!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποσοστά νέων 25-34 που μένουν με τους γονείς τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Mitharadir

Re: Ποσοστά νέων 25-34 που μένουν με τους γονείς τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Για την Ελλάδα ντροπιαστικά μεν αλλα αναμενόμενα.Όταν δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος η διαμονή με τους γονείς ή κηδεμόνες σου είναι μονόδρομος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κ οικονομικα ανεξαρτητος σιγα μην πληρωνεις για ενοικια - οικοσκευες - επιπλωσεις - λογαριασμους οργανισμων
αν ειχα επιλογη στα 18 μου θα εμενα στο πατρικο - σιγα μην εδινα χρημα για επιφαση ελευθεριας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αγις έγραψε: 20 Αύγ 2021, 12:20 κ οικονομικα ανεξαρτητος σιγα μην πληρωνεις για ενοικια - οικοσκευες - επιπλωσεις - λογαριασμους οργανισμων
αν ειχα επιλογη στα 18 μου θα εμενα στο πατρικο - σιγα μην εδινα χρημα για επιφαση ελευθεριας
Κάπως έτσι. Αν έχεις άνεση τότε σίγουρα πολύ καλύτερα μόνος σου αλλά αν για να φύγεις θα πρέπει να μετράς μετά το πενηντάλεπτο, ε δεν ξέρω τι σόϊ ελευθερία είναι αυτή...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Green Dragon έγραψε: 20 Αύγ 2021, 12:22
Αγις έγραψε: 20 Αύγ 2021, 12:20 κ οικονομικα ανεξαρτητος σιγα μην πληρωνεις για ενοικια - οικοσκευες - επιπλωσεις - λογαριασμους οργανισμων
Κάπως έτσι. Αν έχεις άνεση τότε σίγουρα πολύ καλύτερα μόνος σου αλλά αν για να φύγεις θα πρέπει να μετράς μετά το πενηντάλεπτο, ε δεν ξέρω τι σόϊ ελευθερία είναι αυτή...
πως θα πουληθει εξτρα ψυγειο κλπ ;
δεν την βλεπω να ειναι αθωα :003: η νοοτροπια του να μεινεις μονος
αλλωστε αν μεχρι τα 35 τουλαχιστον σε βλεπει το σπιτι σου ακομα κ αν εισαι μονος κατι δεν παει καλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”