Ο κόσμος ίδιος δεν είναι. Άλλαξε, αλλά άλλο αυτό. Τώρα καταγγελουμε την πατριαρχια για να αλλάξει ο κόσμος για το μέλλον και χαίρομαι που έκανες ένα μικρό βήμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο κόσμος δεν αλλάζει, καλό μου. Στο ίδιο μέτρο κινείται πάντα.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:25Ο κόσμος ίδιος δεν είναι. Άλλαξε, αλλά άλλο αυτό. Τώρα καταγγελουμε την πατριαρχια για να αλλάξει ο κόσμος για το μέλλον και χαίρομαι που έκανες ένα μικρό βήμα![]()
Αυτά που αλλάζουν είναι τα μέινστριμ τσιτάτα.
Ενιγουέι, προτείνω να κάνεις καθημερινές σπονδές στην πατριαρχία, γιατί αν καταλυθεί αυτομάτως θα καταλυθεί και η όποια δυναμική έχει η ταυτότητα σου.
Ισχύει για όλες τις χαζοφεμ, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μα αν βγαλεις αυτη την υπερβολη, δε λεει τιποτα απολυτως, ειναι ενα κενο βιντεο.
αυτα που λεει συνεβαιναν, καποτε, σε ενα στα χιλια σπιτια.
αλλο να λες οτι υπαρχουν και 5 ζαβοι, και αλλο ολοι οι αντρες ειναι ετσι, που αυτο λεει στο βιντεο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Α μπα όχι. Δεν έχουμε όλες ανάγκη τους άντρες για να επιβιώνουμε και να νιώθουμε γυναίκες. Ας καταλυθεί με το καλό και θα βοηθήσουμε και εσάς τις υπόλοιπες που θεωρείτε δεν μπορείτε μόνες σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:31Ο κόσμος δεν αλλάζει, καλό μου. Στο ίδιο μέτρο κινείται πάντα.
Αυτά που αλλάζουν είναι τα μέινστριμ τσιτάτα.
Ενιγουέι, προτείνω να κάνεις καθημερινές σπονδές στην πατριαρχία, γιατί αν καταλυθεί αυτομάτως θα καταλυθεί και η όποια δυναμική έχει η ταυτότητα σου.
Ισχύει για όλες τις χαζοφεμ, έτσι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
..και μιλάμε για ισότητα απέναντι στους νομους ως προς την έκδοση δικαστικών αποφάσεων..Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:08οτι υποβαθμιζει τη γυναικα σε κατι λιγοτερο απο ανθρωπο (ανθρωποκτονια) η την θεωρει κατι σπουδαιοτερο απο ανθρωπο.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:27
Είπα εγώ θα είναι παραπάνω; ο ΑΙΝΕΙΑΝ έχει αυτή την άποψη. Το πόσα θα φάει ο δολοφόνος κρίνεται από πολλά.
Αλλά γιατί να μην καταδεικνύεται η αιτία ; δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.
σε καθε περιπτωση, ειναι αντιθετο με την ισοτητα.
τα φαινομενα αυτα, ποτε ηταν συνηθισμενα; 200 χρονια πριν;Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 03:00Να υποθέσεις ότι η παιδική μου ηλικία είναι σχεδόν ανύπαρκτη και δεν έχει σχέση με οτιδήποτε μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου. Αλλά δεν έχει να κάνει με μένα Φαινόμενα σαν αυτά που περιγράφει στο βίντεο ήταν το συνηθισμένο.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:51Ωχ... τώρα το συνειδητοποιώ...Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:23 Ναι λεβέντη μου. 100 σπίτια στην Ελλάδα ήταν με τέτοιες συμπεριφορές οι πατεράδες. Και οι μανάδες να προσθέσω.
συγγνώμη Νάιδα...
να υποθέσω 101;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις μόνο τις δικές σου εικόνες από τον κύκλο σου και τον εαυτό σου, αλλά πίστεψε με υπάρχει κι άλλος δρόμος. Σου απλώνω το χέρι να πιστέψεις στην δύναμη του φύλου σου. Μπορείς να επιβιώσεις και χωρίς να είσαι κάτω από την προστασία ενός άνδρα. Δοκίμασε το
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν δεν υπήρχε πατριαρχία οι φεμινίστριες θα έπρεπε να την εφευρουν...ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:31 Ενιγουέι, προτείνω να κάνεις καθημερινές σπονδές στην πατριαρχία, γιατί αν καταλυθεί αυτομάτως θα καταλυθεί και η όποια δυναμική έχει η ταυτότητα σου.
Ισχύει για όλες τις χαζοφεμ, έτσι;![]()
Αν κατάλαβα καλά, πληρώνουμε τα απωθημένα όσων είχαν έναν μαλάκα πατέρα.Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:38μα αν βγαλεις αυτη την υπερβολη, δε λεει τιποτα απολυτως, ειναι ενα κενο βιντεο.
αυτα που λεει συνεβαιναν, καποτε, σε ενα στα χιλια σπιτια.
αλλο να λες οτι υπαρχουν και 5 ζαβοι, και αλλο ολοι οι αντρες ειναι ετσι, που αυτο λεει στο βιντεο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε, θα μας μουρλάνεις; Εσύ δεν κατηγοριοποιείς την συγκεκριμένη περίπτωση σαν απλή ανθρωποκτονία, αντί για ''γυναικοκτονία'' ένεκα νοητικής στέρησης της γυναίκας; Εσύ δεν μπαίνεις σε διαδικασία διαχωρισμού και δη, ρατσιστικού; Διότι δεν καλύπτει τα γούστα των φεμινιστριών το έγκλημα για να το κατατάξουν στη μαλακία που τους βολεύει; Ποιός είναι ο μαλάκας ή ή μαλάκω που σας τα μαθαίνει αυτά; Που σας κάνει ιδιαίτερα μαθήματα περί κατανομής διαχωρισμού του πόνου των ανθρώπων; Δεν είμαι χρυσή σου γυναίκα καλή μου, είμαι ένα τσογλάνι που θα σου πει όσα δεν επιθυμείς να ακούσεις και που η μαλακία σου ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Ασχέτως αν η επιβεβαιωμένη κουτοπονηριά σου, καλύπτει τα δεδομένα και τον κύκλο που έχεις επιλέξει να συναναστρέφεσαι, για να κάθεστε γύρω από ένα δέντρο, καπνίζοντας την πίπα της Ειρήνης και να λέτε αρχιδιές.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:46Πασιφάη διάβασε τι γράφω. Σου απαντάω σε αυτό που έγραψες. Για όνομα πια χρυσή μου γυναίκα. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε.Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:41Είμαι σαφής. Σε ρώτησα κάτι παραπάνω, συγκεκριμένο και απαντάς ''άρες μάρες κουκουνάρες και του πέοντα ζημιάρες''. Άσε ρε κοπελιά τις στριφογυριστές πουστίτσες. Πες ''αυτό ρε Πασιφάη'', να το λήγουμε.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:38
Και που είδες στα λεγόμενα μου, να γράφω ότι γυνακοκτονια είναι κάτι περισσότερο ή βαρύτερο από άλλη δολοφονια ; φέρε μου το ποστ.
Και σου επισημαίνω άλλη μια, πως η ισότητα μεταξύ των φύλων, δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δηλαδή στα χρόνια που ήσουν έφηβος η αδερφή σου είχε τις ίδιες ελευθερίες με σένα;Ασέβαστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:41τα φαινομενα αυτα, ποτε ηταν συνηθισμενα; 200 χρονια πριν;Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 03:00Να υποθέσεις ότι η παιδική μου ηλικία είναι σχεδόν ανύπαρκτη και δεν έχει σχέση με οτιδήποτε μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου. Αλλά δεν έχει να κάνει με μένα Φαινόμενα σαν αυτά που περιγράφει στο βίντεο ήταν το συνηθισμένο.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:51
Ωχ... τώρα το συνειδητοποιώ...
συγγνώμη Νάιδα...
να υποθέσω 101;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κορίτσι μου έχεις καταλάβει τι σημαίνει γυναικοκτονία; βλέπεις εδώ σημάδια γυναικοκτονιας; για όνομα ρε συ Πασιφάη. Βρε δεν μπα να σαι και ο βελιγκεκας; λες να χω κανένα καημό αν είσαι τσογλανι ή χρυσή γυναίκα; ότι θέλεις ας είσαι.Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2021, 13:45Ρε, θα μας μουρλάνεις; Εσύ δεν κατηγοριοποιείς την συγκεκριμένη περίπτωση σαν απλή ανθρωποκτονία, αντί για ''γυναικοκτονία'' ένεκα νοητικής στέρησης της γυναίκας; Εσύ δεν μπαίνεις σε διαδικασία διαχωρισμού και δη, ρατσιστικού; Διότι δεν καλύπτει τα γούστα των φεμινιστριών το έγκλημα για να το κατατάξουν στη μαλακία που τους βολεύει; Ποιός είναι ο μαλάκας ή ή μαλάκω που σας τα μαθαίνει αυτά; Που σας κάνει ιδιαίτερα μαθήματα περί κατανομής διαχωρισμού του πόνου των ανθρώπων; Δεν είμαι χρυσή σου γυναίκα καλή μου, είμαι ένα τσογλάνι που θα σου πει όσα δεν επιθυμείς να ακούσεις και που η μαλακία σου ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Ασχέτως αν η επιβεβαιωμένη κουτοπονηριά σου, καλύπτει τα δεδομένα και τον κύκλο που έχεις επιλέξει να συναναστρέφεσαι, για να κάθεστε γύρω από ένα δέντρο, καπνίζοντας την πίπα της Ειρήνης και να λέτε αρχιδιές.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:46Πασιφάη διάβασε τι γράφω. Σου απαντάω σε αυτό που έγραψες. Για όνομα πια χρυσή μου γυναίκα. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε.Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:41
Είμαι σαφής. Σε ρώτησα κάτι παραπάνω, συγκεκριμένο και απαντάς ''άρες μάρες κουκουνάρες και του πέοντα ζημιάρες''. Άσε ρε κοπελιά τις στριφογυριστές πουστίτσες. Πες ''αυτό ρε Πασιφάη'', να το λήγουμε.
Και σου επισημαίνω άλλη μια, πως η ισότητα μεταξύ των φύλων, δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 21 Αύγ 2021, 13:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:40 Και να μην υπήρχε στην σημερινή κοινωνία ", πατριαρχικη κοινωνία" οι ακραίες φεμινίστριες θα προσπαθούσαν να την εφευρουν ..
Αφού χωρίς αυτήν σαν φόβητρο δεν θα μπορούσαν να στηρίξουν τις διεκδικήσεις τους για ευνοϊκή μεταχείριση έναντι του αντρικού φύλου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις