Προσπάθησε τότε να είσαι κι εσύ αντικειμενικός και να μην με βλέπεις κάτω από αυτό το πρίσμα που έτσι κι αλλιώς δεν ταιριάζει στην περίπτωσή μου.under έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:02 Bizeli,ολα αυτα που λες θα ειχαν καποια μικρη αξια αν δεν στηριζες τα μεγαλυτερα παρασιτα που γνωρισε ποτε ο πλανητης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωδή στην Ιθάκη
Re: Ωδή στην Ιθάκη
3ο μνηνόνιο μπορεί να μην το γλιτώναμε αλλά τα μέτρα δε θα ήταν αυτά που λουζόμαστεvatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2018, 16:56
Κάνε μία υπόθεση: Τι θα συνέβαινε αν μετά το κλείσιμο της τελευταίας αξιολόγησης, πηγαίναμε σε τρίτο μνημόνιο με Σαμαρά; Τι συνέπειες θα είχε η ΝΔ, τι συνέπειες θα είχε η χώρα;
Μεσολάβησε το 2015 που έκανε τα σκ@τα σύσκ@τα
Επίσης το γιατί δεν έκλεισε η αξιολόγηση, δείχνει να έχει ξεχαστεί ότι ήταν πλέον σίγουρο πως η επόμενη κυβέρνηση ήταν του Αλ6 ο οποίος δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι δεν αναγνωρίζει ούτε υπογραφές, ούτε συμφωνίες, ούτε χρέος αλλά ήθελε να πάιξει νταούλια
Και όλα τα προαπαιτούμενα να είχαν ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση δε θα έκλεινε ποτέ, είχε ήδη γίνει η ζημιά
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Θα ημουν υποκριτης αν το επαιζα αντικειμενικος.Προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο μεροληπτικος.Γι αυτο και ολα οσα λεω για το κομμα σου ειναι οσο πιο κοσμια γινεται.Κατι απιστευτα δυσκολοbizeli έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:04Προσπάθησε τότε να είσαι κι εσύ αντικειμενικός και να μην με βλέπεις κάτω από αυτό το πρίσμα που έτσι κι αλλιώς δεν ταιριάζει στην περίπτωσή μου.under έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:02 Bizeli,ολα αυτα που λες θα ειχαν καποια μικρη αξια αν δεν στηριζες τα μεγαλυτερα παρασιτα που γνωρισε ποτε ο πλανητης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δε θα την έλεγα ακριβώς ισοδύναμη, το 2014 υπήρχε το παραμύθι που σέρβιρε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντίπαλο δέος στο μνημονιακό μπλοκ. Πλέον αντιμνημονιακό μπλοκ δεν υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό, τουλάχιστον στο βαθμό που να απειλήσει με πρόταση εξουσίας τις μνημονιακές δυνάμεις.nik_killthemall έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:03Την ίδια υπόθεση μπορείς να την κάνεις και τώρα αν μέχρι τα τέλη του 2019 δεν καταφέρνεις να δανείζεσαι απτις αγορές ! Ισοδύναμη είναι.
Μην πέφτεις κι εσύ ρε μλκα στη παγίδα πως η έξοδος απτα μνημόνια είναι όντως έξοδος απτα μνημόνια !
Εξάλλου με αυτή την έννοια κι ο σαμαράς βγήκε απτα μνημόνια αφού μέσα στο 14 βγήκαμε στις αγορες ! Απλα το πρόβλημα ήταν πως δεν καταφέραμε να ξαναβγούμε δεύτερη φορά !
Και γιαυτό όλο αυτό είναι παραμύθι δήθεν αντικειμενικής οπτικής ... Και τώρα το ίδιο θα γίνει 1 φορά μετά από χ μήνες θα βγεις, την επόμενη μπορει να μη βγεις κι αντε να δουμε τι θα γίνει ...
Θεωρώ αυτονόητο ότι η έξοδός μας από τα μνημόνια ελάχιστα θα αλλάξει στην καθημερινότητά μας αφού οι δεσμεύσεις έχουν γίνει νόμοι και δεν πρόκειται να αλλάξουν ή να επιστραφούν οι απώλειες της οκταετίας στα εισοδήματα του κόσμου. Δεν έφαγα ποτέ το κουτόχορτο του αφηγήματος του Σαμαρά ότι η ημέρα που θα βγαίναμε από τα μνημόνια θα ήταν σημείο καμπής της οικονομίας δεδομένου ότι μέχρι να αποπληρωθεί το 75% του χρέους θα εφαρμόζονται τα αντιλαϊκά μέτρα.
Το ερώτημα που έθεσα είναι, πώς θα εξελάμβανε ο κόσμος το τρίτο μνημόνιο που ήταν προ των πυλών, με Σαμαρά ή με ΣΥΡΙΖΑ - αδιάφορο και αναπόφευκτο.
Ποιός μπορούσε να το υλοποιήσει πέραν του Τσίπρα που θα προσποιούταν τον μαχόμενο μεν, ηττημένο δε από τις αγορές (#thisisacoup θυμίζω);
Ακριβώς το ίδιο ήταν το ζητούμενο το 2009. Με ποιό αφήγημα θα μας έβαζε ο κουρασμένος στα μνημόνια; Τότε τη βρωμοδουλειά ανέλαβε ο ΓΑΠ. Πάλι τάζοντας εναλλακτική διέξοδο από οποιαδήποτε αντιλαϊκή πολιτική.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ο πήχης που έβαζε ο Σαμαράς όμως ήταν ήδη άφταστος. Της πουτάνας θα γινόταν μόλις προχωρούσε στο τρίτο μνημόνιο. Τα capital control θα έμοιαζαν παιδικό πάρτυ.argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:043ο μνηνόνιο μπορεί να μην το γλιτώναμε αλλά τα μέτρα δε θα ήταν αυτά που λουζόμαστεvatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2018, 16:56
Κάνε μία υπόθεση: Τι θα συνέβαινε αν μετά το κλείσιμο της τελευταίας αξιολόγησης, πηγαίναμε σε τρίτο μνημόνιο με Σαμαρά; Τι συνέπειες θα είχε η ΝΔ, τι συνέπειες θα είχε η χώρα;
Μεσολάβησε το 2015 που έκανε τα σκ@τα σύσκ@τα![]()
Επίσης το γιατί δεν έκλεισε η αξιολόγηση, δείχνει να έχει ξεχαστεί ότι ήταν πλέον σίγουρο πως η επόμενη κυβέρνηση ήταν του Αλ6 ο οποίος δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι δεν αναγνωρίζει ούτε υπογραφές, ούτε συμφωνίες, ούτε χρέος αλλά ήθελε να πάιξει νταούλια
Και όλα τα προαπαιτούμενα να είχαν ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση δε θα έκλεινε ποτέ, είχε ήδη γίνει η ζημιά
A, τις Τσιπριές παίρνεις υπ'όψη; Νόμιζα κι'εγώ ότι κάτι ήξερες. Οι κανονικοί άνθρωποι πάντως θυμούνται ότι τον έλεγχο του κομματικού μηχανισμού είχε ο Μεϊμαράκης, άρα αποκλείεται να έγινε νοθεία εις βάρος του.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εθνικές Ιανουαρίου, Δ/Ψ, Εθνικές Σεπτεμβρίου.Leporello έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:48Αλλο τι μπορούσε να κάνει ο Σαμαράς με τον ΣΥΡΙΖΑ στα κάγκελα που έλεγε ότι δεν πληρώνει τίποτα και άλλο τι μπορούσε να κάνει ο Τσίπρας ελλείψει αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης. Δεν χρειάζεται να παίξεις καθόλου μπάλα γιά να το πετύχεις αυτό. Απλώς ξάπλωσε ο Τσίπρας πάνω στο κύμα που τον έφερε στην κορυφή.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:15Η πράξη έδειξε ότι δεν ίσχυε αυτό όμως Leporello.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επανέφερε την εστίαση στον γενικό συντελεστή, αλλά τον αύξησε και κατά μία μονάδα (από 23% στο 24%). Όλα αυτά τα έκανε λίγα εικοσιτετράωρα πριν προκηρύξει εκλογές, τις οποίες κέρδισε. Έχοντας ταυτόχρονα εξοστρακίσει το αντιμνημόνιο στο 2-3% + αβγά, απλώς και μόνο αφήνοντάς το να κάνει κουμάντο για 6 μήνες!
Δεν έχω απλή εξήγηση για αυτό. Αλλά είναι η πραγματικότητα: ο Τσίπρας έκανε αυτά που κόλλωνε να κάνει ο Σαμαράς (σε όλα τα επίπεδα) και ο λαός αυτό το ενέκρινε σε 3 συνεχόμενες κάλπες. Μιλάμε για σαφώς ανώτερη μπάλα. Όχι και τόσο παράλογο αυτό για όποιον ξέρει τι τσέλιγκες ψηφίσανε τον Σαμαρά και τι θεούσες τον Βενιζέλο.
Ούτε βέβαια ενέκρινε ο λαός αυτά που έκανε ο Τσίπρας 3 φορές. Αντε να το πείς αυτό γιά την τούμπα που έκανε τον Ιούλιο του '15, που κι'αυτό είναι εξαιρετικά συζητήσιμο, καθώς εξαιρετικά επώδυνα μέτρα (όπως π.χ. το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό δεν ήταν καθόλου ορατά τότε). Τια άλλες τρείς φορές (γιατί δύο; Ποιές μετράς; Δεν είναι Ευρωεκλογές, Εθνικές Ιανουαρίου και Δημοψήφισμα; ) ο Τσίπρας ψηφίστηκε γιά να κάνει τα ακριβώς αντίθετα.
Και στις 3 ο Τσίπρας πήρε αυτό που ήθελε που σημαίνει ο λαός τον ενέκρινε σταθερά. Τώρα γιατί ο λαός τον ενέκρινε Γενάρη και Σεπτέμβρη για τα εντελώς αντίθετα πράγματα δεν το ξέρω αλλά συνέβη. Πιθανόν ο λαός έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με τη διστακτικότητα παρά με τις κωλοτούμπες (λογικό δεν είναι; ).
Το κόμμα μου το δικό σου κόμμα το έφερε στην εξουσία.under έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:07 Θα ημουν υποκριτης αν το επαιζα αντικειμενικος.Προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο μεροληπτικος.Γι αυτο και ολα οσα λεω για το κομμα σου ειναι οσο πιο κοσμια γινεται.Κατι απιστευτα δυσκολο
Εγώ έτσι κι αλλιώς σε αυτόν τον χώρο κινούμουν ανέκαθεν.
Οι δικοί σου απογοητευμένοι μαζεύτηκαν σε εμάς.
Δεν έκανα εγώ την αλλαγή.
Το δημοψήφισμα το έκανε με την προοπτική να το χάσει για να του λύσει ο κόσμος τα χέρια. Δεν του βγήκε και χρειάστηκε να κάνει την κωλοτούμπα, δεν είχε κι άλλη επιλογή με βάση τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας στην παραμονή της στην ΕΕ/ΕΖ. Η επανεκλογή του το Σεπτέμβριο έγινε ελλείψει εναλλακτικής, τι θα ψήφιζε ο κόσμος, ΝΔ; Εδώ τώρα, μετά από τρία χρόνια και απίστευτο ρεζίλεμα, πάλι παίζεται το αν θα βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:27 Εθνικές Ιανουαρίου, Δ/Ψ, Εθνικές Σεπτεμβρίου.
Και στις 3 ο Τσίπρας πήρε αυτό που ήθελε που σημαίνει ο λαός τον ενέκρινε σταθερά. Τώρα γιατί ο λαός τον ενέκρινε Γενάρη και Σεπτέμβρη για τα εντελώς αντίθετα πράγματα δεν το ξέρω αλλά συνέβη. Πιθανόν ο λαός έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με τη διστακτικότητα παρά με τις κωλοτούμπες (λογικό δεν είναι; ).
Σχολιο ανευ ουσιας.Οι δικοι μου απογοητευμενοι επρεπε να παθουν για να μαθουν.bizeli έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:29Το κόμμα μου το δικό σου κόμμα το έφερε στην εξουσία.under έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:07 Θα ημουν υποκριτης αν το επαιζα αντικειμενικος.Προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο μεροληπτικος.Γι αυτο και ολα οσα λεω για το κομμα σου ειναι οσο πιο κοσμια γινεται.Κατι απιστευτα δυσκολο
Εγώ έτσι κι αλλιώς σε αυτόν τον χώρο κινούμουν ανέκαθεν.
Οι δικοί σου απογοητευμένοι μαζεύτηκαν σε εμάς.
Δεν έκανα εγώ την αλλαγή.
![]()
Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Το δημοψήφισμα έκανε τον λαό συμμέτοχο σε ό,τι συνέβη οπότε ήταν πάρα πολύ καλή κίνηση πολιτικά (και ο λόγος που το αντιμνημόνιο εκμηδενίστηκε).vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:31Το δημοψήφισμα το έκανε με την προοπτική να το χάσει για να του λύσει ο κόσμος τα χέρια.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:27 Εθνικές Ιανουαρίου, Δ/Ψ, Εθνικές Σεπτεμβρίου.
Εγκληματικό ήταν που το τράβηξε τόσο πολύ, αυτό νομίζω ήταν καθαρά ιδέα Βαρουφάκη ο οποίος ήθελε να βρεθει η Ελλάδα εκτός προγράμματος για να φανούν οι υποτιθέμενες φρικτές συνέπειες στην ΕΕ.
Συμφωνούμε αν μιλάς για το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από αυτούς που εκ των υστερων δηλώσαν πως είχαν αυταπάτες.vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:14 Της πουτάνας θα γινόταν μόλις προχωρούσε στο τρίτο μνημόνιο. Τα capital control θα έμοιαζαν παιδικό πάρτυ.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- nik_killthemall
κάτσε ρε, αφού το δημοψηφισμα έβγαλε οχι στο μνημονιο άρα πως ηταν αυτός ο λογος που το αντιμνη εκμηδενιστηκε ? Προφανώς και είναι αυτό που λέει ο βάτραχος, δηλ. ο τσίπρας ναι ήθελε στο ΔΨ αλλά η εξήγηση που δίνω εγώ είναι απλά ο διχασμός που έχει ΑΛΛΗ μορφή στις μέρες μας και καλό είναι αυτό να το θυμόμαστε και για το μέλλον (ήδη έχω παρατηρήσει πως πάρα πολλοί σταμάτησαν την πολιτική έκθεση σε ΜΚΔ από τότε) :foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:52Το δημοψήφισμα έκανε τον λαό συμμέτοχο σε ό,τι συνέβη οπότε ήταν πάρα πολύ καλή κίνηση πολιτικά (και ο λόγος που το αντιμνημόνιο εκμηδενίστηκε).vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:31Το δημοψήφισμα το έκανε με την προοπτική να το χάσει για να του λύσει ο κόσμος τα χέρια.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:27 Εθνικές Ιανουαρίου, Δ/Ψ, Εθνικές Σεπτεμβρίου.
Εγκληματικό ήταν που το τράβηξε τόσο πολύ, αυτό νομίζω ήταν καθαρά ιδέα Βαρουφάκη ο οποίος ήθελε να βρεθει η Ελλάδα εκτός προγράμματος για να φανούν οι υποτιθέμενες φρικτές συνέπειες στην ΕΕ.
Ο τσίπρας δίχασε τον κόσμο με σκοπό να μην τον ρίξει άτακτα το κόμμα του (αυτό για μένα είναι το εγκληματικό) και ουσιαστικά το εσωκομματικό ερώτημα που είχε, το έκανε εθνικό, γιατί νωπή λαϊκή εντολή ΕΙΧΕ, αυτό που ΔΕΝ είχε ήταν νωπή κομματική εντολή.
Από αυτήν την άποψη κομματικά (όχι πολιτικά, ας εξακολουθήσουμε στη λέξη πολιτικά να αποδίδουμε το συλλογικό καλό και όχι το κομματικό καλό) το δημοψήφισμα ήταν πολύ καλή κίνηση απο μέρους του.
Ο διχασμός του κόσμου όμως που ακολούθησε έγινε άτακτα, άνθρωποι εκτέθηκαν σε ΜΚΔ, οικογένειες διχάστηκαν και πολλοί ψυχράθηκαν και κόψανε την καλημέρα μεταξύ τους. Όταν στη συνέχεια ο τσίπρας έκανε το οχι σε ναι, πολλοί απαυτούς εκτέθηκαν γιατί πλέον η έκθεση στο δημοψήφισμα δεν έγινε με απρόσωπες φωνές στο πλήθος και σημαιάκια όπως γινόταν παλιότερες 10ετιες αλλά γραπτώς με ονοματεπωνυμο και φωτογραφία σε μέσα που μένουν σε δημόσια θέα ! Οπότε αυτόματα λειτούργησε ο εγωισμός, ναι μεν ο τσίπρας έκανε κωλοτούμπα αλλά ο εχθρός δεν είναι ο τσίπρας αλλά αυτός που χλευάζει την αποδεδειγμένη μου και ταυτοτική μου πλάνη, ΑΡΑ θα ξαναψηφίσω τσίπρα εγωιστικά για να πάω κόντρα σε αυτούς που με χλευάζουν ειδικά μάλιστα τη στιγμή που οι εκλογές έγιναν αμέσως χωρίς να αφήσουν χρόνο για εκτόνωση του θυμικού.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
επειδή ήταν η απόλυτη εφαρμογή του: μ' ένα στόμα μια φωνή ο ελληνικός λαός είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και οι Ευρωπαίοι απάντησαν "ΟΚ παιδιά: όχι" αντί "OMG μόλις χέστηκα στα βρακιά μου όπως πιστεύατε εδώ και 5 χρόνια ότι θα έκανα, ορίστε παιδιά πάρτε 600 δισεκατομμύρια και δε χαλάμε καρδιές έτσι;" που ήταν το αναμενόμενο.κάτσε ρε, αφού το δημοψηφισμα έβγαλε οχι στο μνημονιο άρα πως ηταν αυτός ο λογος που το αντιμνη εκμηδενιστηκε ?
Μην ξεχνάμε ότι πολύ βασικό κομμάτι του αντιμνημονίου ήταν ότι οι Ευρωπαίοι είχαν τη σωτηρία της Ελλάδας περισσότερη ανάγκη από την Ελλάδα που είχε 2 θεμελιώδη λάθη:
1) δεν ίσχυε πια το 2015. Ίσχυε εν μέρει το 2010-2012 και εξηγεί γιατί μας έσωσαν οι Ευρωπαίοι αντί να μας στείλουν στο διάολο που ποτέ στην ιστορία λαός δεν το άξιζε πιο πολύ.
2) το γεγονός ότι αν η Ελλάδα καταστρεφόταν ολοκληρωτικά θα υπήρχε στην Ευρώπη συνολικά μεγαλύτερη ζημιά απ' ό,τι η καθαρή αξία της Ελλάδας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν ολοκληρωτικά ενώ η Ευρώπη απλά θα πάθαινε μια πολύ μεγάλη -αλλά όχι ολοκληρωτική- ζημιά.
- nik_killthemall
Μαν αυτό που προβάλλεις είναι ο ορθός λογισμός που θα τον αντιλαμβανόταν κάποιος με αηκιου το μιν διψήφιο χωρίς ΚΑΝ να συμβούν όλα αυτα, ΑΡΑ εξορισμού απορρίπτεται καθώς ΔΕΝ περιγράφει τον μέσο ψηφοφόρο !
ΕΠΙΠΛΕΟΝ την εφαρμογή του "οκ παιδιά:δεν θέλετε μνημόνιο ξεκουμπίδια και στην ψωλότριχά μας" ο κόσμος σε ένα μεγάλο βαθμό την έλαβε και πριν το δημοψήφισμα την εβδομάδα του δημοψηφίσματος που έκλεισαν οι τράπεζες και η ευρώπη διακύρηττε πως λαμβανει το δημοψήφισμα ως ευρω/εξοδος και εκ του αποτελέσματος ο κόσμος την έφτυσε ψηφίζοντας οχι.
Εν ολίγοις είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί ο μέσος ελ να συλλάβει γενικά αυτό που λες και να το δεχτεί. Αντίθετα στην εξήγηση που δίνω εγώ, με το θυμικό και τον οπαδισμό ο ψηφοφόρος είναι πολυ πιο εξοικειωμένος.
+ πως το θυμικό είναι το τελευταίο πράγμα που είχε απομείνει στον ελ ψηφοφορο καθώς οι συριζαίοι φορείς του αντιμνη ΜΕΤΑ το δημοψήφισμα, θεωρούνταν ήδη κι αυτοί λίγο πολύ μπλεγμένοι και φθαρμένοι σε όλο αυτό. Δηλ, μετά δεν υπήρχε αντιμνη εκφραση, που να μην ανήκει στον φθαρμένο συριζανελ, στο παλιο νδσοκ, και στα άκρα κκε/ναζι, δεν υπήρχε άμεμπτη αντιμνη εκφραση με ηθικό πλεονέκτημα και τα ρέστα και δεν υπήρχε και ο χρόνος για να ανασυρθεί από το εξωκοινοβουλευτικό πεδίο.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ την εφαρμογή του "οκ παιδιά:δεν θέλετε μνημόνιο ξεκουμπίδια και στην ψωλότριχά μας" ο κόσμος σε ένα μεγάλο βαθμό την έλαβε και πριν το δημοψήφισμα την εβδομάδα του δημοψηφίσματος που έκλεισαν οι τράπεζες και η ευρώπη διακύρηττε πως λαμβανει το δημοψήφισμα ως ευρω/εξοδος και εκ του αποτελέσματος ο κόσμος την έφτυσε ψηφίζοντας οχι.
Εν ολίγοις είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί ο μέσος ελ να συλλάβει γενικά αυτό που λες και να το δεχτεί. Αντίθετα στην εξήγηση που δίνω εγώ, με το θυμικό και τον οπαδισμό ο ψηφοφόρος είναι πολυ πιο εξοικειωμένος.
+ πως το θυμικό είναι το τελευταίο πράγμα που είχε απομείνει στον ελ ψηφοφορο καθώς οι συριζαίοι φορείς του αντιμνη ΜΕΤΑ το δημοψήφισμα, θεωρούνταν ήδη κι αυτοί λίγο πολύ μπλεγμένοι και φθαρμένοι σε όλο αυτό. Δηλ, μετά δεν υπήρχε αντιμνη εκφραση, που να μην ανήκει στον φθαρμένο συριζανελ, στο παλιο νδσοκ, και στα άκρα κκε/ναζι, δεν υπήρχε άμεμπτη αντιμνη εκφραση με ηθικό πλεονέκτημα και τα ρέστα και δεν υπήρχε και ο χρόνος για να ανασυρθεί από το εξωκοινοβουλευτικό πεδίο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση