Είσαι κακός. Ο Συς είναι ψωλαράς και γαμίκουλας (ας λέει ότι δεν γαμάει). Έχει γαμήσει πολλά. Η ιδεολογία είναι ένα απ' αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλμυρά ή γλυκά;
Re: Αλμυρά ή γλυκά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι σε νοιάζει εσένα μωρή κουτσομπόλα κομμώτρια;
Γιατί δεν μου στήνεις κώλο. Τι άλλο;
Μα πρώτα πρέπει να σου σηκωθεί, μετά να την γαμήσεις και μετά, ε μετά ας έλεγε ότι ήθελε. Αν είναι να κάνουμε υποθέσεις ας τις κάνουμε σωστά ρε ψηλέ όχι στα κουτουρού.
Πως το λέγαμε στο χωριό; εξ ιδίων τα αλλότρια; μη συγκρίνεις σε λέω, άστο, γάμα το κι ας μη, ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βάλε κι ένα ξινό για ποικιλία...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Χμμμ, αμφιταλαντεύομαι τί από τα δύο να σου απαντήσω. Ας ειμαι κόσμια: Θα σου συσνιστούσα να πίνεις τουλάχιστον μισό λίτρο γάλα καρύδας τη μέρα.sys3x έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:08Παίζει μεγάλο ρόλο τι έχεις φάει νωρίτερα πάντως, δεν αλλάζει μόνον η υφή αλλά και η γεύση. Με πήρε χρόνια να καταλάβω γιατί με βάζανε να πίνω λίτρα χυμό μπανάνα με λίγο βύσσινο πριν το, ξες, οι κάρχιες, ήμουνα μικρός και αθώος. Τώρα ξέρω, δεν υπάρχει μόνον το γλυκό και το αλμυρό.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:53 Αλμυρόπικρα, γλυκόξινα, γλυκόπικρα, ουμάμι, τι έχετε πάθει, σας έχουν αφαιρέσει τη γλώσσα και έχετε μόνο δυο γεύσεις;
Z
Δε ταιριάζει.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 20:28Χμμμ, αμφιταλαντεύομαι τί από τα δύο να σου απαντήσω. Ας ειμαι κόσμια: Θα σου συσνιστούσα να πίνεις τουλάχιστον μισό λίτρο γάλα καρύδας τη μέρα.sys3x έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:08Παίζει μεγάλο ρόλο τι έχεις φάει νωρίτερα πάντως, δεν αλλάζει μόνον η υφή αλλά και η γεύση. Με πήρε χρόνια να καταλάβω γιατί με βάζανε να πίνω λίτρα χυμό μπανάνα με λίγο βύσσινο πριν το, ξες, οι κάρχιες, ήμουνα μικρός και αθώος. Τώρα ξέρω, δεν υπάρχει μόνον το γλυκό και το αλμυρό.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:53 Αλμυρόπικρα, γλυκόξινα, γλυκόπικρα, ουμάμι, τι έχετε πάθει, σας έχουν αφαιρέσει τη γλώσσα και έχετε μόνο δυο γεύσεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε συ, καταλαβαίνουμε τι λέμε. Το χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα είναι αλμυρό. Η πάστα είναι γλυκιά. Τα ουμάμι στην πλειονότητά τους είναι αλμυρά. Δεν λες κάτι αλμυρό αν έχει λίγη ζάχαρη στην σάλτσα, ούτε αλμυρή την τούρτα επειδή χρησιμοποιείται αλάτι στο παντεσπάνι.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:53 Αλμυρόπικρα, γλυκόξινα, γλυκόπικρα, ουμάμι, τι έχετε πάθει, σας έχουν αφαιρέσει τη γλώσσα και έχετε μόνο δυο γεύσεις;