ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:43 Τελικά το αντίθετο της .. Πατριαρχίας ποιο είναι;
Ή .. Μητριαρχία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Τι λες ρε;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53Δεν ξέρω άλλον εδώ μέσα να φαντασιωνεται βιασμούς παιδιών χρηστών.
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
Φυσικα , τίποτα δεν είναι τυχαιο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί;Μπαντάς έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:57Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:45Ψιτ κυρά Μανταλένα! Οι φεμινίστριες και οι αριστερά άλλων εποχών είχε πάντα ιδεολογική καθαρότητα-διαύγεια. Οι μαλακίες της εποχής μας είναι κάργα δεξιές. Δεν ξεπήδησαν από τα σοβιέτ του Λένιν. Ούτε από την κομμούνα, ούτε από τη διεθνή ούτε από τίποτα αριστερό ή επαναστατικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:37
Ακριβώς. Οι σημερινές φεμινίστριες δεν διεκδικούν την ισότητα, την επέκταση της ανισότητας -διατηρώντας τα θετικά προνόμια του αδύναμου φύλου- θέλουν να κατακτήσουν.
Ξεκίνησε από φορείς του καπιταλισμού. Μια χαρά επίσημους, συστημικούς. Ευρωπαϊκές ενώσεις, οηέδες και τέτοια.
Κάνε καμιά βόλτα.
Λάθος! Λάθος! Φίλε είσαι λάθος!
Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει άλλος, σε εσένα αναφέρομαι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:45Το έγραψε άλλος ότι το έγραψες και το ποστ σου είχε σβηστεί. Ή τροποποιηθεί. Για αυτό έγραψα ότι είχαν αναφερθεί. Αν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω το ποστ που αναφέρεται ότι έγραψες σε άλλο ποστ περί χαπιών σε ποτό. Θέλεις να το ψάξω;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:41Έχω διηγηθεί πως έριξα ποτέ χάπι σε γυναίκα;;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:58
Κατά τ άλλα, σε τσούζει η νιότη σου και αυτά που έκανες. Ή μάλλον που διηγήθηκες. Αν λάβουμε και σοβαρά κάτι περί χαπιών σε ποτά που είχαν αναφερθεί, για μέσα είσαι.
Έχεις 24 ώρες να ανακαλεσεις και να ζητήσεις συγγνωμη
Έχεις 24 ώρες να ανακαλεσεις και να ζητήσεις συγγνώμη και ο χρόνος ξεκίνησε να τρέχει πριν 5 λεπτά
Για να επικαλείσαι κάτι σημαίνει και οτι και το υιοθετεις, δεν βγάζει νόημα αλλιως
Διαφορετικά να αρχίσουμε όλοι να λέμε τι έχουμε ακούσει .
Όπως είδες εγώ σε εγκαλω μόνο για το ότι κανείς σεναρια βιασμού του ανήλικου παιδιού μου, ποτέ δε θα με δεις να επιτίθεμαι με βάση αυτά που ακούγονται οχ για το σωματότυπο ή για τις ερωτικές σου κατακτήσεις
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
Αυτά τα λες στην θεωρία. Στην πράξη οι απόψεις που εκφράζεις είναι ακραίες μέχρι το μεδούλι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:32Εγω ισότητα θέλω πραγματική ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.Οχι προνόμια έναντι των ανδρών. Άπειρες φορές έχω πει ότι και το ανδρικό φύλο αδικείται από αυτήν την νοοτροπία έστω και σε μικρότερο βαθμό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:18εντάξει, αν και διαφωνώ παραδέχομαι ότι έχεις τίμια άποψηNaida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:28
Σχετικά με τις γυναίκες, ναι μπορεί να κάνουν έγκλημα και να σκοτώσουν τον σύντροφο τους( το έχουμε δει,) και φυσικά είναι ανδροκτονία αν τα χαρακτηριστικά είναι ανδροκτονίας. Δεν αρνούμαι τον όρο. Μάλιστα σε ένα άλλο νήμα που άνοιξε κάποιος και αναφερόταν στη σφαγή μόνο ανδρών και ρώτησε αν αυτό είναι ανδροκτονία, απάντησα ότι φυσικά και είναι.
σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά αρνούμενοι τον όρο "ανδροκτονία" ενώ ταυτόχρονα προπαγανδίζουν διαρκώς τον όρο της γυναικοκτονίας
Ναι θα πω για αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας και είναι αποτέλεσμα αυτής της νοοτροπίας και βάλλεται το γυναικείο φύλο αλλά παράλληλα στηρίζω συνεπιμελεια, στράτευση των γυναικών με πλήρη εκπαίδευση, στηρίζω να γίνονται καταγγελίες για τους άνδρες θύματα ενδοοικογενειακης βιας, για ανδρικούς βιασμούς να μπορούν να μιλάνε χωρίς να ντρέπονται, ο σεξισμός στην εργασία που αφορά επίσης το ανδρικό φύλο γιατι θα προτιμήσουν να παρουν την 20χρονη που θα τραβήξει πελάτες (τα λιγουρια) και όχι τον 40χρόνο που έχει παιδιά πίσω του. Στηρίζω μια πιο δίκαια κοινωνία για ολους και όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη και πιο σταθερή πάνω σε πραγματικές ανθρώπινες αξίες.
Όλα τα άλλα ότι είμαι ακραία κτλ ειναι αποκύημα αυτών που δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, μη χάσουν την βολή τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη και μην ανακατεύεσαι σε αυτό.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:49Τι λες ρε;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53Δεν ξέρω άλλον εδώ μέσα να φαντασιωνεται βιασμούς παιδιών χρηστών.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:49
Εγώ πάντως δεν πότισα κανέναν να μεθύσει για να τον πηδήξω.
Just saying μιας και μιλάς περί σκουληκιών.
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
Φυσικα , τίποτα δεν είναι τυχαιο
Γιατί όλα έχουν ένα όριο και κάποιος μόλις το ξεπερασε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έγινε τέτοιο πράγμα;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:49Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει άλλος, σε εσένα αναφέρομαι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:45Το έγραψε άλλος ότι το έγραψες και το ποστ σου είχε σβηστεί. Ή τροποποιηθεί. Για αυτό έγραψα ότι είχαν αναφερθεί. Αν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω το ποστ που αναφέρεται ότι έγραψες σε άλλο ποστ περί χαπιών σε ποτό. Θέλεις να το ψάξω;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:41
Έχω διηγηθεί πως έριξα ποτέ χάπι σε γυναίκα;;
Έχεις 24 ώρες να ανακαλεσεις και να ζητήσεις συγγνώμη και ο χρόνος ξεκίνησε να τρέχει πριν 5 λεπτά
Για να επικαλείσαι κάτι σημαίνει και οτι και το υιοθετεις, δεν βγάζει νόημα αλλιως
Όπως είδες εγώ σε εγκαλω μόνο για το ότι κανείς σεναρια βιασμού του ανήλικου παιδιού μου, ποτέ δε θα με δεις να επιτίθεμαι με βάση αυτά που ακούγονται οχ για το σωματότυπο ή για τις ερωτικές σου κατακτήσεις
Να αγόρι μου, εδώ διάβασε.Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:49Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει άλλος, σε εσένα αναφέρομαι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:45Το έγραψε άλλος ότι το έγραψες και το ποστ σου είχε σβηστεί. Ή τροποποιηθεί. Για αυτό έγραψα ότι είχαν αναφερθεί. Αν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω το ποστ που αναφέρεται ότι έγραψες σε άλλο ποστ περί χαπιών σε ποτό. Θέλεις να το ψάξω;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:41
Έχω διηγηθεί πως έριξα ποτέ χάπι σε γυναίκα;;
Για τι πράγμα να ζητήσω συγνώμη εντός 24 ωρών;viewtopic.php?f=24&t=18174&p=1290977&hi ... s#p1290995
Και παρακάτω αυτόPrepon έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:18Αν θυμαμαι καλά, αυτό που είχε ειπωθεί ήτανSid Vicious έγραψε: 15 Μάιος 2020, 11:10
Ακούσαμε ως και το απίστευτα σιχαμένο και χυδαίο ως δικαιολογία εδώ μέσα "ποιος άραγε δεν έχει έστω φαντασιωθεί να βάζει κατι στο ποτό κάποιας για να την απαυτώσει".
"Ποιος άραγε σαν έφηβος δεν προσπαθησε να μεθύσει την κοπελιά στην παρέα του για να την πηδήξει ;"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ζήτησε του να βάλει το λινκ από τη συζήτησης από την αρχή. Που βάζει ο ίδιος το παιδί του στη συζήτησηΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:52Έγινε τέτοιο πράγμα;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:49Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει άλλος, σε εσένα αναφέρομαι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:45
Το έγραψε άλλος ότι το έγραψες και το ποστ σου είχε σβηστεί. Ή τροποποιηθεί. Για αυτό έγραψα ότι είχαν αναφερθεί. Αν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω το ποστ που αναφέρεται ότι έγραψες σε άλλο ποστ περί χαπιών σε ποτό. Θέλεις να το ψάξω;
Όχι να σου κάνει μεταφέρει την παράθεση γιατί είναι πονηρός και κόβει τις παραθέσεις. Να σου βάλει το λινκ να πας να διαβάσεις τι είναι αυτό που λέει ότι έκανα σενάρια βιασμού με το παιδί του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Όπως οι αριστεράτζες έχουν κάνει καραμέλα την λέξη "φασίστας" σε όποιον δεν είναι αριστερός, έτσι και η Naida τσοντάρει την λέξη "πατριαρχία" και την λέξη "σεξιστής" σε όποιον δεν είναι βαρεμενη φεμιναζί όπως αυτή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Επειδη κι εγώ χάθηκα λίγο, πού λες για το παιδί του; Δεν το βρίσκω. Βλέπω το ποστ που λέει μαλακίες για την Μπεκατώρου κι απο κάτω βάζει το παιδί του στα καλά καθούμενα. Ενδιάμεσα έχουν σβηστεί ποστ;Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:00Ζήτησε του να βάλει το λινκ από τη συζήτησης από την αρχή. Που βάζει ο ίδιος το παιδί του στη συζήτησηΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:52Έγινε τέτοιο πράγμα;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:49
Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει άλλος, σε εσένα αναφέρομαι.
Όχι να σου κάνει μεταφέρει την παράθεση γιατί είναι πονηρός και κόβει τις παραθέσεις. Να σου βάλει το λινκ να πας να διαβάσεις τι είναι αυτό που λέει ότι έκανα σενάρια βιασμού με το παιδί του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι σε άλλο νήμα. Κάτσε θα τα ψάξω.Cecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:03Επειδη κι εγώ χάθηκα λίγο, πού λες για το παιδί του; Δεν το βρίσκω.Naida έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:00Ζήτησε του να βάλει το λινκ από τη συζήτησης από την αρχή. Που βάζει ο ίδιος το παιδί του στη συζήτηση
Οτο δεν είσαι φαν της πατριαρχιας;Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:03 Όπως οι αριστεράτζες έχουν κάνει καραμέλα την λέξη "φασίστας" σε όποιον δεν είναι αριστερός, έτσι και η Naida τσοντάρει την λέξη "πατριαρχία" και την λέξη "σεξιστής" σε όποιον δεν είναι βαρεμενη φεμιναζί όπως αυτή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έλα μαλάκα γάμησέ με που είναι ο Όττο πατριάρχης και διάλεξε εμένα.
Α, ΟΚ, γράψτε λάθος και οι 2, διάβαζα μόνο το παρόν νήμα, δεν έχω άποψη για άλλο νήμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτός τα έλεγε μάνα μου, μπορεί να μετά που σε γνώρισε να άλλαξε γνώμηCecily Anne έγραψε: 20 Αύγ 2021, 00:05Έλα μαλάκα γάμησέ με που είναι ο Όττο πατριάρχης και διάλεξε εμένα.Μετά από ένα σημείο δηλαδή καταντάει αστείο.
Α του Prepon που λέει για τα σενάρια βιασμού, από εδώ ξεκινάει που λέει αυτός για τον κύκλο του και βασιζόμενη στην ανάρτηση που είχε κάνει πιο παλιά για το να μεθύσει τη κοπέλα της παρέας να την πηδηξει του έγραψα αυτό και από εκεί ξεκίνησε το αφήγημα του περί σεναρίων βιασμών κτλ κτλ που ο ίδιος δεν θεωρεί βιασμό το να μεθύσεις την άλλη για να την πηδηξεις.
viewtopic.php?f=97&t=32186&hilit=Prepon ... 0#p2010067
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Συνεχιζοντας την παραπάνω τοποθέτησή μου, να προσθέσω πως οι αριστεράτζες που ονομάζουν "φασίστα" τους πάντες, αν τους ρωτήσεις τι εννοούν με το "φασίστας" θα σου πει ο καθένας ο,τι έχει στην γκλάβα του με κοινή βάση "όποιος δεν είναι αριστερατζα".
Συνεπώς, τρέμω και μόνο στην ιδέα να σε ρωτήσω τι εννοείς εσύ όταν λες "πατριαρχία".
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις