!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μακάρι να λυνόταν το πραγματικό πρόβλημα της κάθε Νάιδας με τον όρο "γυναικοκτονία".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:17 Μακάρι να λυνόταν το πραγματικό πρόβλημα της κάθε Νάιδας με τον όρο "γυναικοκτονία".
Κάντε την αρχή να τον αποδεχτείτε τον όρο και βλέπουμε ποια προβλήματα θα λυθούν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:16
Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:11
Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:08

Δηλαδή αν ο πατέρας βιάσει την 14χρονη κόρη του είναι βιαστής. Αν ο φίλος βιάσει την 20χρονη φίλη που την γυρίζει μετά από έξοδο της, εχμ κάτσε να σκεφτούμε. Πόσο καλά τον ήξερε;
Και λες εμένα ντροπή μου. Άη κάνε παρέα με τον Prepon ίδια σκατα έχετε στο κεφάλι σας.

Α και που σαι τσογλανε ο βιασμός δεν είναι υπόθεση φεμινιστική. Είναι έγκλημα.
Κοπελιά δες το θέμα σου. Και πρόσεχε το λόγο σου. Δεν μιλάς σε κανα ρετάλι. Μαζέψου, γιατί θα σε μαζέψω εγώ.
Για συζητήσεις με τον ομοιδεατη σου τον Prepon.
Είπα, μαζέψου. Μιας και αδυνατείς βάσει μυαλού να αντιληφθείς όσα σου λέει ο άλλος. Ντροπή σου ακόμη μια φορά. Που τολμάς να με κατηγοριοποιήσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:17 Μακάρι να λυνόταν το πραγματικό πρόβλημα της κάθε Νάιδας με τον όρο "γυναικοκτονία".
Κάντε την αρχή να τον αποδεχτείτε τον όρο και βλέπουμε ποια προβλήματα θα λυθούν.
Νάιδα, δεν πρόκειται να λύσεις το πρόβλημα σου, δίνοντας οδηγίες στο πχόρουμ.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα απαραίτητο πλασέμπο αλλά ουδείς σε παίρνει στα σοβαρά και το ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Δεν πρόκειται. Διότι η ανθρώπινη ζωή γενικότερα, πάει στη χωματερή μιας αρρωστημένης ιδεολογικής παράκρουσης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αχχχχ στο χώμα όλοι λίπασμα για σκουλήκια καταλήγουμε..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:19
Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:16
Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:11
Κοπελιά δες το θέμα σου. Και πρόσεχε το λόγο σου. Δεν μιλάς σε κανα ρετάλι. Μαζέψου, γιατί θα σε μαζέψω εγώ.
Για συζητήσεις με τον ομοιδεατη σου τον Prepon.
Είπα, μαζέψου. Μιας και αδυνατείς βάσει μυαλού να αντιληφθείς όσα σου λέει ο άλλος. Ντροπή σου ακόμη μια φορά. Που τολμάς να με κατηγοριοποιήσεις.
Εσύ ανέφερες τον Prepon ότι είχε δίκιο. Σε παραπεμπω σε εκείνον λοιπόν που συμφωνείτε να κάνεις συζήτηση. Μαζί μου γιοκ. Στον Prepon.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:45

Δηλαδή στα χρόνια που ήσουν έφηβος η αδερφή σου είχε τις ίδιες ελευθερίες με σένα;
δεν ειχα αδελφη, αλλα γενικως τα κοριτσια της ηλικιας μου δεν ειχαν τις ιδιες ελευθεριες με εμενα. ειχαν διαφορετικες. περισσοτερες η λιγοτερες δεν μπορω να μετρησω ακριβως, αλλα σιγουρα διαφορετικες.
για παραδειγμα, εγω μολις τελειωνα τις σπουδες μου, ειχα υποχρεωτικη στερηση ελευθεριας, φυλακη κανονικη, για 18 μηνες. :102:
ξερω, αλλο λες εσυ. οτι εγω στα 15 μου ειχα την ελευθερια να ξενυχταω, η "αδελφη μου" οχι. απο την αλλη, εγω ετρωγα πορτα στα μαγαζια, η αδελφη μου ποτε.

μεσες, ακρες, ολοι ισοι ειμασταν. ισοι, οχι ιδιοι.

αν μιλας για την εποχη των γονιων μου, αλλη ιστορια. και παλι ομως, υπηρχε μια ισορροπία. μη νομιζεςι οτι καταπιεζονταν οι γυναικες, εξισου καταπιεζονταν και οι αντρες.

αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μιλαμε για το πριν, και οχι για το τωρα, η και για το μελλον...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:20

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα απαραίτητο πλασέμπο αλλά ουδείς σε παίρνει στα σοβαρά και το ξέρεις.
Δεν δίνω οδηγίες, συζητάμε ένα κοινωνικό φαινόμενο και έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εάν θεωρείς ότι δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί μου γιατί είμαι προβληματική λόγω των απόψεων μου, μπορείς να με αγνοήσεις. Αν δεν με παίρνεις στα σοβαρά, δεν θα έπρεπε να μπαίνεις στη διαδικασία να μου απαντάς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:21
Δεν πρόκειται. Διότι η ανθρώπινη ζωή γενικότερα, πάει στη χωματερή μιας αρρωστημένης ιδεολογικής παράκρουσης.
Επιθετική κλάψα είναι και παίζει σε όλα τα αντίστοιχα πλαίσια και όχι μόνον το "φεμινιστικό".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:20

Δεν δίνω οδηγίες, συζητάμε ένα κοινωνικό φαινόμενο και έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εάν θεωρείς ότι δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί μου γιατί είμαι προβληματική λόγω των απόψεων μου, μπορείς να με αγνοήσεις. Αν δεν με παίρνεις στα σοβαρά, δεν θα έπρεπε να μπαίνεις στη διαδικασία να μου απαντάς.
Μα δεν απαντάω σε σένα συγκεκριμένα αλλά στην κάθε τσιρλιντιζού των ακτιβιστικών και τουϊτεράδικων δρώμενων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Αν καθιερωθεί απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ο όρος ,"γυναικοκτονια" (και εκεί είναι ή δικη μου ένσταση) λύνει κάποια νομικά ή κοινωνικά προβλήματα ως προς το γυναικείο φύλο;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:29
Αν καθιερωθεί απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ο όρος ,"γυναικοκτονια" (και εκεί είναι ή δικη μου ένσταση) λύνει κάποια νομικά ή κοινωνικά προβλήματα ως προς το γυναικείο φύλο;
Όχι μωρέ εμπλουτίζουμε θέματα για τις Πανελλήνιες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:15
Πολύ καλά. Καλά όχι πάντα αλλά οπς το λες το σύνθετο γυναίκο μπροστά από το - κτονια υποβαθμίζει την ανθρωπο-κτονια, τι ακριβώς εννοείς;

εννοω οτι οποιος χρησιμοποιει το γυναικο-οτιδηποτε,(εκει που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει το ανθρωπο-οτιδηποτε) το κανει για να υποβαθμισει, η για να θεωρησει ανωτερο, το γυναικειο φυλο. και τα 2 εξισου απεχθη, σε μενα.

εννοω οτι οσες χρησιμοποιητε τη λεξη, το κανετε προσπαθωντας να δειξετε οτι η γυναικα ειναι ανωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αλλα τελικα αυτο που καταφερνετε ειναι να νομιζει οποιος το διαβαζει οτι ειναι κατωτερο ον, που χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, αμεα.

ενω το σωστο ειναι πως ειναι ιση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:23
Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:45

Δηλαδή στα χρόνια που ήσουν έφηβος η αδερφή σου είχε τις ίδιες ελευθερίες με σένα;
δεν ειχα αδελφη, αλλα γενικως τα κοριτσια της ηλικιας μου δεν ειχαν τις ιδιες ελευθεριες με εμενα. ειχαν διαφορετικες. περισσοτερες η λιγοτερες δεν μπορω να μετρησω ακριβως, αλλα σιγουρα διαφορετικες.
για παραδειγμα, εγω μολις τελειωνα τις σπουδες μου, ειχα υποχρεωτικη στερηση ελευθεριας, φυλακη κανονικη, για 18 μηνες. :102:
ξερω, αλλο λες εσυ. οτι εγω στα 15 μου ειχα την ελευθερια να ξενυχταω, η "αδελφη μου" οχι. απο την αλλη, εγω ετρωγα πορτα στα μαγαζια, η αδελφη μου ποτε.

μεσες, ακρες, ολοι ισοι ειμασταν. ισοι, οχι ιδιοι.

αν μιλας για την εποχη των γονιων μου, αλλη ιστορια. και παλι ομως, υπηρχε μια ισορροπία. μη νομιζεςι οτι καταπιεζονταν οι γυναικες, εξισου καταπιεζονταν και οι αντρες.

αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μιλαμε για το πριν, και οχι για το τωρα, η και για το μελλον...
Α τελικά υπήρχαν διάφορες στο τρόπο αντιμετώπισης αγόρι κορίτσι κοινωνικά. Μήπως λέω μήπως πιστεύω να γνώριζες και για τίποτα τύπους που σηκωναν και το χεράκι τους στην γυναίκα και δεν έτρεχε κάστανο;
Επίσης τις κοπέλες τις άφηναν καιξ πήγαιναν στα κλαμπ από τα 16 τους στη δεκαετία σου και δεν έτρωγαν πόρτα; τι λες! Α εισασταν προχω εσείς. Λογικό να μην έχεις ενδείξεις από τους διαχωρισμούς που λέω εγώ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”