Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 14:25
Αν σκεφτει κανεις οτι μπορουσαν να κανουν πιρουετες στο ροδοχροο γρανιτη χωρις να γνωριζουν το σιδηρο θα πρεπει να δωσει πειστικες απαντησεις για το τι τεχνολογια χρησιμοποιουσαν.
.
Για το πως έκοβαν γρανίτη έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια. Και δεν έχει τίποτα το αλχημιστικο η μέθοδος τους.
Οχι δεν εχει αποδειχθει τιποτα.
Και ειναι τελειως διαφορετικο το κοβω απο το κοβω με ακριβεια χιλιοστου και παραλληλα κα<νω περιστεχνα σχεδια λες και πλαθω πλαστελινη.
.
Τι κρίμα που η πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας έχει άλλη άποψη...
Ο Μισότελειωμένος οβελισκος του Ασουάν που βρίσκεται ακόμα στο λατομείο γρανιτη μας έχει δώσει όλα τα στοιχεία που θέλαμε για να κατανοήσουμε πως έκοβαν τον γρανιτη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η επιστημονικη κοινοτητα δεν γνωριζει ακομη πως εχει δημιουργηθει η Μεγαλη Πυραμιδα. Ολες οι θεωριες ειναι αντικρουομενες με πολλα κατα σε βαρος τους. Γνωριζουμε πως δημιουργηθηκε το συμπαν αλλα δεν γνωριζουμε πως δημιουργηθηκε η Μεγαλη Πυραμιδα.
Το βασικο για να κλεισουμε την παρενθεση (δεν ξαναμπαινω σε τετοια συζητηση στο πχορουμ, την εχουμε κανει 100 φορες) ειναι να καταλαβετε τι τεχνολογια θα συνεπαγοταν το παρακατω ανεξηγητο κατορθωμα των Αιγυπτιων.
Πως κατασκεύασαν τα 30.000 αγγεία από διορίτη και βασάλτη (σκληροτερα μεταλλα και απο το γρανιτη) που βρέθηκαν κάτω από την κλιμακωτή πυραμίδα του Ζοζέρ στη Σακκάρα; Αγγεία που είχαν επιμήκεις λαιμούς και κούφια χερούλια;
Χωρις να γνωριζουν το σιδηρο;
Αν μονο κατω απο μια πυραμιδα βρεθηκαν 30.000 αγγεια (που κανενας μεσογειακος πολιτισμος δεν θα μπορουσε να παραγει ακομη και επι εποχης σιδηρου) σκεφτειτε ποσες περισσοτερες χιλιαδες αγγειων θα βρισκοντουσαν συνολικα στην Αιγυπτο εκεινης της εποχης και οχι μονο αγγεια αλλα και αλλα αντικειμενα.
Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:42 Συμφωνα με δικη μου θεωρια που ανεπτυξα στο περιοδικο Strange το 2019 οι πυραμιδες κατασκευαστηκαν επειδη οι Αιγυπτιοι (και οι προγονοι τους) γνωριζαν την αλχημεια και μεσω αυτης τον τροπο να μαλακωνουν σκληρα πετρωματα.
Τετοια κατορθωματα ειναι αδυνατα να γινουν και με σιδηρο, ενταξει αμα φας μηνες θα μπορουσες με σιδηρο να κοψεις το γρανιτη αλλα οχι και να κανεις αγαλμα με ακριβεια χιλιοστων στη χαραξη ολων των λεπτομερειων. Πιχι σκαλιζαν σε γρανιτη τα μουστακια της Γατοθεας Σεκνετ και δεν τους εφευγε ουτε χιλιοστο απο την καμπυλη των μουστακιων, αυτο κανονικα και σημερα θα ηταν ιδιαιτερα χρονοβορο και δυσκολο. Κι ωστοσο οι Αιγυπτιοι για την πλακα τους εκαναν δεκαδες χιλιαδες αγγεια και αγαλματα απο γρανιτη, διοριτη και βασαλτη. Μαλιστα για να ερεθισουν ακομη περισσοτερο τη φαντασια μας συχνα τα εφτιαχναν με υπερβολικα λεπτα ΚΟΥΦΙΑ χερουλια και λεπτους ΚΟΥΦΙΟΥΣ λαιμους. Και με ακριβεια χιλιοστου παντα.
Η επιστημονικη κοινοτητα δεν γνωριζει ακομη πως εχει δημιουργηθει η Μεγαλη Πυραμιδα. Ολες οι θεωριες ειναι αντικρουομενες με πολλα κατα σε βαρος τους. Γνωριζουμε πως δημιουργηθηκε το συμπαν αλλα δεν γνωριζουμε πως δημιουργηθηκε η Μεγαλη Πυραμιδα.
.
Καλά βγάλε τις παρωπίδες πρωτα και μετα έλα να συζητήσουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:42
Συμφωνα με δικη μου θεωρια που ανεπτυξα στο περιοδικο Strange το 2019 οι πυραμιδες κατασκευαστηκε επειδη οι Αιγυπτιοι (και οι προγονοι τους) γνωριζαν την αλχημεια και μεσω αυτης τον τροπο να μαλακωνουν σκληρα πετρωματα.
.
Αρίστο, γνωρίζεις την φίλη μου την Εύα ρε; Spoiler
Fluffy έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:32
Μην ξεχνάμε και την βιβλο, οι γιοί των αγγέλων παντρεύτηκαν τις κόρες των ανθρώπων και έκανα να τους γίγαντες. Κάθε καλός χριστιανός αποδέχεται τους γίγαντες
Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ. Έχει απορριφθεί από τον επίσημο Κανόνα εδώ και 1700 χρόνια.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:42 Συμφωνα με δικη μου θεωρια που ανεπτυξα στο περιοδικο Strange το 2019 οι πυραμιδες κατασκευαστηκαν επειδη οι Αιγυπτιοι (και οι προγονοι τους) γνωριζαν την αλχημεια και μεσω αυτης τον τροπο να μαλακωνουν σκληρα πετρωματα.
.
ΠΧΟΡΟΥΜΑΡΑ
Για να τσιμπησετε καποιοι εδω μεσα το εβαλα με τοσο πομπωδες υφος.
Βασικα δεν ειναι δικη μου θεωρια, ας πουμε οτι δουλεψα καποια στοιχεια της.
Αρίστος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:42
Συμφωνα με δικη μου θεωρια που ανεπτυξα στο περιοδικο Strange το 2019 οι πυραμιδες κατασκευαστηκε επειδη οι Αιγυπτιοι (και οι προγονοι τους) γνωριζαν την αλχημεια και μεσω αυτης τον τροπο να μαλακωνουν σκληρα πετρωματα.
.
Αρίστο, γνωρίζεις την φίλη μου την Εύα ρε; Spoiler
δεν βάζω επίθετο, αν την ξέρεις θα καταλάβεις.
Μονο με το Σταμκο ειχα επικοινωνια γιατι αυτος ηταν ο αρχισυντακτης. Τα υπολοιπα παιδια δεν τα ηξερα καθοτι αυτοι παρεα απο Θεσσαλονικεις κι εγω Αθηναιος. Εγραφα με το ψευδωνυμο Αργυρης Λαγκας.