Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:24
bluerose έγραψε: 23 Αύγ 2018, 14:46
Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 14:34
το επιασα απο το 15:00 και σταματησα εκει που η εκφωνητρια ειπε οτι κοπαναγε το ποδι του με τσεκουρι και ματωνε, επειδη ειχε καβλες.
ας μην δω παραπερα, καλυτερα. νομιζω εχω ξεπερασει το λογικο οριο γαμοσταυριδιων για μια μερα.
Ναι ακουσα τη συνέχεια από αλλου. Δε κάνει να κοπανας με τσεκούρι και γενικά αλλά παντα ηταν αλληγορικός
Εννοούσε ότι περπατουσε ξυπόλητος..ας πουμε θα μπορουσε...εδώ εννοεί ότι οσο επετρεπε η κατασταση χτυπησε ισα να νοιωσει πονο. Προσοχη στις ερμηνείες
Κι αυτό για να μη σκεφτετε ωσπου αποχωρησει το αισθημα το σαρκικο πχ για ασκηση περπατουν ξυπολυτοι σ αγκαθια ή για κάτι τέτοια
Αυτά δεν είναι για εμας, εμεις μπορούμε να εχουμε σαρκικα εντος οριων και να χαιρομαστε τη ζωη
Απλα ηθελα να παραθεσω ότι το σαρκικο πολεμάει και είναι το πρωτο που πολεμιεται και νεκρωνεται απ τους μοναχους εως οτου αποκτησουν την καλη αναισθησια
τι αλληγορικα ρε συ μπλου. ειπε οτι ειχε μαζι του ενα τσεκουρι, και κοπαναγε το ποδαρι του για να νιωσει πονο να του φυγει η καβλα. δεν ειναι υγειες αυτο το πραγμα, δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Οχι βεβαια
Βρε σεις
Αλληγορικά το είπε
Ούτε καν θα χρειάστηκε να παει στο βουνό
Δε καταλάβατε την έννοια
Ας το αφήσουμε διότι θα με νευριασετε παλι γιατί μου τον κρίνετε. Αντε..θα σας πω πρωτη φορα που με ειδε. Στουρναροπετρα με ειπε.
Γιατι κατι ρωτησα. Και πηρα απαντηση.
Αν με επιανε απ τη σοβαρη πλευρα του καηκα δε θα ξαναπηγαινα σ εκκλησια
Ειχε χιουμορ κι αλληγορια.
Εντάξει οταν σοβαρευτηκε...ακουσα και ασχημα και θετικα
Αλλα ρε σεις..οντος...στουρναροπετρα...κολλαω σε ενα θεμα οντος ετσι ειναι
Παλιοτερα καποιος με ειπε στοκο. Κανονικος ανθρωπος
Λοιπον...αυτο το κόλλημα το γυρνας σε θετικο και γινεται προτερημα
Κοιτα να δεις πως ειχε δικιο εξαλλου δεν εχει να κανει με την εξυπναδα αν εισαι στοκος
Απλα παρατηρεις τις λεπτομέρειες κι αφηνεις την ουσια δλ
Στο θεμα μας, εχει προσευχες κι ασκήσεις για το σαρκικό και για αυτό αποκτούν την καλή αναισθησία οι μοναχοί
Εμένα μου κάνει εντύπωση και το πρόσωπο τους όπως και στις μοναχές. Τόσο γαλήνιο
Καποιοι βεβαια ειναι πιο αυστηροί αλλα κι αυτοι απερίσπαστοι αν τους πιάσεις και τους δεις εχουν αυτο το γαλήνιο στο πρόσωπο τους
Γιατι αμα πας να εξομολογηθεις εκει δε συμφαιρει. Τους φοβάμαι
Γιατι εχω λερωμενη τη φωλια μου δλ