Σοβαρά ;
Έπρεπε να είναι γνωστός γιά κάτι δισκάρες του
Εκτός αν μιλάμε γιά τα νέα του ΑΝΤ1 ...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:33Το να λέει ο εκπρόσωπος "μετά από 56 χρόνια" μου φαίνεται πολύ ύποπτο. Δηλαδή αν η γυναίκα λέει μαλακίες, δεν σε νοιάζει το πόσα χρόνια της πήρε να τις πει. Όταν λες "έχουν περάσει και τόσα χρόνια" έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις για ελαφρυντικά.georgebi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 12:35 Εκπρόσωπος του 80χρονου Ντίλαν, δήλωσε στον Guardian τη Δευτέρα ότι «ο ισχυρισμός της γυναίκας 56 χρόνια μετά είναι αναληθής και θα φανεί κατά την υπεράσπιση».

Συγνώμη, είναι που στεναχωρήθηκα.Μπίστης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:41![]()
Ξεκόλλα ρε αγόρι μου, δεν το λέω ως δικαστής.
Την γνωμούλα μου λέω, κι εσύ κάποια θα έχεις γιά τον χαρακτήρα του από διαβάσματα ή διαίσθηση ή όπως κι αν λαμβάνεις.
Αλλιώς δεν ξέρουμε τίποτα γιά κανένα.
Μου είχαν βάλει να ακούσω, άκου το μεγάλο μουσικό, και όλες τις φορές έφυγα τρέχοντας στο ένα λεπτό.Μπίστης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:46![]()
Δεν μπορεί να είσαι τόσο πιτσιρίκι.
Τέλος πάντων, δεν το αποκλείω να εμφανιστεί με Dua Lipa γιά την πλάκα του και να τον μάθει ο κόσμος ...
![]()
Εντάξει, δεν είναι και σαν τον Γιώργο Βελισσάρη που ακούτε στα πανηγύρια της Βάρδας, αλλά δεν τον λες κακόΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:08Μου είχαν βάλει να ακούσω, άκου το μεγάλο μουσικό, και όλες τις φορές έφυγα τρέχοντας στο ένα λεπτό.Μπίστης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:46![]()
Τέλος πάντων, δεν το αποκλείω να εμφανιστεί με Dua Lipa γιά την πλάκα του και να τον μάθει ο κόσμος ...
![]()
Κάποια πράγματα από τα 60ς καλύτερα να έμεναν στα 60ς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι να πω, στο πανηγύρι μπορώ να μείνω κανά δίωρο, με τον παππού αν κάτσω δεκάλεπτο μάλλον θα θέλω να κάνω φόνο.Beria έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:10Εντάξει, δεν είναι και σαν τον Γιώργο Βελισσάρη που ακούτε στα πανηγύρια της Βάρδας, αλλά δεν τον λες κακόΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:08Μου είχαν βάλει να ακούσω, άκου το μεγάλο μουσικό, και όλες τις φορές έφυγα τρέχοντας στο ένα λεπτό.Μπίστης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 13:46
![]()
![]()
Ναι, αυτό λέμεΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:13Τι να πω, στο πανηγύρι μπορώ να μείνω κανά δίωρο, με τον παππού αν κάτσω δεκάλεπτο μάλλον θα θέλω να κάνω φόνο.Beria έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:10Εντάξει, δεν είναι και σαν τον Γιώργο Βελισσάρη που ακούτε στα πανηγύρια της Βάρδας, αλλά δεν τον λες κακόΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:08
Μου είχαν βάλει να ακούσω, άκου το μεγάλο μουσικό, και όλες τις φορές έφυγα τρέχοντας στο ένα λεπτό.

georgebi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:21 O επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ David Bowie απορώ πως τις γλίτωσε τις μηνύσεις από τις πασίγνωστες περιπέτειες που είχε διαχρονικά με νεαρά κορίτσια
....ίσως και επειδή είχε τον τρόπο του μαζί τους ...![]()
.....που ο Bob κατά τα φαινόμενα δεν
Έλα ρε συ. Τα είπαμε.
Μπίστης έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:41georgebi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 14:21 O επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ David Bowie απορώ πως τις γλίτωσε τις μηνύσεις από τις πασίγνωστες περιπέτειες που είχε διαχρονικά με νεαρά κορίτσια
....ίσως και επειδή είχε τον τρόπο του μαζί τους ...![]()
.....που ο Bob κατά τα φαινόμενα δεν
![]()
Αθωώσιμος ακούγεται ο Δαβίδ.