!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Beria έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:55 O ΓΓ δεν είναι κακόπιστος συνομιλητής, δεν διαφωνεί για την διαφωνία
Ο ΓΓ είναι ο σύγχρονος Σωκράτης
Χρησιμοποιεί την μαιευτική μέθοδο για να μάθουμε να ψάχνουμε την αλήθεια, την οποία συνήθως βγάζει από τον κώλο του
Την τρολιστική μέθοδο.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

vantono έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:13
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:28
vantono έγραψε: 03 Δεκ 2018, 17:43 ρε μαγκες,μια διατροφικη απορια που ειχα παντα, μιας και βρηκα ενα σχετικο-σχετικα νήμα. Οι φυτικές κρέμες τελικα ειναι χειροτερες απο τις ζωικες? Εχω ακουσει οτι οι πρώτες ειναι μακραν χειροτερες λογω των κορεσμένων λιπαρων. Μπορουν να σου προκαλεσουν μεγαλυτερη βλαβη σε χοληστερίνες,ζαχαρο κτλ, απ οτι οι ζωικες? Και ο παπαρας παιρνω σχεδον καθε μερα καπουτσίνο με φυτική κρέμα,εχει γουστο να κανω καμια μαλακια :cry
Αν εχει μερικως υδρογονομενα λιπαρα ειναι χειροτερη απο τη ζωικη.
ναι, τετοιου είδους λιπάρα ακούγεται πως περιεχουν.
Ειναι σαν να χυνεις καθε μερα πουρι στα αγγεια σου
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Beria έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:55 O ΓΓ δεν είναι κακόπιστος συνομιλητής, δεν διαφωνεί για την διαφωνία
Ο ΓΓ είναι ο σύγχρονος Σωκράτης
Χρησιμοποιεί την μαιευτική μέθοδο για να μάθουμε να ψάχνουμε την αλήθεια, την οποία συνήθως βγάζει από τον κώλο του
Εγώ υποψιάζομαι ότι ο Γιαννόπουλος κάνει στο φόρουμ προπόνηση για να κατέβει στην πολιτική.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:57
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:54
Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:52 Η παχυσαρκία είναι περισσότερο σε φτωχά στρώματα ακριβώς γιατί τρώνε σκατοτροφες συνεχώς.

Αν σε ταΐσω όλο μακαρόνια θα γίνεις τοφαλος.
Αυτο ειναι ταυτοχρονα και σωστο και λαθος
Οι σκατοτροφες πολλες φορες κοστιζουν ακριβα
Το 99% των σκατοτροφων που σε παχαίνουν είναι φθηνές, είναι junk και απευθύνονται σε φτωχούς.
Όσο πιο υγιεινή και σωστη η διατροφή τόσο πιο ακριβή.
Είδη πολυτελείας τα όσπρια, τα λαχανικά, τα χόρτα και η βρώμη. Τι μαθαίνει κανείς στο φόρουμ. Έχει να κάνει με τις συνήθειες και την διατροφική κουλτούρα του καθενός. Μόνο οι "φτωχοί" ξέρεις να έχουν κόκα κόλα στο τραπέζι τους καθημερινά;
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Οι παρακμιακοι του ισογείου που χρωστάνε δύο χρόνια κοινόχρηστα παραγγέλνουν πρωινό μεσημεριανό και βραδυνό απέξω τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα. Έχουν πάρει και οι δύο μαζί γύρω στα εξήντα κιλά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι Άγγλοι πχ ναι έχουν στην κουλτούρα τους την κονσέρβα το επεξεργασμένο την τηγανιλα τις μέγιστες θερμίδες ανά γεύμα και όντως στοιχίζει ο κούκος αηδόνι να πάρεις υλικά για μια φρέσκια σαλάτα.

Οι Ελ πάρα πολύ απλά είναι σπάταλοι λαίμαργοι κοπριτες.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

μπα, από την στεναχώρια κάποιοι το ρίχνουν στο φαΐ. εγώ από μικρός όταν αγχωνόμουν, άνοιγα το ψυγείο.
αντίθετα, άλλοι, τυχεροί, ράβουν το στόμα. :102:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Παρεμπιπτόντως, ο ΓΓ με τι μετάλλαξη επεστρεψε;'
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:31 Οι παρακμιακοι του ισογείου που χρωστάνε δύο χρόνια κοινόχρηστα παραγγέλνουν πρωινό μεσημεριανό και βραδυνό απέξω τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα. Έχουν πάρει και οι δύο μαζί γύρω στα εξήντα κιλά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι Άγγλοι πχ ναι έχουν στην κουλτούρα τους την κονσέρβα το επεξεργασμένο την τηγανιλα τις μέγιστες θερμίδες ανά γεύμα και όντως στοιχίζει ο κούκος αηδόνι να πάρεις υλικά για μια φρέσκια σαλάτα.

Οι Ελ πάρα πολύ απλά είναι σπάταλοι λαίμαργοι κοπριτες.
Φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, κρέας (καλής ποιότητας) είναι ακριβά. Πολύ ακριβά. Τα λαχανικά εκτός εποχής είναι ακριβά και χρειάζεσαι και λαχανικά εκτός εποχής αν θες μια ισορροπημένη διατροφή. Οι ξηροί καρποί είναι ακριβοί (οι θρεπτικοί). Τα περισσότερα φρούτα είναι σχετικά ακριβά (με βάση ποσότητες). Το καλό λάδι είναι ακριβό. Το τυρί είναι ακριβό. Τα μανιτάρια είναι ακριβά. Το καλό ψωμί είναι ακριβό.

Βέβαια, όσο αυξάνονται τα έσοδά σου τόσο περισσότερο χάνεις την επαφή σου με το σχετικό κόστος των πραγμάτων. Δεν μου κάνει εντύπωση. Εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις κακή επαφή με την οικονομική πραγματικότητα, γιατί είναι πολύ άσχημο πράγμα να μετράς τις μπουκιές σου.

Γιατί εσένα μπορεί η αντίληψή σου για το αν ο κόσμος πεινάει ή κάνει κακές επιλογές να πηγάζει από μια γειτονική σου οικογένεια, εγώ όμως έχω κατάστημα τροφίμων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Εννοείται ότι η καλή διατροφή κοστίζει. Επίσης υπάρχει και ο παράγοντας του χρόνου, δηλαδή αν είσαι wagecuck τρεφεσαι με ό,τι μπούρδα υπάρχει για να βγάλεις τη μέρα, κ συνήθως τρως είτε μια φορά είτε το ένα γεύμα είναι της πουτσας απ έξω κατι ελεεινό κ τρισάθλιο. Ενίοτε κ τα δύο μαζί. Υπάρχει πάντως συσχέτιση μεταξύ χαμηλότερου εισοδήματος κ πάχους καθώς κ έλλειψης άσκησης κ γενικά κακης φυσικής κατάστασης κ χαμηλότερου εισοδήματος στον δυτικό κόσμο. Είναι γνωστά αυτά κ με γκουγκλαρισμα θα βρείτε άπειρα πράγματα, από επιστημονικά άρθρα μέχρι στα ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

kongrosian έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:46 μπα, από την στεναχώρια κάποιοι το ρίχνουν στο φαΐ. εγώ από μικρός όταν αγχωνόμουν, άνοιγα το ψυγείο.
αντίθετα, άλλοι, τυχεροί, ράβουν το στόμα. :102:
Και εγώ. Και ήμουν μονίμως στενοχωρημένη. Και λίγο λιχουδω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Ωραία. Είδαμε τι λένε οι πχωρουμίτες. Για να δούμε τώρα τι λένε πιο σοβαροί άνθρωποι.

https://www.google.com/amp/s/www.washin ... utType=amp

It’s a conversation I’ve had many, many times, and invariably someone suggests that we have to fight obesity by fighting poverty. Increase the minimum wage, ensure decent housing, provide medical care. If we lift people out of poverty, the obesity problem will ease.

It’s an idea invariably put forth by people who care deeply about both issues, but it has a problem: The evidence doesn’t support it. In the United States, the poorest are not the fattest; that dubious distinction goes to the middle-income tier.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:14 Παρεμπιπτόντως, ο ΓΓ με τι μετάλλαξη επεστρεψε;'
Ως "αντιπνεύμα"?
Κανένα εμβόλιο για το ΓΓ δε θα βγεί? Να το κάνουμε να γλιτώσουμε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μερακλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μερακλής »

Εγώ βλέπω πολύ νέο κόσμο που χάνει κιλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσοι έχετε παραπάνω κιλά αξίζει να επισκεφθείτε διατροφολόγο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Antipnevma έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:29 Ωραία. Είδαμε τι λένε οι πχωρουμίτες. Για να δούμε τώρα τι λένε πιο σοβαροί άνθρωποι.
Ναι. Ας δούμε. Ας δούμε τι λένε οι μελέτες (η συγκεκριμένη από το Nature) και όχι ράντομ αρθρογράφοι σε εφημερίδες:

Εικόνα

https://www.nature.com/articles/s41599-018-0201-x
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Μερακλής έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:42 Εγώ βλέπω πολύ νέο κόσμο που χάνει κιλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσοι έχετε παραπάνω κιλά αξίζει να επισκεφθείτε διατροφολόγο.
Περίεργο.Στις καραντίνες βάλανε κιλά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”