Ελα βρε vagabondo μου, και εσύ πατριαρχική νοοτροπία έχεις. Το αρνείσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχει εξηγηθεί άπειρες φορές. Το ξέρουν καλέ. Απλά δεν θέλουν να το δεχτούν και τα ανακατεύουν όλα δήθεν τάχα μου κάτι βρήκαν να πουν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής. Όχι ο φόνος μιας γυναίκας υπό οποιεσδηποτε συνθήκες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την σκότωσε ακριβώς επειδη ηταν γυναίκα (αδυναμη).
Ναι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:17Ελα βρε vagabondo μου, και εσύ πατριαρχική νοοτροπία έχεις. Το αρνείσαι;
Εσύ μείνε υπερήφανη φεμινίστρια, μιας και το θεωρείς τίτλο τιμής.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Eθνικοκοινωνιστης
τον αλλο λυπαμαι που εχει αγιασει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν το θεωρώ τίτλο τιμής. Αυτονόητο το θεωρώ για μια γυναίκα το έτος 2021 να θεωρεί τον εαυτό της ισάξιο με τον άντρα και να μην αποδέχεται την κανονικότατα της πατριαρχικης νοοτροπίας. Τώρα αν χαλάει την σούπα σας, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οσα μάθατε, θα τα ξεμαθετε και όλα θα πάνε καλύτερα.vagabondo έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:20Ναι.
Εσύ μείνε υπερήφανη φεμινίστρια, μιας και το θεωρείς τίτλο τιμής.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα, ρίχνει πολύ καντήλι για να αγιάσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση ενός σίριαλ κίλλερ ο οποίος σκοτώνει, άγνωστες σε αυτόν, γυναίκες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής.
Δεν ξέρω πόσα τέτοια περιστατικά είχαμε στο παρελθόν και που θα διέφερε η ποινή του, αν σκότωνε και άντρες.
Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.
Occasio facit furem
Ο σκύλος ο Μανιάτης που πήγε και σκότωσε τη γυναίκα στην Λάρισα επειδή έτσι καθαρίζουν οι Μανιάτες, τι είδους ήταν η δολοφονία;vagabondo έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:31Αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση ενός σίριαλ κίλλερ ο οποίος σκοτώνει, άγνωστες σε αυτόν, γυναίκες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής.
Δεν ξέρω πόσα τέτοια περιστατικά είχαμε στο παρελθόν και που θα διέφερε η ποινή του, αν σκότωνε και άντρες.
Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αδελφοκτονία είναι. Ο πρώτος φόνος που έγινε ποτέ από άνθρωπο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Προφανώς. Αλλά οι ναιδες του ντουνιά, έχουν κάνει λάστιχο την ερμηνεία λόγω μόδας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής. Όχι ο φόνος μιας γυναίκας υπό οποιεσδηποτε συνθήκες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή; ποια δολοφονία γυναίκας από τις 8 που είχαμε τον τελευταίο χρόνο δεν είχε χαρακτηριστικά γυναικοκτονιας;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:38Προφανώς. Αλλά οι ναιδες του ντουνιά, έχουν κάνει λάστιχο την ερμηνεία λόγω μόδας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής. Όχι ο φόνος μιας γυναίκας υπό οποιεσδηποτε συνθήκες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Καμία. Καμία δεν σκοτώθηκε με γνώμονα ότι είναι γυναίκα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:39Δηλαδή; ποια δολοφονία γυναίκας από τις 8 που είχαμε τον τελευταίο χρόνο δεν είχε χαρακτηριστικά γυναικοκτονιας;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:38Προφανώς. Αλλά οι ναιδες του ντουνιά, έχουν κάνει λάστιχο την ερμηνεία λόγω μόδας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής. Όχι ο φόνος μιας γυναίκας υπό οποιεσδηποτε συνθήκες
Χθες είχαμε μια γυναικοκτονια στο Αφγανιστάν. Την πυροβόλησαν επειδή ήταν στο δρόμο μόνη της χωρίς συνοδεία άντρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οκ. Η δολοφονία στη Λάρισα γιατί έγινε; ξέρουμε;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:41Καμία. Καμία δεν σκοτώθηκε με γνώμονα ότι είναι γυναίκα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:39Δηλαδή; ποια δολοφονία γυναίκας από τις 8 που είχαμε τον τελευταίο χρόνο δεν είχε χαρακτηριστικά γυναικοκτονιας;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:38
Προφανώς. Αλλά οι ναιδες του ντουνιά, έχουν κάνει λάστιχο την ερμηνεία λόγω μόδας.
Χθες είχαμε μια γυναικοκτονια στο Αφγανιστάν. Την πυροβόλησαν επειδή ήταν στο δρόμο μόνη της χωρίς συνοδεία άντρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γυναικοκτονία = ο φόνος μιας γυναίκας για λόγους που δε θέλουν να ασχολούμαστε όσοι τα παίρνουν με τη λέξη γυναικοκτονία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Αύγ 2021, 12:16 Γυναικοκτονια = ο φόνος μιας γυναίκας λόγω της ιδιότητάς της αυτής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις