Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλμυρά ή γλυκά;
- Dwarven Blacksmith
Re: Αλμυρά ή γλυκά;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε νταξει δε τη λες και ιού ακριβώς. Είναι ένα "εναλλακτικό σάντουιτς με γαλλικές προδιαγραφές"Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δοκίμασε πεπόνι με τυροκαυτερή νότια Σκόπια.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10 Λιωμενο ζεστο κεφαλοτυρι με γλυκο του κουταλιου βυσσινο απο πανω, ποσο θεικο!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.
Κύριοι, έχετε πέσει σε πλάνη.
Οι κρέπες οι αλμυρές είναι ζυμάρι με πχ λιωμένο τυρί, μπιφτέκι κτλ δηλαδή ίου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χαχα ε ναι Νάιδα κορίτσι μου, λιωμένο τυράκι overdose στην κρέπα καραλέει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.
ΥΓ: Γλυκά αν πρέπει να διαλέξουμε. Όχι τα πολύ γλυκά, τα μέτρια προς λίγο γλυκά γλυκά. Αυτά που δε σε λιγώνουν. Νομίζω έγινα σαφής.
ΥΓ: Θέλω γλυκό (από αυτά τα όχι πολύ γλυκά...).
Όταν είσαι χορτάτος;Βλήμα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 00:45 Θα προτιμούσα ένα αξιοπρεπές μπέργκερ από το καλύτερο γλυκό του κόσμου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε καλά μη βάλεις μπιφτέκι.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:13Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07
Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.Κύριοι, έχετε πέσει σε πλάνη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό, γενικά τα αλμυρά υλικά κρέπας είναι too much. Κι αυτό που λες με τα γλυκά, να μην είναι πολύ γλυκά. Να είναι τόσο, όσο. Πχ τουλούμπα. Ίου.stella έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:13Χαχα ε ναι Νάιδα κορίτσι μου, λιωμένο τυράκι overdose στην κρέπα καραλέει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:07
Κρέπα αλμυρή έναντι κρέπα γλυκιά; ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι η κρέπα η αλμυρή είναι ίου.
ΥΓ: Γλυκά αν πρέπει να διαλέξουμε. Όχι τα πολύ γλυκά, τα μέτρια προς λίγο γλυκά γλυκά. Αυτά που δε σε λιγώνουν. Νομίζω έγινα σαφής.
ΥΓ: Θέλω γλυκό (από αυτά τα όχι πολύ γλυκά...).![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γενικά καλύτερα τίποταGeorge_V έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:16Ε καλά μη βάλεις μπιφτέκι.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:13Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10
Έχω μια άλλη πρόταση, ας μην ξεκινήσουμε με αυτή την παραδοχή.Κύριοι, έχετε πέσει σε πλάνη.George_V έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10
Ε νταξει δε τη λες και ιού ακριβώς. Είναι ένα "εναλλακτικό σάντουιτς με γαλλικές προδιαγραφές"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τουλούμπα Ίου, όπως λέμε χαλβάς Φαρσάλων;
Occasio facit furem
Όχι ο χαλβάς Φαρσάλων είναι τέλειος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Θα το δοκιμασω αυτο, ακουγεται δυνατο!sys3x έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:11Δοκίμασε πεπόνι με τυροκαυτερή νότια Σκόπια.Sid Vicious έγραψε: 18 Αύγ 2021, 17:10 Λιωμενο ζεστο κεφαλοτυρι με γλυκο του κουταλιου βυσσινο απο πανω, ποσο θεικο!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η τουλούμπα στα τούρκικα είναι "τσουτσούν κοτλέ"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σημειώθηκε.
Occasio facit furem
Τύπε, δεν εννοούσαν αυτό όταν σε παρομοίασαν με γαριδάκι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir