Leporello έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:21Να σου πώ εγώ που τα έκανα τα τεστ αντισωμάτων μετά από την νόσησή μου (IgG). Τα νούμερα είναι με την παλιά κλίμακα που χρησιμοποιείτο τότε με όριο θετικού το 1,1Αρίστος έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:07Κανενα συμπερασμα δεν εβγαλα αλλα η εκθετικη μειωση των αντισωματων θα επεβαλε τεστ αντισωματων μετα τον τριτο μηνα και εφοσον αυτο δεν προταθηκε απο τους συστημικους λοιμοξιωλογους εμενα μου βρωμαει. Κανονικα για λογους δημοσιας υγειας ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ το τεστ αντισωματων.Leporello έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:06 Πόσος είναι ο επαρκής αριθμός αντισωμάτων; (αυτό που μετριέται δεν είναι ακριβώς αριθμός αντισωμάτων, αλλά τέλος πάντων). Δεν το ξέρεις και εν τούτοις έβγαλες κιόλας το πόρισμα ότι μετά τους 3 μήνες δεν υπάρχει ανοσία. Ούτε αν μειώνεται βέβαια και τον τέταρτο μήνα ξέρεις. Γενικώς, δεν ξέρεις τίποτα και όμως έβγαλες το συμπέρασμα. Φυσικά, αν δεν έκανες έτσι δεν θα ήσουν αυτός που είσαι.
Και βέβαια, το ότι και με την φυσική ανοσία το ίδιο παρατηρείται, το πέρασες ασχολίαστο.
24/09/2020: 19,2
26/10/2020: 6,8
25/11/2020: 2,6
05/01/2021: 4,1
08/02/2021: 2,9
Τι συμπέρασμα έβγαλες; Εχασα ποτέ την ανοσία;
Και βέβαια, δεν μπορώ να μη σημειώσω ότι ακόμη μία φορά μετακινείς τα γκολπόστ. Ξεκινήσαμε με την βεβαιότητά σου ότι υπάρχει μελέτη που δείχνει ότι η ανοσία μετά από το εμβόλιο διαρκεί 3 μήνες και τώρα μιλάμε γιά το ότι σου ... βρωμάει![]()
![]()
που δεν γίνονται υποχρεωτικά τεστ IgG.
Η νοσηση και το εμβολιο ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα σε σχεση με τα αντισωματα, συνεπως σε συζητηση για το εμβολιο ειναι αουτ.
.