Καλως γινεται η προπαγανδα για το κρεας,το εχουμε γαμησει το θεμα.Πρεπει να μειωθει η καταναλωση,δεν γινεται να τα περιμενουμε ολα απο τους χρησιμους ηλιθιους τους βιγκαν.Το να μιλαμε για απαγορευση παντως αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιας.Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:30Υπερβάλλει βέβαια όσον αφορά τον βαθμό αλλά κάποια από αυτά ήδη προμοτάρονται. Πχ η προπαγάνδα ενάντια στο κρέας και η προώθηση των εντόμων που ακούει η Καραμελίτσα και της τρέχουν τα σάλια.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:44Ανοιξες το κουτακι ε;Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:41
Ερχονται τα lockdown και για την κλιματικη αλλαγη, το καπνισμα και το αλκοολ θα απαγορευθει και δια ροπαλου, το ιδιο και το κοκκινο κρεας και τα αλλαντικα, αυτοκινητα θα εχουμε ηλεκτρονικα και το κοστος συντηρησης τους θα ειναι πολλαπλασιο των σημερινων οποτε οι περισσοτεροι θα στραφουν στα ποδηλατα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει δικέ μου ε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:39Κούρασε η ιστορία . Ας απαγορευτεί και η έξοδος από το σπίτι , το κάπνισμα , το αλκοόλ , το λιπαρό φαγητό , το χοιρινό και γενικά οτιδήποτε βλάπτει την υγεία . Ας απαγορέψουν και τα αυτοκίνητα σε ένα βαθμό , να επιτρέπεται η χρήση τους μόνο για λόγους ανάγκης .περαστική έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:58Κανένα μέτρο ακόμη κι' αν νοσείς και μεταδίδεις; Ή εννοείς πως θα ήθελες να υπήρχε εμβόλιο 100% αποτελεσματικό που θα σε εμπόδιζε από το να κολλάς και να μεταδίδεις σε άλλους;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:54
Το εκτιμώ αλλά εγώ προσωπικά πάνω που ετοιμάζομαι να κλείσω ραντεβού βλέπω ότι τελικά δεν θα γλυτώσουμε τα οριζόντια μέτρα . Τα κίνητρα εμβολιασμού τα θεωρώ ανεπαρκή , έπρεπε να ισχύει πλήρης εμβολιασμένος = κανένα μέτρο . Μαγαζί ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους ; Ντάμπα ντούμπα και όργια . Από την στιγμή που η ιστορία κρατάει τριετία και βάλε πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε χρησιμοποιώντας το εμβόλιο να επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα . Φοβάσαι ; Μην πας σε μέρος με συνωστισμό . Δεν φοβάσαι ; Βάρα το εμβολιάκι σου και κάνε τα πάντα . Για την ακρίβεια το μοναδικό μέτρο το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσουμε και πολύ μετά-Covid είναι οι μάσκες στα νοσοκομεία . Ειδικά στους εσωτερικούς χώρους αναμονής .
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πραγματικότηταςGoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:09Καλως γινεται η προπαγανδα για το κρεας,το εχουμε γαμησει το θεμα.Πρεπει να μειωθει η καταναλωση,δεν γινεται να τα περιμενουμε ολα απο τους χρησιμους ηλιθιους τους βιγκαν.Το να μιλαμε για απαγορευση παντως αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιαςGreen Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:30Υπερβάλλει βέβαια όσον αφορά τον βαθμό αλλά κάποια από αυτά ήδη προμοτάρονται. Πχ η προπαγάνδα ενάντια στο κρέας και η προώθηση των εντόμων που ακούει η Καραμελίτσα και της τρέχουν τα σάλια.
Τον όρο τον έχω εισάγει στην τρισδιάστατη πραγματικότητα μας εδώ και αρκετά χρόνια.
Η πραγματικότητα γαμάει για πλάκα την ανθρώπινη φαντασία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γνωστού και άγνωστου σύμπαντος + όλα τα υπόλοιπα συμπανάκια.
.
.
Επίσης δύο ακόμα πραματάκια.
Μέτρον άριστον.
Μέτρον άριστον.
.
.
Tο μονο που θα γινει απο αυτα που εγραψε ο Αριστος ειναι η σταδιακη εισαγωγη της ηλεκτροκινησης με σκοπο την πληρη αντικατασταση.Και ουτε αυτο θα το προλαβουμε δηλαδη,οι περισσοτεροι θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.Στα υπολοιπα αντε να μειωθει η παραγωγη στα βοοειδη και να ανεβουν οι τιμες,οπως και ο φορος στο καπνισμα.Το αλκοολ δεν θα απαγορευτει ποτε των ποτων ουτε με σφαιρες,ουτε αν κατεβουν οι Ελοχιμ και το απαιτησουνsys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:17πραγματικότηταςGoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:09Καλως γινεται η προπαγανδα για το κρεας,το εχουμε γαμησει το θεμα.Πρεπει να μειωθει η καταναλωση,δεν γινεται να τα περιμενουμε ολα απο τους χρησιμους ηλιθιους τους βιγκαν.Το να μιλαμε για απαγορευση παντως αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιαςGreen Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:30
Υπερβάλλει βέβαια όσον αφορά τον βαθμό αλλά κάποια από αυτά ήδη προμοτάρονται. Πχ η προπαγάνδα ενάντια στο κρέας και η προώθηση των εντόμων που ακούει η Καραμελίτσα και της τρέχουν τα σάλια..
Τον όρο τον έχω εισάγει στην τρισδιάστατη πραγματικότητα μας εδώ και αρκετά χρόνια.
Η πραγματικότητα γαμάει για πλάκα την ανθρώπινη φαντασία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γνωστού και άγνωστου σύμπαντος + όλα τα υπόλοιπα συμπανάκια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ναι έχω καταλάβει ότι κλείνουμε ενάμισι χρόνο που πηγαίνουμε πίσω τις ζωές μας για να αποφύγουμε έναν ιό με 1 % θνησιμότητα . Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι από άλλες ασθένειες , από τροχαία , από δολοφονίες , θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί να ζήσουμε την ζωή μας αντί να κρυβόμαστε από τον Covid . Όποιος φοβάται τόσο πολύ ας παίρνει όσα μέτρα του αρέσουν .sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:13Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει δικέ μου ε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:39Κούρασε η ιστορία . Ας απαγορευτεί και η έξοδος από το σπίτι , το κάπνισμα , το αλκοόλ , το λιπαρό φαγητό , το χοιρινό και γενικά οτιδήποτε βλάπτει την υγεία . Ας απαγορέψουν και τα αυτοκίνητα σε ένα βαθμό , να επιτρέπεται η χρήση τους μόνο για λόγους ανάγκης .περαστική έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:58
Κανένα μέτρο ακόμη κι' αν νοσείς και μεταδίδεις; Ή εννοείς πως θα ήθελες να υπήρχε εμβόλιο 100% αποτελεσματικό που θα σε εμπόδιζε από το να κολλάς και να μεταδίδεις σε άλλους;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κι όμως, επειδή ξέρω την περίπτωση, ο Αρίστος παίζει να δουλεύει περισσότερο και από τους δυο σας μαζί. Απλά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου είναι νεκρό για την δουλειά του.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:47Αργία μήτηρ πασης μαλακιας αδερφέ. Θέλει χρόνο να κάθεσαι κ να αραδιάζεις μαλακιεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:43Δε με εκπλήσσει πως οι ψεκες είναι κατά κανόνα τεμπελχανάδες.Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:31
Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο και δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ειμαι χεστης. Καθε μερα σε ξαπλωστρα και καθε μερα καφε διπλα σε αλλους.
Πόσο μάλλον ο Βασιλιάς Ψέκας του Ιδρύματος.
Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα (και εγώ το κάνω καμιά φορά και είναι λάθος).
- Καραμελίτσα
Δεν μου τρέχουν τα σάλια, απλά είναι αναγκαιότητα να εισαχθούν στη διατροφή μας και από κάπου πρέπει να γίνει η αρχήGreen Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:30Υπερβάλλει βέβαια όσον αφορά τον βαθμό αλλά κάποια από αυτά ήδη προμοτάρονται. Πχ η προπαγάνδα ενάντια στο κρέας και η προώθηση των εντόμων που ακούει η Καραμελίτσα και της τρέχουν τα σάλια.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:44Ανοιξες το κουτακι ε;Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:41
Ερχονται τα lockdown και για την κλιματικη αλλαγη, το καπνισμα και το αλκοολ θα απαγορευθει και δια ροπαλου, το ιδιο και το κοκκινο κρεας και τα αλλαντικα, αυτοκινητα θα εχουμε ηλεκτρονικα και το κοστος συντηρησης τους θα ειναι πολλαπλασιο των σημερινων οποτε οι περισσοτεροι θα στραφουν στα ποδηλατα.
.
Ενδεχομένως, να αρχίσουν να μπάινει κρέας από τζιτζίκια σε εδέσματα όπως λουκάνικα φρανκφούρτης ή μακαρονάδες φούρνου, που αυτοί που τα καταναλώνουν δε θα αντιληφθούν διαφορά.
Z
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο μόνος περιορισμός που θα έχουν οι εμβολιασμένοι θα είναι η μάσκα.Όλα τα υπόλοιπα θα είναι ανοιχτά.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:46 Ναι έχω καταλάβει ότι κλείνουμε ενάμισι χρόνο που πηγαίνουμε πίσω τις ζωές μας για να αποφύγουμε έναν ιό με 1 % θνησιμότητα . Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι από άλλες ασθένειες , από τροχαία , από δολοφονίες , θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί να ζήσουμε την ζωή μας αντί να κρυβόμαστε από τον Covid . Όποιος φοβάται τόσο πολύ ας παίρνει όσα μέτρα του αρέσουν .
- EKPLIKTIKOS
Τυπε μου, ο αλλος τύπος είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο.Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:49
Κι όμως, επειδή ξέρω την περίπτωση, ο Αρίστος παίζει να δουλεύει περισσότερο και από τους δυο σας μαζί. Απλά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου είναι νεκρό για την δουλειά του.
Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα (και εγώ το κάνω καμιά φορά και είναι λάθος).
Δεν ξέρω τι θα γίνει μαν επακριβώς κάνεις δεν ξέρει, ούτε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο Αρίστος σε αυτά που έγραψα, δεν προβλέπω καμμία καταστροφή - κατακλυσμό κτλ. μιλάω για πράγματα τα οποία έχουν δρομολογηθεί ήδη και τα ζούμε αν δεν το έχεις πάρει πρέφα, ακόμη, και δεν τα κρίνω σαν αρνητικά ή θετικά αλλά σαν μία νέα (επιστημονική) πραγματικότητα, ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο που οσονούπω θα είναι το status quo σε όλο τον κόσμο.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:30Tο μονο που θα γινει απο αυτα που εγραψε ο Αριστος ειναι η σταδιακη εισαγωγη της ηλεκτροκινησης με σκοπο την πληρη αντικατασταση.Και ουτε αυτο θα το προλαβουμε δηλαδη,οι περισσοτεροι θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.Στα υπολοιπα αντε να μειωθει η παραγωγη στα βοοειδη και να ανεβουν οι τιμες,οπως και ο φορος στο καπνισμα.Το αλκοολ δεν θα απαγορευτει ποτε των ποτων ουτε με σφαιρες,ουτε αν κατεβουν οι Ελοχιμ και το απαιτησουνsys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:17πραγματικότηταςGoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:09
Καλως γινεται η προπαγανδα για το κρεας,το εχουμε γαμησει το θεμα.Πρεπει να μειωθει η καταναλωση,δεν γινεται να τα περιμενουμε ολα απο τους χρησιμους ηλιθιους τους βιγκαν.Το να μιλαμε για απαγορευση παντως αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιας.
Αν εντοπίζεις την αλλαγή στην ηλεκτροκίνηση έχεις πολύ πολύ βαθειά μεσάνυχτα. Η σύγχρονη βιολογία-γενετική αντιμετωπίζει ήδη την διαδικασία της γήρανσης ως μια πλήρως αντιστρέψιμη κατάσταση - αρρώστια, όσον αφορά δε την τν, καλά άστο πλατιάζω.
.
.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:46Ναι έχω καταλάβει ότι κλείνουμε ενάμισι χρόνο που πηγαίνουμε πίσω τις ζωές μας για να αποφύγουμε έναν ιό με 1 % θνησιμότητα . Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι από άλλες ασθένειες , από τροχαία , από δολοφονίες , θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί να ζήσουμε την ζωή μας αντί να κρυβόμαστε από τον Covid . Όποιος φοβάται τόσο πολύ ας παίρνει όσα μέτρα του αρέσουν .sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:13Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει δικέ μου ε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:39
Κούρασε η ιστορία . Ας απαγορευτεί και η έξοδος από το σπίτι , το κάπνισμα , το αλκοόλ , το λιπαρό φαγητό , το χοιρινό και γενικά οτιδήποτε βλάπτει την υγεία . Ας απαγορέψουν και τα αυτοκίνητα σε ένα βαθμό , να επιτρέπεται η χρήση τους μόνο για λόγους ανάγκης .
Έχει κι άλλο ακόμα όμως ε, το νου σου.
.
.
Τιποτα δεν εχει δρομολογηθει.Ως εκπροσωπος των ψεκ στο πχορουμ δηλωνω οτι θα συνεχισουμε να κραταμε Θερμοπυλεςsys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 20:48Δεν ξέρω τι θα γίνει μαν επακριβώς κάνεις δεν ξέρει, ούτε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο Αρίστος σε αυτά που έγραψα, δεν προβλέπω καμμία καταστροφή - κατακλυσμό κτλ. μιλάω για πράγματα τα οποία έχουν δρομολογηθεί ήδη και τα ζούμε αν δεν το έχεις πάρει πρέφα, ακόμη, και δεν τα κρίνω σαν αρνητικά ή θετικά αλλά σαν μία νέα (επιστημονική) πραγματικότητα, ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο που οσονούπω θα είναι το status quo σε όλο τον κόσμο.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:30Tο μονο που θα γινει απο αυτα που εγραψε ο Αριστος ειναι η σταδιακη εισαγωγη της ηλεκτροκινησης με σκοπο την πληρη αντικατασταση.Και ουτε αυτο θα το προλαβουμε δηλαδη,οι περισσοτεροι θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.Στα υπολοιπα αντε να μειωθει η παραγωγη στα βοοειδη και να ανεβουν οι τιμες,οπως και ο φορος στο καπνισμα.Το αλκοολ δεν θα απαγορευτει ποτε των ποτων ουτε με σφαιρες,ουτε αν κατεβουν οι Ελοχιμ και το απαιτησουνsys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:17 πραγματικότητας.
Αν εντοπίζεις την αλλαγή στην ηλεκτροκίνηση έχεις πολύ πολύ βαθειά μεσάνυχτα. Η σύγχρονη βιολογία-γενετική αντιμετωπίζει ήδη την διαδικασία της γήρανσης ως μια πλήρως αντιστρέψιμη κατάσταση - αρρώστια, όσον αφορά δε την τν, καλά άστο πλατιάζω.
Γκουντ γουάηνς.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 21:07Τιποτα δεν εχει δρομολογηθει.Ως εκπροσωπος των ψεκ στο πχορουμ δηλωνω οτι θα συνεχισουμε να κραταμε Θερμοπυλεςsys3x έγραψε: 21 Αύγ 2021, 20:48Δεν ξέρω τι θα γίνει μαν επακριβώς κάνεις δεν ξέρει, ούτε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο Αρίστος σε αυτά που έγραψα, δεν προβλέπω καμμία καταστροφή - κατακλυσμό κτλ. μιλάω για πράγματα τα οποία έχουν δρομολογηθεί ήδη και τα ζούμε αν δεν το έχεις πάρει πρέφα, ακόμη, και δεν τα κρίνω σαν αρνητικά ή θετικά αλλά σαν μία νέα (επιστημονική) πραγματικότητα, ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο που οσονούπω θα είναι το status quo σε όλο τον κόσμο.GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2021, 19:30
Tο μονο που θα γινει απο αυτα που εγραψε ο Αριστος ειναι η σταδιακη εισαγωγη της ηλεκτροκινησης με σκοπο την πληρη αντικατασταση.Και ουτε αυτο θα το προλαβουμε δηλαδη,οι περισσοτεροι θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.Στα υπολοιπα αντε να μειωθει η παραγωγη στα βοοειδη και να ανεβουν οι τιμες,οπως και ο φορος στο καπνισμα.Το αλκοολ δεν θα απαγορευτει ποτε των ποτων ουτε με σφαιρες,ουτε αν κατεβουν οι Ελοχιμ και το απαιτησουν
.
.
- hellegennes
είχες βρει έναν κήπο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις