!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

NoMoreLice έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:30 Πάντως η πιθανότητα να υπάρχει κάποιος γνωστός σου δεν είναι ίδια για κάθε τυχαίους 2000 φίλους που μπορείς να έχεις. Θέλω να πω, αν έχες φίλους και γνωστούς που ασχολούνται αρκετά με ίντερνετ, αλλά και θέματα στα οποία εξειδικεύεται το πχόρουμ, τότε η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη, από το να είχες 2000 τυχαία επιλεγμένα γνωστά άτομα από όλη την Ελλάδα.
Δεν είναι μόνο αυτό. Η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη και γιατί το ηλικιακό γκρουπ του φόρουμ είναι πολύ πιο συγκεκριμένο από μια απλή ηλικιακή κατανομή πληθυσμού.

Θα έλεγα ότι κυρίως είμαστε πλέον 28-58 κατά 90%, ίσως και παραπάνω. Επίσης μάλλον είμαστε τουλάχιστον 90% Θεσσαλονίκη-Αθήνα, που είναι μεγαλύτερη αντιπροσώπευση από την γενική του πληθυσμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Re: Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Μαθηματικά μιλώντας πάντως και αγνοώντας το παραπάνω που είπα, αλλά και άλλες συσχετίσεις όπως αυτό που αναφέρθηκε να έφερε ο ένας τον άλλον, ψάχνεις την πιθανότητα δοθέντος ενός συνόλου Α (δυνητικά μέλη του πχόρουμ π.χ. 10 εκατομμύρια Έλληνες), 2 υποσύνολα (πραγματικά μέλη και γνωστοί σου) να μην έχουν κενή τομή.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Εγώ βρέθηκα συμφοιτητής με τον πατησιώτης. Στο ΕΜΠ, αλλά όχι στην ίδια σχολή. Στο ίδιο έτος όμως. Ενώ ξέρω μερικούς πολιτικούς μηχανικούς από τότε, δεν μπορώ να ξέρω αν είναι από αυτούς. Μάλλον δεν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 19 Αύγ 2021, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:35
NoMoreLice έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:30 Πάντως η πιθανότητα να υπάρχει κάποιος γνωστός σου δεν είναι ίδια για κάθε τυχαίους 2000 φίλους που μπορείς να έχεις. Θέλω να πω, αν έχες φίλους και γνωστούς που ασχολούνται αρκετά με ίντερνετ, αλλά και θέματα στα οποία εξειδικεύεται το πχόρουμ, τότε η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη, από το να είχες 2000 τυχαία επιλεγμένα γνωστά άτομα από όλη την Ελλάδα.
Δεν είναι μόνο αυτό. Η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη και γιατί το ηλικιακό γκρουπ του φόρουμ είναι πολύ πιο συγκεκριμένο από μια απλή ηλικιακή κατανομή πληθυσμού.

Θα έλεγα ότι κυρίως είμαστε πλέον 28-58 κατά 90%, ίσως και παραπάνω. Επίσης μάλλον είμαστε τουλάχιστον 90% Θεσσαλονίκη-Αθήνα, που είναι μεγαλύτερη αντιπροσώπευση από την γενική του πληθυσμού.
Ναι, σαφώς και αυτό.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

NoMoreLice έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:30 Κι εγώ στο παλιό φόρουμ είχα καταλάβει ότι έγραφε κάποιος που γνωριζόμασταν. Δεν του το αποκάλυψα ποτέ βέβαια, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι από την απλή αλληλεπίδραση που είχα μαζί του στον πραγματικό κόσμο δεν περίμενα να έχει τέτοιες ιδέες (χριστιανοβαρεμένος).

Πάντως η πιθανότητα να υπάρχει κάποιος γνωστός σου δεν είναι ίδια για κάθε τυχαίους 2000 φίλους που μπορείς να έχεις. Θέλω να πω, αν έχες φίλους και γνωστούς που ασχολούνται αρκετά με ίντερνετ, αλλά και θέματα στα οποία εξειδικεύεται το πχόρουμ, τότε η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη, από το να είχες 2000 τυχαία επιλεγμένα γνωστά άτομα από όλη την Ελλάδα.

Οι πιθανότητες σε μικρό πληθυσμό όπως στην Ελλάδα και με δεδομένο πως ο πληθυσμός κατέφυγε απελπισμένα στα σοσιαλ για επικοινωνία τα τελευταία 15 χρόνια, και με δεδομένη επίσης τη μεγάλη ελευθεριότητα που επικρατεί σ αυτά και την ανοχή στην ανωνυμία - ακόμη - , οι πιθανότητες να πέσεις σε πολλούς προηγούμενους τωρινούς ή μελλοντικούς γνωστούς είναι εκθετικά μεγάλη.

Έτυχε για παράδειγμα να μπω σε ψιλικατζιδικο, πριν χρόνια, κι ο ψιλικατζης να έχει ανοιχτό το φόρουμ στον υπολογιστή.

Δεν ήμουν σε καλή απόσταση για να δω νικνειμ.

Αυτό μου κατέδειξε βέβαια τότε, τί μπορεί να συμβαίνει εδώ και τρόμαξα, είναι η αλήθεια. Το 11 ήτανε.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
BRIDGET
Phorum.gr user: BRIDGET

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BRIDGET »

4 με πέντε νοματέοι απο λάρισα μεριά,άλλοι τόσοι απο τη συμπρωτεύουσα καί
άντε 5 με 6 απ'το κλινόν αστυ φτιάξανε το προηγούμενο αρχές 2000'ς
τώρα όλοι αυτοί θελεις για τσεφτέ ή για καλή αρχή φέρανε ό καθένας και 5 φίλους,
οί φίλοι επισης φέρανε παλι και πέντε φιλους ,γνωστούς πές τους, κ.ο.κ
έτσι πού κάποια στιγμή ξεκινήσανε και συναντήσεις γιά να βλέπουμε ποιοί ήταν
αυτοί οί φίλοι των φίλων τους φίλους κ.λ.π
σε κάποιες απ'αυτες τις συναντήσεις είχαμε καί συμβάντα ή γεγονότα

τώρα τί εννοείς με αυτη τη πιθανότητα που λές,δεν σε πιάνω
είναι πολυ σχετική/της σχετικής/των σχετικων
εκτος άν το άνοιξες το νημα για να δείς τις αντιδράσεις και να σπάς πλάκα
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

wooded glade έγραψε: 19 Αύγ 2021, 08:35 Το πχόρουμ είναι ως γνωστόν ένα πχόρουμ πανελλήνιας εμβέλειας.
Οι χρήστες συνήθως δεν δηλώνουν τα ονόματα τους αλλά και δεν τα αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλον - λόγω ασύλου ανιάτων βασικά.
Ποιά είναι λοιπόν η πιθανότητα να είναι δύο γνωστοί μεταξύ τους και να μην το ξέρουν ;
Είναι μεγάλη. Θα εκπλαγείς.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Μπαντάς έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:27 Εγώ ως συντονιστής χώρου γνώριζα πως 4 κολλητοί συνάδελφοι έγραφαν χωρίς να ξέρει κανένας τους πως έγραφαν οι άλλοι για γερό διάστημα.

Πλακωνονταν κιόλας στο γραπτό

Μετά πλακωθηκαν και κανονικά έξω.
Υπονοείς πως οι συντονιστές διαβάζουν μηνύματα και τσεκάρουν IP; :wink
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Είχα πετύχει έναν χρήστη σε ιντερνέτ καφέ πριν 20 χρονια.
Έκανα την πάπια και δεν αποκαλύφθηκα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

BRIDGET έγραψε: 01 Οκτ 2021, 03:48 4 με πέντε νοματέοι απο λάρισα μεριά,άλλοι τόσοι απο τη συμπρωτεύουσα καί
άντε 5 με 6 απ'το κλινόν αστυ φτιάξανε το προηγούμενο αρχές 2000'ς
τώρα όλοι αυτοί θελεις για τσεφτέ ή για καλή αρχή φέρανε ό καθένας και 5 φίλους,
οί φίλοι επισης φέρανε παλι και πέντε φιλους ,γνωστούς πές τους, κ.ο.κ
έτσι πού κάποια στιγμή ξεκινήσανε και συναντήσεις γιά να βλέπουμε ποιοί ήταν
αυτοί οί φίλοι των φίλων τους φίλους κ.λ.π
σε κάποιες απ'αυτες τις συναντήσεις είχαμε καί συμβάντα ή γεγονότα

τώρα τί εννοείς με αυτη τη πιθανότητα που λές,δεν σε πιάνω
είναι πολυ σχετική/της σχετικής/των σχετικων
εκτος άν το άνοιξες το νημα για να δείς τις αντιδράσεις και να σπάς πλάκα
Ναι δεν λέμε στην έναρξη.
Στην έναρξη άσε, ξέρω.
Τώρα που είναι πολλοί λαίμαι, ή στο παλιό που ήταν επίσης πολλοί μέχρι το 2018.
Ας πούμε ο Μπογδάνος να είναι ένας και να γράφτηκε κάποτε όχι λόγω γνωριμίας με τον αρχικό πυρήνα - μόνος του.
Και ο άλλος να είναι ο Τσίπρας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Καμία. Το απαγορεύει η διαχείριση. Παλια πριν φβ, κάνανε κάτι τέτοια σαχλά και βρισκόντουσαν, αλλά μετά συζητούσαν όλο κάτι κουτσουμπολιστικα, και χανόταν η σοβαρότητα, που διακρίνει αν προσεξει κάποιος το νέο φόρουμ, το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεγάλα κοινωνικά και ιστορικά θέματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2021, 06:50 Καμία. Το απαγορεύει η διαχείριση. Παλια πριν φβ, κάνανε κάτι τέτοια σαχλά και βρισκόντουσαν, αλλά μετά συζητούσαν όλο κάτι κουτσουμπολιστικα, και χανόταν η σοβαρότητα, που διακρίνει αν προσεξει κάποιος το νέο φόρουμ, το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεγάλα κοινωνικά και ιστορικά θέματα.
Τίνι τρόπω το απαγορεύει ;
Αν εμείς οι δύο είμαστε γνωστοί από το Τεπελένι, πάει να πει ότι είμαστε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

wooded glade έγραψε: 07 Δεκ 2021, 07:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2021, 06:50 Καμία. Το απαγορεύει η διαχείριση. Παλια πριν φβ, κάνανε κάτι τέτοια σαχλά και βρισκόντουσαν, αλλά μετά συζητούσαν όλο κάτι κουτσουμπολιστικα, και χανόταν η σοβαρότητα, που διακρίνει αν προσεξει κάποιος το νέο φόρουμ, το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεγάλα κοινωνικά και ιστορικά θέματα.
Αν το μάθει η διαχειρίση, μέσω γυρισματος νομίσματος διαγράφεται ο ένας από τους δύο, γιατί αν υπάρχουν γνωριμίες από κοντά, χάνεται η μαγεία του φόρουμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Δεκ 2021, 07:54
wooded glade έγραψε: 07 Δεκ 2021, 07:27
Αν το μάθει η διαχειρίση, μέσω γυρισματος νομίσματος διαγράφεται ο ένας από τους δύο, γιατί αν υπάρχουν γνωριμίες από κοντά, χάνεται η μαγεία του φόρουμ.
Μπορεί, δεν το ξέρω αυτό.
Αλλά δεν ήταν αυτή η ερώτηση μου.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Δεν έτυχε να γνωρίζω κανέναν αν και ξέρω πολλούς μαλακες στη ζωή μου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”