Ποσους φασίστες σκοτωσες σήμερα ;waldorf έγραψε: 18 Αύγ 2021, 18:43 Αν μπορούσα έστω και για μιά στιγμή να είμαι αντικειμενικός,θα έλεγα προς Θεού όχι μπαν.
Φοβάμαι όμως ότι δεν μπορώ.
Οπότε μπαν στον αλητόπουστα που μας πλασάρει βιασμούς και κακοποιήσεις και αλητείες ως δήθεν αθώο τρολάρισμα.
Νισάφι πιά με τους δήθεν "περιανεμωνκαιυδατων" λογαριασμούς που στάζουν χολή και σκατοψυχιά σε κάθε ευκαιρία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Re: Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Και που να πάω ;
Ούτε σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος με τους άλλους συμφορουμητες μου να με δικάζουν δεν μπορώ;
Τους ανθρώπους τους διαμορφώνουν οι υλικες οικονομικές παραγωγικές συνθήκεςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 18:52 Βασικά, αν του απαγορευτεί η χρήση της λέξης συμφέρον σε όλες τις πτώσεις ανεξαιρέτως, θα είναι σα να έχει φάει μπαν.
ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
Όλες οι ιδεολογίες ξεκινούν από το στομάχι
Την ιστορία την γράφει το στομάχι δηλαδή το υλικό συμφέρον..
Τι διάολο;
Μόνον εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ έχω μελετήσει ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ εδώ μέσα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 18 Αύγ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανέναν.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοτώσει και κανέναν στα σχεδόν πενήντα χρόνια μου.
Και κάτι άλλο στα περί βιασμού
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ βιασμός χωρίς εισαγωγικά είναι ένα ειδεχθές κακούργημα και θα πρέπει να τιμωρείται πολύ αυστηρά και δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό ή δικαιολογία γι αυτόν
Ο "βιασμός" με εισαγωγικά είναι του κ-λου τα εννιάμερα και θα πρέπει ή γυναίκα που καταγγέλει τέτοιον "βιασμό" (με εισαγωγικά) να πηγαίνει κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση
Επίσημη ερώτηση
Εχω το δημοκρατικό δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη ή όχι ;
Απαγορεύεται από κάποιον κανονισμό του φόρουμ ή την ελληνική νομοθεσία;
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ βιασμός χωρίς εισαγωγικά είναι ένα ειδεχθές κακούργημα και θα πρέπει να τιμωρείται πολύ αυστηρά και δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό ή δικαιολογία γι αυτόν
Ο "βιασμός" με εισαγωγικά είναι του κ-λου τα εννιάμερα και θα πρέπει ή γυναίκα που καταγγέλει τέτοιον "βιασμό" (με εισαγωγικά) να πηγαίνει κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση
Επίσημη ερώτηση
Εχω το δημοκρατικό δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη ή όχι ;
Απαγορεύεται από κάποιον κανονισμό του φόρουμ ή την ελληνική νομοθεσία;
Τι γνώμη έχεις για τις γερμανίδες Ναζί που είχε βιάσει ο σοβιετικός στρατός στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο;
Δεν δικαιούνται οι σύντροφοι κομουνιστες να βιάζουν γερμανίδες Ναζί φασίστριες ;
Πόσοι αριστεροί συμφορουμητες εδώ μέσα επικροτουν κάτι τέτοιο;
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Να πας παρέα με το Γιαννόπουλο, ίδια μυαλά έχετε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 18:56Και που να πάω ;![]()
Ούτε σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος με τους άλλους συμφορουμητες μου να με δικάζουν δεν μπορώ;![]()
![]()
Α και μια προσθήκη, να του απαγορευτούν λέξεις όπως βιασμός, γυναίκα, κόρη, συμφέρον και όλα τα παράγωγα τους. Επίσης προτείνω καμία ένδειξη αρνητισμού, εχθρικοτητας προς το πρόσωπο του γιατί είναι μαζόχας και τραβάει μαλακία οπότε τον βρίζουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποιος ομολόγησε έγκλημα που και πότε;Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 13:53 Σε κάθε περίπτωση, ομολογία εγκλήματος πρέπει να στέλνεται στον εισαγγελέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 18 Αύγ 2021, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ρε αφήστε τον ήσυχο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τις κατηγορίες βάση νόμου της ελληνικής νομοθεσίας ή παραβίασης κανονισμών του φόρουμ δεν είδαΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:10Να πας παρέα με το Γιαννόπουλο, ίδια μυαλά έχετε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 18:56Και που να πάω ;![]()
Ούτε σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος με τους άλλους συμφορουμητες μου να με δικάζουν δεν μπορώ;![]()
![]()
Εγώ ο ίδιος θέτω τον εαυτό μου σε δίκη
Σωπα ρε Ζενι. Έτσι λένε και για κάτι αρρωστάκια που δήθεν είναι άκακα και τα μαθαίνουμε στις ειδήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέστε στην μαντάμ από πάνω ότι δεν ασχολούμαι ούτε απαντώ στα ποστ της
Πέστε στο ντουγανι, δεν μίλησα σε αυτόν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-