οχι, γιατι ειμαστε υπερ της ισοτητας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:30εννοω οτι οποιος χρησιμοποιει το γυναικο-οτιδηποτε,(εκει που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει το ανθρωπο-οτιδηποτε) το κανει για να υποβαθμισει, η για να θεωρησει ανωτερο, το γυναικειο φυλο. και τα 2 εξισου απεχθη, σε μενα.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:15
Πολύ καλά. Καλά όχι πάντα αλλά οπς το λες το σύνθετο γυναίκο μπροστά από το - κτονια υποβαθμίζει την ανθρωπο-κτονια, τι ακριβώς εννοείς;
εννοω οτι οσες χρησιμοποιητε τη λεξη, το κανετε προσπαθωντας να δειξετε οτι η γυναικα ειναι ανωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αλλα τελικα αυτο που καταφερνετε ειναι να νομιζει οποιος το διαβαζει οτι ειναι κατωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αμεα.
ενω το σωστο ειναι πως ειναι ιση.
Με το αδελφο-κτονια το ίδιο γίνεται; υποβαθμίζει ή αναβαθμίζει την δολοφονία; ή μόνο με το γυναικοκτονία έχεις τέτοιο θέμα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πάνω
Άνδρες και γυναίκες ασφαλώς και έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο και ασφαλώς βασίζεται ο ένας πάνω στον άλλο !!
Και παλεύουν μαζί για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες της ζωής
Άνδρες και γυναίκες ασφαλώς και έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο και ασφαλώς βασίζεται ο ένας πάνω στον άλλο !!
- Cecily Anne
Πάντως αν ήταν ζωοκτονια, θα είχε σοβαρές πιθανότητες να τιμωρηθεί σκληρά.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:30εννοω οτι οποιος χρησιμοποιει το γυναικο-οτιδηποτε,(εκει που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει το ανθρωπο-οτιδηποτε) το κανει για να υποβαθμισει, η για να θεωρησει ανωτερο, το γυναικειο φυλο. και τα 2 εξισου απεχθη, σε μενα.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:15
Πολύ καλά. Καλά όχι πάντα αλλά οπς το λες το σύνθετο γυναίκο μπροστά από το - κτονια υποβαθμίζει την ανθρωπο-κτονια, τι ακριβώς εννοείς;
εννοω οτι οσες χρησιμοποιητε τη λεξη, το κανετε προσπαθωντας να δειξετε οτι η γυναικα ειναι ανωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αλλα τελικα αυτο που καταφερνετε ειναι να νομιζει οποιος το διαβαζει οτι ειναι κατωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αμεα.
Με το αδελφο-κτονια το ίδιο γίνεται; υποβαθμίζει ή αναβαθμίζει την δολοφονία; ή μόνο με το γυναικοκτονία έχεις τέτοιο θέμα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Είπε και χάιδεψε τ'αυτακια της Κυριακούλας τρυφερά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32 Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πάνω
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πες μου τα θέματα που λύνει (ή δημιουργεί) εάν καθιερωθεί ως νομικός όρος στην ελληνική νομοθεσία και επηρεάζει δικαστικές αποφάσειςCecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:30Όχι μωρέ εμπλουτίζουμε θέματα για τις Πανελλήνιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:29Αν καθιερωθεί απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ο όρος ,"γυναικοκτονια" (και εκεί είναι ή δικη μου ένσταση) λύνει κάποια νομικά ή κοινωνικά προβλήματα ως προς το γυναικείο φύλο;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:17 Μακάρι να λυνόταν το πραγματικό πρόβλημα της κάθε Νάιδας με τον όρο "γυναικοκτονία".
Σαφώς όχι. Αλλά θα είναι μία ακόμη κατάκτηση και λοιπά νιανιανια που βαριέμαι να συμπληρώνω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:29Αν καθιερωθεί απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ο όρος ,"γυναικοκτονια" (και εκεί είναι ή δικη μου ένσταση) λύνει κάποια νομικά ή κοινωνικά προβλήματα ως προς το γυναικείο φύλο;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:17 Μακάρι να λυνόταν το πραγματικό πρόβλημα της κάθε Νάιδας με τον όρο "γυναικοκτονία".
Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής:
Aν τελικώς καθιερωθεί το "γυναικοκτονία" ως θεσμικός/νομικός όρος στο δυτικό περιβάλλον, για τις νόμιμες εκτελέσεις των γυναικών στο ισλάμ, ποιο όρο θα χρησιμοποιούμε;
Καμμιακτονία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δυσκολεύει το ελληνικό proficiency.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:34Πες μου τα θέματα που λύνει (ή δημιουργεί) εάν καθιερωθεί ως νομικός όρος στην ελληνική νομοθεσία και επηρεάζει δικαστικές αποφάσειςCecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:30Όχι μωρέ εμπλουτίζουμε θέματα για τις Πανελλήνιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:29
Αν καθιερωθεί απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ο όρος ,"γυναικοκτονια" (και εκεί είναι ή δικη μου ένσταση) λύνει κάποια νομικά ή κοινωνικά προβλήματα ως προς το γυναικείο φύλο;
Α νόμιζα απαντάς σε μένα προσωπικά. Αλλά ούτως ή άλλως μιας και δεν με παίρνεις στα σοβαρά μιας και εκπροσωπώ κατά τη γνώμη σου τις τσιρλιντιζουδες, δεν έχει νόημα να συζητάω μαζί σου. Όταν αποφασίσεις ότι μπορείς να πάρεις στα σοβαρά σαν συνομιλιτρια σου, πες μου και συνεχίζουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:29Μα δεν απαντάω σε σένα συγκεκριμένα αλλά στην κάθε τσιρλιντιζού των ακτιβιστικών και τουϊτεράδικων δρώμενων.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:26Δεν δίνω οδηγίες, συζητάμε ένα κοινωνικό φαινόμενο και έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εάν θεωρείς ότι δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί μου γιατί είμαι προβληματική λόγω των απόψεων μου, μπορείς να με αγνοήσεις. Αν δεν με παίρνεις στα σοβαρά, δεν θα έπρεπε να μπαίνεις στη διαδικασία να μου απαντάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:20
Νάιδα, δεν πρόκειται να λύσεις το πρόβλημα σου, δίνοντας οδηγίες στο πχόρουμ.
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα απαραίτητο πλασέμπο αλλά ουδείς σε παίρνει στα σοβαρά και το ξέρεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προτιμώ να χάιδεψω το κορμί της γυναίκας μου που μου μαγειρεψε νόστιμο φαγητό ενώ με περίμενε από το καφενείο όπου έπινα τσιπούραCecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:34Είπε και χάιδεψε τ'αυτακια της Κυριακούλας τρυφερά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32 Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πάνω
Λογικό το βρίσκω.Cecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:33Πάντως αν ήταν ζωοκτονια, θα είχε σοβαρές πιθανότητες να τιμωρηθεί σκληρά.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:30
εννοω οτι οποιος χρησιμοποιει το γυναικο-οτιδηποτε,(εκει που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει το ανθρωπο-οτιδηποτε) το κανει για να υποβαθμισει, η για να θεωρησει ανωτερο, το γυναικειο φυλο. και τα 2 εξισου απεχθη, σε μενα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανέφερα τον Πρέπον διότι έκανες παρεμφερή σχολιασμό για το παιδί του. Και μου βάζεις στο ίδιο επίπεδο μια κατάσταση ενηλικων ανθρώπων, η οποία σαφέστατα είναι κακουργηματική, σε αντιδιαστολή με την παιδεραστία. Που ένα παιδί δεν μπορεί να καταγγείλλει με την ίδια ευκολία, ούτε να μιλήσει. Αν δεν σου αρέσει στ'αρχίδια μου.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:23Εσύ ανέφερες τον Prepon ότι είχε δίκιο. Σε παραπεμπω σε εκείνον λοιπόν που συμφωνείτε να κάνεις συζήτηση. Μαζί μου γιοκ. Στον Prepon.
Και που'σαι. Δεν χρειάζεται να με παραπέμψεις οπουδήποτε, μπορώ και μόνη μου χρόνια τώρα να συναναστρέφομαι μ'αυτούς που γουστάρω. Και πίστεψέ με δεν τους φτάνεις ούτε στο μικρό σου δακτυλάκι. Είσαι καλό παιδί, αλλά βλαμμένο. Άντε
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν γνωριζω κανεναν που να σηκωνε χερακι στην γυναικα, μονο. γνωριζω αρκετους, και αρκετες, που σηκωναν χερακι σε οποιον και οποια τους επαιρνε. δεν γνωριζω κανεναν που να βαρουσε αποκλειστικα και μονον γυναικες.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:31
Α τελικά υπήρχαν διάφορες στο τρόπο αντιμετώπισης αγόρι κορίτσι κοινωνικά. Μήπως λέω μήπως πιστεύω να γνώριζες και για τίποτα τύπους που σηκωναν και το χεράκι τους στην γυναίκα και δεν έτρεχε κάστανο;
Επίσης τις κοπέλες τις άφηναν καιξ πήγαιναν στα κλαμπ από τα 16 τους στη δεκαετία σου και δεν έτρωγαν πόρτα; τι λες! Α εισασταν προχω εσείς. Λογικό να μην έχεις ενδείξεις από τους διαχωρισμούς που λέω εγώ.
και στην πορτα εχω δουλεψει. πορτα, γυναικα, δεν εφαγε ποτε. συγκεκριμμενα ηταν συχνα απαιτουμενο για να μπει το αγορι, να συνοδευεται απο κοριτσι.
οπως οι ταλιμπαν στο δρομο, αλλα αναποδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Cecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:34Είπε και χάιδεψε τ'αυτακια της Κυριακούλας τρυφερά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32 Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πάνω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Τσουτσουριασα !ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:36Προτιμώ να χάιδεψω το κορμί της γυναίκας μου που μου μαγειρεψε νόστιμο φαγητό ενώ με περίμενε από το καφενείο όπου έπινα τσιπούραCecily Anne έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:34Είπε και χάιδεψε τ'αυτακια της Κυριακούλας τρυφερά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:32 Και κάτι άλλο που ειπώθηκε πιο πάνω
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις