!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Τα εμβόλια προσπέρασαν γραφειοκρατία για να βγουν πιο γρήγορα. Όχι δοκιμές και ελέγχους.
Οι δοκιμές έγιναν σε περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με εμβόλια που έκαναν 5 χρόνια να βγουν.
Ας σοβαρευτούμε λίγο όλες οι μελέτες είναι στο διαδίκτυο υπογεγραμμένες από εκατοντάδες ελεγκτές και οργανισμούς.
Τα εμβόλια είναι όσο ασφαλή μπορούν να είναι οποιαδήποτε εμβόλια.
Οποίος δεν κάνει εμβολιο είναι είτε φοβιτσιάρης με τις βελόνες ή ψεκασμένος. Όσοι απλά φοβάστε λοιπόν και είστε λίγο λογικοί άνθρωποι κ προσέχετε παρά πολύ, φοράτε μάσκες και μην επισκέπτεστε άτομα από ευπαθείς ομάδες. Να μείνουν τουλάχιστον μόνο ένα 10% ψεκασμένων της χρυσής αυγής και του Βελόπουλου που είναι επικίνδυνοι μπας και περιοριστεί το πραγμα.
Οι δοκιμές έγιναν σε περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με εμβόλια που έκαναν 5 χρόνια να βγουν.
Ας σοβαρευτούμε λίγο όλες οι μελέτες είναι στο διαδίκτυο υπογεγραμμένες από εκατοντάδες ελεγκτές και οργανισμούς.
Τα εμβόλια είναι όσο ασφαλή μπορούν να είναι οποιαδήποτε εμβόλια.
Οποίος δεν κάνει εμβολιο είναι είτε φοβιτσιάρης με τις βελόνες ή ψεκασμένος. Όσοι απλά φοβάστε λοιπόν και είστε λίγο λογικοί άνθρωποι κ προσέχετε παρά πολύ, φοράτε μάσκες και μην επισκέπτεστε άτομα από ευπαθείς ομάδες. Να μείνουν τουλάχιστον μόνο ένα 10% ψεκασμένων της χρυσής αυγής και του Βελόπουλου που είναι επικίνδυνοι μπας και περιοριστεί το πραγμα.
- hellegennes
Ούτε η πιθανότητα να κολλήσεις είναι σταθερή. Μειώνεται όσο αυξάνεται ο αριθμός ατόμων που κόλλησαν.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:10Οι περισσότερες παρενέργειες σχετίζονται με κάποια κατάσταση του ασθενούς και δεν συμβαίνει τυχαία στον γενικό πληθυσμό. Αρα, η πιθανότητα να έχει κάποιος παρενέργεια, δεν αυξάνεται με τις φορές που επαναλαμβάνεται ένα εμβόλιο. Τουλάχιστον δεν αυξάνεται ανάλογα.Είναι σαφώς και οι 20-24, γιατί συγκρίνεις διπλάσια διάρκεια για τον ιό. Για την ακρίβεια, συγκρίνεις 9 μήνες εμβολίου με 18 μήνες κορωνοϊού. Αυτό δεν θα είχε σημασία αν το εμβόλιο δεν χρειαζόταν επαναληπτική δόση ανά 9 μήνες, όπως φαίνεται να ισχύει. Οπότε θα πρέπει να συγκρίνεις το 9μηνο ρίσκο εμβολίου με το 9μηνο ρίσκο σοβαρής νόσησης covid.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπάρχουν 1-2 παραδείγματα, αλλά το θέμα εδώ δεν είναι πόσα απ' αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είχαν παρενέργειες 2 χρόνια μετά, αλλά πόσα απ' αυτά που δοκιμάστηκαν είχαν παρενέργειες 2 χρόνια μετά. Γιατί δεν νομίζω να πιστεύεις ότι κάθε εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ έχει κυκλοφορήσει.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:11 Ξαναρωτώ: εχεις υπ'όψη κάποιο εμβόλιου του οποίου οι παρενέργειες εμφανίσθηκαν μόνο μετά από 2 χρόνια μετά τον εμβολιασμό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
pandemrixhellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:37Υπάρχουν 1-2 παραδείγματα, αλλά το θέμα εδώ δεν είναι πόσα απ' αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είχαν παρενέργειες 2 χρόνια μετά, αλλά πόσα απ' αυτά που δοκιμάστηκαν είχαν παρενέργειες 2 χρόνια μετά. Γιατί δεν νομίζω να πιστεύεις ότι κάθε εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ έχει κυκλοφορήσει.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:11 Ξαναρωτώ: εχεις υπ'όψη κάποιο εμβόλιου του οποίου οι παρενέργειες εμφανίσθηκαν μόνο μετά από 2 χρόνια μετά τον εμβολιασμό;
Γιατί πρέπει να τα ξαναλέμε; Αυτό είναι λόγω λοκνταουν, μασκών κλπ μέτρων. Δεν θέλουμε να ζούμε έτσι, ούτε βγαίνει οικονομικώς για καμμία χώρα μακροπρόθεσμα. Τουτέστιν εμβόλιο ή κορωνοϊός και καλή τύχη.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:21Προς το παρόν το Ισραήλ έχει καταγράψει 10% του πληθυσμού σε 1,5 χρόνο.NewModelArmy έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:14 Δεν εχει νοημα αυτο που λες.Οπως σου εξηγησε και ο Sharp,ολοι θα μολυνθουν απο τον ιο εκτος αν παρεις μετρα Κινας.
Σοβαρά; Δηλ. αν κολλήσουν όλοι εκτός από μένα μηδενίζεται η πιθανότητα να κολλήσω; Ενώ αν έχουν κολλήσει 2 άνθρωποι σε όλη τη Γη έχω περισσότερες πιθανότητες;hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:22Ούτε η πιθανότητα να κολλήσεις είναι σταθερή. Μειώνεται όσο αυξάνεται ο αριθμός ατόμων που κόλλησαν.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:10Οι περισσότερες παρενέργειες σχετίζονται με κάποια κατάσταση του ασθενούς και δεν συμβαίνει τυχαία στον γενικό πληθυσμό. Αρα, η πιθανότητα να έχει κάποιος παρενέργεια, δεν αυξάνεται με τις φορές που επαναλαμβάνεται ένα εμβόλιο. Τουλάχιστον δεν αυξάνεται ανάλογα.Είναι σαφώς και οι 20-24, γιατί συγκρίνεις διπλάσια διάρκεια για τον ιό. Για την ακρίβεια, συγκρίνεις 9 μήνες εμβολίου με 18 μήνες κορωνοϊού. Αυτό δεν θα είχε σημασία αν το εμβόλιο δεν χρειαζόταν επαναληπτική δόση ανά 9 μήνες, όπως φαίνεται να ισχύει. Οπότε θα πρέπει να συγκρίνεις το 9μηνο ρίσκο εμβολίου με το 9μηνο ρίσκο σοβαρής νόσησης covid.
- hellegennes
Δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι όλα αυτά παίζουν σοβαρό ρόλο. Σύγκρινε την Σουηδία, που δεν έκανε λοκντάουν, με την Ελλάδα, που έκανε.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:44Γιατί πρέπει να τα ξαναλέμε; Αυτό είναι λόγω λοκνταουν, μασκών κλπ μέτρων. Δεν θέλουμε να ζούμε έτσι, ούτε βγαίνει οικονομικώς για καμμία χώρα μακροπρόθεσμα. Τουτέστιν εμβόλιο ή κορωνοϊός και καλή τύχη.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:21Προς το παρόν το Ισραήλ έχει καταγράψει 10% του πληθυσμού σε 1,5 χρόνο.NewModelArmy έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:14 Δεν εχει νοημα αυτο που λες.Οπως σου εξηγησε και ο Sharp,ολοι θα μολυνθουν απο τον ιο εκτος αν παρεις μετρα Κινας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σκέψου το ως εξής. Οι πιθανότητες να κολλήσεις εξαρτώνται από το πόσοι ακόμα μπορούν να κολλήσουν γενικά. Όσο περισσότεροι διαθέσιμοι πιθανοί φορεις του ιού υπάρχουν τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να διασταυρωθείς κάποια στιγμή με έναν από αυτούς.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:45
Σοβαρά; Δηλ. αν κολλήσουν όλοι εκτός από μένα μηδενίζεται η πιθανότητα να κολλήσω; Ενώ αν έχουν κολλήσει 2 άνθρωποι σε όλη τη Γη έχω περισσότερες πιθανότητες;
Αν έχουν κολλήσει όλοι και πλέον δε μπορούν να ξανά κολλήσουν τότε η πιθανότητα να κολλήσεις είναι μηδενική γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμοι φορείς του ιού να στον μεταφέρουν.
Άσχετο, τα έχουμε πει αυτά.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:47Δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι όλα αυτά παίζουν σοβαρό ρόλο. Σύγκρινε την Σουηδία, που δεν έκανε λοκντάουν, με την Ελλάδα, που έκανε.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:44Γιατί πρέπει να τα ξαναλέμε; Αυτό είναι λόγω λοκνταουν, μασκών κλπ μέτρων. Δεν θέλουμε να ζούμε έτσι, ούτε βγαίνει οικονομικώς για καμμία χώρα μακροπρόθεσμα. Τουτέστιν εμβόλιο ή κορωνοϊός και καλή τύχη.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:21
Προς το παρόν το Ισραήλ έχει καταγράψει 10% του πληθυσμού σε 1,5 χρόνο.
Κάνεις την υπόθεση ότι όσοι κόλλησαν στο μεταξύ, δεν ήρθαν τότε σε επαφή μαζί μου. Προφανώς αν κολλήσει όλος ο κόσμος όταν δεν βρίσκομαι κοντά τους, τότε δεν θα κολλήσω ποτέ από τον έναν που έμεινε.3f3k έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:51Σκέψου το ως εξής. Οι πιθανότητες να κολλήσεις εξαρτώνται από το πόσοι ακόμα μπορούν να κολλήσουν γενικά. Όσο περισσότεροι διαθέσιμοι πιθανοί φορεις του ιού υπάρχουν τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να διασταυρωθείς κάποια στιγμή με έναν από αυτούς.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:45
Σοβαρά; Δηλ. αν κολλήσουν όλοι εκτός από μένα μηδενίζεται η πιθανότητα να κολλήσω; Ενώ αν έχουν κολλήσει 2 άνθρωποι σε όλη τη Γη έχω περισσότερες πιθανότητες;
Αν έχουν κολλήσει όλοι και πλέον δε μπορούν να ξανά κολλήσουν τότε η πιθανότητα να κολλήσεις είναι μηδενική γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμοι φορείς του ιού να στον μεταφέρουν.
Πολύ ευχάριστη συγκυρία, αλλά δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Η οποία είναι, όσο περισσότερο εξαπλώνεται ο ιός τόσο πιθανότερο είναι να κολλήσει ο τυχόν δίπλα μου.
Μίλησα καθαρά για τα δυο σενάρια που ανέφερες χωρίς το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.
Φυσικά το να είναι ανεξέλεγκτος ένας ιός είναι το χειρότερο σενάριο γιατί σε συνδυασμό με τις μεταλλάξεις που θα εμφανίζονται θα πάρει πολύ κόσμο και θα αφήσει πολλά κουσούρια.
Φυσικά το να είναι ανεξέλεγκτος ένας ιός είναι το χειρότερο σενάριο γιατί σε συνδυασμό με τις μεταλλάξεις που θα εμφανίζονται θα πάρει πολύ κόσμο και θα αφήσει πολλά κουσούρια.
Πάντως πολλοί ξανακολλάνε και υπάρχουν μεταλλάξεις. Οπότε το σενάριο να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα δεν φαίνεται να παίζει.
- hellegennes
Τα έχουμε πει, αλλά συνεχίζεις να μου λες ότι αν δεν είχαμε λοκντάουν θα ήταν μεγαλύτερη η εξάπλωση, ενώ στην Σουηδία που δεν είχαν λοκντάουν δεν ήταν μεγαλύτερη η εξάπλωση. Κάπου εκεί ακούγονται κάτι ψεκασμένα τσιφτετέλια για το ότι η Σουηδία είναι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με την Νορβηγία και την Φινλανδία και πίνουν περισσότερο καφέ και αυτό ο ιός το λαμβάνει υπόψη του. Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να του δώσω μεγαλύτερη σημασία από τον ισχυρισμό ότι η Γη είναι επίπεδη.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:51Άσχετο, τα έχουμε πει αυτά.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:47Δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι όλα αυτά παίζουν σοβαρό ρόλο. Σύγκρινε την Σουηδία, που δεν έκανε λοκντάουν, με την Ελλάδα, που έκανε.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:44
Γιατί πρέπει να τα ξαναλέμε; Αυτό είναι λόγω λοκνταουν, μασκών κλπ μέτρων. Δεν θέλουμε να ζούμε έτσι, ούτε βγαίνει οικονομικώς για καμμία χώρα μακροπρόθεσμα. Τουτέστιν εμβόλιο ή κορωνοϊός και καλή τύχη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πόσοι; Πόσοι είναι οι πολλοί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι τσιφτετέλια. Καλύτερα χόρεψε αυτό για να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα σού πάειhellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 02:18Τα έχουμε πει, αλλά συνεχίζεις να μου λες ότι αν δεν είχαμε λοκντάουν θα ήταν μεγαλύτερη η εξάπλωση, ενώ στην Σουηδία που δεν είχαν λοκντάουν δεν ήταν μεγαλύτερη η εξάπλωση. Κάπου εκεί ακούγονται κάτι ψεκασμένα τσιφτετέλια για το ότι η Σουηδία είναι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με την Νορβηγία και την Φινλανδία και πίνουν περισσότερο καφέ και αυτό ο ιός το λαμβάνει υπόψη του. Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να του δώσω μεγαλύτερη σημασία από τον ισχυρισμό ότι η Γη είναι επίπεδη.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:51Άσχετο, τα έχουμε πει αυτά.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:47
Δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι όλα αυτά παίζουν σοβαρό ρόλο. Σύγκρινε την Σουηδία, που δεν έκανε λοκντάουν, με την Ελλάδα, που έκανε.
https://www.youtube.com/watch?v=Mxu-VnQborw
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-