Την τρολιστική μέθοδο.Beria έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:55 O ΓΓ δεν είναι κακόπιστος συνομιλητής, δεν διαφωνεί για την διαφωνία
Ο ΓΓ είναι ο σύγχρονος Σωκράτης
Χρησιμοποιεί την μαιευτική μέθοδο για να μάθουμε να ψάχνουμε την αλήθεια, την οποία συνήθως βγάζει από τον κώλο του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Ορέστης 35
Ειναι σαν να χυνεις καθε μερα πουρι στα αγγεια σουvantono έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:13ναι, τετοιου είδους λιπάρα ακούγεται πως περιεχουν.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:28Αν εχει μερικως υδρογονομενα λιπαρα ειναι χειροτερη απο τη ζωικη.vantono έγραψε: 03 Δεκ 2018, 17:43 ρε μαγκες,μια διατροφικη απορια που ειχα παντα, μιας και βρηκα ενα σχετικο-σχετικα νήμα. Οι φυτικές κρέμες τελικα ειναι χειροτερες απο τις ζωικες? Εχω ακουσει οτι οι πρώτες ειναι μακραν χειροτερες λογω των κορεσμένων λιπαρων. Μπορουν να σου προκαλεσουν μεγαλυτερη βλαβη σε χοληστερίνες,ζαχαρο κτλ, απ οτι οι ζωικες? Και ο παπαρας παιρνω σχεδον καθε μερα καπουτσίνο με φυτική κρέμα,εχει γουστο να κανω καμια μαλακια![]()
Εγώ υποψιάζομαι ότι ο Γιαννόπουλος κάνει στο φόρουμ προπόνηση για να κατέβει στην πολιτική.Beria έγραψε: 03 Δεκ 2018, 20:55 O ΓΓ δεν είναι κακόπιστος συνομιλητής, δεν διαφωνεί για την διαφωνία
Ο ΓΓ είναι ο σύγχρονος Σωκράτης
Χρησιμοποιεί την μαιευτική μέθοδο για να μάθουμε να ψάχνουμε την αλήθεια, την οποία συνήθως βγάζει από τον κώλο του
- Antipnevma
Είδη πολυτελείας τα όσπρια, τα λαχανικά, τα χόρτα και η βρώμη. Τι μαθαίνει κανείς στο φόρουμ. Έχει να κάνει με τις συνήθειες και την διατροφική κουλτούρα του καθενός. Μόνο οι "φτωχοί" ξέρεις να έχουν κόκα κόλα στο τραπέζι τους καθημερινά;Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:57Το 99% των σκατοτροφων που σε παχαίνουν είναι φθηνές, είναι junk και απευθύνονται σε φτωχούς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:54Αυτο ειναι ταυτοχρονα και σωστο και λαθοςOtto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:52 Η παχυσαρκία είναι περισσότερο σε φτωχά στρώματα ακριβώς γιατί τρώνε σκατοτροφες συνεχώς.
Αν σε ταΐσω όλο μακαρόνια θα γίνεις τοφαλος.
Οι σκατοτροφες πολλες φορες κοστιζουν ακριβα
Όσο πιο υγιεινή και σωστη η διατροφή τόσο πιο ακριβή.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Οι παρακμιακοι του ισογείου που χρωστάνε δύο χρόνια κοινόχρηστα παραγγέλνουν πρωινό μεσημεριανό και βραδυνό απέξω τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα. Έχουν πάρει και οι δύο μαζί γύρω στα εξήντα κιλά τα τελευταία πέντε χρόνια.
Οι Άγγλοι πχ ναι έχουν στην κουλτούρα τους την κονσέρβα το επεξεργασμένο την τηγανιλα τις μέγιστες θερμίδες ανά γεύμα και όντως στοιχίζει ο κούκος αηδόνι να πάρεις υλικά για μια φρέσκια σαλάτα.
Οι Ελ πάρα πολύ απλά είναι σπάταλοι λαίμαργοι κοπριτες.
Οι Άγγλοι πχ ναι έχουν στην κουλτούρα τους την κονσέρβα το επεξεργασμένο την τηγανιλα τις μέγιστες θερμίδες ανά γεύμα και όντως στοιχίζει ο κούκος αηδόνι να πάρεις υλικά για μια φρέσκια σαλάτα.
- kongrosian
μπα, από την στεναχώρια κάποιοι το ρίχνουν στο φαΐ. εγώ από μικρός όταν αγχωνόμουν, άνοιγα το ψυγείο.
αντίθετα, άλλοι, τυχεροί, ράβουν το στόμα.
αντίθετα, άλλοι, τυχεροί, ράβουν το στόμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παρεμπιπτόντως, ο ΓΓ με τι μετάλλαξη επεστρεψε;'
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, κρέας (καλής ποιότητας) είναι ακριβά. Πολύ ακριβά. Τα λαχανικά εκτός εποχής είναι ακριβά και χρειάζεσαι και λαχανικά εκτός εποχής αν θες μια ισορροπημένη διατροφή. Οι ξηροί καρποί είναι ακριβοί (οι θρεπτικοί). Τα περισσότερα φρούτα είναι σχετικά ακριβά (με βάση ποσότητες). Το καλό λάδι είναι ακριβό. Το τυρί είναι ακριβό. Τα μανιτάρια είναι ακριβά. Το καλό ψωμί είναι ακριβό.foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:31 Οι παρακμιακοι του ισογείου που χρωστάνε δύο χρόνια κοινόχρηστα παραγγέλνουν πρωινό μεσημεριανό και βραδυνό απέξω τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα. Έχουν πάρει και οι δύο μαζί γύρω στα εξήντα κιλά τα τελευταία πέντε χρόνια.
Βέβαια, όσο αυξάνονται τα έσοδά σου τόσο περισσότερο χάνεις την επαφή σου με το σχετικό κόστος των πραγμάτων. Δεν μου κάνει εντύπωση. Εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις κακή επαφή με την οικονομική πραγματικότητα, γιατί είναι πολύ άσχημο πράγμα να μετράς τις μπουκιές σου.
Γιατί εσένα μπορεί η αντίληψή σου για το αν ο κόσμος πεινάει ή κάνει κακές επιλογές να πηγάζει από μια γειτονική σου οικογένεια, εγώ όμως έχω κατάστημα τροφίμων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Εννοείται ότι η καλή διατροφή κοστίζει. Επίσης υπάρχει και ο παράγοντας του χρόνου, δηλαδή αν είσαι wagecuck τρεφεσαι με ό,τι μπούρδα υπάρχει για να βγάλεις τη μέρα, κ συνήθως τρως είτε μια φορά είτε το ένα γεύμα είναι της πουτσας απ έξω κατι ελεεινό κ τρισάθλιο. Ενίοτε κ τα δύο μαζί. Υπάρχει πάντως συσχέτιση μεταξύ χαμηλότερου εισοδήματος κ πάχους καθώς κ έλλειψης άσκησης κ γενικά κακης φυσικής κατάστασης κ χαμηλότερου εισοδήματος στον δυτικό κόσμο. Είναι γνωστά αυτά κ με γκουγκλαρισμα θα βρείτε άπειρα πράγματα, από επιστημονικά άρθρα μέχρι στα ΜΜΕ
Και εγώ. Και ήμουν μονίμως στενοχωρημένη. Και λίγο λιχουδω.kongrosian έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:46 μπα, από την στεναχώρια κάποιοι το ρίχνουν στο φαΐ. εγώ από μικρός όταν αγχωνόμουν, άνοιγα το ψυγείο.
αντίθετα, άλλοι, τυχεροί, ράβουν το στόμα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Antipnevma
Ωραία. Είδαμε τι λένε οι πχωρουμίτες. Για να δούμε τώρα τι λένε πιο σοβαροί άνθρωποι.
https://www.google.com/amp/s/www.washin ... utType=amp
It’s a conversation I’ve had many, many times, and invariably someone suggests that we have to fight obesity by fighting poverty. Increase the minimum wage, ensure decent housing, provide medical care. If we lift people out of poverty, the obesity problem will ease.
It’s an idea invariably put forth by people who care deeply about both issues, but it has a problem: The evidence doesn’t support it. In the United States, the poorest are not the fattest; that dubious distinction goes to the middle-income tier.
https://www.google.com/amp/s/www.washin ... utType=amp
It’s a conversation I’ve had many, many times, and invariably someone suggests that we have to fight obesity by fighting poverty. Increase the minimum wage, ensure decent housing, provide medical care. If we lift people out of poverty, the obesity problem will ease.
It’s an idea invariably put forth by people who care deeply about both issues, but it has a problem: The evidence doesn’t support it. In the United States, the poorest are not the fattest; that dubious distinction goes to the middle-income tier.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Ως "αντιπνεύμα"?
Κανένα εμβόλιο για το ΓΓ δε θα βγεί? Να το κάνουμε να γλιτώσουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ βλέπω πολύ νέο κόσμο που χάνει κιλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσοι έχετε παραπάνω κιλά αξίζει να επισκεφθείτε διατροφολόγο.
- hellegennes
Ναι. Ας δούμε. Ας δούμε τι λένε οι μελέτες (η συγκεκριμένη από το Nature) και όχι ράντομ αρθρογράφοι σε εφημερίδες:Antipnevma έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:29 Ωραία. Είδαμε τι λένε οι πχωρουμίτες. Για να δούμε τώρα τι λένε πιο σοβαροί άνθρωποι.

https://www.nature.com/articles/s41599-018-0201-x
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περίεργο.Στις καραντίνες βάλανε κιλά.Μερακλής έγραψε: 16 Αύγ 2021, 15:42 Εγώ βλέπω πολύ νέο κόσμο που χάνει κιλά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσοι έχετε παραπάνω κιλά αξίζει να επισκεφθείτε διατροφολόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 4 Απαντήσεις