Λυπάμαι πολύ.Veni Vidi Vici έγραψε: 16 Αύγ 2021, 12:44 Έχω ένα κτηματάκι 1 στρέμμα κοντά (αγροτεμάχιο το λες) στο Οβριόκαστρο Κερατέας...
Το είχα γεμίσει νεόφυτα δεντράκια κι έλεγα να πάω και κοτούλες και διάφορα οικόσιτα!
Ευτυχώς δεν πρόλαβα...πάει το κτηματάκι...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάει το κτηματάκι μου...
Re: Πάει το κτηματάκι μου...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εν τω μεταξύ, καλό θα ήταν να σκάσουν κάποια τρόλλια που νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να πατάνε πάνω στον ανθρώπινο πόνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Veni Vidi Vici
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:20
Εννοούσα καρύδια θα σου δώσουν για τα δέντρα.
![]()
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Ναι μωρέ...όλα θα ξαναγίνουν...απλά είπα να το μοιραστώ εδώ...Beria έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:20Μακάρι να μην έχεις ζημιά. Αλλα και να έχεις, να τα ξαναφτιάξεις φίλε
Αlea jacta est
Οπλίσου με κουράγιο για να τα ξαναφτιάξεις. Μη το βάζεις κάτω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Veni Vidi Vici
Δε βαριέσαι...όλα ανθρώπινα είναι...και η ζήλεια και ο φθόνος και η συμπόνοια...και όλα...Πασιφάη έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:24 Εν τω μεταξύ, καλό θα ήταν να σκάσουν κάποια τρόλλια που νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να πατάνε πάνω στον ανθρώπινο πόνο.
Αlea jacta est
Κρίμα για τα δέντρα. Σκέψου το θετικό, οτι δηλαδή δεν πρόλαβες να βάλεις περισσότερα (πχ και ζώα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Veni Vidi Vici
Όχι ρε...δεν μασάμε...απλά μάλλον καήκαν κάποια δέντρα που φύθτεψε η συχωρεμένη και αυτά δεν αναπληρώνονται (συναισθηματικά)
Αlea jacta est
Veni Vidi Vici έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:00Εκεί σε πιάνει το παράπονο...και ειδικά αν το πρώτο από αυτά το φύτεψε η συχωρεμένη μάνα σου πριν φύγει...Orion22 έγραψε: 16 Αύγ 2021, 12:58![]()
μλκια να χάνεται δέντρο που έχεις φυτέψει και περιποιηθεί ο ίδιος
πόσο μάλλον δεντρα
Σε νιώθω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Veni Vidi Vici
Ναι...αυτό είπα συμμαχητή μου...ευτυχώς που δεν έβαλα τα ζωάκια!Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:27 Κρίμα για τα δέντρα. Σκέψου το θετικό, οτι δηλαδή δεν πρόλαβες να βάλεις περισσότερα (πχ και ζώα).
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Άντε...δεν πειράζει...πάμε παρακάτω!
Και όπως όλοι καταλάβατε, η θλίψη, για τα δέντρα ή για αυτό που φύτεψε η συχωρεμένη μάνα σου, ή για αυτό που χάνεις, γενικώς, δεν έχει κόμματα!
Το ίδιο πονάμε ούλοι...
Όταν περάσει το κακό και αρχίσω να ξαναφυτεύω, σας καλώ όλους σας (τους εν Αττική έστω) να πάμε να το ξαναφυτέψουμε όλοι μαζί! Και θα σας έχω και μπουζοπούλα μα κρασιά!
Και όπως όλοι καταλάβατε, η θλίψη, για τα δέντρα ή για αυτό που φύτεψε η συχωρεμένη μάνα σου, ή για αυτό που χάνεις, γενικώς, δεν έχει κόμματα!
Το ίδιο πονάμε ούλοι...
Όταν περάσει το κακό και αρχίσω να ξαναφυτεύω, σας καλώ όλους σας (τους εν Αττική έστω) να πάμε να το ξαναφυτέψουμε όλοι μαζί! Και θα σας έχω και μπουζοπούλα μα κρασιά!
Αlea jacta est
Πάντως για κοντέινερ που είπατε, εδώ λέει οτι αν έχει ρόδες δε χρειάζεται άδεια. Οπότε αν βάλεις κάτι με ρόδες πχ τροχόσπιτο, θα είσαι νόμιμος.
https://www.michanikos.gr/forums/topic/ ... container/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Nαι βρε, με μπλουζάκια "όλοι μαζί μπορούμε" και τέτοια. Να φωνάξουμε και τον Πορτοσάλτε.Veni Vidi Vici έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:35 Άντε...δεν πειράζει...πάμε παρακάτω!
Το ίδιο πονάμε ούλοι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι τόσο απλό.Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:40 Πάντως για κοντέινερ που είπατε, εδώ λέει οτι αν έχει ρόδες δε χρειάζεται άδεια. Οπότε αν βάλεις κάτι με ρόδες πχ τροχόσπιτο, θα είσαι νόμιμος.
Δεν βάζουν τροχοσπιτο όπως το έχεις στο μυαλό σου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αλλά; Για πεςLugozzi έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:42Δεν είναι τόσο απλό.Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2021, 13:40 Πάντως για κοντέινερ που είπατε, εδώ λέει οτι αν έχει ρόδες δε χρειάζεται άδεια. Οπότε αν βάλεις κάτι με ρόδες πχ τροχόσπιτο, θα είσαι νόμιμος.
Δεν βάζουν τροχοσπιτο όπως το έχεις στο μυαλό σου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 98 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις