Μόνο αν κλειστούν στο υπόγειο του σπιτιού τους.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:04Με βάση λοιπόν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι κάτω των 25 κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από το εμβόλιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- hellegennes
Αυτήν την ρητορική προς το παρόν την ακούω για τον κορωνοϊό. Πεθαίνει κάποιος μήνες μετά την νοσηλεία του, φταίει ο κορωνοϊός.sharp έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:58Πας στοίχημα ότι όλοι αυτοί κάποτε θα πεθάνουν; Εννοείται ότι θα φταίει το εμβόλιο.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:54Έχουν πάθει έμφραγμα, εγκεφαλικό και θάνατο 5,5 εκατομμύρια Έλληνες και δεν το αντιληφθήκαμε;Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:20 Αν γινόταν αυτό, τότε με την ίδια λογική, θα έπρεπε από τώρα και μέχρι να πεθάνουν όλοι όσοι είναι ζωντανοί σήμερα, κάθε θάνατος, κάθε έμφραγμα, κάθε εγκεφαλικό και κάθε θρόμβωση που συμβαίνει σε όσους εμβολιάσθηκαν, να αναφέρεται σαν πιθανή παρενέργεια του εμβολίου και να ερευνάται. Αυτό αφορά τουλάχιστον 5.500.000 άτομα μέχρι στιγμής, μόνο στην Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα κρούσματα, η ετήσια συχνότητα είναι μικρότερη από 10%, πράγμα που κάνει το εμβόλιο μεγαλύτερο ρίσκο με βάση τους παραπάνω αριθμούς.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:09Μόνο αν κλειστούν στο υπόγειο του σπιτιού τους.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:04Με βάση λοιπόν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι κάτω των 25 κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Δεν εχει νοημα αυτο που λες.Οπως σου εξηγησε και ο Sharp,ολοι θα μολυνθουν απο τον ιο εκτος αν παρεις μετρα Κινας.
- hellegennes
Στα όσα χρόνια θα διαρκούσαν κανονικά οι κλινικές δοκιμές, πριν αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν έκτακτα. Δηλαδή 2-3 χρόνια. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές όρισαν αυτό το χρονικό περιθώριο. Γιατί όχι 40 χρόνια; Ρώτα αυτές.Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:58 Αν είσαι πρόθυμος να δεχθείς ότι οι παρενέργειες του εμβολίου πρέπει να ερευνώνται μέχρι και 7 μήνες μετά τον εμβολιασμό, τότε που είναι το όριο; Στον ένα χρόνο; Γιατί να μην είναι στα 40 χρόνια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Προς το παρόν το Ισραήλ έχει καταγράψει 10% του πληθυσμού σε 1,5 χρόνο. Την ίδια στιγμή, προβαίνει σε μπούστερ σε λιγότερο από 1 χρόνο. Δηλαδή η σύγκριση είναι με 5% συχνότητα. Για να συγκρίνεις λοιπόν το ρίσκο, πολλαπλασίασε κάθε ηλικιακό γκρουπ στο γράφημά σου με 5% για τον κορωνοϊό και 100% για το εμβόλιο. Ή αλλιώς, 20πλασίασε τα νούμερα που δίνει το γράφημα για τα εμβόλια.NewModelArmy έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:14 Δεν εχει νοημα αυτο που λες.Οπως σου εξηγησε και ο Sharp,ολοι θα μολυνθουν απο τον ιο εκτος αν παρεις μετρα Κινας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο Ισραήλ έχει ασθενήσει το 10,32% του πληθυσμού. Αν υποθέσουμε ότι οι κάτω των 25 ετών έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ασθενήσουν με τους άνω των 25 (δεν ξέρω τι συμβαίνει στο Ισραήλ, στις ΗΠΑ έτσι είναι πάνω - κάτω), τότε πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των σοβαρών περιπτώσεων επί την πιθανότητα να ασθενήσει κάποιος και βρίσκουμε:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:04Με βάση λοιπόν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι κάτω των 25 κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από το εμβόλιο.
12-15: 28 (<54)
16-19: 62 (<174)
20-24: 142 (>128)
Αρα όντως φαίνεται πως οι κάτω των 20 (όχι των 25) έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδα, παρά σοβαρο Covid. Ομως:
- Αυτά ισχύουν γιά τον 1,5 χρόνο που πέρασε. Γιατί να μη διπλασιαστούν οι πιθανότητες τον επόμενο 1,5 χρόνο;
- Θάνατοι από την μυοκαρδίτιδα δεν σημειώθηκαν. Από σοβαρό Covid σημειώθηκαν 61 θάνατοι στις ηλικίες 20-29 ετών, τουλάχιστον μέχρι τον τελευταίο Ιούνιο.
- Το μεγαλύτερο μέρος των κρουσμάτων συνέβη σε μη εμβολιασμένους. Γιατί λοιπόν να υποθέσουμε την ίδια πιθανότητα με του γενικού πληθυσμού γιά ένα μέρος που εξ ορισμού είναι ανεμβολίαστο;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2-Δεν κρατούν 3 χρόνια οι έρευνες γιά να είναι σίγουροι οι ερευνητές ότι συνάντησαν και τις πιό απομακρυσμένες χρονικά παρενέργειες των εμβολίων. 3 χρόνια κρατούν οι δοκιμές γιά τους εξής λόγους:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:19Στα όσα χρόνια θα διαρκούσαν κανονικά οι κλινικές δοκιμές, πριν αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν έκτακτα. Δηλαδή 2-3 χρόνια. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές όρισαν αυτό το χρονικό περιθώριο. Γιατί όχι 40 χρόνια; Ρώτα αυτές.Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:58 Αν είσαι πρόθυμος να δεχθείς ότι οι παρενέργειες του εμβολίου πρέπει να ερευνώνται μέχρι και 7 μήνες μετά τον εμβολιασμό, τότε που είναι το όριο; Στον ένα χρόνο; Γιατί να μην είναι στα 40 χρόνια;
- Δεν είναι εύκολο να βρεθούν αρκετοί εθελοντές που να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και τα κίνητρα, συνήθως χρηματικά, ανεβάζουν το κόστος του εμβολίου. Γιά τον Covid το κόστος δεν ήταν πρόβλημα.
- Οι περισσότερες ασθένειες δεν έχουν την εξάπλωση που έχει ο Covid-19. Αρα οι εθελοντές χρειάζονται περισσότερο χρόνο γιά να νοσήσουν.
- Οι αρμόδιοι φορείς δεν αντιλαμβάνονται κάποια επείγουσα ανάγκη ώστε να επισπεύσουν τις εγκρίσεις.
Αντίστροφα, με την διαδικασία αυτή, έχεις υπ'όψη κάποιο εμβόλιο που να είχε κάποια (κατά προτίμηση σοβαρή) παρενέργεια π.χ. δύο χρόνια μετά τον εμβολιασμό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 20 Αύγ 2021, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Την βλέπω την μπλόφα σου. Κατέβασε τα χαρτιά.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:11Αυτήν την ρητορική προς το παρόν την ακούω για τον κορωνοϊό. Πεθαίνει κάποιος μήνες μετά την νοσηλεία του, φταίει ο κορωνοϊός.sharp έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:58Πας στοίχημα ότι όλοι αυτοί κάποτε θα πεθάνουν; Εννοείται ότι θα φταίει το εμβόλιο.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:54
Έχουν πάθει έμφραγμα, εγκεφαλικό και θάνατο 5,5 εκατομμύρια Έλληνες και δεν το αντιληφθήκαμε;
1.
pandemrixLeporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:43
Αντίστροφα, με την διαδικασία αυτή, έχεις υπ'όψη κάποιο εμβόλιο που να είχε κάποια (κατά προτίμηση σοβαρή) παρενέργεια π.χ. δύο χρόνια μετά τον εμβολιασμό;
- hellegennes
Είναι σαφώς και οι 20-24, γιατί συγκρίνεις διπλάσια διάρκεια για τον ιό. Για την ακρίβεια, συγκρίνεις 9 μήνες εμβολίου με 18 μήνες κορωνοϊού. Αυτό δεν θα είχε σημασία αν το εμβόλιο δεν χρειαζόταν επαναληπτική δόση ανά 9 μήνες, όπως φαίνεται να ισχύει. Οπότε θα πρέπει να συγκρίνεις το 9μηνο ρίσκο εμβολίου με το 9μηνο ρίσκο σοβαρής νόσησης covid.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:35Στο Ισραήλ έχει ασθενήσει το 10,32% του πληθυσμού. Αν υποθέσουμε ότι οι κάτω των 25 ετών έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ασθενήσουν με τους άνω των 25 (δεν ξέρω τι συμβαίνει στο Ισραήλ, στις ΗΠΑ έτσι είναι πάνω - κάτω), τότε πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των σοβαρών περιπτώσεων επί την πιθανότητα να ασθενήσει κάποιος και βρίσκουμε:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:04Με βάση λοιπόν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι κάτω των 25 κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από το εμβόλιο.
Αρα όντως φαίνεται πως οι κάτω των 20 (όχι των 25) έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδα, παρά σοβαρο Covid
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Παπαριές. Οι δοκιμές διαρκούν τόσο για να βεβαιωθεί η εταιρεία και οι εποπτικοί οργανισμοί ότι δεν υπάρχουν χρονικά απομακρυσμένες παρενέργειες.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:432-Δεν κρατούν 3 χρόνια οι έρευνες γιά να είναι σίγουροι οι ερευνητές ότι συνάντησαν και τις πιό απομακρυσμένες χρονικά παρενέργειες των εμβολίων. 3 χρόνια κρατούν οι δοκιμές γιά τους εξής λόγους:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:19Στα όσα χρόνια θα διαρκούσαν κανονικά οι κλινικές δοκιμές, πριν αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν έκτακτα. Δηλαδή 2-3 χρόνια. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές όρισαν αυτό το χρονικό περιθώριο. Γιατί όχι 40 χρόνια; Ρώτα αυτές.Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:58 Αν είσαι πρόθυμος να δεχθείς ότι οι παρενέργειες του εμβολίου πρέπει να ερευνώνται μέχρι και 7 μήνες μετά τον εμβολιασμό, τότε που είναι το όριο; Στον ένα χρόνο; Γιατί να μην είναι στα 40 χρόνια;
- Δεν είναι εύκολο να βρεθούν αρκετοί εθελοντές που να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και τα κίνητρα, συνήθως χρηματικά, ανεβάζουν το κόστος του εμβολίου. Γιά τον Covid το κόστος δεν ήταν πρόβλημα.
- Οι περισσότερες ασθένειες δεν έχουν την εξάπλωση που έχει ο Covid-19. Αρα οι εθελοντές χρειάζονται περισσότερο χρόνο γιά να νοσήσουν.
- Οι αρμόδιοι φορείς δεν αντιλαμβάνονται κάποια επείγουσα ανάγκη ώστε να επισπεύσουν τις εγκρίσεις.
Το ότι δεν ευσταθούν τα παρακάτω που αναφέρεις (έλεος ότι δεν βρίσκονται αρκετοί εθελοντές) επιβεβαιώνεται και από το ότι τα εμβόλια που κυκλοφόρησαν έκτακτα είχαν τέτοιο χρονοδιάγραμμα. Δεν μιλάμε γενικά εδώ, μιλάμε για τα συγκεκριμένα εμβόλια. Αν ίσχυαν αυτά που λες, το χρονοδιάγραμμα θα ήταν εξαρχής μερικοί μήνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι περισσότερες παρενέργειες σχετίζονται με κάποια κατάσταση του ασθενούς και δεν συμβαίνει τυχαία στον γενικό πληθυσμό. Αρα, η πιθανότητα να έχει κάποιος παρενέργεια, δεν αυξάνεται με τις φορές που επαναλαμβάνεται ένα εμβόλιο. Τουλάχιστον δεν αυξάνεται ανάλογα.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:56Είναι σαφώς και οι 20-24, γιατί συγκρίνεις διπλάσια διάρκεια για τον ιό. Για την ακρίβεια, συγκρίνεις 9 μήνες εμβολίου με 18 μήνες κορωνοϊού. Αυτό δεν θα είχε σημασία αν το εμβόλιο δεν χρειαζόταν επαναληπτική δόση ανά 9 μήνες, όπως φαίνεται να ισχύει. Οπότε θα πρέπει να συγκρίνεις το 9μηνο ρίσκο εμβολίου με το 9μηνο ρίσκο σοβαρής νόσησης covid.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:35Στο Ισραήλ έχει ασθενήσει το 10,32% του πληθυσμού. Αν υποθέσουμε ότι οι κάτω των 25 ετών έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ασθενήσουν με τους άνω των 25 (δεν ξέρω τι συμβαίνει στο Ισραήλ, στις ΗΠΑ έτσι είναι πάνω - κάτω), τότε πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των σοβαρών περιπτώσεων επί την πιθανότητα να ασθενήσει κάποιος και βρίσκουμε:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:04 Με βάση λοιπόν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, οι κάτω των 25 κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από το εμβόλιο.
Αρα όντως φαίνεται πως οι κάτω των 20 (όχι των 25) έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδα, παρά σοβαρο Covid
Και βέβαια, ενώ αυτό το κουνούπι το είδες, τους ελέφαντες που σου έφερα εγώ δυσκολεύεσαι να τους διακρίνεις.
1.
Ξαναρωτώ: εχεις υπ'όψη κάποιο εμβόλιου του οποίου οι παρενέργειες εμφανίσθηκαν μόνο μετά από 2 χρόνια μετά τον εμβολιασμό;hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 01:00Παπαριές. Οι δοκιμές διαρκούν τόσο για να βεβαιωθεί η εταιρεία και οι εποπτικοί οργανισμοί ότι δεν υπάρχουν χρονικά απομακρυσμένες παρενέργειες.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:432-Δεν κρατούν 3 χρόνια οι έρευνες γιά να είναι σίγουροι οι ερευνητές ότι συνάντησαν και τις πιό απομακρυσμένες χρονικά παρενέργειες των εμβολίων. 3 χρόνια κρατούν οι δοκιμές γιά τους εξής λόγους:hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:19 Στα όσα χρόνια θα διαρκούσαν κανονικά οι κλινικές δοκιμές, πριν αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν έκτακτα. Δηλαδή 2-3 χρόνια. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές όρισαν αυτό το χρονικό περιθώριο. Γιατί όχι 40 χρόνια; Ρώτα αυτές.
Το ότι δεν ευσταθούν τα παρακάτω που αναφέρεις (έλεος ότι δεν βρίσκονται αρκετοί εθελοντές) επιβεβαιώνεται και από το ότι τα εμβόλια που κυκλοφόρησαν έκτακτα είχαν τέτοιο χρονοδιάγραμμα. Δεν μιλάμε γενικά εδώ, μιλάμε για τα συγκεκριμένα εμβόλια. Αν ίσχυαν αυτά που λες, το χρονοδιάγραμμα θα ήταν εξαρχής μερικοί μήνες.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις