν, με βάση τα δεδομένα που παραθέτεις:
Tο εμβόλιο μειώνει τις πιθανότητες για μία εξόχως θλιβερή κατάσταση 11 φορές, οι πιθανότητες να το κολλήσεις είναι 3 φορές λιγότερες και οι πιθανότητες νοσηλείας σχεδόν 4 φορές λιγότερες.
Αρκεί φυσικά να έχουν περάσει και δύο εβδομάδες από τη δεύτερη δόση, αλλιώς αυτό τροποποιείται.

Κοινώς έχεις ένα δίκιο στο ότι το εμβόλιο δεν αποδίδει σύμφωνα με αυτό που είχε εκτιμηθεί, το οποίο συμβαίνει λόγω των μεταλλάξεων, ωστόσο αποδίδει μέχρι ενός σημείου ικανοποιητικά.
Για να το πω διαφορετικά, το κυριότερο που κάνει είναι σε σημαντικό βαθμό να αποτρέπει την βαριά νόσηση.
Όμως την μετάδοση ή την νοσηλεία παρότι την μειώνει δεν το επιτυγχάνει τόσο εξαιρετικά.
Για αυτό κιόλας το Ισραήλ επιχειρεί τρίτη δόση ώστε να αυξηθούν τα αντισώματα* και έτσι να αποτραπεί η μόλυνση.

Να τονίσουμε όμως πως ο πίνακας από το Ουισκόνσιν όντως δίνει μία σαφή και όχι παραπλανητική εικόνα.
Το ίδιο και το Ισραήλ.

* Εκτός από τα αντισώματα υπάρχει και η κυτταρική ανοσία που διαρκεί περισσότερο. Η δεύτερη προστατεύει γενικώς και επίσης καθορίζει σε σημαντικό βαθμό το το πόσο σοβαρή θα είναι η λοίμωξη, τα αντισώματα έχουν πολύ μεγάλο ρόλο και στο να μη γίνει μόλυνση.
Για αυτό προωθείται η τρίτη δόση εμβολίου.
Μην χαραμίζεις τον χρόνο σου. Ο ήρωας μας δεν θα γίνει χαμστεράκι του κτηνιάτρου. Και έχει την ευχή μου! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Why most people who now die with Covid in England have had a vaccination

https://www.theguardian.com/theobserver ... vaccinated

θα χοροπηδαμε ανεμελα ---> δε θα νοσησουμε ---> θα νοσησουμε αλλά οχι βαριά ---> δε θα μπουμε σε ΜΕΘ ---> δε θα πεθάνουμε ---> θα πεθαινουν οι 80+ ---> δικο σας
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 22 Αύγ 2021, 09:31
Αρίστος έγραψε: 22 Αύγ 2021, 09:27 Μη σβηνεις τι γραφω γιατι ειναι προσβλητικο.

Συνιστα στους γιατρους να προπαγανδισουν υπερ των εμβολιων, οχι να παρουσιασουν τα σωστα δεδομενα.

«θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων»

.

.
Γράφει ο γιατρός Γακης ότι αποκρύπτουν παρενεργειες; ξεκάθαρα βρε απαντά.

Υγ εδώ εσύ αλλάζεις τα λόγια επιστήμονα ανθρώπου για να συσχετίσεις με το αρχικό τοπικ και σε πείραξε η γραμμή στα γραφόμενα σου; έλα λίγη σοβαρότητα.
:bravo:
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 10:30 ....

Κατά τα άλλα, τα συγκεκριμένα τουίτς δεν μου λένε κάτι περισσότερο απ' όσα ήδη ξέρω και έχουν συζητηθεί άπειρες φορές. Και δεν αναφέρουν συγκεκριμένα ποσοστά αλλά μια γενικόλογη ηθικιστική προσέγγιση του θέματος, χωρίς όμως να αναφέρονται συγκεκριμένες προτάσεις ως βέλτιστη λύση, πλην των εμβολίων, είτε από τον ερευνητή είτε από σένα.

Μια και μπήκες λοιπόν στην διαδικασία να μου αναφέρεις αυτά τα συντριπτικά στοιχεία, θα πω την άποψη μου για όλα αλλά κι εσύ θα πρέπει να απαντήσεις με σαφήνεια στις δικές μου ερωτήσεις. Μπορεί να προκύψει κάτι που δεν έχω σκεφτεί και να αλλάξω γνώμη, ποτέ δεν ξέρεις. :)

1) bioethics require full risk disclosure and free choice. Neither of these are being met.

Για να υπάρξει πλήρης αποκάλυψη κινδύνου, θα πρέπει να είναι και πλήρως γνωστές και όλες οι ιδιαιτερότητες του ιού σε βάθος χρόνου, πράγμα που σαφέστατα δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η έρευνα και τα αντίστοιχα εμβόλια, εξελίσσονται βάσει των σημερινών δεδομένων και των στοιχείων που προστίθενται τόσο για τις αντιδράσεις του ιού όσο και για τα αποτελέσματα των θεραπειών και συγκεκριμένα των εμβολίων. Οπότε, η συγκεκριμένη φράση για συμβατότητα πλήρους αποκάλυψης και ελεύθερης επιλογής, ειδικώς από έναν επιστήμονα που ξέρει ότι ο ιός συνεχώς μεταλλάσσεται, αφορά σε έναν μελλοντικό και αόριστο τόπο και χρόνο.
Στην παρούσα φάση, παίζει μόνον η ελεύθερη επιλογή (κοινώς ρίσκο) και ο καθένας αποφασίζει αν θα κάνει ή όχι το εμβόλιο ή αν θα μπει στη διαδικασία να αντιμετωπίσει τον ιό με τις δικές του δυνάμεις.
Επέλεξα το πρώτο και απ' ό,τι ξέρω το ίδιο έκαναν και οι περισσότεροι. Επιλογή ρίσκου.
Βαθμός επηρεασμού=0

2) For high risk populations, the risk/benefit ratio for the USA vaccines seem to make sense.
Γουάου. Ακόμη μία συνταρακτική αποκάλυψη. Και ποιοι είναι αυτοί οι πληθυσμοί "υψηλού κινδύνου"; Οι ηλικιωμένοι γενικώς και αορίστως και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και το ξέρουν ή δεν το ξέρουν; Ναι, σαφώς οι μεγάλες ηλικίες είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε ασθένειες και το ανοσοποιητικό τους πιο αδύνατο αλλά υπάρχουν και πολλοί νεώτεροι που ήδη πάσχουν από ασθένειες ή τη χ ψ οργανική ευαισθησία που δεν ξέρουν και μπορεί να αποβούν μοιραίες στη σύγκρουση τους με τον ιό.
Κατά τα άλλα, πως μπορεί να προσδιορισθεί με σιγουριά η επικινδυνότητα από τη στιγμή που και για τις επιδράσεις του ιού δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία;
Βαθμός επηρεασμού=0

3) We do not know all the risks yet.

Έλα, σοβαρά; Ούτε και τις επιπτώσεις του ιού ξέρετε.
Βαθμός επηρεασμού=0

4) for pediatric and young adult populations, the data do not currently support adequate risk/benefit for USA vaccines. So stop.

Σ' αυτό, δεν υπάρχει αντίρρηση ούτε σοβαρή αντίδραση ακόμη και από όσους είναι υπέρ των εμβολίων.
Εκεί που υπήρχε ομοφωνία ήταν στον μαζικό εμβολιασμό των μεγάλων ηλικιών, για ευνόητους λόγους που προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία διασωληνώσεων και θανάτων. Και ακριβώς το κενό που προέκυψε από το ποσοστό εμβολιασμού των μεγάλων ηλικιών, δημιούργησε την ανάγκη επέκτασης στις νεώτερες ηλικιακές ομάδες.
Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι, κατά πόσον ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιάζονται α) όλοι όσοι κινδυνεύουν στατιστικώς β) όσοι μπορούν να μεταδώσουν σε ευπαθείς τον ιό και αν πρέπει να παίζει κι εδώ η χαλαρή ελεύθερη επιλογή άρνησης του εμβόλιου και η απαίτηση προστασίας και καταπίεσης όλων των υπόλοιπων για να μη θιγεί η ατομικότητα, κοινωνικότητα, θρησκευτικότητα κλπ του κάθε αρνητή. Πρέπει ή δεν πρέπει;

Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον είναι αργά. Ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά τέρμα η περίοδος κατανόησης για τους ευπαθείς με ειδικές ανάγκες.
Βαθμός επηρεασμού=0

5) mandating vaccines is wrong

Το να αναφέρει κάποιος τι είναι λάθος χωρίς να προτείνει τη σωστή λύση, δεν είναι καν λάθος.
Βαθμός επηρεασμού=0

6) censorship is wrong

Εδώ συμφωνώ.

7) attacking others credibility as a way to win arguments is the refuge of the stupid

Ε, τι να γίνει αυτά έχει η ελεύθερη διακίνηση απόψεων. :lol:

Ο βαθυστόχαστος ερευνητής ξέχασε να αναφέρει ότι ΚΑΙ η ειρωνία είναι το καταφύγιο των ηλιθίων.

Θα έκανε ακόμη πιο δυνατό το φιλοσοφικό και βιοηθικό του σφυροκόπημα .
Βαθμός επηρεασμού= -100

Έχεις πρόβλημα αντίληψης για αυτό και το σεντόνι με τα ιδιοφυή λογικά άλματα και τα "γουαου" :smt005:
:wave:

Δεν είναι ένας βαθυστόχαστος ερευνητής.

Είναι αυτός που δημιούργησε το εμβόλιο.

Σου δίνει οδηγίες χρήσης οι οποίες είναι καθαρές και ξαστερες.

Αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε μία ευπαθή ομάδα, δηλαδή σε ομάδα κινδύνου, ΜΗΝ το πάρεις. Ρισκάρεις να πάθεις ζημιά ΧΩΡΙΣ λόγο.

Δεν ενδείκνυται κοινώς για πάσα νόσο και μαλακια

Οι θέσεις του κυκλοφορούν και στα Ελληνικά, σε αρκετά διαδικτυακά σημεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαντάς την 22 Αύγ 2021, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Tη σωστη λυση δεν την προτεινει γιατι ειναι προφανης και την ξερουν ολοι (ανεξαρτητα αν εχουν κολλησει μονο στα εμβολια) : εξαντληση ολων των υπολοιπων δυνατοτητων, ητοι εξυπνα μετρα, νεες υποσχομενες φαρμακευτικες θεραπειες, βελτιωση του τομεα υγειας καθε χωρας και ειδικα της Πρωτοβαθμιας Βαθμιδας.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 22 Αύγ 2021, 21:06 βελτιωση του τομεα υγειας καθε χωρας και ειδικα της Πρωτοβαθμιας Βαθμιδας.
Έχει κάνει κάποιος μια ανάλυση κόστους να δούμε τι σημαίνει αυτό; Υποψιάζομαι ότι πρωτοβάθμια φροντίδα σημαίνει πολλές προσλήψεις μονίμων. Δηλαδή μισθοί και σε κάποιες δεκαετίες συντάξεις. Αν πράγματι μιλάμε για κάτι τέτοιο η όποια κυβέρνηση το αποφασίσει θα πρέπει να δεχθεί την πίεση των Ευρωπαίων για τα κονδύλια που θα πάνε εκεί στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Και μάλλον μιλάμε για πολλούς γιατρούς και μεγάλα κονδύλια. Δεν είναι ας πούμε να πει ο Μητσοτάκης ή ο όποιος άλλος στη θέση του κλείνω την ΕΡΤ, απολύω 100-200 άτομα και παίρνω στη θέση τους γιατρούς. Λογικά μιλάμε για χιλιάδες άτομα.

Την στιγμή που όλοι οι ειδικοί συμφωνούν σε αυτό (από τον Ιωαννίδη ως και τα μέλη της επιτροπής) γιατί πιστεύεις ότι δεν γίνεται; Μήπως δεν είναι τόσο εύκολο;
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 23:39 Αν ισχυουν οσα λεει εχουμε περασει στη Ζωνη του Λυκοφωτος. :e040:

Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»

Για κλίμα τρομοκρατίας και απειλών μίλησε μια νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, η οποία προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την πίεση που δέχονται οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν.

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχουν παρενέργειες και θάνατοι από το εμβόλιο, αλλά αποκρύπτονται.

«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying», είπε χαρακτηριστικά στο Focus FM σχετικά με την κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα, η ίδια αλλά και συνάδελφοι της υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν.

«Ένας λόγος που δεν θέλω να εμβολιαστώ είναι ο εκβιασμός και δεύτερον ο βασικότερος λόγος είναι ότι αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν ανταποκρίνεται στον λόγο για τον οποίο έχει βγει. Νιώθω ανασφάλεια, από την στιγμή που δεν μου προσφέρει ανοσία και που ακόμη βρίσκεται σε ένα πειραματικό στάδιο… Και εκτός αυτού κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί την κάρτα, δεν καταγράφει τις παρενέργειες, δεν καταγράφονται οι θάνατοι.

Όταν οι εμβολιασμένοι έρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε πρόβλημα μέσα στις πρώτες 28 μέρες μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει όλα αυτά να καταγράφονται και όχι να απειλούν τους εμβολιασμένους. Τους λένε δεν θα λες ότι έχεις κάνει το εμβόλιο, θα λες ότι χτύπησα, δεν θα λες ότι είναι από το εμβόλιο. Είναι ένας τρόπος χειραγώγησης, αυτό γίνεται.

Τους λένε, δεν θα λέτε ότι αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεται είναι από το εμβόλιο.

Είναι πολλά τα περιστατικά. Άνθρωποι που παθαίνουν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα… διάφορα .
Ορισμένοι την 2η, την 3η μέρα, κάποιοι την 13 μέρα μετά το εμβόλιο

Είχαμε και θανάτους από ανθρώπους που ήρθαν εμβολιασμένοι και πάθανε ανακοπή και τους χάσαμε.

Και εγώ σήμερα έχω 4 παιδιά, αν εγώ πάθω κάτι, ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου. Υπάρχει κράτος πρόνοιας που θα τα αναλάβει ή θα πεθάνει άλλη μια μαμά για την οποία θα κλάψει λίγο η τηλεόραση και σε 5 μέρες θα την ξεχάσουν και μετά αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν ορφανά μόνα τους ζητιανεύοντας και ψάχνοντας από τα σκουπίδια να φάνε.

Όλοι νιώθουμε την ίδια ανασφάλεια, όλοι φοβόμαστε για την επόμενη μέρα ,όλοι φοβόμαστε για την δουλειά μας και τις οικογένειες μας.

Όταν ξέρω ότι έρχεται η σειρά των παιδιών μου εκεί δεν μπορώ απλώς να κλείσω τα μάτια μου πρέπει να αντισταθώ, πρέπει να αντισταθώ για το μέλλον των παιδιών μου, κάθε παιδιού. Κάθε γονέας πρέπει να το κάνει».

https://www.pronews.gr/ygeia/1011545_no ... o-apeiloyn
Πόσες τέτοιες συγκινητικές ιστορίες δεν θα έχει να διηγηθεί ο Νίκος Αντωνιάδης!
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μπαντάς έγραψε: 22 Αύγ 2021, 20:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 10:30 ....

Κατά τα άλλα, τα συγκεκριμένα τουίτς δεν μου λένε κάτι περισσότερο απ' όσα ήδη ξέρω και έχουν συζητηθεί άπειρες φορές. Και δεν αναφέρουν συγκεκριμένα ποσοστά αλλά μια γενικόλογη ηθικιστική προσέγγιση του θέματος, χωρίς όμως να αναφέρονται συγκεκριμένες προτάσεις ως βέλτιστη λύση, πλην των εμβολίων, είτε από τον ερευνητή είτε από σένα.

Μια και μπήκες λοιπόν στην διαδικασία να μου αναφέρεις αυτά τα συντριπτικά στοιχεία, θα πω την άποψη μου για όλα αλλά κι εσύ θα πρέπει να απαντήσεις με σαφήνεια στις δικές μου ερωτήσεις. Μπορεί να προκύψει κάτι που δεν έχω σκεφτεί και να αλλάξω γνώμη, ποτέ δεν ξέρεις. :)

1) bioethics require full risk disclosure and free choice. Neither of these are being met.

Για να υπάρξει πλήρης αποκάλυψη κινδύνου, θα πρέπει να είναι και πλήρως γνωστές και όλες οι ιδιαιτερότητες του ιού σε βάθος χρόνου, πράγμα που σαφέστατα δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η έρευνα και τα αντίστοιχα εμβόλια, εξελίσσονται βάσει των σημερινών δεδομένων και των στοιχείων που προστίθενται τόσο για τις αντιδράσεις του ιού όσο και για τα αποτελέσματα των θεραπειών και συγκεκριμένα των εμβολίων. Οπότε, η συγκεκριμένη φράση για συμβατότητα πλήρους αποκάλυψης και ελεύθερης επιλογής, ειδικώς από έναν επιστήμονα που ξέρει ότι ο ιός συνεχώς μεταλλάσσεται, αφορά σε έναν μελλοντικό και αόριστο τόπο και χρόνο.
Στην παρούσα φάση, παίζει μόνον η ελεύθερη επιλογή (κοινώς ρίσκο) και ο καθένας αποφασίζει αν θα κάνει ή όχι το εμβόλιο ή αν θα μπει στη διαδικασία να αντιμετωπίσει τον ιό με τις δικές του δυνάμεις.
Επέλεξα το πρώτο και απ' ό,τι ξέρω το ίδιο έκαναν και οι περισσότεροι. Επιλογή ρίσκου.
Βαθμός επηρεασμού=0

2) For high risk populations, the risk/benefit ratio for the USA vaccines seem to make sense.
Γουάου. Ακόμη μία συνταρακτική αποκάλυψη. Και ποιοι είναι αυτοί οι πληθυσμοί "υψηλού κινδύνου"; Οι ηλικιωμένοι γενικώς και αορίστως και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και το ξέρουν ή δεν το ξέρουν; Ναι, σαφώς οι μεγάλες ηλικίες είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε ασθένειες και το ανοσοποιητικό τους πιο αδύνατο αλλά υπάρχουν και πολλοί νεώτεροι που ήδη πάσχουν από ασθένειες ή τη χ ψ οργανική ευαισθησία που δεν ξέρουν και μπορεί να αποβούν μοιραίες στη σύγκρουση τους με τον ιό.
Κατά τα άλλα, πως μπορεί να προσδιορισθεί με σιγουριά η επικινδυνότητα από τη στιγμή που και για τις επιδράσεις του ιού δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία;
Βαθμός επηρεασμού=0

3) We do not know all the risks yet.

Έλα, σοβαρά; Ούτε και τις επιπτώσεις του ιού ξέρετε.
Βαθμός επηρεασμού=0

4) for pediatric and young adult populations, the data do not currently support adequate risk/benefit for USA vaccines. So stop.

Σ' αυτό, δεν υπάρχει αντίρρηση ούτε σοβαρή αντίδραση ακόμη και από όσους είναι υπέρ των εμβολίων.
Εκεί που υπήρχε ομοφωνία ήταν στον μαζικό εμβολιασμό των μεγάλων ηλικιών, για ευνόητους λόγους που προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία διασωληνώσεων και θανάτων. Και ακριβώς το κενό που προέκυψε από το ποσοστό εμβολιασμού των μεγάλων ηλικιών, δημιούργησε την ανάγκη επέκτασης στις νεώτερες ηλικιακές ομάδες.
Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι, κατά πόσον ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιάζονται α) όλοι όσοι κινδυνεύουν στατιστικώς β) όσοι μπορούν να μεταδώσουν σε ευπαθείς τον ιό και αν πρέπει να παίζει κι εδώ η χαλαρή ελεύθερη επιλογή άρνησης του εμβόλιου και η απαίτηση προστασίας και καταπίεσης όλων των υπόλοιπων για να μη θιγεί η ατομικότητα, κοινωνικότητα, θρησκευτικότητα κλπ του κάθε αρνητή. Πρέπει ή δεν πρέπει;

Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον είναι αργά. Ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά τέρμα η περίοδος κατανόησης για τους ευπαθείς με ειδικές ανάγκες.
Βαθμός επηρεασμού=0

5) mandating vaccines is wrong

Το να αναφέρει κάποιος τι είναι λάθος χωρίς να προτείνει τη σωστή λύση, δεν είναι καν λάθος.
Βαθμός επηρεασμού=0

6) censorship is wrong

Εδώ συμφωνώ.

7) attacking others credibility as a way to win arguments is the refuge of the stupid

Ε, τι να γίνει αυτά έχει η ελεύθερη διακίνηση απόψεων. :lol:

Ο βαθυστόχαστος ερευνητής ξέχασε να αναφέρει ότι ΚΑΙ η ειρωνία είναι το καταφύγιο των ηλιθίων.

Θα έκανε ακόμη πιο δυνατό το φιλοσοφικό και βιοηθικό του σφυροκόπημα .
Βαθμός επηρεασμού= -100

Έχεις πρόβλημα αντίληψης για αυτό και το σεντόνι με τα ιδιοφυή λογικά άλματα και τα "γουαου" :smt005:
:wave:

Δεν είναι ένας βαθυστόχαστος ερευνητής.

Είναι αυτός που δημιούργησε το εμβόλιο.

Σου δίνει οδηγίες χρήσης οι οποίες είναι καθαρές και ξαστερες.

Αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε μία ευπαθή ομάδα, δηλαδή σε ομάδα κινδύνου, ΜΗΝ το πάρεις. Ρισκάρεις να πάθεις ζημιά ΧΩΡΙΣ λόγο.

Δεν ενδείκνυται κοινώς για πάσα νόσο και μαλακια

Οι θέσεις του κυκλοφορούν και στα Ελληνικά, σε αρκετά διαδικτυακά σημεία
Nαι βρε, έχω πρόβλημα αντίληψης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2021, 10:30 Οπότε, η συγκεκριμένη φράση για συμβατότητα πλήρους αποκάλυψης και ελεύθερης επιλογής, ειδικώς από έναν επιστήμονα που ξέρει ότι ο ιός συνεχώς μεταλλάσσεται, αφορά σε έναν μελλοντικό και αόριστο τόπο και χρόνο.
Για σας που δεν έχετε τέτοια θέματα, έχω ήδη προτείνει λύση.

viewtopic.php?f=13&t=33475
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους βαθυστόχαστους τύπους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”